μπερδεμένη... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 46
    Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    To να μην κανεις τιποτα, ειναι παρομοιο με αυτο που σου προτεινω πιο πανω. Ασε ενα διαστημα χωρις επικοινωνια. Εκεινος φανταζομαι οτι περιμενεις σαν την καημενη και θα του ζητησεις τα πραγματα. Σκεψου τη ψυχρολουσια θα παθει αν περναει ο καιρος και εσυ δε φαινεσαι καθολου. Τοτε ειναι που μπορει να αποφασισει να σε καλεσει κ καλα για τα πραγματα κ να τον πεις, κρατησε τα μωρε ή αστα οποτε θελεις κ τα παιρνω, δεν εχω προβλημα και να το κλεισεις. χαχα! μακαρι να μουν απο μια γωνια να το ακουγα! Τρελο γελιο! Δηλαδη πραγματικα, εσυ πως το βλεπεις το θεμα? Και ως τωρα δε φανηκε ετσι? Εν κατακλειδι λοιπον μπορεις κ να μην κανεις κατι, απλα το ερωτημα ειναι τι θα κανεις αν σε καλεσει στο μελλον.
    Εννοείται πως δεν φάνηκε.Η αλήθεια είναι ότι ο λόγος που δεν έχω κάνει κάτι είναι αυτός ακριβώς που λες.Δεν θέλω να με θεωρεί την καημένη που δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει,πέρα από το να ζητάει τα πράγματα χρονιάρες μέρες,γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει.Το θέμα,όσο περνάει ο καιρός, το βλέπω όλο και περισσότερο αποστασιοποιημένα και ενισχύεται η άποψη μου, ότι αν κάποιος θέλει,εμφανίζεται.Μη σου πω ότι νιώθω ότι περισσότερα πετυχαίνω με την σιωπή,κυρίως για την δική μου ηρεμία και σε δεύτερη φάση να τον κάνω να καταλάβει ότι δεν είμαι και τόσο δεδομενη.Τώρα για το μέλλον δεν ξέρω,εξαρτάται πότε θα πάρει την απόφαση να εμφανιστεί.Άλλο είναι να δώσει σημάδια ζωής σε 2-3 μέρες και άλλο σε κανά εξάμηνο!

Junior Member
    Είχα κάποια εξέλιξη.Βγήκαμε και μιλήσαμε επιτέλους και μπορώ να πω ότι η όλη κουβέντα ήταν αρκετά ξεκάθαρη.Αρχικά να πω ότι το κλίμα ήταν πολύ καλό και χάρηκε πραγματικά πολύ που με είδε.Ο λόγος της εξαφάνισης είναι πολύ σοβαρός και ενώ στην αρχή νόμιζα ότι ήταν υπερβολικός απλά, τελικά όταν έμαθα χειροπιαστά πράγματα ένιωσα πολύ άσχημα που του "γκρίνιαζα" για το θέμα το δικό μας.Είπαμε να κρατήσουμε επικοινωνία και να βλεπόμαστε μέχρι να μπορέσει και ο ίδιος να έρθει λίγο στα ίσα του και μετά να το ξαναπιάσουμε από την αρχή.Ξέρω πλέον ότι πραγματικά δεν υπήρχε θέμα στη σχέση μας,αντιθέτως πέρναγε πολύ όμορφα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι πολύ πιεσμένος.Ίσως όλα αυτά ακούγονται σαν δικαιολογίες που ήθελα να πιστέψω,αλλά δεν είναι έτσι.Στεναχωριέμαι πολύ και νιώθω και από μόνη μου ότι δεν έχει κανένα νόημα να τεθεί θέμα επανασύνδεσης αυτή τη στιγμή.Δεν ξέρω αν η επικοινωνία θα κάνει καλό,αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι δεν θέλω είμαστε ψυχραμένοι από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο θέμα μεταξύ μας.Κάθε γνώμη είναι παραπάνω από δεκτή :)

Senior Member
    Ποιοι ειναι λοιπον οι λογοι της εξαφανισεως?

Junior Member
    είναι οικονομικοί και οικογενειακοί αλλά δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες.Πάντως είναι βάσιμοι

Senior Member
    Δε σε ρωτησα για να σου πω μετα οτι ειναι δικαιολογιες και οτι σε κοροιδευει γτ υπαρχουν και σοβαρα θεματα και ειναι ευλογο να μας επηρεαζουν. Aλλωστε αν δεν ενδιαφεροταν δε θα βγαινε κιολας να μιλησετε. Σιγουρα οταν συμβαινει κατι σοβαρο, αρκετοι ανθρωποι μπλοκαρουν απ το στρες και διαχειριζοντε την κατασταση με τροπους που σε εναν αλλον φαινοντε καπως. Μαλιστα μπορει να μην συμβει και κατι σπουδαιο και παλι να αντιδρασει σπασμωδικα καποιος, ενω ενας απ εξω να ειναι πιο ψυχραιμος ή πιο εξυπνος στο φερσιμο του. Πχ ξερω αρκετα ατομα που οταν τους συμβει καποιο θεμα, θελουν να απομακρυνθουν κ να απομονωθουν απ τους αλλους, ειτε λεγετε συντροφος ειτε συγγενεις, φιλοι κλπ. Και γενικα ο αντρας στρεσαρεται ευκολα και μπορει να κανει κ κινησεις που μπορει να πληγωσουν τα ατομα που τον αγαπουν. Ρωτησες τουλαχιστον ποτε περιπου προβλεπεται να τακτοποιηθουν τα ζητηματα που προεκυψαν? Ως τοτε παντως θα σου προτεινα να μην τον πιεσεις ή να του γκρινιαξεις γτ θα τον απομακρυνεις χειροτερα.
    Last edited by kerasi; 11-01-2013 at 23:03.

Junior Member
    Δεν έχει ιδέα πότε θα λυθούν,μου ζήτησε απλά χρόνο για να ηρεμήσει και μετά βλέπουμε.Δεν θέλω εννοείται να τον πιέσω,αλλά θέλω να δω πως θα είναι το φέρσιμό του τις επόμενες μέρες, ειδικά τώρα που του ξεκαθάρισα ότι η όλη εξαφάνιση με στεναχώρησε και δεν πρόκειται να το ξαναδεχτώ.

Senior Member
    Ε αμα ειναι σοβαροι οι λογοι γτ να μη το ξαναδεχτεις?
    Παντως τωρα μιλατε ξανα, βγαινετε κλπ φανταζομαι, οποτε ολα καλα.

Junior Member
    εννοώ ότι αν είναι να εμφανίζεται μία φορά το μήνα και να μην μιλάμε στο τηλ,ούτε να βγαίνουμε τότε καλύτερα να μην εμφανιστεί.Αν όμως κρατήσει μία λογική επικοινωνία τότε οκ.Απλά δεν θέλω να ξαναφτάσουμε εκεί.Έχουμε να βγούμε 2 μέρες αλλά οκ αυτό δεν το βλέπω παράλογο.

Senior Member
    Απ οτι καταλαβα μπορει να μη περιμενει να λυθουν τα θεματα 100% αλλα να ηρεμησει απο το στρες που του δημιουργηθηκε απο αυτα. Σωστα ή λαθος το σκεφτομαι?

Junior Member
    ναι ουσιαστικά αυτό.Αλλά αν εξαφανιστεί για κανα μήνα πάλι εγώ πως να το πάρω?

Junior Member
    update.Τις τελευταίες μέρες έχει αποκατασταθεί η επικοινωνία μας.Μιλάμε κάθε μέρα στο τηλ και βρισκόμαστε αρκετά.Έχει αρχίσει και χαλαρώνει και μάλιστα έχουμε αρχίσει και βγαίνουμε και με παρέες μας,όχι μόνο μόνοι μας.Έχει νόημα να αναφέρω κάτι τύπου "που πάει όλο αυτό" ή να περιμένω?

Banned
    Ειναι πολυ ομορφο σαν ακους οτι ενα ζευγαρι που περναγαν καλα, οπου αγαπιουντε , υστερα απο ενα χρονικο διααστυμα οπου ησαν χορια να τα ξανα βρησκουν¨) χερομαι για εσας κι ευχομαι οτι πιο καλο για τη σχεση σας!
    Αν κι στην αρχη ακουγοταν λιγο ασχημο,βλεπεις κι εγω σαν ανδρας ,οπως και πολλοι αλλοι που ξερω ,ειτε φιλοι μου,ειτε γνωστοιμου η συναδελφοι εχουμε πει αυτην την δικαιολογια -ισως η πιο συχνη - εχουμε πει οτι θελουμε καποιο χρονο μνοι μας, θελουμε λιγο καιρο να σκεφτουμε πραματα, οτι εχουμε αγχος με την δουλεια μας και τετοια! αλλα ο αληθινος λογος ειναι οτι πρωτον υπαρχει καποια καινουργια κοπελα στην ζωημας , καποια που μολις εχουμε βρει κι λογο του οτι δεν ξερουμε τι θα γινει, αν θα γινει κατι σοβαρο? η αν ειναι μια "ξεπετα" , ετσι λοιπον για να μην σε χασει κι μετα μηνει μονος χωρις καμια ¨), σε βαζει λιγο στην αναμονη ωστε να ξεκαθαρησει με την αλλην.Στην φαση σου αν ειναι ξανα μαζι σου -παντα μιλω υποθετικα! δεν πιστευω οτι ειναι ετσι, για εμενα μακαρι να ειναι οπως στα λεει , εγω απλα σου γραφω την εμπειριαμου- ετσι λοιπον αφου ειστε μαζι ξανα μαλον δεν εκατσε με την αλλην. αυτη ειναι η μια αφορμη .
    Δευτερη ειναι να θελει να μετατρταπει η σχεση σας σε κατι χαλαρο, να γινει αυτο που λεμε "ελευθερη σχεση"¨), ειναι κατι που αρκετοι ανδρες το θελουν, να εχουν κι κοπελα αλλα κι να ειναι διαθεσιμοι! αν ειναι αυτο , ισως ο τυπος το καταφερε με τον πιο απλο τροπο, τωρα ειστε μαζι αλλα ταυτοχρονα δεν υπαρχει κι καποια σοβαρη δευσμευση! οπωτες θελει μπορει να παει με καποια αλλην κι ουτε γατα ουτε ζημια!¨) . Ξερει οτι εσυ εισαι φουλ ερωτευμενη μαζι του! οτι δεν προκετε να φυγεις ,ετσι μπορει να παιζει.
    Ολα τα παραπανω ειναι η κακη πλευρα του θεματος σου, οπου καποιος πρεπει να στην πει. Ομως δεν ειναι κανωνας οτι ειναι ενα απο τα δυο! οι πιο πολλες πιθανοτητες ειναι να σε αγαπαει κι να ειναι αυτο που σου ειπε, αφου εχει ξανα γυρησει κι τα ξανα βρηκατε.

Junior Member
    Quote Originally Posted by ΚΡΟΣΝΙ View Post
    Ειναι πολυ ομορφο σαν ακους οτι ενα ζευγαρι που περναγαν καλα, οπου αγαπιουντε , υστερα απο ενα χρονικο διααστυμα οπου ησαν χορια να τα ξανα βρησκουν¨) χερομαι για εσας κι ευχομαι οτι πιο καλο για τη σχεση σας!
    Αν κι στην αρχη ακουγοταν λιγο ασχημο,βλεπεις κι εγω σαν ανδρας ,οπως και πολλοι αλλοι που ξερω ,ειτε φιλοι μου,ειτε γνωστοιμου η συναδελφοι εχουμε πει αυτην την δικαιολογια -ισως η πιο συχνη - εχουμε πει οτι θελουμε καποιο χρονο μνοι μας, θελουμε λιγο καιρο να σκεφτουμε πραματα, οτι εχουμε αγχος με την δουλεια μας και τετοια! αλλα ο αληθινος λογος ειναι οτι πρωτον υπαρχει καποια καινουργια κοπελα στην ζωημας , καποια που μολις εχουμε βρει κι λογο του οτι δεν ξερουμε τι θα γινει, αν θα γινει κατι σοβαρο? η αν ειναι μια "ξεπετα" , ετσι λοιπον για να μην σε χασει κι μετα μηνει μονος χωρις καμια ¨), σε βαζει λιγο στην αναμονη ωστε να ξεκαθαρησει με την αλλην.Στην φαση σου αν ειναι ξανα μαζι σου -παντα μιλω υποθετικα! δεν πιστευω οτι ειναι ετσι, για εμενα μακαρι να ειναι οπως στα λεει , εγω απλα σου γραφω την εμπειριαμου- ετσι λοιπον αφου ειστε μαζι ξανα μαλον δεν εκατσε με την αλλην. αυτη ειναι η μια αφορμη .
    Δευτερη ειναι να θελει να μετατρταπει η σχεση σας σε κατι χαλαρο, να γινει αυτο που λεμε "ελευθερη σχεση"¨), ειναι κατι που αρκετοι ανδρες το θελουν, να εχουν κι κοπελα αλλα κι να ειναι διαθεσιμοι! αν ειναι αυτο , ισως ο τυπος το καταφερε με τον πιο απλο τροπο, τωρα ειστε μαζι αλλα ταυτοχρονα δεν υπαρχει κι καποια σοβαρη δευσμευση! οπωτες θελει μπορει να παει με καποια αλλην κι ουτε γατα ουτε ζημια!¨) . Ξερει οτι εσυ εισαι φουλ ερωτευμενη μαζι του! οτι δεν προκετε να φυγεις ,ετσι μπορει να παιζει.
    Ολα τα παραπανω ειναι η κακη πλευρα του θεματος σου, οπου καποιος πρεπει να στην πει. Ομως δεν ειναι κανωνας οτι ειναι ενα απο τα δυο! οι πιο πολλες πιθανοτητες ειναι να σε αγαπαει κι να ειναι αυτο που σου ειπε, αφου εχει ξανα γυρησει κι τα ξανα βρηκατε.
    το είχα σκεφτεί ότι μπορεί να θέλει ελεύθερη σχέση,αλλά από μόνος του μου ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει κάτι τέτοιο.Λογικά θα φανεί τι ακριβώς θέλει.Απλά δεν ξέρω αν πρέπει να του πω κάτι ή να αφήσω λίγο να δω τι θα κάνει από μόνος του.Τώρα αν έπαιζε κάποια άλλη δεν το ξέρω,το σίγουρο είναι ότι από τη στιγμή που μιλάμε κάθε μέρα και βλεπόμαστε,θεωρώ ότι τώρα τουλάχιστον δεν υπάρχει κάποια.

Banned
    Ειναι πολυ ευχαρηστω το οτι ξανα ειστε λιγο λιγο οπως πριν. Τα οσα σου ειπα πιο πανω ειναι καποιες κακες υποθεσεις δεν ειναι αναγκη να ειναι ενα απο τα δυο δλδη.
    Θα ηθελα να σε ρωτησω κατις, εαν σου ελεγε οτι ετρεξε κατι με μια κοπελα αλλα εσενα αγαπα! οτι ηταν κατι "σεξουαλικο" κι μονο! οχι ερωτικο .Πως θα το επερνες? αληθεια γιατι δεν μπορει να συγχορεθει ενας ανδρας οπου ακουει την φυση του? οπυ απλα κανει σεξ με καποια αλλην αλλα ξανα γυρνα σε αυτην που αγαπα

Junior Member
    Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πως θα το έπαιρνα.Αν είχε γίνει κάτι με άλλη τον καιρό που ήμασταν χώρια,δεν θα μπορούσα να του πω κάτι αλλά,σίγουρα θα στεναχωριόμουν πολύ.Στο κάτω κάτω είναι και το θέμα εμπιστοσύνης.Εννοώ, αν είχε κάνει κάτι τέτοιο, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τον εμπιστευτώ ότι δεν θα το ξαναέκανε στο μέλλον.Το θέμα δεν είναι η συγχώρεση αλλά η εμπιστοσύνη τελικά.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast