Τι σκέφτεστε; - Page 992
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 992 of 1532 FirstFirst ... 4928929429829909919929939941002104210921492 ... LastLast
Results 14,866 to 14,880 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Γιώργος Πολίδης View Post
    marika αν θέλεις μπορώ να απαντήσω ή έστω προσπαθήσω, στα ερωτήματά σου. Όμως βλέπω πως δεν έχουν καμία εννοιολογική σχέση με το περιοχόμενο της παράθεσης που κάνεις των λόγων μου, και συνεπώς οι απαντήσεις θα καλύπτουν μεν τα ερωτήματά σου, δεν θα φωτίσουν όμως και σε καμία περίπτωση δεν θα συνδέσουν τα προηγούμενα λόγια μου με τα νεώτερα δικά σου, που όμως πρέπει να σημειώσω πως είναι ορθότατα, τα λόγια δηλαδή που στο τελευταίο σου ποστ αναρτείς, όμως δεν έχουν καμία οργανική σύνδεση με τις αρχικές σου προθέσεις, με εκείνα δηλαδή που ξεκίνησες να περιγράφεις, και στη συνέχεια να συνδέσεις με τα δικά μου περιγραφώμενα.

Γιώργο δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις, απάντησε μόνο στον εαυτό σου.
    Άλλωστε η απάντηση είναι διατυπωμένη κι εδώ: Α' Ιωάννη β' 27.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι δεν έχω μπει σχεδόν καθόλου στο πνεύμα των Χριστουγέννων κι ότι αυτή τη στιγμή έχω χάλια διάθεση...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι ότι δεν έχω μπει σχεδόν καθόλου στο πνεύμα των Χριστουγέννων κι ότι αυτή τη στιγμή έχω χάλια διάθεση...

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ!

ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ

σ’ όλο το πρόσωπο της γης τα παιδιά Του να βρουν τα δρόμο της επιστροφής
    για το Σπίτι του Αγαθού Πατέρα που αναγκάστηκε να γίνει παιδαγωγός σε μια ανθρωπότητα,
    που δεν διανύει ακόμα ούτε την βρεφική ηλικία.

Αυτή τη Νέα γέννηση την δια Πίστεως και Χάριτος Σωτηρία ποθούν όλοι να ζήσουν,
    είναι ένα εσωτερικό γεγονός τόσο εξαιρετικό ώστε κανείς δεν μπορεί να κάνει λάθος.
    Είναι σαν να βρίσκεται ο Ουρανός εδώ μπροστά σου, αισθάνεσαι την Παρουσία ενός άλλου Όντος που σε υποστηρίζει,
    σε φωτίζει, σε προστατεύει, σε γεμίζει χαρά.

Ακόμα και στις πιο τρομερές περιστάσεις, η στιγμή που είσαι απελπισμένος-η
    αισθάνεσαι ότι είναι εδώ σε βοηθάει, ναι, είναι η εντύπωση μιας Παρουσίας μιας Επαφής που δεν κόβεται ποτέ,
    είναι σαν να έχεις κοντά σου μια φλόγα μιας λάμπας που δεν σβήνει ποτέ.
    Την στιγμή που την έχεις ανάγκη, μπορεί να δώσει όλο το φως και τη ζέστη που επιθυμείς περιμένοντας όμως,
    ακόμα κι αν δεν την χρησιμοποιείς είναι πάντα εδώ, Παρούσα στη διάθεσή σου.

Γνώρισε τη συμβολική γλώσσα και μην παίρνεις τις λέξεις "Νερό" και "Πνεύμα" κατά <<γράμμα>>,
    αλλά παντού σε όλα τα επίπεδα τους υπάρχουν αντιστοιχίες, σχέσεις.
    Οι ίδιοι νόμοι υπάρχουν σε όλες τις περιοχές, αν παιδιά γεννιούνται στο φυσικό κόσμο,
    θα πει πως παιδιά γεννιούνται επίσης και στους άλλους κόσμους.

Για να γεννηθείς στο φυσικό κόσμο δεν σου ζήτησαν τη γνώμη σου,
    αλλά σε κάλεσαν, σε διέπλασαν, ενώ στη << Δεύτερη Γέννηση >> εσύ είσαι υπεύθυνος, αποφασίζεις να γεννηθείς στον
    << Κόσμο του Φωτός >>.

Συνειδητά με υπομονή, διαπλάθεις το Νέο Σώμα για να γεννηθείς στο Φωτεινό Βασίλειο.

Αν δεν γεννηθείς από << Νερό και Πνεύμα >> δεν μπορείς να εισέλθεις στο Βασίλειο του Θεού, αυτό θέλει να πει,
    ότι δεν μπορείς να << ξαναγεννηθείς >> αν δεν κατέχεις μέσα σου αυτές τις Δύο Αρχές.
    Η Δεύτερη Γέννηση, είναι η Γέννηση του Ιησού, << μέσα σου>>, αλλά η Γέννηση του Ιησού είναι επίσης << η δική σου Γέννηση>>.

Η Μητέρα αντιπροσωπεύει το Νερό, δηλαδή είναι η Αγάπη, η Αγνότητα, η Ζωή,

και ο Πατέρας, αντιπροσωπεύει τη Φωτιά, το Φως, το Πνεύμα,
    αν δεν κατέχεις αυτές τις Δύο Αρχές, την << Αγάπη >> που είναι η Θηλυκή Αρχή ,και τη << Σοφία>> που είναι η Αρσενική Αρχή,
    δεν μπορείς να γεννηθείς Δεύτερη φορά. Ένα παιδί, αυτό υπονοεί ένα Πατέρα και μια Μητέρα λοιπόν, χωρίς την Αγάπη και τη Σοφία,
    οι γονείς λείπουν, και το παιδί δε γεννιέται ποτέ!

Έχεις γεννηθεί μια φορά, σύμφωνοι, όμως δεν έχεις γεννηθεί ακόμη από την Αγάπη και τη Σοφία!,
    για να γεννηθείς μια Δεύτερη φορά με τη μορφή του Χριστού ως Παιδί Άγιο, χρειάζονται ένας Πατέρας και μια Μητέρα πιο εξελιγμένοι
    πιο ανεβασμένοι από τους φυσικούς γονείς, χρειάζονται η Αγάπη και η Σοφία και εσύ,

το Παιδί που θα γεννηθείς, θα είσαι η Αλήθεια, η πληρότητα της ζωής, κάθε τι που είναι Πραγματικό κι Αληθινό.
    Last edited by marika; 26-12-2012 at 10:23.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marika View Post
    ..Έχεις γεννηθεί μια φορά, σύμφωνοι, όμως δεν έχεις γεννηθεί ακόμη από την Αγάπη και τη Σοφία!..
    Χρόνια πολλά Μαρίκα! Διαφωνώ κάθετα μ' αυτά που γράφεις.. γιατί είμαστε αποτέλεσμα της άπειρης αγάπης και της θεϊκής σοφίας του δημιουργού!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    σκεφτομαι οτι πρεπει να τσακωθειτε λιγο εσεις οι χριστιανοι να δουμε ποιος πιστευει περισσοτερο το λογο του δημιουργου. εκει που τα χλευαζαμε αυτα περσυ, φτασαμε φετος να τα δεχομαστε και να τα πιστευουμε. λες και ειμαστε το ekklisia.gr εδω μεσα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Χρόνια πολλά Μαρίκα! Διαφωνώ κάθετα μ' αυτά που γράφεις.. γιατί είμαστε αποτέλεσμα της άπειρης αγάπης και της θεϊκής σοφίας του δημιουργού!

Xρόνια Αιώνια, σε σένα Μαρκέλα και σε όλους!

Καλό είναι να διαφωνείς κάθετα, ωστόσο στο τέλος, θα συμφωνήσουμε
    σε Όλα.
    Και εξηγώ: για να φτάσουμε με το δίπτυχο, ή με το νόμο του δυϊσμού
    << αγάπης σοφίας >> στην ολοκλήρωση η πραγμάτωση του εαυτού μας,
    χλωμό το βλέπω..
    Όμως για να γίνουμε όχι μόνο τo << αποτέλεσμα >> που λες,
    αλλά η << γέννα >> του πόνου της ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ,
    οφείλουμε να εννοήσουμε το τρισυπόστατο της υπόθεσης.

Τρίπτυχο είναι: ΑΓΑΠΗ – ΣΟΦΙΑ – ΑΛΗΘΕΙΑ !
    Αν κάτι λείπει από αυτά είμαστε μισοί!
    Είναι άπειρα τα Συμπαντικά Μυστικά και οι Νόμοι Του,
    κρυμμένα προ χρόνων αιωνίων, <<σήμερα, >> ανοίγονται απλά,
    επειδή έφτασε σε μας το πλήρωμα του Χρόνου...

Συμπονώντας σε, σου λέω: δώσε χρόνο στον εαυτό σου
    για την κατανόηση όλων αυτών που έμειναν κρυμμένα
    προ καταβολής κόσμου... << μη βιάζεσαι.. >>.
    Last edited by marika; 26-12-2012 at 10:27.

Banned
    σκεφτομαι οτι ειναι ευκολοτερο να κοψεις τις φλεβες σου οταν εισαι μεθυσμενος και δε νιωθεις πονο. αυτο σαν παρατηρηση κι οχι σαν προτροπη. ελπιζω παντως να καταληξω στο νοσοκομειο γιατι η πραγματικοτητα εδω καταντησε μη ανθρωπινη.

Senior Member
    Σκέφτομαι πως το '13 θα είναι χρονιά μεγάλων αλλαγών στη ζωή μου. Ελπίζω να πάρω τις σωστές αποφάσεις -για μένα και όλους όσοι βασίζονται πάνω μου.

Senior Member
    Προς συγκεκριμένο μέλος που δεν χρειάζεται και δεν είναι σωστό να κατονομάσω: ελπίζω να είσαι ευχαριστημένη που έκανες τα πράγματα για μένα χειρότερα απ' ότι ήταν από όλες τις απόψεις...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σκέφτομαι εσένα.. _______

ΑΠΕΙΡΟ το ΣΥΜΠΑΝ ..

Το παράθυρο της ψυχής σου
    έχει συνδεθεί με το xειμωνιάτικο φεγγάρι,
    Γιατί το έκανε σταθμό του.
    Ένα φεγγάρι γυάλινο που αιωρείται
    στα πέτρινα βιώματά σου.
    Και σου μιλά και σου γνέφει
    Με πελώριες ματιές φίνου ατλαζιού.

Απόψε
    αυτό το φεγγάρι το ζήλεψες
    και ικέτεψες την ψυχή του
    να σου μιλήσει.
    Σου μίλησε απλά σαν
    γνώστης του Σύμπαντος,
    του άπειρου χρυσού
    χειμωνιάτικου Σύμπαντος.
    Σου μίλησε για σένα,
    σε αποκάλεσε « έκπληξη»
    και έκφραση του ουρανού.

Στα αναμενόμενα των εκπλήξεων
    αυτό το γεμάτο χρυσάφι φεγγάρι
    το μελένιο φεγγάρι το αγάπησες.
    Απόψε αγάπησες το Άπειρο Σύμπαν
    για χάρη του φεγγαριού σου,
    στάθηκες στα πόδια της πορείας
    για να πληρώσεις τα λάθη σου
    και είπες:
    "για χάρη σου φεγγάρι μου".

Απόψε αγάπησες την ασήμαντη ζωή σου
    μέσα από το φεγγάρι
    που ρέει μέλι και Χριστό
    και κατάπιες την ευωδία
    του πυρωμένου ουρανού.
    Απόψε ελευθερώθηκες,
    με τα φτερά του Νου
    γνώρισες τ’ άστρα._____________

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι ηρθε η κριση και εδεσε το γλυκο..πιο απανθρωποι απο ποτε, τιγκα στην εκμεταλευση και ζωη διχως παρον ουτε μελλον δυστηχως. Ετσι ηταν απο ανεκαθεν απλα τωρα ηρθε στην πορτα μας και το βιωνουμε εντονοτερα το κακο.Εξαθλιωση σε ολους τους τομεις και στην ψυχη μας που εκει ποναει και πιο πολυ.Αρρωστη κοινωνια αδερφε χωρις γιατρεια...ολα μεσα...

Banned
    σκεφτομαι ενα εναλλακτικο σεναριο, στο οποιο κοβωντας τις φλεβες μου καταληγω στο νοσοκομειο. εκει περα γινοταν ο χαμος χριστουγεννιατικα, και λογο του οτι ηταν πολλοι αλλοδαποι, ξεσπασε μια πανδημια που τους εκανε ολους ζομπι (εξαιρουνται οσοι μπηκαν προσφατα). με αποτελεσμα απο εκει που ηθελα να χασω τη ζωη μου, να τρεχω για να τη κρατησω. τι κριμα που δε μπορω να το γυρισω ταινια γμτ, θα βγαζα λεφτα.

Banned
    Aσχημο πραγμα να εχεις δωσει τα μεγιστα και να εχεις παρει μια μουτζα,να εχεις στηριξει καποιους ανθρωπους με τιμημα να χασεις καποιους πολυ δικους σου..Δεν θα το ξανακανω!

Senior Member
    Σκέφτομαι συνεχώς πόσο πρέπει να υπέφερε η η Ινδή φοιτήτρια που βιάστηκε από ομάδα τεράτων και τελικά από ό,τι διάβασα σήμερα πέθανε, εφόσον αυτά τα απαίσια όντα της είχαν προκαλέσει τραύματα μέχρι και στους πνεύμονες. Καλύτερα βέβαια για την ίδια που πέθανε γιατί πως μπορείς να ζήσεις μετά από κάτι τέτοιο; Και πως μπορώ δηλαδή εγώ ως γυναίκα να υποστηρίξω ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα ανθρώπων οι οποίοι βιάζουν γυναίκες χειραφετημένες για παραδειγματισμό; και πως μπορεί η δική μου κοινωνία να ενσωματώσει άτομα που προέρχονται από κοινωνίες που δεν ποινικοποιούν καν το βιασμό αλλά αντιθέτως τον υποκινούν;
    Σκέφτομαι επίσης την άλλη την κοπέλα στην Ξάνθη που εκτός από τον βιασμό υπέστη και κάψιμο ενώ ήταν ακόμα ζωντανή.
    Και πραγματικά αναρωτιέμαι μέχρι που μπορεί να φτάσει η διαστροφή του ανθρώπινου εγκεφάλου.
    Μάλλον δεν υπάρχει όριο...και αυτό έχει εμποτίσει και ολόκληρα έθνη.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by σακης View Post
    Σκεφτομαι οτι ηρθε η κριση και εδεσε το γλυκο..πιο απανθρωποι απο ποτε, τιγκα στην εκμεταλευση και ζωη διχως παρον ουτε μελλον δυστηχως. Ετσι ηταν απο ανεκαθεν απλα τωρα ηρθε στην πορτα μας και το βιωνουμε εντονοτερα το κακο.Εξαθλιωση σε ολους τους τομεις και στην ψυχη μας που εκει ποναει και πιο πολυ.Αρρωστη κοινωνια αδερφε χωρις γιατρεια...ολα μεσα...

Εξαθλιωση σε ολους τους τομεις και στην ψυχη μας που εκει ποναει και πιο πολυ. Αρρωστη κοινωνια αδερφε χωρις γιατρεια...ολα μεσα...

Kι όμως Σάκη δες την πορεία μας!

Oι μνήμες θα εισχωρήσουν στα λησμονημένα απώτερα παρελθόντα
    Θα λάβουν ουσίες δύναμης για αποκαλύψεις συγκλόνησης.
    Για πολλούς θα κατέλθει το σύμπαν γιατί η κάθοδος του Σύμπαντος,
    ως Δύναμη Υπεροχής σημαίνει ότι "εισέρχεται εντός της γης ο ουρανός,
    και εν τω μέσω του φωτός και υπό τα όμματα των Αγγέλων".
    Ο ήλιος στέλνει ήδη επιστολές αγάπης. Λάβετέ τις γιατί είσαστε στην εποχή
    του Ανατέλλοντος Ηλίου, στην εποχή της Ανατολής του Φωτός.
    Ελάτε θα θερίσουμε οράματα με το χέρι του ήλιου.
    Αυτά θα είναι η Απόδειξη ότι άνωθεν ημών υπάρχει Αετός και Αήττητος λάβετέ τον με το εύηχο ΕΥ
    της αρχαίας διαλέκτου της φυλής μας. Το ΕΥ των αρχαίων είναι μόριο των ουρανών.
    Εφ’ όσον ο ουρανός είναι σύνθεση δισεκατομμυρίων ΕΥ γιατί εντός Του εκφράζεται το ΕΥ του ουρανού
    το ΕΥ του Σύμπαντος, το ΕΥ του πλανήτη μας. Ευλογούμε τον ΚΥΡΙΟ γιατί ΘΕΟΣ Εστί εκ ΘΕΟΥ Αληθινού Γεννηθέντος.

Εντός του γίγνεσθαι θα εισχωρήσουν δονήσεις συγκλόνισης και κλόνισης θεμελιακής δομής και δράσης
    και όλα τα του σύμπαντος θα εισαχθούν στις "κλονιστικές διαδικασίες" για την ισότητα και τη δικαιοσύνη.
    Θα κλονισθεί το Σύμπαν εκ των κραδασμών των βολών της δικαιοσύνης και ενώ η δικαιοσύνη θα εισχωρεί στον πλανήτη Γη,
    η ισότητα θα περιθάλψει τα τραυματισμένα επίπεδα του πλανήτη και θα εισχωρεί στα κατώτερα σημεία
    που έχουν βληθεί από την παράνοια και την ανομία. Λυπάται το Σύμπαν διότι τα όντα που κατοικούν στον πλανήτη μας
    δεν αναπολούν την ελπίδα της μετουσίωσης σε Φως. Αυτό το Φως θα εισέλθει στους αιώνες ως μοχλός
    για την αντίστροφη μέτρηση εκ της αναμόχλευσης των μνημών. Ο Κύριος οδηγεί και επιτάσσει.

Τα διάφανα μόρια του ουράνιου Φωτός έχουν τοποθετηθεί σοφά στον πλανήτη μας
    και εισχωρούν στις καρδιακές ουσίες μας, δηλαδή στους παλμούς της ζωής των όντων,
    που αναμένουν γιατί διαθέτουν νόηση αναμονής και ήδη βρίσκονται
    στον προθάλαμο της αναμονής του ουράνιου νοσοκομείου που προσφέρει θεραπεία ουσιαστική.
    Άγγελοι θα θεραπεύσουν τις πληγές εκ των τραυμάτων της ψυχής μας.
    Παρουσίες που παρέχουν τις πρώτες βοήθειες και δίνουν ίαση στα τραύματα της ψυχής.
    Γιατί η ψυχή νοσεί και γύρω απ’ αυτήν οι κύκλοι των Αγγέλων ενεργοποιούνται με φόβο Θεού.

.
    Last edited by marika; 30-12-2012 at 22:36.