Νομιζω πως χρειαζομαι βοηθεια.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Καλησπερα παιδια...
    Δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα ψυχολογικο αλλα εχω κατι πολυ χειροτερο..
    Ειμαι ασχημος...
    Ο θεος απλα με εχει καταδικασει...

Το οτι ειμαι ασχημος μου εχει δημιουργησει τελευταια και ενα λυπημενο υφος το οποιο με κανει ακομα πιο ασχημο και σε συνδιασμο με την κακη διαθεση και το ψυχρο υφος μου εχω αρχισει να απομακρυνομαι απο ανθρωπους π αγαπω...

Αντιθετως μεσα μου αισθανομαι πολυ ευαισθητο ατομο,δε θελω το κακο κανενος και δεν ζηλευω κανεναν...
    Απλα ειμαι λυπημενος που ειμαι ασχημος και δεν μπορω να κανω τιποτα για αυτο....

Ειδικα οταν συγκενικα προσωπα μου λενε οτι ειμαι ομορφος στεναχωριεμαι ακομα περισσοτερο γιατι ξερω οτι με κοροιδευουνε καταμουτρα...

Και οχι δεν ειναι ψυχολογικο μιας και εχω δεχτει πολλες φορες αρνητικα σχολια για το προσωπο μου...

Εχω πολυ ωραιο σωμα και γενικα προσεχω την εμφανιση μου αλλα δεν μπορω να κανω και πολλα για να αλλαξω την εικονα μου...
    Απο σχεσεις πολυ λιγες στην ζωη μου και ανολοκληρωτες....
    Αλλα αυτο ειναι το τελευταιο που με αγχωνει...

Οταν βγαινω εξω με φιλους ειμαι νευρικος...
    Οταν βλεπω μια κοπελα που μου αρεσει πληγωνομαι γιατι ξερω οτι ειμαι πολυ λιγος για αυτη....
    Επισης δεν εχω κανεναν που να εμπιστευομαι για να συζητησω...

Μπορει καποιος να μ δωσει μια γνωμη για το τι να κανω;;;

Δεν κρυβω οτι εχω σκεφτει μεχρι και την αυτοκτονια μιας και μερικες φορες ειμαι τοσο χαλια ψυχολογικα που δεν βλεπω "φως" στην "σπηλαιωδη" αυτη καθημερινοτητα που ζω
    Οτι ενδεχομένως να μην είσαι ο George Clooney,ισχύει.Δεν έχεις μεγάλη αυτοεκτίμηση αφού εστιάζεις υπερβολικά πολύ αποκλειστικά και μόνον στην εμφάνιση.
    Μπορεί να διαθέτεις κάποιο πνευματικό χάρισμα,αυτό δεν κάνει στις κοπέλες?
    Λες οτι όταν βλέπεις μια κοπέλα να σου αρέσει αμέσως απογοητεύεσαι,επειδή δεν είσαι και μοντέλο?Αμέσως δηλαδή κρίνεις και βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να πεις και 1 γεια?
    Έχεις τα φιλαράκια σου,και την παρεούλα σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό αφού μέσα στο πλαίσιο της παρέας ενδέχεται να
    παίξει τίποτα και με κοπέλα.Οι σχέσεις σου λίγες.Ε και?Σίγουρα παίζει ρόλο η πείρα σε θέματα εσωτερικής ασφάλειας(ψυχικής),αλλά δεν σημαίνει οτι δεν είσαι ικανός να ανταπεξέλθεις.
    Κατηγορείς τον Θεό λόγω αισθητικής?
    Αν βρείς αυτό που θέλεις,τότε δεν θα φταίει ο Θεός?
    Μιλάς για τάσεις για αυτοκτονία λόγω της εμφάνισης σου?Το πραγματικό νόημα της ζωής φίλε μου,δεν είναι η αισθητική.Σίγουρα αποτελεί bonus,ωστόσο ας μάθουμε να ζούμε με αυτά που ήδη έχουμε.
    Υ.Γ.:Είμαι σίγουρος οτι η εμφάνιση σου,δεν θα είναι τόσο τραγική όσο ισχυρίζεσαι.Αλιώς θα σε είχαμε δει σε κανένα πρωτοσέλιδο της εσπρεσο να πουμε,ως ο πιο άσχημος άνδρας.Σοβαρέψου μην κατσουφιάζεις,και θα δεις οτι λίγο να παιχτεί κάτι με καμιά κοπελίτσα,θα ανεβεί αμέσως η ψυχολογία σου.
    Και το σώμα σου όπως ισχυρίζεσαι διατηρείς υγιές,που άλλοι έχουν πολλά θέματα

Senior Member
    ΦΙΛΕ Nocash ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΝΜ ΜΟΥ . λοιπον.καταρχας δεν υπαρχει λεξη ασχημια και ομορφια.ειναι φτιαγμενα απο τον ανθρωπο για να περιγραψει κατι που βλεπει.καποιος μπορει να σε θεωρει τερας και για καποιον αλλο να εισαι οτι πιο ομορφο εχουν δει τα ματια του.ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ(συγνωμη για τη γλωσσα αλλα δεν μπορω να διαβαζω τετοια).κοιταξε τη ζωη σου.πρωτα απο ολα να εχεις την υγεια σου.βαλε στοχους που σε κανουν χαρουμενο.ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.Απο το μνμ σου καταλαβα πως εισαι μια χαρα παιδι.αυτο ειναι που μετραει.αυτο μενει απο τον ανθρωπο οταν πεθανει.εχεις ακουσει απο κανεναν σε κηδεια να λεει αχ τι ωραιος που ηταν ? ολοι λενε ηταν καλος η ηταν κακος.στην ηλικια που βρισκεσαι αυτη τη στιγμη η εξωτερικη εμφανιση παιζει πολυ μεγαλο ρολο και το ξερω ( 20 ειμαι ) αλλα μεγαλωνοντας θα δεις πως αυτο ειναι το τελευταιο που μετραει.να εισαι καλα!!!!!!

Senior Member
    Σας ευχαριστω για τη δυναμη που μου δινετε!

Θα κανω μια μεγαλυτερη προσπαθεια απλα συμβαινει το εξης...

Εκει που ειμαι καλα ψυχολογικα και βγαινω με τα φιλαρακια μου ξαφνικα κατι γινεται και κλεινομαι στον εαυτο μου και απογοητευομαι...

Και δενμου αρεσει αυτο...

Οπως και να'χει ευχαριστω και παλι ολα τα παιδια για τα ποστ!!

Senior Member
    Σημερα τσακωθηκε ο πατερας μου με τη γυναικα του κι αυτη εφυγε....
    Ο πατερας μου ειναι ολο νευρα και τσακωνεται τηλεφωνικως...
    Τι σκατα να κανω;;

Αγορασα και κατι ανταλακτικα για το μηχανακι που ειχα μια ζημεια και δεν ταιριαζει μια βιδα...

Ειναι μετα να μην φταιει ο θεος που με εχει καταδικασει να μην βρισκω ποτε ηρεμια;;;

Γεια σου..θέλεις να ξέρεις την πρώτη μου αντίδραση σε αυτό που διάβασα?Γελασα γιατί μου φάνηκε πολύ ασήμαντο...αν ήταν κάτι που θα έλεγα για σένα είναι ότι σου λείπει η αυτοπεποίθηση και οτι μάλλον την άντλεις απο την εικόνα σου γιατί και επηρεάζεται τόσο πολύ..αν ήμουν στην θέση σου(που έχω την εντύπωση πως είμαι σε χειρότερη) θα κοιτούσα περισσότερο να βασιζομαι στο μυαλο μου και λιγότερο στην εμφάνιση μου.. Αυτά..

Senior Member
    Καλησπερα!
    Eιπα να βγω πριν 2 μερες με ενα φιλο μου!
    Ειχε πολυ κοσμο και ενιωθα νευρικος...
    Καταπιεζομουνα ωστοσο προσπαθουσα να μην το δειχνω...
    Καταπιεζομαι τοσο ομως που δεν με αφηνει να σκεφτομαι καθαρα...
    Το μυαλο μου πλεον εχει πλεον "πηξει" με αυτο το θεμα και εχω αρχισει να αισθανομαι και να βλεπω τα πραγματα θολα...

Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που μου συμβαινει...
    Πολλες φορες μερικα ατομα με σχολιαζουν για την εμφανιση μου ή τουλαχιστον ετσι νομιζω...

Οι φιλοι μου με βλεπουνε χαμογελαστο και χαρουμενο αλλα ενας θεος ξερει τι αισθανομαι και δεν το βγαζω προς τα εξω...
    Πνιγομαι.........

Καθομαι με τις ωρες κοιτωντας με στον καθρεπτη και απορω τι εχω στραβο και τι μπορω να αλλαξω ή να το κανω να μη φαινεται....
    Αλλα ματαια....

Ξερω οτι γινομαι κουραστικος και βαρετος αλλα και μονο στην ιδεα οτι καποιος θα "διαβασει" το προβλημα μου "ανακουφιζομαι".....

Μακαρι να μπορουσα να αλλαξω καποια πραγματα στην μιζερη ζωη μου....

Γεια σου no cash.. διάβασα αυτό που εγραψες ..τι ακριβώς είναι αυτό που κάνει το μυαλό σου να θολώνει όπως λες και να μην μπορεί να προχωρήσει παραπέρα ?λιγο πολυ κάποιες φορές όλοι βρισκόμαστε σε μια τέτοια κατάσταση..βοηθάει αρκετά το να ξέρεις οτι δεν είσαι ο μόνος που αισθάνεται έτσι ..προσπάθησε να βρεις ένα τροπο να το ξεχάσεις ..ίσως να το έχεις ξανακούσει και να ακούγεται κλισέ αλλα ισχύει ..και εγω πιστεύω οτι ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι να ζήσεις την στιγμή ..έτσι δεν θα σε νοιάζει να ανατρεχεις συνέχεια σε κάποια άλλη στιγμή που περνούσες καλα (γιατι αυτό πιστεύω οτι είναι το αίτιο που κάποιος γυρνάει συνεχώς στο παρελθόν επειδή δεν περνάει καλα στο παρόν )..οπότε αυτό έχω εγω να σου πω..ελπιζω να βοήθησα ..καληνύχτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Δημήτρης89 View Post
    Γεια σου no cash.. διάβασα αυτό που εγραψες ..τι ακριβώς είναι αυτό που κάνει το μυαλό σου να θολώνει όπως λες και να μην μπορεί να προχωρήσει παραπέρα ?λιγο πολυ κάποιες φορές όλοι βρισκόμαστε σε μια τέτοια κατάσταση..βοηθάει αρκετά το να ξέρεις οτι δεν είσαι ο μόνος που αισθάνεται έτσι ..προσπάθησε να βρεις ένα τροπο να το ξεχάσεις ..ίσως να το έχεις ξανακούσει και να ακούγεται κλισέ αλλα ισχύει ..και εγω πιστεύω οτι ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι να ζήσεις την στιγμή ..έτσι δεν θα σε νοιάζει να ανατρεχεις συνέχεια σε κάποια άλλη στιγμή που περνούσες καλα (γιατι αυτό πιστεύω οτι είναι το αίτιο που κάποιος γυρνάει συνεχώς στο παρελθόν επειδή δεν περνάει καλα στο παρόν )..οπότε αυτό έχω εγω να σου πω..ελπιζω να βοήθησα ..καληνύχτα
    Το προβλημα μου ειναι οτι αισθανομαι μειωνεκτικα...
    Παρα πολυ ομως...
    Αισθανομαι μειωνεκτικα,αβολα και νευρικα οταν βρισκομαι αναμεσα σε πολυ κοσμο..
    Αισθανομαι οτι ολοι ειναι φυσιολογικοι εκτος απο εμενα...
    Αισθανομαι οτι ολοι χαιρονται την ζωη τους γιατι δεν ειναι ασχημοι εκτος απο εμενα..

Νιωθω οτι ειμαι καταδικασμενος..
    Ξεκιναω να παω μια βολτα με αλλη ψυχολογια (καλη) και γυρναω σπιτι μου ρεμα...
    Ποοοοσες φορες εχω πει μετα απο επιστροφη οτι ΔΕΝ θα ξαναβγω ποτε εξω..
    Χαλιεμαι παρα πολυ με οποιοδηποτε στραβοκοιταγμα....
    Εχω βαρεθει.......

Εμμεσα ειπα το προβλημα μου σε φιλο γιατι ντρεπομαι και μου ειπε οτι δεν ειναι κακο να ζητησω την γνωμη ενος γιατρου...

Τελικα ισως ειναι χειροτερο το προβλημα απ'οτι περιμενα...

Και εχω και μια αλλη απορια που θα ηθελα καποιος που γνωριζει να μουαπαντησει...
    Θυμαμαι πριν κανα 2 χρονια ας πουμε οτι η ζωη μου ειχε ενδιαφερον,χρωμα,ζωντανια.. .

Τωρα ας πουμε καθε μερα που ξυπναω ειμαι σαν ναρκομανης...
    Ακομα και πραγματα που μου αρεσανε και ακομα μου αρεσουν δεν τα κανω με τοσο ενδιαφερον...

Παραδειγματος χαρην ημουν καλος μαθητης και στο λυκειο τα παρατησα...

Γενικοτερα το μυαλο μου εχει μια θολουρα...
    Οπως και η ευστροφια μου εχει πεσει παρα πολυ...
    Και υποψιαζομαι οτι ολα αυτα οφειλονται στην εμμονη που μου εχει δημιουργηθει λογω της ασχημιας μου....
    Δεν ξερω τι να κανω πια....

Page 2 of 2 FirstFirst 12