Results 46 to 60 of 76
Thread: Όταν είσαι η "άλλη"κοπέλα"
-
16-12-2012, 21:42 #46
rhiannon, η σχέση μου ξεκίνησε όπως και η δική σου. στο γραφείο. παντρεμένοι και οι δύο. εγώ έκανα το λάθος και χώρισα γιατί ο έρωτας .... δίνει φτερά!!! και μπήκα σε μια φάση αναμονής που είναι πολύ ψυχοφθόρα. μου έδινε φρούδες ελπίδες ότι θα χωρίσει αλλά φευ.
κάθε φορά που "γκρίνιαζα" που μένει ακόμη πίσω, ακτινοβολούσα την ασφάλεια της εξάρτησής μου.
- 16-12-2012, 21:49 #47
Αγαπητη προχωμπρ, υπαρχει μια ειδοποιος διαφορα με τη δικη σου ιστορια. Ο συναδερφος της ριανον δε της ταζει αποκλειστικοτητα και οτι θα χωρισει. Εχει απλωσει τα χαρτια του απ την αρχη και η ριανον το αποδεχεται. Δε της δινει φρουδες ελπιδες οπως εσενα ο δικο σου οτι κ καλα περιμενε κ θα σε παρω, θα χωρισω κλπ. Εχει τεραστια διαφορα. Μαλιστα ειναι τοσο ευθυς που δε της λεει οτι δεν πηδιουντε με τη γκομενα του οπως λενε οι περισσοτεροι διπλοσχεσιτες και παντρεμενοι.
16-12-2012, 21:55 #48
kerasi, συμφωνώ. η συναισθηματική "εκμετάλλευση" όμως είναι η ίδια. προσπαθεί να καλύψει τις ανασφάλειές του μέσω, τρίτων!
16-12-2012, 21:58 #49
Ειναι μπαγασας παντως! Απορω πως τις κανονιζει και τις 2, τον εχουνε ξεζουμισει τον τυπο...ρε φιλαρακι εμεις με μια κ δε τα βγαζουμε περα, για κανονισε μη παθεις καμμια αποβιταμινωση και δε μπορεις να παρεις τα ποδια σου...Ρεσπεκτ παντως απο μενα.
16-12-2012, 22:05 #50
Και δε βλεπω καμμια εκμεταλλευση συναισθηματικη ή οτι αλλου ειδους. Βασικα δε βλεπω καν προβλημα.
16-12-2012, 22:08 #51
Kerasi,ειλικρινά θεωρείς οτι δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα?Το οτι είμαι ερωτευμένη με έναν τύπο ο οποίος δεν είναι διαθέσιμος,δεν είναι από μόνο του ένα πρόβλημα,για μένα τουλάχιστον?Και ειδικά απο τη στιγμή που υποτίθεται δεν τα πάει καλά με τη σχέση του και θα μπορούσε να μείνει μαζί μου?
16-12-2012, 22:23 #52
Αχ, ερως ανικατε μαχαν....τι σου ειναι αυτοι οι ερωτες του γραφειου....! μ αρεσουν και μενα, σε βγαζουν απ την ανιαρη ρουτινα της δουλειας...
Κανε ενα πειραμα ριανον, απομακρυνσου, κοφτου το κοκο και πες του φιλε εγω θελω αυτα κι αυτα διαφορετικα γεια σας. Καντο ετσι για λιγες μερες αν μπορεις να δουμε τι θα σε πει. Αφου τα παει τοσο ασχημα με τη σχεση του πιστευω κατι θα γινει. Ρε τι τυχεροι που ειναι μερικοι αντρες....μηπως ειναι ψηλος μελαχρινος με γλυκο προσωπο?
Ax ριανον μια σαν εσενα θελω να βρω...Last edited by kerasi; 16-12-2012 at 23:22.
16-12-2012, 23:43 #53
"Και αυτή τη στιγμή με τον συνάδελφο μου ζώ ίσως όλο αυτό το πάθος και την ένταση που στερήθηκα 3 χρόνια με τον πρωην φίλο μου....."
Zείς σ ενα ΤΡΙΓΩΝΟ , δεν εχεις κανονικη σχεση ! Συνηθως αυτες οι καταστασεις βγαζουν ενα 'παθος' που ομως ειναι κ ΄βασιζεται'' σε κλεμένες στιγμες (απο εναν αλλον ανθρωπο) ...
Για να πεις πως υπαρχει παθος με αυτο το ατομο ,θα πρεπει να τελειωσει τη σχεση που εχει(επιβεβαιωμενα) , να μείνεται δυο σας για ενα διαστημα,, και μετα να μας πεις τι ..υπαρχει (?)
Εχεις παγιδευτει απ αυτη την 'κλεμενη' ηδονη , (ειναι γλυκο το φιλι της αμαρτιας ,ελεγε ενα παλιο στιχακι),,
αυτος βεβαια ειναι ο κλεφτης και εσυ η 'κλεπταποδόχος' ,,αλοιμονο στην κερατού ...
υγ) γνωμη μου ειναι ,οτι ειναι πιο πολιτισμενο να της στειλεις ενα ανωνυμο εστω μυνημα κ να σπασεις τι τριγωνο ,,μετα θα δεις τι θα ...απομείνει
16-12-2012, 23:57 #54
Last edited by soft; 17-12-2012 at 01:01. Reason: ξεχασα παλι να βαλω τα ερωτηματικα μου
Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
17-12-2012, 00:30 #55
rhiannon, ξέρεις η ... έλλειψη μας κάνει και θεοποιούμε ανθρώπους που ίσως δεν το αξίζουν. και λέω έλλειψη, διότι μέσω αυτής μπορεί να σε ... ελέγχει συναισθηματικά και να διατηρήσει τη φλόγα για αρκετό καιρό αναμμένη.
17-12-2012, 01:14 #56
17-12-2012, 01:39 #57
εχεις δικιο ...την αφησα και κακως που ασχοληθηκα με την απαντηση σου .. πρωτη και τελευταια ......
Last edited by soft; 17-12-2012 at 11:16.
Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
17-12-2012, 01:58 #58
Πάντως συμφωνώ με τον proxoraomprosta ότι πιθανόν να τον έχω εξιδανικεύσει και λίγο..Δεν είνι αρκετά "άντρας" ωστε να αναλάβει ευθύνες,και αυτο κανονικα θα έπρεπε να με έχει κάνει να κόψω πέρα.Αλλα το γεγονός οτι παραμένω πιθανόν να έχει να κάνει και με το οτι δε είναι δικός μου.Ασχημο να το παραδέχομαι,αλλα θέλω να τα λέω όλα.
17-12-2012, 11:29 #59
rhiannon, να υποθέσω παραμένεις για δύο λόγους : ο κυριότερος είναι ότι "δεν τον ζεις", στο λίγο που βλεπόσαστε σου δίνει τον καλύτερό του εαυτό γι' αυτό και λαχταράς το κάτι παραπάνω και δεύτερον (ίσως) η ανασφάλειά σου στο να μείνεις μόνη ( κάτι για το οποίο όμως φέρει ευθύνη και ο ... αγαπητός, ) όταν σε έχει κάνει να τον θεωρείς απαραίτητο στη ζωή σου. Είναι άσχημο πράγμα η συναισθηματική εκμετάλλευση, πονάει! Δυστυχώς οι ανασφαλείς άνθρωποι το μόνο όπλο που έχουν και επιδιώκουν είναι ο έλεγχος. Αυτό τους δίνει αξία. Και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δεν είναι άντρας. Αν ήταν θα είχε αναλάβει τις ευθύνες του και θα έκανε σαφές από την αρχή ποιό δρόμο θέλει να ακολουθήσει.Πάντως να ξέρεις ότι όσο πιο πολύ πιέζεις την κατάσταση τόσο πιο πολύ του δίνεις σιγουριά. Ποιός άντρας δεν θα ήθελε να τον θεωρούν απαραίτητο όλο και περισσότερες γυναίκες!!!Θα κλείσω με κάτι που διάβασα στο διαδίκτυο και νομίζω ότι αρμόζει στην κατάσταση που βρίσκεσαι : AN ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΣΟΥ. ΜΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!
17-12-2012, 13:02 #60
κορίτσι μου ,πολλές έξυπνες και δυναμικές γυναίκες δεν αναγνωρίζουνε τον εαυτό τους , μέσα σε τέτοιες "αρρωστημένες σχέσεις" και αρκετές από εμάς έχουμε στο βιογραφικό μας μια τέτοια. Η γνώμη μου ? Αν ήταν ερωτευμένος θα το είχε διαλύσει! Φυσικά τον πνίγει η κοπέλα του ,γιατί έχει καταλάβει τι είναι (5 χρόνια) και σχεδόν με βεβαιότητα θα πω ,ότι δεν θα είναι η πρώτη φορά που την απατά μαζί σου!! Μια χαρά βολεύεται και το παίζει όπως τον συμφέρει !
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον και ίσως ξεκαθάριζε τα πράγματα ,αν μπορούσες με κάποιον τρόπο ,ή να τη γνωρίσεις ή να μάθεις τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτή τη σχέση .Μάλλον όμως θα απογοητευόσουν .. άντε και την αφήνει σου λέω .Πως θα τον εμπιστευτείς ότι δεν θα φερθεί το ίδιο σε σένα..? και για την επόμενη του ,θα είσαι εσύ αυτή που τον καταπιέζει .μην φας το παραμύθι ότι κακοπερνάνε .Διατηρούν το πάθος τους ...στα λέει για να σε "ψήνει" .Δεν μου αρέσουν καθόλου αυτές οι καταστάσεις ,πιστεύω στην φιλία και την δύναμη των γυναικών, και με στεναχωρεί πολύ το θέμα απιστία .Ας μην τους δίνουμε το πάτημα να φέρονται έτσι. Τώρα στις γιορτές ,αν μπορείς φύγε ,να μείνεις έστω λίγο μακριά του ,να ξεκαθαρίσει το μυαλό σου.Η σωτήρια λέξη είναι "ΕΓΩΙΣΜΟΣ" ,κοίτα τον εαυτό σου .
καλή συνέχεια και εύχομαι να ξεμπερδέψεις !