Results 61 to 75 of 76
Thread: Όταν είσαι η "άλλη"κοπέλα"
-
17-12-2012, 15:58 #61
Κατα κανονα ο δεσμευμενος και μη διαθεσιμος ειναι πιο ελκυστικος. Αν ειχε κ βερα παιζει να χες κοψει φλεβες για παρτυ του...αφου λεω να βαλω κι εγω μ αυτα που βλεπω....
Γιατι δεν ειναι αντρας ρε ριανον? Ξερεις τι ευθυνη και τι αντοχες θελει να χειριζεται 2 γκομενες? Εμεις εδω με μια κ μας βγαζει την πιστη. Ο τυπος ειναι πολυυυυυ μπροστα! Μιλαμε γα ντουρασελ....
Θελω να με πεις πως σε καταφερε ενω ξερεις οτι εχει κ αλλη γκομενα. Επειδη δε τα πανε καλα?
- 17-12-2012, 16:21 #62
Εγω απορω πως μπορεις να λειτουργεις ως ερωτευμενη όπως ειπες, όταν ο άλλος σου λεει φατσα- φορα ότι υπαρχει παθος με την δικια του και σεξουαλικη ικανοποιηση κι ότι του προσφερεις ηρεμια επειδη εχει καυγαδες και καταπιεση.. Δεν ξενερωσε η ζωη σου όταν το ακουσες αυτό???? Εγω θα εφευγα τρεχοντας…
Το ότι δεν εχεις δικαιωμα να εχεις απαιτησεις όπως λες, εφοσον εισαι μια συντομη γνωριμια στον μακροχρονο δεσμο του, είναι μια εκλογικευση, δεν εχει να κανει με τα αισθηματα και τις επιθυμιες σου. Πως αντεχεις να ξερεις ότι την ποθει την κοπελα του και είναι μαζι της συνεχεια και να ξεροσταλιαζεις μηπως αποφασισει να σε δει μια στο τοσο?
Μπορουσε καλλιστα να σε παραμυθιασει ότι δεν γουσταρει το σεξ μαζι της πλεον (όπως ησουν κι εσυ όταν τον γνωρισες) ότι δεν υπαρχει παθος κι ότι ετοιμαζεται να χωρισει, εστω κι αν ηταν όλα ψεματα, αν τον ενοιαζε μη σε χασει...
Ξερεις κανεναν ανασφαλη να λεει σε γυναικα που δεν θελει να χασει, ποσο παθος και καλο σεξ υπαρχει με την δικια του? μαλλον υπερασφαλη τον κοβω μαζι σου, που τρεφει τον εγωισμο του. συνηθισμενη περιπτωση..
Δεν πιστευω ότι του προκαλεσε ανασφαλεια ουτε ο χωρισμος σου, μιας κι εσυ τον ανδρα σου δεν τον ηθελες καν και ειχατε φιλικη σχεση. δεν τον παρατησες στα καλα καθουμενα για να σε θεωρησει επιπολαιη.
Αν εχει αυτος ανασφαλεια, που γνωρισε μια ανικανοποιητη, μονη γυναικα, που τον θελει σαν τρελη κι είναι απολυτως διαθεσιμη γι αυτόν και του το λεει, εσυ τι θα επρεπε να εχεις που σου λεει ότι η σχεση του συνεχιζεται κι εχει παθος και ερωτα και καθεσαι ακομα?
Μηπως δεν νοιαζεται οσο θα ηθελες, απλα επιβεβαιωνεται μαζι σου και προσπαθει και να οριοθετησει τις πιθανες βλεψεις σου για δεσμο?
Σου ειπε ότι ετοιμαζεται να χωρισει τελικα, η προκειται για μια δικη σου ελπιδα/ επιθυμια??
Δεν ειδα να το αναφερεις καπου, παρολο που εσυ τον διαβεβαιωσες ότι εισαι ερωτευμενη και θελεις να εισαι μαζι του αν χωρισει.
Συγχαρητηρια γι αυτό btw, παιρνεις βραβειο φουσκωματος ανδρικου εγωισμου. Αν το θεμα του είναι η επιβεβαιωση και τπτ παραπανω, ηδη τον εχεις καλυψει πληρως.
Καμια φορα είναι ισως ευεργετικο για τις ανικανοποιητες επιθυμιες μερικων (η τον πληγωμενο τους εγωισμο αν εχουν φαει πορτα) να φαντασιωνονται ότι παρα την αδιαφορια καποιου, κατά βαθος ειναι η επιλογη που πολύ ηθελε αλλα φοβηθηκε(!), να μην αποδεχονται σαν συνειδητη επιλογη την πραγματικη επιθυμια του αλλου (λες και αποκλειεται να μην τις γουσταρει κι αυτος, όπως τοσοι αλλοι) και να προσπαθουν εναγωνιως να την παρουσιασουν σαν απλη αδυναμια του, φοβο, τρομο, πανουκλα :Ρ.
Προκειται για αυτοπαραμυθιασμα, που εχει ριζες στα μικρα η μεγαλα προβληματα που τους εχει προκαλεσει η απορριψη, που δεν αντεχουν…. :)
Δεν υπαρχουν αορατες δυναμεις, καλλικαντζαροι :Ρ και φοβοι που συγκρατουν τους ανδρες σε σχεσεις που δεν επιθυμουν κοριτσια, υπαρχει η αδυναμια σας να διαχειριστειτε την απορριψη. ;) Με τετοιες οπτικες, με ολους στα ιδια αδιεξοδα θα καταληγετε..
Η πραγματικοτητα είναι παντα πολύ πιο απλη: αυτος που γουσταρει πραγματικα, μας θελει διπλα του, ακριβως όπως θελουμε κι εμεις αυτόν που γουσταρουμε. Δεν είναι εξωγηινοι οι ανδρες, ζουν αναμεσα μας :Ρ κι αν ειμαστε διαθεσιμες, δεν υπαρχει περιπτωση να μην μας διεκδικησουν.
Μονο αν δεν γουσταρουν, μας διωχνουν.
(ακου σχολιο από τον δικο μου που του διαβασα το θεμα σου: «μα πως σκεφτονται ετσι μερικες γυναικες? αν την γουσταρει περισσοτερο απ την δικια του ο τυπος και δεν ειναι ερωτευμενος, θα χωρισει για να είναι μαζι της, φυσικα! αν δεν χωρισει, σημαινει ότι δεν γουσταρει. απλα είναι τα πραγματα. τι ανασφαλειες και μαλακιες? αυτα είναι γυναικουλιστικα. Δεσμευμενο δεν τον βρηκε? Ας προσεχε..»)
Αν σου ειπε ότι θα χωρισει, ζητα το αμεσα κι εκει θα ξεκαθαρισουν ΟΛΑ.
Ο χρονος είναι εις βαρος σου. Το ότι αραιωσε τις εμφανισεις του τοσο συντομα, δεν είναι καλο σημαδι.
Αν δεν στο ειπε καν, τα πραγματα είναι ακομα πιο δυσκολα…
Μπορει να ησουν μια τυχαια και μεμονωμενη γνωριμια, μπορει όμως να το εχει και συστημα… ειτε ετσι ειτε αλλιως, θα το αντεξεις αν σε στειλει εκεινος τελικα, παρα και την ανεκτικοτητα σου?
Η συμβουλη μου είναι να αναρωτηθεις αν περνας καλα με την κατασταση ως εχει ΤΩΡΑ, γιατι είναι το μονο δεδομενο που εχεις και μπορει να συνεχισει ετσι ακριβως (αν δεν χειροτερεψει), κι αν η ταλαιπωρια που περνας είναι μικροτερη από την ικανοποιηση που παιρνεις από ολο αυτό.
Ερχονται γιορτες όπως ειπες, που είναι υπεροχο να τις περναμε με αυτους που αγαπαμε και μας αγαπουν, σε εκδρομουλες και φιλικα δειπνα, όπως και πολλα πολλα ΠΟΛΛΑ σαββατοκυριακα, γιορτες και καλοκαιρια. :) Θελεις να τα ζεις μονη κι ερημη και να παρακαλας να μαλωσει με την δικια του μπας και τον δεις? αν περνας καλα ετσι, συνεχισε.
Ξερω γυναικες που εχασαν τα καλυτερα χρονια τους σε τετοιες σχεσεις, ελπιζοντας σε έναν χωρισμο που δεν ηρθε ποτε και τωρα γερνανε μονες. Δεν σου αξιζει μια δικη σου σχεση?
Ευχομαι φωτιση :)
17-12-2012, 18:11 #63
Λοιπόν,έχω διαβάσει τις απόψεις σας και δύο και τρείς φορές..Οκ..Ισχύουν όλα,το ξέρω..Απλά βγαίνει στην επιφάνεια οτι είμαι αδύναμος χαρακτήρας ενώ πίστευα το αντίθετο.Είμαι φοβερή στο να συμβουλεύω αλλα τελικά τον εαυτό μου δεν κατάφερα να τον βοηθήσω.Σήμερα το τελείωσε εκείνος.Τουλάχιστον είχε την ευθιξία να το κάνει.Μου ζήτησε συγνώμη που δεν το είχε τερματίσει νωρίτερα και άφησε τα πράγματα να κυλήσουν τόσο..Άρα κάπου εδώ κλείνει και το θέμα.Μας το έκλεισε εκέινος τελικά..:)
17-12-2012, 18:50 #64
Οχι ρε πουστη μου, καλα τι λογο σου ειπε? αφου με την αλλη δε τα πανε καλα.
17-12-2012, 19:05 #65
Kerasi μου,οκ,το έχω πιάσει το νόημα απο την πρώτη σου απάντηση κι όλας..Μη πυροβολείς τον πιανίστα..
17-12-2012, 19:36 #66
Το ξερω οτι το χεις πιασει. Σοβαρα ομως, τι λογο σου ειπε?
17-12-2012, 19:58 #67
Μου ζήτησε συγνώμη που με παράτησε το Σάββατο γιατι είχε κανονίσει με την κοπέλα του και του εστειλα ενα μηνυμα οτι πρέπει να βάλει ενα τέρμα σε αυτό που κάνει και γιατι με αδειάζει τελείως έτσι.Δεν απάντησε στο μήνυμα και σήμερα στο γραφείο με φώναξε στα ξαφνικά και μου είπε"Συγνώμη.Έχεις δίκιο σε αυτά που μου έγραψες.Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έκανα το Σάββατο."Και του λέω"Δε πειράζει.Χαίρομαι που το παραδέχεσαι".Και μου λέει"Συγνώμη ειλικρινά,έπρεπε να το έχω κάνει απο καιρό".Χαμογέλασα και έφυγα..
17-12-2012, 22:55 #68
Ρε συ για το μηνυμα που δεν απαντησε εννοουσε, εσυ το πηρες οτι τελειωσε τη σχεση? Να περιμενεις ξαφνικο στριμωγμα....
17-12-2012, 23:22 #69
Καλή μου θα σ πω τι εχω μάθει εγώ από αυτα από παράλληλα δεν ξέρω αλλά ξέρω από ανθρώπους συνήθως οι γυναίκες που είναι νευρικές κτητικέσ κλπ κάνουν σχέσεις πάθους κ είναι πολύ καλές στο κρεβάτι αλλά στη σχέση καταπιεστικέσ κλπ αυτό που τ λείπει αυτουνού είναι η ηρεμία την οποία τ δίνεις εσυ αυτός δεν πρόκειται να χωρίσει πότε με σας τις δύο ζει το όνειρο του αυτα είναι η άποψη μου
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-12-2012, 00:08 #70
Καλέ κεράσι, αφού κάθεται παρά την προσκόλληση και την καταπίεση, μάλλον 'καλά' τα πάνε... :p Κι άμα η φίλη μας ήταν ευχαριστημένη με την όλη κατάσταση, από καμία δεν θα έφευγε.
Rhiannon, διάβαζα ότι φρικάρει τελείως όταν του έλεγες να τελειώσετε, κι αναρωτιόμουν τι θα έκανε αν τον χώριζε η άλλη του σχέση. My guess is ότι πάλι θα φρίκαρε και θα την παρακαλούσε να μην τον αφήσει.
Κι εγώ πάντως δεν κατάλαβα καλά τον τελευταίο σας διάλογο.... αυτό που έπρεπε να έχει κάνει από καιρό, ήταν να σταματήσετε τη δική σας σχέση? Αν ναι, παρότι καταλαβαίνω πως τον ερωτεύτηκες, μείνε κι εσύ μακριά αν μπορείς. Ξέρεις, σε τέτοιες περιπτώσεις πέφτει πολύ στα μάτια μου ένας άνθρωπος. Γιατί είναι αλλιώς να επιλέγει, κι αλλιώς να γυρνάει στη σιγουράντζα επειδή η νέα σχέση του βάζει όρια.
18-12-2012, 00:15 #71
Μαρινα θελω να καταλαβω πως το πετυχε ο τυπος αυτο. Και μαλιστα δεν εχει μια κρυφη διπλη ζωη. Ειναι πιστευεις τα προσοντα του ανδρος (ικανοτητες, εμφανιση κλπ) ή βρεθηκε η καταλληλη γυναικα? Δηλ αμα θελω κι εγω να χω 2 γκομενες αλλα να ξερει η μια για την αλλη (αν και εδω νομιζω η επισημη δεν το ξερει, ακομα τουλαχιστον) πως να το πετυχω? Μου μοιαζει λιγο σαν τους τυπους με τις ελευθερες σχεσεις. Γιατι κατι μεσα μου με κανιε να φοβαμαι οτι αμα βγω με μια κοπελα και της το προτεινω ή την προσεγγιζω αλλα της λεω κιολας οτι εχω αλλη και οτι κανουμε και ουαου σεξ, μαλλον θα μου φερει κολαρο οτι ειναι στο τραπεζι....τι ειναι λοιπον? ειναι ο τυπος χιλιομετρα μπροστα ή βρισκει και του καθεται το τριγωνακι? Ή παιζει καποιος αλλος λογος? Στη ριανον προτεινω να συνεχισει παντως αλλα με καποιους εξυπνους χειρισμους. Απ οτι καταλαβα την αλλη την εχει δεδομενη αλλα ειναι ενα σιγουρακι συναισθηματικο, ειναι μαζι χρονια, δεν του χει κανει κατι τραγικο κλπ.
18-12-2012, 00:59 #72
Χαχαχα.... μπορεί και να την εξιτάρει κεράσι το όλο σκηνικό! Καλού κακού εσύ φόρα κράνος όταν κάνεις τέτοιες συζητήσεις! :p
Τι να τις κάνεις παιδί μου τις δύο? Από τρεις και πάνω αρχίζει να έχει ενδιαφέρον!...Τότε να πούμε ότι πέτυχες και κάτι, γιατί δύο είναι πια πολύ κοινότυπο :p Πέρα από την πλάκα, αν θες να έχεις ελεύθερες σχέσεις, ζήτα το και μπορεί να βρεις άτομα που να ταιριάξουν στη δική σου αναζήτηση. Για τον τύπο της ιστορίας πάντως, δεν βλέπω να 'πέτυχε' κάτι, ούτε να είναι χιλιόμετρα μπροστά. Χιλιόμετρα μπροστά είναι όσοι συνειδητά και ξεκάθαρα ακολουθούν αυτό που τους εκφράζει σε κάθε φάση της ζωής τους, είτε αυτό λέγεται μία σχέση είτε πολλαπλές. Άλλο να είσαι άνθρωπος με πάθος κι άλλο έρμαιο του πάθους, των ανασφαλειών και των διεκδικήσεων άλλων ανθρώπων. Η μία είναι κτητική, η άλλη ζητάει, ο χρόνος τρέχει κι ο φίλος πήγαινε με την πρώτη...
18-12-2012, 01:11 #73
Θα ειχε ενδιαφερον αν ελεγε η φιλη οτι ερωτευτηκε καποιον που ειναι σε σχεση. Αλλα καλη σχεση οχι οπως εδω που δε τα πανε καλα.
18-12-2012, 12:11 #74
δεν έκλεισε το θέμα ,θα ξαναγυρίσει περίμενε! Ούτε τώρα με αυτή την κίνηση δεν σε "θύμωσε"? Ο καθένας μας έχει κάποιο όριο που αν το υπερβεί ο άλλος-σύντροφος ,μας γυρνάει ο εγκέφαλος ,καθαρά θέμα αυτοσυντήρησης !Προφανώς τα δικά σου όρια αντέχουν ακόμη.
Δεν ξέρω και τις ηλικίες σας..τέλος πάντων ,νομίζω ότι και πάλι σε παίζει !Αν μπορέσεις να απομυθοποιήσεις τις πράξεις του ,θα νιώσεις την δύναμη να φύγεις!Και από που να φύγεις δηλαδή ?Ίσως καλύπτεσαι και συ μέσα από αυτή τη σχέση ,κάτι σου λείπει για ολοκληρωθεί το παζλ.
Επίσης η δύναμη του sex είναι ισχυρή,ειδικά αν το είχες στερηθεί !Μην το υποτιμάς αυτό καθόλου !Αν μπορείς ,ΑΝ μπορείς ,θα ήταν μια εξακρίβωση του να βρεθείς ερωτικά με κάποιον άλλον ,να δεις τι συναισθήματα θα νιώσεις. Άλλωστε ελεύθερη κοπέλα είσαι !!!!
18-12-2012, 12:46 #75
ameliari, συμφωνώ απόλυτα. θα ξαναγυρίσει! πόσο μάλλον όταν κινούνται στον ίδιο εργασιακό χώρο και είναι σε επαφή κάθε μέρα. θέλει πολύ μεγάλη δύναμη να κάνεις delete και να τον βλέπεις κάθε μέρα μπροστά σου. Αλλά εκεί θα φανεί η δύναμη που υπάρχει στην ψυχή. rhiannon ένα πράγμα να ξέρεις, όταν το ξεπεράσεις θα βγεις πιο δυνατή.