Results 16 to 30 of 33
Thread: Τι έπαθα?
-
14-11-2012, 15:19 #16
μαλλον οταν χωρισες το εκρυψες βαθια μεσα σου και δε το ξεπερασες ουσιστικα και τωρα βγηκε γιατι ησουν ισως εσυ σε περιεργη φαση και σου βγηκαν αυτα τα συναισθηματα! νιωθεις οτι θα σου γινουν εμονες αλλα αν με το καιρο χαλαρωσεις θα το ξεπερασεις! το γεγονος οτι κοψατε τοσο αποτομα επαφη δεν ηταν καλο, σε μακροχρονιες σχεσεις αυτο το μαχαιρι δε ξερω αν ειναι καλο! δε μιλησατε ποτε για τα μετεπειτα συναισθηματα σας και αφησατε ενδομιχα μια κακια! θα περασει, η ζωη ειναι απροβλεπτη ποτε δε ξερεις τι θα γινει, αρκει να μην εχεις παροπιδες και κολληματα οπου με αυτα που εγραψες στα επομενα σου μηνυματα φανηκε οτι πας να βαλεις
! χαλαρωσε, μη τα βλεπεις ολα ετσι μονοτερμα, συναισθηματα ειναι ζηστα, καταστασεις που μετανιοωσες ειναι μη τις ξανακανεις, και στη τελικη αν τις ξανακανεις δεν τρεχει και τιποτα! τι θα κανεις μετα μετραει, οχι οι αναμνησεις και οι προηγουμενες σταχτες!
- 14-11-2012, 15:50 #17
14-11-2012, 15:55 #18
Ενα λεπτο για να μη τα ριχνουμε ολα στην κοπελα γτ ετσι φαινεται οτι ηταν ολα τελεια κ μολις γυρισε απο διακοπες σε σουταρησε. Μονος σου παραδεχεσαι οτι εκανες κ συ ορισμενα λαθη. Οταν ομως σου δωσε ακυρο, τι σου ειπε? Κ θα ρθουμε κ στα υπολοιπα.
14-11-2012, 16:02 #19
Εμένα τώρα γτ μ φαίνεται ότι έκανε σεξ στις διακοπές που πήγε με τις φίλες τις
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
14-11-2012, 16:39 #20
Λοιπον ολα ηταν τελεια. Όταν ήρθε είχε αλάξει. Την πίεσα να μου πεί τι είχε. Μου είπε ότι της την επέσε ένα παιδι και την ρώτησε αν εχει αγορι. Εκείνη είπε ναι. Και αυτος είπε καλα γιατί δεν σε περνει κανένα τηλέφωνο? Μου είπε ότι ένιωσε άσχημα πολύ και ότι έχει πολλά παράπονα και ότι θελει να χωρίσουμε. Εγω την επερνα αρκετα τηλέφωνα πανω 7-8 αλλα εκεινη ηθελα συνεχεια. Εκεινη την μερα οντως δεν την πηρα πολλα τηλεφωνα. Χωρισαμε και μετα απο δυο μερες ηρθε παλι και μου ειπε οτι δεν μπορει να ειμαστε χωρια. Εγω νευριασα γιατι ημουν χαλια τις 2 προηγουμενες μερες καθως δεν καταλαβενα γιατι εγινε ολο αυτο και την εδιωξα(φαυλ). Αμεσώς την επομενη μερα πηγα απο το σπιτι της να συζητουσουμε και μου ειπε οτι θελει χρονο. Οποτε την αφησα ισυχη. Αφου περασαν καποιες μερες πανω απο 10 θεωρησα οτι πρεπει να κανω κατι γαιτι ο λογος χωρισμου δεν ηταν πολυ σοβαρος. Ετσι και εγω πηγα σαν καλος "μπιμ" που ειμαι της πηρα ενα γλυκο αρκουδακι και λουλουδια και πηγα απο το σπιτι της. Οταν της τα εδωσα ηταν παγωμενη αλλα δεν την πιεσα. Μου ειπε οτι δεν αισθανεται το ιδιο και στεναχωριεται για μενα. Και εγω της ειπα να μην στεναχωριεται οτι εκανα το εκανα γιατι ετσι ηθελα να κανω και οχι για να την τουμπαρω και εφυγα. Μετα απο λιγες μερες εμαθα οτι ειναι με αλλον. Ετσι εγινε η ιστορια.
14-11-2012, 17:12 #21
Οταν σου ειπε να χωρισετε δε τη ρωτησες για ποιο λογο?
14-11-2012, 17:24 #22
Και βεβαια. Αλλά ποτε δεν πηρα ξεκαθαρη απαντηση περα απο το οτι ηθελε χρονο και δεν αισθανοταν το ιδιο. Απλα μου ειπε πως ισως τα ξαναβρουμε οταν τελιωσω με την σχολη ισως και οχι. Σιγουρα μου ακουστηκε καπως ασχημο αυτο. Δεν θα με πειραζε αν μου ελεγε κουραστηκα θελω να ζησω αλλα πριν ειχα δει καποια αλαγη η ειχαμε κανει μια κουβεντα. Ολα ηταν τοσο γρηγορα. Μια μέρα που πήγα να πάρω κατι πραγματα απο το σπιτι της μου ειπε να περασω αλλη στιγμη. Εκει αρχισα να υποψιαζομαι οτι κατι αλλο υπαρχει στην ζωη της. Η τελευτεα επεικοινωνια μας ηταν 2 μηνες αργοτερα. Οταν την ειδα στον δρομο και την χαιρετησα αλλα εκεινη ενιωσε πολυ αβολα και με απεφυγε. Μετα με πλησιασε και μου ειπε οτι τα εχει με αλλον και οτι δεν ηθελε να το μαθω απο αλλου. Εγώ την ειπα οτι δεν θελω καμια επικοινωνια απο εδω και περα και εφυγα. Μονο που μου ερχονται στο μιαλο γεμιζω "γιατι" και θυμο μεσα μου.
14-11-2012, 17:34 #23
Απο την ημερα που πηγες με τα δωρα σαν τον αγιο βασιλη ποσο διαστημα περασε κ αν επικοινωνησατε ενδιαμεσα.
14-11-2012, 18:02 #24
Αν ενοεις μεχρι τωρα περιπου 2 χρονια. Οχι ποτε δεν μιλησαμε ξανα. Μονο μετα απο ενα χρονο..πρωτοχρονια οταν ειμασταν σε ενα club σε διπλανη παρεα και πηγα τουαλετα με κυνηγησε απο πισω και μου τραβηξε το χερι να μιλησουμε αλλα δεν αντεδρασα, ουτε γυρισα να την κοιταξω γιατι δεν ειχε για μενα νοημα τι θα μου ελεγε. Μου ειπε στο αυτι καλη χρονια και εφυγε. Απο τοτε ποτε τιποτα.
14-11-2012, 18:54 #25
Δηλ τωρα μετα απο 2 χρονια το θυμηθηκες? Με μπερδευεις ρε φιλαρακι.
15-11-2012, 08:17 #26
Δυο χρόνια μετα! Δεν την ξεπερασες φίλε....
Είσαι ακόμα ερωτευμένος μαζι της.
Πες μας αν απο τοτε εκανες κάποια σχέση. Νομίζω πως όχι, κι ο λόγος... μπορουσες να κανες όμως δεν εκανες λόγω του οτι κατα βαθος ακομα εισαι ερωτευμενος μαζι της.
Κυριολεκτικά πάγωσα διαβαζοντας τις αναρτησεις σου στο θεμα, για το το ποσο ωραια έννοιωθες μαζι της και τι σου πρόσφερε. Για τετοιου επιπέδου ερωτα δυστυχως ήταν η πρώτη σου σχέση που για να τη χειριστεις καταλληλα δεν αρκουσε από μονο του το ότι ησουν ερωτευμενος, χρειαζονταν και επιπλεον γνωσεις στο πως χειριζεσαι, τιο καταλληλες κινησεις κανεις στη σχεση, τ αοποια δεν διεθετες. Ήσουν άπειρος, δεν ηξερες πως να χειριστεις σωστα καποιες καταστασεις, γι αυτο εκανες λάθη, ίσως αυτα να ναι περισσότερα απ αυτα που πιστευεις ότι εκανες, γι αυτο δεν κατορθωσες να την κρατησεις κοντα σου, γι αυτο χωρισες (μάλλον σε χωρισε). Εκτος κι αν ειναι ο χαρακτηρας της τετοιος που δεν μπορει να μεινει πιστη σε μια σχεση.
Αν από τότε και κυρίως πολύ πρόσφατα σου εχει δωσει σημαδια ότι κατι σκεφτεται για σενα δικαιούσαι να ελπίζεις. Σε βρίσκω πως με το να σου δειξει ότι ενδιαφερεται θα τρεξεις αμεσως κοντα της. Διαφορετικά καλλιέργησε τον τροπο σκέψης σου ωστε να την ξεπερασεις, επειδη στο μεταξυ μπορει να προσπερνας πολύ καλες για σενα περιπτωσεις, ίσως και καλύτερες της και να περνανε τα χρονια σου χαμενα.
Συνηθως η πρωτη σχεση μενει μεσα μας ανεξίτηλη. Κι αν δεν ειναι απλα μια σχέση αλλά κατευθειαν ένας μεγαλος ερωτας όπως συνεβηκε σε σενα τα πράγματα ειναι πιο δυσκολα και θελει πολλή κουραγιο να αντεπεξελθεις, δεν ειναι όμως πλήρως ακατόρθωτο.γιάννης
15-11-2012, 13:48 #27
ioannis ισως ποτε να μην την ξεπερασα αλλα δεν θελω ουτε να γυρισω πισω σε εκεινη ουτε αυτη να ερθει πισω σε μενα. Οταν την συνανταω δεν μπορω ουτε να την κοιταξω. Και οταν περυσι την πρωτοχρονια με πλησιασε για να μου μιλησει ακομα και αν την αγαπουσα πολυ δεν την αφησα. Απλα την αγνοησα. Μου φθανει που με πληγωσε τοσο. Αν μαγαπουσα οπως εκανα κι εγω δεν θα το εκανε. Θα ηταν ξεκαθαρη και δεν θα με αδειαζε ετσι ξαφνικα.
15-11-2012, 14:08 #28
Τοτε γιατι ανοιξες το θέμα λες και σε απασχολεί τοσο πολύ?
γιάννης
15-11-2012, 14:24 #29
15-11-2012, 14:36 #30
Ντιον, μερικές φορές κάτι που θεωρούμε πως έληξε στο παρελθόν, μας κάνει αισθητή την παρουσία του για να μας υπενθυμίσει πως το κεφάλαιο αυτό δεν έχει κλείσει οριστικά. Ισως ο λόγος είναι πως δεν πήρες από εκείνη μιά ικανοποιητική εξήγηση για το χωρισμό σας, ώστε να τον αφήσεις πίσω σου. Γι αυτό αποφεύγεις να της μιλήσεις από τότε. ΑΥτός ο θυμός είναι που σε τρώει πιστεύω, όχι το οτι δεν την έχεις ξεπεράσει ακόμα.
Ενας ψυχολόγος θα σου έλεγε να της μιλήσεις. Προσωπικά θα σου πω να μην το κάνεις, παρά μόνο αν αισθάνεσαι έτοιμος γι αυτό...