Είμαι εδώ για να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ όσους το χρειάζονται!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
    Ναι ναι, Γωγώ βοήθα κι εμένα στον νταλκά που έχω. Το πρόβλημα είναι το εξής. Αγαπάω μια γυναίκα αλλά δεν μου φτάνει τόσο που την αγαπάω και θέλω πιο πολύ να την αγαπάω. Την αγαπάω με αγάπη Χριστού, την αγαπάω με αγάπη σύντροφου, την αγαπάω με αγάπη σύζηγου, την αγαπάω με αγάπη εραστή, την αγαπάω με αγάπη φίλου, την αγαπάω με αγάπη αδελφού, την αγαπάω με αγάπη πατρική, την αγαπάω με αγάπη κοσμική, την αγαπάω με αγάπη συνοδοιπόρου, την αγαπάω με την δική της αγάπη, και ακόμη κάποιες αγάπες, αλλά δεν μου φτάνει τόσο, θέλω πιο πολύ να την αγαπάω. Τι να κάνω;;; Ζηλεύω Τον Θεό που δεν μπορώ να Αγαπώ όπως Αυτός. Τι άλλο όμως να κάνω για να αγαπώ πιο πολύ την καλή της καρδιάς μου, την γλυκιά μου καβούλα;;; Ε;;; Πες μου. Τι;;;

Έχεις λύση στον νταλκά μου;;;

ΥΓ. Μεταξύ σοβαρού και αστείου δεν σε πειράζω τώρα, απλά φωνάζωωωωωωω δυνατά πόσο πολύ την αγαπάω.
    Last edited by deleted-member-06-05-2016; 18-01-2013 at 00:06.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γιώργος Πολίδης View Post
    Ναι ναι, Γωγώ βοήθα κι εμένα στον νταλκά που έχω. Το πρόβλημα είναι το εξής. Αγαπάω μια γυναίκα αλλά δεν μου φτάνει τόσο που την αγαπάω και θέλω πιο πολύ να την αγαπάω. Την αγαπάω με αγάπη Χριστού, την αγαπάω με αγάπη σύντροφου, την αγαπάω με αγάπη σύζηγου, την αγαπάω με αγάπη εραστή, την αγαπάω με αγάπη φίλου, την αγαπάω με αγάπη αδελφού, την αγαπάω με αγάπη πατρική, την αγαπάω με αγάπη κοσμική, την αγαπάω με αγάπη συνοδοιπόρου, την αγαπάω με την δική της αγάπη, και ακόμη κάποιες αγάπες, αλλά δεν μου φτάνει τόσο, θέλω πιο πολύ να την αγαπάω. Τι να κάνω;;; Ζηλεύω Τον Θεό που δεν μπορώ να Αγαπώ όπως Αυτός. Τι άλλο όμως να κάνω για να αγαπώ πιο πολύ την καλή της καρδιάς μου, την γλυκιά μου καβούλα;;; Ε;;; Πες μου. Τι;;;

Έχεις λύση στον νταλκά μου;;;

ΥΓ. Μεταξύ σοβαρού και αστείου δεν σε πειράζω τώρα, απλά φωνάζωωωωωωω δυνατά πόσο πολύ την αγαπάω.
    Είπα στην ψυχή μου: Μαρία περπάτα εδώ μέσα κι όποιον δεις να ζητάει κάτι, ρώτα τον γιατί το ζητάει;;;
    Αν με κάποιο τρόπο είχες την καλή σου, είσαι σίγουρος ότι θα ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ και αύριο μ' αυτή την ίδια αγάπη;;;
    Θα την αγαπούσες και αύριο το ίδιο με το σήμερα;;; Θα την αγαπούσες και στις καλές μέρες και στις κακές;;;
    Και πόση αλήθεια άραγε θα έχει η απάντησή σου;;;
    Μη βιαστείς ν' απαντήσεις!

Ωστόσο δες κι αυτό περί της αγάπης, βίωσες ποτέ μια τέτοια αγάπη;;;
    (από το θέμα: ελεύθερη σχέση με δεσμά)

Φτερωτή,

Η σχέση μας με τους άλλους ανθρώπους ακολουθεί την πορεία που ακολουθεί η συνειδητότητα.
    Όσο υπάρχει μια στενή και εγωκεντρική συνειδητότητα δεν βλέπουμε τίποτα άλλο
    από τις εγωκεντρικές ανάγκες και επιδιώξεις μας και την στηρότητά μας.
    Η αγάπη για κάποιο άλλο πλάσμα εξυπηρετεί τους σκοπούς αυτού του στενού εγωκεντρισμού.

Με λίγα λόγια δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να αγαπήσουν.
    Πολλοί χρησιμοποιούν τους άλλους για να καλύψουν το άγχος μια στενής, στεγνής ύπαρξης.
    Στην περίπτωση που αρχίζει όμως μέσα μας μια δεύτερη φάση,
    ο άνθρωπος λέει στο αγαπημένο πρόσωπο: επειδή σ’ αγαπώ αγαπώ όλο τον κόσμο.
    Αλλά ο άνθρωπος που βρίσκεται πέρα από τον ανθρωποκεντρισμό λέει στο αγαπημένο πρόσωπο:
    Επειδή είμαι ανοικτός σ’ ολόκληρο τον κόσμο είμαι ανοικτός και σε σένα,
    γιατί δεν είσαι διαφορετικός από τον Κόσμο.
    Είσαι μια μικρή λεπτομέρεια στην απεραντοσύνη του Κόσμου.
    Σ’ αυτή τη δεύτερη φάση η αγάπη μεταμορφώνεται.
    Εδώ μπορείς να αγαπήσεις αλλά σαν παιδί της φύσης.
    Ο σκοπός αυτής της αγάπης (που την έζησα) ήταν η αγάπη για την αγάπη.
    Τίποτα πέρα από αυτό. Αλλά όταν αγαπούσα μ’ αυτό τον τρόπο, ολόκληρη η Ζωή και η Φύση συμμετείχαν.
    Επειδή το είναι μου είχε ανοίξει στον πλούτο της ζωής και της φύσης,
    η αγάπη δεν ήταν μια επιτακτική ανάγκη,
    και όταν έφευγε εξακολουθούσα να είμαι ανοικτή στην απεραντοσύνη της ζωής
    και της φύσης όπως και προτού αγαπήσω.
    Η αγάπη για ένα πρόσωπο ήταν απλά μια λεπτομέρεια μέσα στην απεραντοσύνη της ζωής.
    Τώρα όμως που κολυμπώ σε ευρύτερο χώρο η αγάπη για το άλλο πρόσωπο άλλαξε μορφή.
    Αρχίζει να περιέχεται στον άπλετο χώρο του διαστήματος
    και να έχει σχέση με τους νόμους που διέπουν το συμπαντικό Κόσμο.. ..δες το κι έτσι...

σημ.sorry Γωγώ για την παρέμβαση..
    Last edited by marika; 18-01-2013 at 07:43.

http://img69.imageshack.us/img69/3580/stavros003.jpg

Την αγαπάω με αγάπη Χριστού,

την αγαπάω με αγάπη σύντροφου,

την αγαπάω με αγάπη σύζηγου,

την αγαπάω με αγάπη εραστή,

την αγαπάω με αγάπη φίλου,

την αγαπάω με αγάπη αδελφού,

την αγαπάω με αγάπη πατρική,

την αγαπάω με αγάπη κοσμική,

την αγαπάω με αγάπη συνοδοιπόρου,

την αγαπάω με την δική της αγάπη,

και ακόμη κάποιες αγάπες,

αλλά δεν μου φτάνει τόσο,

θέλω πιο πολύ να την αγαπάω.

http://img69.imageshack.us/img69/3580/stavros003.jpg

Senior Member

Την αγαπάω με αγάπη Χριστού,

την αγαπάω με αγάπη συντρόφου,

την αγαπάω με αγάπη συζύγου,

την αγαπάω με αγάπη εραστή,

την αγαπάω με αγάπη φίλου,

την αγαπάω με αγάπη αδελφού,

την αγαπάω με αγάπη πατρική,

την αγαπάω με αγάπη κοσμική,

την αγαπάω με αγάπη συνοδοιπόρου,

την αγαπάω με την δική της αγάπη,

Απουσιάζουν τα ουσιώδη για αρχή θα λες:

την Αγαπάω με την Αγάπη της Χάρης

την Αγαπάω με Αγάπη Θυσίας

την Αγαπάω με Αγάπη Δικαιοσύνης

την Αγαπάω με Αγάπη Αλήθειας

την Αγαπάω με την Δική μου Aγάπη

την Συνειδητή θα λες σε λίγο..

και ακόμη κάποιες Αγάπες,

αλλά δεν μου φτάνει τόσο,

Δώσε μου να την Αγαπάω

με Αγάπη Αιώνια Παντοτινή!

Senior Member
    Γιωργο και Μαρικα, δε νομιζετε οτι ειναι καλυτερο να αποφευγουμε τη χρηση θρησκευτικων συμβολων; Καταλαβαινω την αγαπη σας προς τη θρησκεια, ωστοσο ειναι λιγο υπερβολικο.

μαρίκα, εάν γνώριζες περί τίνος πρόκειτε όταν λέει ο άλλος με Αγάπη Χριστού, δεν θα έλεγες ούτε έγραφες τίποτε. Οπότε κι εγώ δεν γράφω τίποτε ως απάντηση.

howtodream8, το θρησκευτικό σύμβολο εδώ πιό πάνω δεν έχει τον θρησκευτικό χαρακτήρα του, άλλον έχει αλλά αρκεί που τον ξέρω εγώ. Εξάλλου κι ως θρησκευτικό σύμβολο δεν εμπεριέχει καμία υπερβολή, ούτε ακυρώνει άλλων ατόμων τα ιδία σύμβολα, καθώς δύνανται ελευθέρως όλοι να εκφράζουσι αύτα του ιδίου δόγματος ή άλλης θρησκευτικής προέλευσης. Όσο για την αισθητική των αθέων και αθρήσκων, οφήλουσι οι τοιούτοι δια να είναι συνεπείς εις τον εαυτόν τους να παραβλέπουν και ξεπερνούν ως ξένο ή ξένα στοιχεία της ιδίας κοσμοθεάσεως δίχως παν τι κώλλυμα.

μαρίκα, εάν γνώριζες περί τίνος πρόκειτε όταν λέει ο άλλος με Αγάπη Χριστού, δεν θα έλεγες ούτε έγραφες τίποτε. Οπότε κι εγώ δεν γράφω τίποτε ως απάντηση.
    Ουδόλως θα είπω, προς αποφυγήν και αποκοπήν του εν εμοί ιδίου θελήματος, πως η τοιούτη παρέμβασις σου αύθις καθαυθής προδίδει την ιδιοτηκοποίησιν εις την ιδίαν φύσιν σου, τας υποστατικάς χαρακτήρας που φέρειν εις καθ' Ουσίαν Αγάπη Χριστού, και ουδόλως εκλαμβάνεις αυτών ως Ξένον εις την ενέργειάν Των, κατά τους Εκκλησιαστικούς Πατέρας και Ιεράν Θείαν Παράδοσιν, εμφαίνων έκδηλιν και την παραίτησιν και εγκατάλειψιν που υπέστης εκ του Αγίου Πνεύματος του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού του Αγαπημένου.
    Last edited by deleted-member-06-05-2016; 18-01-2013 at 23:16.

Senior Member
    Γιωργο Πολιδη σταματα να γραφεις ρε συ αερολογιες κ θρησκευτικα παραληρηματα εισαι κ ποντιος παναθεμα σε κ δεν μπορω να σε βρισω η μαλλον θα σε βρισω στα ποντιακα!! Αίκος αχαστουρ εσον λελευω σε, τσουρα το πουλοπον μαζι σ εν καλατσευω! Καταλαβες? Αιντε πια ελεος εισαι...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

xoxoxo καλά νέτσι... λελέβω τα ψίας...

Member
    πωπωπω τι γινεται;;;;;;;;;;;;;εχω μηνες να μπω και βλεπω το τιματε το θεμα μου και με το παραπανωωωωωωωω!καταρχην να σας ευχαριστησω ολους για τα καλα σας λογια και για οσα μνμ πηρα και προσωπικα και ειστε ολοι σας υπεροχοι ανθρωποι!σημασια δν εχει ποσο συχνα ακουω κατι μα ποσο ομορφα και περηφανη νιωθω οταν το ακουω!απο κει κ υστερα οσον αφορα τις εκδηλωσεις νταλκα νομιζω οτι ξεφτιλιζουν λιγακι τα οσα γραφω εδω και τον λογο για τον οποιο τα γραφω!παρολ αυτα να πω στον γιωργο τον πολιδη συχναρητηρια για το οτι ζει και τον κανει ευτυχισμενο αλλα τετοια ηδη λατρειας επειδη πιστευω στον Θεο,καπως μου φαινονται!επειτα να πω στην marika επειδη μου ειπε σορυ για την παρεμβαση της,πως μπορει να γραφει οτι θελει αφου αυτο την εκφραζει εστω κ αν ειναι μεσα σε δικο μου θεμα!εδω ο καθε ανθρωπος μπορει να γραφει οτι θελει και εννοειται αυτο!απλα οι υπερβολες γενικα στα οποιαδηποτε θεματα μου ξενιζουν καπως!επισης ευχαριστηθηκα πολυ το μνμ του lacrymosa γιατι αν και δν ειμαι ποντια,αγαπω τη γλωσσα και τον τροπο που γενικα εκφραζεστε και τιμη μου να γραφη εδω ενας ποντιος!!!!!και τελος θα συμφωνησω και με το μνμ του φιλου μου του howtodream που επισης τον ευχαριστω για τον χρονο που δινει εδω οπως και ολους σας!να περνατε καλα και ελπιζω να μην κανω παλι τοσους μηνες να ξαναμπω!και θελω να βλεπω μνμ σας και εννοειται απανταω σε ολα!!!!πρωτον γιατι δν ειμαι αγενης με κανενα και δευτερον γιατι με κανετε και νιωθω πολυ ομορφα!

Member
    Quote Originally Posted by Soutsi View Post
    Συγχαρητήρια Gogo για τον τρόπο σκέψης σου και πολύ περισσότερο για την επικεφαλίδα του θέματος που άνοιξες. Με συγκινούν πάντα άτομα με εναν αλτρουιστικό κ αλληλέγγυο τρόπο έκφρασης. Δεν ξέρω αν το ακούς συχνά, αλλά μπράβο. Να είσαι καλά
    οσο συχνα κ αν ακουω κατι παντα με κανουν και νιωθω ομορφα τα λογια ενος ανθρωπου οπως εσυ που εδωσες καποιο απο τον χρονο σου για να διαβασεις και να μου γραψεις!σε ευχαριστω και ελπιζω να εισαι καλα και να περνας ομορφα!κ αν οχι να το προσπαθεις καθημερινα οπως ολοι μας!

Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Γωγω μπραβο σου!! Ειδες οτι τιποτα δν ειναι ακατορθωτο κ τιποτα δν διαρκει για παντα, ειτε καλο ειτε κακο!! Ευχομαι να σου πηγαινουν ολα απο δω κ στο εξης οπως τα θελεις!!
    σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!ο καθενας πρεπει στον αλλο να περνα θετικη ενεργεια!ολοι περναμε καποια ασχημα πραγματα αλλα δν πρεπει να τα παραταμε!κ γω ευχομαι η ζωη σου να ειναι τοσο υπεροχη οσο και ο λογος σου και ελπιζω να τα λεω με ολους σας απο δω!σε ευχαριστω για τον χρονο και το μνμ σου!να εισαι παντα γερος και χαμογελαστος!

Senior Member
    μπερδευεις τα φυλα λιγο

Junior Member
    παλι εδω ειμαι. παλι με κρισεισ τισ τελευταιεσ μερεσ αι φοβο για την καρδια μου. εχθεσ εκανα τεστ κοπωσεωσ και το εβγαλα 12 λεπτα με πιεση 12 - 9. με το που γυρισα σπιτι με βρηκε η καλη μου με ταχυπαλμια κομπο στο λαιμο και ζαλαδα. εχω κουραστει ρε γαμωτω θα μου περασουν ποτε? εγινα και πατερασ πριν 4 μηνεσ και δεν μπορω να το χαρω οπωσ θα ηθελα.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast