Results 16 to 29 of 29
-
07-12-2012, 02:42 #16
Τι σχέση έχει το "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια". Γουστάρουμε να παίξουμε το "πάρτα όλα" κάτω, "για να μάθεις" άλλη φορά "να παίζεις";;;;;;;;;;
Και μια ερώτηση, μου λες στο προσωπικό μήνυμα ότι "δουλεύεις μοντέλο για την ψύχωση", και έχεις διάφορους "παρανοϊκούς ψυχωσικούς" και "άλλους που δεν παίρνουν φάρμακα" "στον χώρο" σου, και ξέρεις αγαπούλα, η ομορφιά αρχίζει και "φαίνεται", γτ ο διάολος έχει μακριά ποδάρια για να φαίνονται "ΚΑΛΑ".
Μόνο τα ψυχιατρεία έχουν τόσους πολλούς "τρελούς" μαζεμένους γύρω τους, και μόνο "ψυχίατροι" "επεξεργάζονται μοντέλα για τις ψυχώσεις" (και ούτε αυτοί, αν θες να ξέρεις 'αγαπούλα"), και μόνο "ψυχίατροι" θα ενδιαφέρονταν να μπουν στον κόπο να το "σκαλίζουν" τόσο πολύ "το θέμα" της ψύχωσης.
Κατάλαβες;
Τι μας πουλάς εδώ μέσα κουκλίτσα μου, ή "Ό,ΤΙ" είσαι; ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΑΣ;
Ευχαριστούμε, αλλά έχουμε τη δικιά μας, και είναι μεγαλύτερης αξίας από "τα φούμαρά" σου.
Non merci .
- 07-12-2012, 05:25 #17
δεν καταλαβαίνω το μήνυμά σου.
και στην τελική εσύ ασχολήθηκες μαζί μου και μου έκανες κάποιες ερωτήσεις, όχι εγώ με σένα.
μόνο αλήθειες έχω γράψει εδώ μέσα, όποιος θέλει τις πιστεύει... όσο μπορείς να πιστέψεις τον οποιοδήποτε μέσω ίντερνετ...
λες να ασχολούμαι τόσους μήνες και τόσες ώρες σε βάθος για την πλάκα μου?
απλά στεναχωριέμαι... γιατί μάλλον είμαι τόσο διαφορετική από σένα και φαντάζω στα μάτια σου ψεύτικη. κι αν λέω αλήθεια? τι θα είχες να πεις?
και ναι, αν μπορούσα θα γινόμουν ψυχίατρος, έτσι θα είχα και κάποιο "κύρος"... το ότι δεν είμαι δεν με εμποδίζει από το να ασχολούμαι με όλα αυτά, αφού το θέλω.
και κομμένα τα "κουκλίτσα" και τα συναφή... απλά να χαίρεσαι που δε με έχεις μπροστά σου, φίδι
*ζητώ συγνώμη από τη διαχείριση αλλά δεν μπορώ να αφήσω τον καθένα να λέει ότι να'ναι για μένα*Last edited by riri; 07-12-2012 at 05:59.
...τα καλούπια δεν ταιριάζουν σε ψυχές
07-12-2012, 09:14 #18
Δέν περιμέναμε τίποτε περισσότερο από τα συνήθη γραφικά πονήματα της χ.α που βάλει κατά παντός αδυνάτου. Ποτέ δέν είχε τα κότσια να καταγγείλει φοροφυγάδες μεγαλοεπιχειρηματίες και πολιτικές που καταλυστεύουν και φιμώνουν τον Έλληνα πολίτη.
Όμως, υπάρχει ελπίδα:
http://4.bp.blogspot.com/-c3SKGikghe...ish300x357.jpgLast edited by carry; 07-12-2012 at 09:37.
διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
07-12-2012, 10:01 #19
Καταρχάς καλημέρα ..κατα δεύτερον αυτά να τα ακούνε αυτοί οι ανεγκέφαλοι πού ψηφίζουν χρυσή αυγή ..αν είναι με αυτή τη λογική πρεπει να στειρωθει το ένα τρίτο της Ελλάδας γιατι π.χ. Αν ο άλλος εχει καποιά ασθένεια που είναι κληρονομικη αυτή θα επιβαρύνει και τους απογόνους του ..όμως ποιος είσαι εσυ κύριε (αν μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος τα "λεβεντοπαιδα "της χρυσής αυγής έτσι) που θα κρίνεις τι είναι σωστό και τι όχι για να κληρονομήσω στα παιδιά μου-μας ??Αν είναι με αυτή τη λογική κάι εγώ κρίνω εσένα οτι είσαι ανεγκέφαλοι (που δεν είναι και μακρυα απο την πραγματικότητα με αυτά που λες ) και προτείνω την δικιά σου στείρωση όχι για το καλό το δικό σου αλλα για το καλό όλων εμάς γιατι θα καταλήξουμε με έναν ανεγκέφαλοι λιγότερο ..όπως καταλαβαίνει κανεις αυτή η "λογική " δεν βγάζει πουθενά γιατι κανεις δεν είναι τέλειος και ο καθένας μπορεί να κατηγορεί τον άλλον για κάτι που εχει και δεν θέλει να μεταβιβαστεί στις επόμενες γενιές οπότε στο τέλος ποιοι θα μείνουμε εσύ και εγω??
Αλλα όπως είπαμε αυτοί δεν φταίνε που τα λένε αυτά φταίνε οι 2 φορές πιο ανεγκέφαλοι που τους ανεβάζουν εκεί για να τα λένε αυτά..
Υ.Γ. Το δευτερο πρόσωπο που χρησιμοποιώ δεν απευθύνεται σε κάποιον συγκεκριμένο απο το forum αλλα σε αυτόν που λέει τις ´´εξυπνες´´ αυτές ιδέες και σε αυτούς που τις υποστηρίζουν
Αυτά...καλημέρα!!!
07-12-2012, 12:54 #20
Νομίζω ότι με χαρακτηρισμούς τύπου "να χαίρεσαι που δε με έχεις μπροστά σου, φίδι" υποτιμάς και προσβάλλεις τον εαυτό σου. Ή μήπως όχι???
Μήπως στις ψευδαισθήσεις σου ΕΙΜΑΙ ΟΝΤΩΣ Ο Π Ο Ν Η Ρ Ο Σ Ο Φ Ι Σ , και κατέβηκα στο φόρουμ και σου κουνάω παντιέρα; Ίσως.................. ίσως ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!! Ίσως ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και ΣΙΓΟΥΡΑ και ΝΑΙ και ΜΑΚΑΡΙ...................................
Κατά τα λοιπά, ασχολείσαι τόσους μήνες και ώρες ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ, αυτό λέω και εγώ, και αυτό το κάνουν μόνο επαγγελματίες, για την ακρίβεια ------ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΟΙ Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Μ Α Τ Ι Ε Σ ------------- το κατάλαβες αυτό;;;;;;;;;;;;;;;;;; Πώς είναι δυνατόν κάποια που δηλώνει "ασθενής" και "θεραπευμένη" και "ανεπάγγελτη" και δεν ξέρω τι άλλο, να μας πουλάει "θεωρίες και μοντέλα" (από καιρό χαμένα και ανερμήνευτα στην ίδια την ψυχιατρική και ακόμα και την ψυχολογία να ξέρεις.....από ΠΑΝΤΑ.........) και να έχει γύρω της "τόσους ασθενείς" (μα πού τους βρήκες;;;;;;;;;;;;;;???????????????????;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;; ) και να μας λέει τι λένε, όταν αυτό συμβαίνει μόνο στα ψυχιατρεία ή κάτι ανάλογο, αλλά και πάλι ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν ασχολείται αγαπούλαμας, το καταλαβαίνεις αυτό; Ή να το πω πιο απλά;;;
Απλά δώσε το "Σ Τ Ι Γ Μ Α" σου αγαπούλαμας, πες μας πού τους βρήκες όλους αυτούς, πού ακριβώς είσαι και τους βρίσκεις, γτ κυνηγάς και φτιάχνεις θεωρίες και μοντέλα, τι τα χρειάζεσαι και τι σκοπεύεις να τα κάνεις, και γω ΣΚΑΩ ΨΟΦΑΩ ΠΕΦΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ πάω πιααααααα.......................
Δε θέλω τπτ άλλο, μόνο αυτό να μάθω και θα πιστέψω (ίσως-αν είναι αλήθεια-αν δώσεις αρκετά στοιχεία και ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣΘΕΣΘΕΣΘΕΣΘΕΣ.................... ........)
07-12-2012, 13:18 #21
Δημήτρη του τυχερού και όμορφου (89) , θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι κανείς δεν ξέρει ποια είναι τα "καλά" και ποια τα "κακά" γονίδια και τι λειτουργίες, πώς και πού κάνει ακριβώς η κάθε πρωτεϊνη-προϊόν του γνδ., όπως και ποιο είναι το ακριβές δίκτυο αλληλεπιδράσεων όλων των παραγόντων που εμπλέκονται στην ορθή λειτουργία ενός οργανισμού, ανθρώπινου ή άλλου. Αλλά πολλοί λένε ότι " ξ έ ρ ο υ ν " , εεεεεεεεεεεε ????????????????????
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΑΦΩΤΙΣΤΟ Β Α Σ Ι Λ Ε Ι Ο Τ Ο Υ Ψ Ε Υ Δ Ο Υ Σ .................
Παρόλα αυτά, η Χ.Α. ισχυρίζεται ότι ξέρει τι και πώς και γτ πρέπει να φύγει για να "βελτιωθεί το είδος"..... αλήθεια αγαπούλαμας;;;;; Και πώς το έμαθες, ήρθε το ---(ψεύτικο-faux) φως-------- απευθείας μέσα από το αιώνιο σκότος;;;;;???????????????
Υπάρχουν -αμφισβητήσιμες-θεωρίες ότι ακόμα και η παράνοια και οι ψυχώσεις εξυπηρετούν κάποιον εξελικτικό στόχο, π.χ. ένας παρανοϊκός θα ήταν πολύ καλός ως φρουρός/κατάσκοπος, αφού θα έπιανε με υπερευαίσθητες κεραίες το τι συμβαίνει. Απλώς όταν αυτό υπερ-διεγερθεί και κυρίως αν δε χρειάζεται και δεν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος, η ιδιότητα είναι άχρηστη. Παρόλα αυτά, για να εμφανιστεί κάτι στη φύση, δεν μπορείς ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ποιος είναι ο δρόμος του και αν είναι καλό ή κακό, αφού όλα εξαρτώνται από τη ζωή του καθένα και από όλες τις αλληλεπιδράσεις όλων των παραγόντων ενός οργανισμού με τον εαυτό του και το περιβάλλον, με άλλα λόγια δεν ξέρει κανείς ούτε γτ ούτε ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ούτε πότε εμφανίστηκαν οι ψυχώσεις κλπ. αλλά και όλα τα λοιπά ψυχολ. προβλήματα. Μπορεί, με άλλα λόγια, να πειράξεις ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ για να διορθώσεις ένα πρόβλημα (ας πούμε ένα υποτιθέμενο "κακό" γνδ.) και να πάρεις σαν αποτέλεσμα ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ αλληλεπιδράσεις και απαντήσεις από τον οργανισμό, όπως και όντως γίνεται στην ιατρική και τη φαρμακολογία, φτιάχνουν ένα και χαλάνε 150.......φτιάχνουν 2 και τα χαλάνε όλα.......είναι όντως πολύ δύσκολο θέμα.
Το ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ στη φύση, καλά θα κάναμε να ρωτούσαμε
ΤΗΝ ΙΔΙΑ την N A T U R E , η οποία για να τα φτιάξει μπορεί και να μην τα θεωρεί ελαττωματικά, αλλιώς δε θα τα έφτιαχνε. Και τι λεν τα ζωάδια; "Δε μ ' αρέσει αυτή η φύση, λοιπόν, θα την " Δ Ι Ο Ρ Θ Ω Σ Ω " , όπως ο Jack Nicolson στη "Λάμψη", που ως αποτυχημένος συγγραφέας και φύλακας ενός έρημου και στοιχειωμένου "ξενοδοχείου", αλλά χωρίς "έμπνευση" και "ιδέες" κοιτάει τη λευκή κόλλα στη γραφομηχανή του και σκίζει χαρτιά με βλακείες που δεν αντέχει ούτε ο ίδιος να βλέπει. Και σταδιακά, το πολύ Φ Ω Σ του σκοταδιού των τυφλώνει τελείως και αρχίζει να κυνηγάει τη γυναίκα του και τον γιο του, ώσπου βγαίνει στο χιόνι (ακατάλληλα ντυμένος) με ένα τσεκούρι (όπως κάποιοι βάρβαροι που πολεμούν τα δέντρα) και κυνηγάει τον γιο του, που τον παγιδεύει σε ένα λαβύρινθο και τον αφήνει στην ατελείωτη ΟΜΟΡΦΙΑ του Π Α Γ Ο Υ και του Θ Α Ν Α Τ Ο Υ ..... (ξέρετε, ο θάνατος από ψύχος είναι ο πιο γλυκός, απλώς κοιμάσαι....κοιμάσαι......και μετά πεθαίνεις, αν κλείσεις τα μάτια σου ήρθε το τέλος, δεν ξαναξυπνάς ποτέ όταν έχεις αρχίσει να παγώνεις). Για να μη μακρυγορώ, το "ελαττωματικό" στη φύση είναι εξαιρετικά χρήσιμο, ακόμα και η "βρωμιά" (ατελείωτη τροφή για μικροοργανισμούς, άλλες μικρές μορφές ζωής που δεν ανήκουν στα μικρόβια κλπ.) είναι εξαιρετικά χρήσιμη, αλλά Ο Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ "ξέρει καλύτερα από τη φύση που τα δημιούργησε και περιέχει όλα, και πρέπει να τα 'διορθώσει' ", και πάρ'τη κάτω τη φύση, ψοφάει ο Τζακ στο ψύχος (η φύση δεν ψοφάει, απλώς πετάει τους ανεπιθύμητους που δεν την επιθυμούν..... Χ Ε Χ Ε Χ Ε Χ Ε Χ Ε Χ Ε Χ Ε).
07-12-2012, 20:32 #22
Πω μ@@@@ες ( με την καλή έννοια) οταν είδα οτι μου απάντησε κάποιος και αυτός ο καποιος ήταν το ελάφι κόντεψε να παθώ κατάθλιψη :p ελάφι δεν ξέρω τι λες για να σου απαντήσω γιατι δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω τι γράφεις ..τι να πω ευχαριστώ που το έκανες εσυ για μένα αλλα εγω εδώ δεν είμαι για να αποδείξω οτι η δικια μου γνώμη είναι η σωστή αλλα ούτε και να μαλωσω με κάποιον άγνωστο -η (δεν ξέρω κάν τι είσαι) για το αν έχω δίκιο η όχι ..εδώ απλά ο καθένας λέει την άποψη του και ακούει αυτές των άλλων..αλίμονο αν είχαμε η αν πρεπει να είχαμε όλοι την ίδια άποψη (δεν θυμίζει λιγο φασισμό αυτό "κακή" η ώρα?) και τέλος επειδή καποιος εχει διαφορετική άποψη απο σένα (και δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά ) δεν σημαίνει οτι η δικια σου είναι λάθος..για αυτό κάνουν οι άνθρωποι τις συζητήσεις για να βρουν που έχουν λάθος και που σωστό..και τέλος πάντων επειδή μου είναι πολυ κουραστικό το να αντί παρατίθενται για χάρη κάποιων αν εγκεφάλων (και με αυτό εννοώ χρυσαυγιτες ) το κόβω εδώ...
Δημήτρης
14-12-2012, 00:21 #23
ρε "μπάτσος" είσαι και μου λες αυτές τις @#@#@?
σκέφτηκες ότι μήπως υπάρχει και η περίπτωση να μην θέλω να εκτεθώ στο ίντερνετ?
ή μήπως να αρχίσω να δίνω αβέρτα περιγραφές ατόμων και καταστάσεων που δεν θα ήθελε κανείς να βγουν παραέξω? (για ευνόητους λόγους)
απλά να ξέρεις ότι υπάρχουν κάποιες "ομάδες" ανθρώπων εκεί έξω που έχουν πολύ συχνότερα ψυχώσεις και παράνοιες λόγω του τρόπου ζωής τους (και πάλι για ευνόητους λόγους, αν βάλεις το μυαλό σου να σκεφτεί λίγο παραπάνω για το ποιες μπορεί να είναι αυτές οι "ομάδες"...)
κάποιος που ζει στο δρόμο... για παράδειγμα...
δε θα πω τίποτα παραπάνω... σκέψου απλά ότι ο κόσμος είναι πολύ μεγαλύτερος από τον "κόσμο" σου και δεν έχεις ιδέα......τα καλούπια δεν ταιριάζουν σε ψυχές
14-12-2012, 12:41 #24
διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
14-12-2012, 14:40 #25
ας μας κανουν ευθανασια να τελειωνουμε...γιατι να βασανιζομαστε? κανονικα θα πρεπε να μας ρωτανε...Θελετε να παιρνετε φαρμακα για μια ζωη και να πλουτιζουμε και να σται σαν καθυστερημενοι ή να σας κανουμε ευθανασια και να πεθανετε αξιοπρεπως?
Αλλα οπως ειπα και σε αλλα θρεντς υπαρχουμε, ο μονος λογος υπαρξης μας ειναι για να πλουτιζουνε οι ψυχιατροι και οι φαρμακοβιομηχανιες και για να μας κανουν πειραματα οπως τους αστεγους στην αμερικη και τους αστεγους στην γαλλια που τους παιρνουν απτα μετρο και τους κανουν, χωρις να θελουν, πειραματοζωα.
Ελευθερη βουληση και αξιοπρεπεια πανω απο ολα...αλλωστε δεν ζουμε στο μεσαιωνα ... ετσι δεν ειναι?
14-12-2012, 14:45 #26
14-12-2012, 14:49 #27
14-12-2012, 14:50 #28
η ζωη τιμωρει τους φανατισμενους.οι χρυσαυγιτες θα γλυτωσουν απο αυτο?(εμεις παντως μην ξεχνιομαστε δεν τους ψηφιζουμε...)
14-12-2012, 19:18 #29
loipon koritsia na psifisoume... thelete euthanasia i oxi? ante
EGO lew nai. EGO>ALLES!