Results 1 to 4 of 4
Thread: τι θελει;
-
27-01-2013, 23:57 #1
τι θελει;
καλησπερα σας. θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας σε ενα θεμα που με απασχολει..παω τριτη λυκειου και ειναι ενα παιδι στην ταξη μου που ειμαστε μαζι στην ιδια ταξη εδω και τρια χρονια..απο την αρχη που τον γνωρισα γιναμε φιλοι .. αυτος ολο με πειραζε και ελεγε οτι ειμαι δικια του και μου ζηταγε να τα φτιαξουμε αλλα για πλακα...φετος ομως εχει αλλαξει μου μιλαει πιο γλυκα αλλα συνεχιζει να με πειραζει και να μου ζηταει να τα φτιαξουμε αλλα εγω του λεω οτι δεν τον πιστευω και να σταματησει να κανει πλακες αλλα αυτος λεει οτι το εννοει..μια μερα καθομασταν διπλα διπλα στην ταξη και παλι μου ζηταγε να τα φτιαξουμε και μου ζητησε και το κινητο μου αλλα δεν του τον εδωσα και του ξαναειπα οτι δεν τον πιστευω...και μου ειπε οτι θα μου στειλει μηνυμα στο facebook να μιλησουμε ...και μου εστειλε μετα απο 4 μερες μηνυμα
και μου εγραψε οτι ενδιαφερεται για μενα και του ειπα και εγω οτι ενδιαφερομαι για αυτον ..και με ρωτησε αμα του λεω αληθεια και του εσυ λες αληθεια και μου ειπε ναι και του λεω και εγω αληθεια λεω..και μου ειπε οτι στην αρχη αρχισε για πλακα αλλα μετα αρχισε να ισχυει...αλλα μου ειπε αυτα που ειπαμε να μην τα πω πουθενα γιατι μιλαει πολυ κοσμος..την επομενη μερα που τον ειδα στο σχολειο δεν μου μιλησε μονο ηρθε διπλα μου...και εκεινη την μερα πηγαμε εκδρομη και πηγα με την παρεα μου σε μια καφετερια και ηρθε και αυτος μετα και με κοιταγε...τωρα εχω πεντε μερες να τον δω γιατι δεν ερχοταν σχολειο επειδη ειχε κατι δουλειες αυτο το ακουσα απο κατι φιλους του ...αλλα στο facebook δεν μου εχει στειλει μηνυμα ουτε καν να ρωτησει τι κανω...τελικα ενδιαφερεται η κανει πλακα οπως εκανε παντα;
- 28-01-2013, 00:08 #2
Νομιζω οτι ενδιαφέρεται, σιγουρα θα τον δεις ξανα και θα λυθουν ολες οι απορίες σου. Αν δεν ενδιαφερεται ειναι πολυ στοκος και αυτο θα επρεπε να το χεις καταλαβει νωριτερα αφου κανεις παρεα μαζι του 3 χρόνια. Αυτα που λεει καποιος για πλακα σε αυτες τις ηλικίες είναι αυτα που φοβαται να πει σοβαρα. Κανε λιγο υπομονη και θα δεις τι γινεται...
28-01-2013, 01:11 #3
Τι δουλειες εχει ρε συ ο τυπας? πηγε 5μερη μονος του? θα ρθουν οι εξετασεις κ δε θα το παρετε χαμπαρι! στρωθειτε στα βιβλια και μετα εχετε καιρο για ερωτες....α ναι, και προσεχτε, οχι ασκουφωτο γτ σε 8 μηνες γινεσαι μανουλα και δε βοηθαει η εποχη για γεννητουρια.
02-02-2013, 01:15 #4