ας παρω μια αντικειμενικη γνωμη επιτελους - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 120
    Senior Member
    Αχρειαστη να εισαι....!

χαχαχα οντως!

Banned
    Quote Originally Posted by narki View Post
    δεν εχω ιδεα τι να κανω. Τα εχω ολα κουβαρι στο μυαλο μου προς το παρον.
    Ισως να χαλαρωσεις λιγο και να μη σκεφτεσαι τοσο πολυ... Κανε πραγματα. Ωστε να απασχολεις το κεφαλι σου απο το να σκεφτεται... Δεν υπαρχει λογος να τρελενεσαι

Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Ισως να χαλαρωσεις λιγο και να μη σκεφτεσαι τοσο πολυ... Κανε πραγματα. Ωστε να απασχολεις το κεφαλι σου απο το να σκεφτεται... Δεν υπαρχει λογος να τρελενεσαι
    Δεν παιζει αυτο, μου εχει κατσει πολυ ασχημα ολη η φαση αυτη. Λες και οκ περναμε απλα καλα και αν κατσει κατι καλυτερο αντε γεια.

Senior Member
    Τελευταιο θα σε πω παντως, στη ζωη αυτη οτι θες να το ζητας.
    Ασχετο...φοβαμαι τις βελονες, κατι με πιανει οταν παω για αιμα, τι μπορω να κανω? Εχεις καμμια ιδεα? Απορω πραγματικα με τις νοσηλευτριες που παιρνουν αιμα.....

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Τελευταιο θα σε πω παντως, στη ζωη αυτη οτι θες να το ζητας.
    Ασχετο...φοβαμαι τις βελονες, κατι με πιανει οταν παω για αιμα, τι μπορω να κανω? Εχεις καμμια ιδεα? Απορω πραγματικα με τις νοσηλευτριες που παιρνουν αιμα.....
    να μην κοιτας καθολου και να παιρνεις ανασες βαθιες. ισως σε βοηθησει καπως. Ολα ειναι μια ιδεα τιποτα παραπανω :)

Banned
    Δεν παιζει αυτο, μου εχει κατσει πολυ ασχημα ολη η φαση αυτη. Λες και οκ περναμε απλα καλα και αν κατσει κατι καλυτερο αντε γεια.
    Ναρκι να χαλαρωσεις γενικως , το τι θα κανεις ειναι δικο σου θεμα.... Το αν θες να προχωρησεις παρακατω ειναι παλι επιλογη σου ... Απλα αυτο που πρεπει να σκεφτεις ειναι οτι πρεπει να δινεις ευκαιριες στουν ανθρωπους γιατι μπορει να βρεθεις να μετανιωνεις για καποια βιαστικη κινηση που εκανες

Ναρκι να χαλαρωσεις γενικως , το τι θα κανεις ειναι δικο σου θεμα.... Το αν θες να προχωρησεις παρακατω ειναι παλι επιλογη σου ... Απλα αυτο που πρεπει να σκεφτεις ειναι οτι πρεπει να δινεις ευκαιριες στουν ανθρωπους γιατι μπορει να βρεθεις να μετανιωνεις για καποια βιαστικη κινηση που εκανες
    Σε ευχαριστω πολυ για τη γνωμη σου, αν δεν καθαρισω τις σκεψεις μου δεν νομιζω να παρω την σωστη αποφαση.

Banned
    Σε ευχαριστω πολυ για τη γνωμη σου, αν δεν καθαρισω τις σκεψεις μου δεν νομιζω να παρω την σωστη αποφαση.
    Αυτο να κανεις ναρκι , να καθαρισεις το μυαλο σου να χχαλαρωσεις .... Μην κανεις βιαστικες κινησεις γιατι μπορει να αδικισεις τον φιλο σου αλλαθα αδικιθεις και εσυ .... Ηρεμια πανω απο ολα

Αυτο να κανεις ναρκι , να καθαρισεις το μυαλο σου να χχαλαρωσεις .... Μην κανεις βιαστικες κινησεις γιατι μπορει να αδικισεις τον φιλο σου αλλαθα αδικιθεις και εσυ .... Ηρεμια πανω απο ολα
    Θα προσπαθησω :)

Senior Member
    To μυαλο σου μια χαρα ξεκαθαρο ειναι. Σε κοβω πολυ straight στα θελω σου. Σπανιο για γυναικα....

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    To μυαλο σου μια χαρα ξεκαθαρο ειναι. Σε κοβω πολυ straight στα θελω σου. Σπανιο για γυναικα....
    ξερω τι θελω εχεις δικιο. δεν ξερω ομως πως να χειριστω την ολη κατασταση. Το μονο σιγουρο ειναι πως δεν θελω να τον πιεσω γιατιι δεν θα το θελει πραγματικα...

Senior Member
    Τεσπα 26 εισαι, προχωρα και οπου βγει. Στην τελικη κ να στραβωσει η δουλεια παρακατω, μικρη θα εισαι ακομη. Φροντισε ομως την εμφανιση σου, γτ αν περασει η μπογια σου παει μετα...αντε, καλες ενεσεις!

Banned
    Κ
    Θα προσπαθησω :)
    Το αγαπας το παλικαρι?

Δεν ειναι το θεμα οτιι ειμαι μικρη η οχι,αλλα ποιον ανθρωπο θελω συντροφο ζωης. Καλο βραδυ κ αυριο μετα την δουλεια εδω θα ειμαι. Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους με περισσοτερα χαμογελα.

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast