γραμμα στον santa claus - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    χοχοχοχ...αυτο ειναι γραμμα!!!

μικρη Βου χαραμιζεσε...κοντα στον Κουγια πρεπει να πας να δουλεψεις :) χιχιχιχ
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    χοχοχοχ...αυτο ειναι γραμμα!!!

μικρη Βου χαραμιζεσε...κοντα στον Κουγια πρεπει να πας να δουλεψεις :) χιχιχιχ
    χαχαχαχ...αυτός είναι λιγδιάρης ρε.
    Φέτος δε θα ζητήσω τίποτα από τον σαντα κλαους πάντως.
    Μόνο την ευχή να αντέξουμε άλλο λίγο :-)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Junior Member
    Υγεια...ψυχικη για να μην μπερδευτει...

Φέτος λεώ να μην του ζητήσω τίποτα, βαρέθηκα καθε χρονο τα ίδια, δλδ ανεκπλήρωτες ευχές με τη ψευδαισθηση τυπου εθελοτυφλω που τις συνοδευει. Ισως το αν θα εκπληρωθούν να εξαρταται από εμας τελικα, απλά ειμαστε ακομα παρα πολύ αδυνατοι για να το κατορθωσουμε και η μη εκπλήρωση τους αποτελεί την απόδειξη γι αυτο. Κι όμως απ την αλλη η σκεψη να μη ζητησω τιποτα με βυθίζει ακόμα περισσότερο. Το να του ζητησω μου προκαλεί έστω λίγη ελπίδα και ενα μικρο λιθαρακι δύναμης που δεν ειναι όμως αρκετο για να πραγματωσω με τα χερια μου την ευχή. Το να ζητησω ερμηνευεται και πως, αρα μπορω να φτιαξω καινουργια πράγματα στη ζωη μου, αρα δεν ήρθε το τέλος. Οι ευχες δεν διορθωνουν καταστασεις, απλα νοιωθεις κάπως καλύτερα επειδη εμπεριεχουν ελπίδα.
    γιάννης

Senior Member
    αγιε μου Βασιλη,στειλε μια γαλοπουλα σε καθε απορη οικογενεια και ξυλα για το τζακι,,ολοι εχουν το δικαιωμα να νοιωσουν ανετα τα Χριστουγεννα,εμενα στειλε μου ενα κλαδι απο φυσικο δεντρο να το στολισω οπως παλια,,,,

Senior Member
    αγαπημενε μου Αγιε των παιδικων μου χρονων,
    δεν θα σου ζητησω πολλα.
    μοναχα να με βοηθησεις να ξεπερασω τις φοβιες μου και να μαθω να αρκουμαι στα λιγα....σε αυτα που δεν αποτιμωνται σε ευρω!
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Senior Member
    http://vstatic.doldigital.net/vimawe...5892935985.jpg
    santa claus hi....ελπίζω το γραμμα μου να σε βρει καλά..δεν πιστευω να εκανες διαιτα κ να μη κουνιέται σαν τζελο η κοιλια σου απο τα ΧΟ ΧΟ ΧΟ..για φετος γιατι ήμουν ενα ΥΠΕΡΟΧΟ παιδι θα ηθελα να μου στείλεις το τζοκερ σε τριπλο τζακ ποτ....πλιζ σαντα πλιζζζζζζζζζ....Α!!!!!! μου χρωστας κ ενα κοτερο...(λεω στους φιλους μου παμε μια βολτα με το κοτερο κ ευτυχως μου λενε οχι...αν πουνε ναι ΘΑ ΕΚΤΕΘΩ!!!)....σε παρακαλω τα χαπακια για τη μνημούλα σου να τα περνεις με τις χουφτες με το που θα κρατήσεις το γραμμα μου στα δυο σου αφρατα χερακια....σε φιλώ .......τζοκερ κ κοτερο...κοτερο κ τζοκερ.......http://static.mama365.gr/covers/xm/x...kies-590_b.jpg
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Page 2 of 2 FirstFirst 12