Γιατί με το ζόρι να ζω ανάμεσα σας; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 82
    Ήταν επιλογη σου?
    Πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι κάποιες μέρες είσαι το περιστέρι και κάποιες μέρες το άγαλμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fire View Post
    Ήταν επιλογη σου?
    όχι δεν ήταν επιλογή μου

Δε ξερω τι μπορω να πω,ουτε ειδικη ειμαι αλλα απ ο,τι ειπες ουτε εκεινοι βοηθουν.Εχεις προσπαθησει με καποιο τροπο να πας παρακατω?Οσο δυσκολο και να ειναι που σιγουρα ειναι αν το περνας ολο αυτο μονη οπως εσυ :/
    Πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι κάποιες μέρες είσαι το περιστέρι και κάποιες μέρες το άγαλμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fire View Post
    Δε ξερω τι μπορω να πω,ουτε ειδικη ειμαι αλλα απ ο,τι ειπες ουτε εκεινοι βοηθουν.Εχεις προσπαθησει με καποιο τροπο να πας παρακατω?Οσο δυσκολο και να ειναι που σιγουρα ειναι αν το περνας ολο αυτο μονη οπως εσυ :/
    δεν υπάρχει τρόπος δυστυχώς..ευχαριστώ για το ενδιαφέρον <3

Να μη με ευχαριστεις!Ισως να μην εχω ουτε το 1/3 των προβληματων σου αλλα οπως εχω ξαναπει μ'αρεσει να ΠΡΟΣΠΑΘΩ να βοηθαω ακομη και αν δε τα καταφερνω.Θελω απλα να σκεφτεις ξανα αυτα που λες περι αυτοκτονιας.Ισως γινει κατι που αλλαξει τελειως την ζωη σου καποια στιγμη.Σιγουρα αξιζει να περιμενεις νομιζω.

Senior Member
    κουκλιτσα δε ξερω το προβλημα σου αλλα εγω σε παω κοντρα γτ αμα σου πω εγω τι περναω θα σ πεσουν τα μαλλια κ για να δεισ οτι λεω αληθεια πεσ εσυ τα δικα σου να σ πω κ γω τα δικα μου κ αμα σ φανουν πιο δυσκολα τα δικα μου να σ πω τα κολπα πωσ την παλευω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by skata View Post
    Ioanni μου έχουν πει οι γιατροί να μην συζητάω με πολλά άτομα το πρόβλημα για να μην επιδεινώνεται για αυτό και αποφεύγω να πω ποιο είναι. Ακόμα και με ειδικούς που ανήκουν στο ίδιο τμήμα η ψυχολόγος μου είπε να μην τους λέω. Για αυτό δεν θέλω να το αναφέρω..
    Συμφωνω απόλυτα μαζι σου ότι με ΕΝΑ πρέπει να συζηταμε τα θεματα μας και όχι με πολλούς, επειδη οι γνωμες των πολλών προκαλούν στο άτομο σύγχυση. Φτανει αυτος ο ενας να ειναι ειδικος, να κατεχει καλα το θεμα, να μας καταλαβαινει και να βρισκουμε αποτελεσμα ακολουθωντας με τη δικη μας πάντα προσπαθεια τις υποδειξεις του. Μεσα σε αυτο το πλαισιο θα κρινεις αν αυτοι οι γιατροι κλπ σε βοηθανε. Όλα λύνονται φτάνει να μην πρόκειται για τετελεσμένο γεγονος. Κι οσο πιο μικρος ειναι στην ηλικια καποιος όπως εσυ τοσο πιο ευκολα ειναι τα πραγματα, αυτο λεει η εμπειρια στη ζωη. Προς το παρον ειμαι βεβαιος οτι εχεις αναγκη απο ηρεμια, να λιγοστεψει η αναστατωση, για να μπορεσεις να σκεφτεις πιο ψυχραιμα. Κι αμα γινει αυτο ισως σκεφτεις τα πραγματα αλλιωτικα και ετσι πιο αποτελεσματικα.
    γιάννης

Senior Member
    σκατά είσαι παλιό μέλος του φόρουμ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by skata View Post
    Θα έπρεπε να ντρέπεστε που ζείτε και που άλλοι υποφέρουν. Που ξέρετε όλοι σας να κρίνετε ενώ τα έχετε όλα καλά. Θα ήθελα να σας δω όλους σας τι θα κάνετε και αν θα τολμάγατε να κρίνετε αν ήσασταν στη θέση μου. Όλοι ξέρετε να κρίνετε και να υποτιμάτε το πρόβλημα του άλλου ενώ εσείς καλοπερνάτε και έχετε τα πάντα. Ενώ εγώ ποτέ δεν είχα τίποτα ΤΙΠΟΤΑ και δεν πρόκειται ποτέ να έχω ούτε το πιο απλό πράγμα στη ζωή. Να ζήσετε εσείς που περνάτε καλά. Εγώ γιατί να πρέπει να ζω μες στη δυστυχία με το ζόρι και από πάνω να σας ανέχομαι όλους σας. Και όταν λέω όλους εννοώ όλους. Και εσάς και όσους βλέπω ευτυχισμένους στο δρόμο και παντού. Γιατί λοιπόν δεν ζείτε εσείς...εσείς που τα έχετε όλα εύκολα; Γιατί να πρέπει να ζω εγώ και μάλιστα ανάμεσα σας; ΓΙΑΤΙ;
    έχεις δίκιο.

όταν περνάμε καλά δυνήθως δεν προκύπτουν τέτοια ερωτήματα.

όταν είμαστε χάλια όμως, είναι να απορείς γιατί γεννηθήκαμε κ γιατί πρέπει να ζούμε κ να υποφέρουμε.
    κι εγώ το παθαίνω αυτό όταν είμαι πολύ χάλια. η μόνη λύση είναι να φτιάξεις τη ζωή σου.
    ή να αυτοκτονήσεις, αλλά η αυτοκτονία έχει ρίσκο. γιατί αν υπάρχει κ μετά θάνατον ζωή κ δεν λυτρωθείς; ή αν η αυτοκτονία αποτύχει και μείνεις σακάτισσα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    έχεις δίκιο.

όταν περνάμε καλά δυνήθως δεν προκύπτουν τέτοια ερωτήματα.

όταν είμαστε χάλια όμως, είναι να απορείς γιατί γεννηθήκαμε κ γιατί πρέπει να ζούμε κ να υποφέρουμε.
    κι εγώ το παθαίνω αυτό όταν είμαι πολύ χάλια. η μόνη λύση είναι να φτιάξεις τη ζωή σου.
    ή να αυτοκτονήσεις, αλλά η αυτοκτονία έχει ρίσκο. γιατί αν υπάρχει κ μετά θάνατον ζωή κ δεν λυτρωθείς; ή αν η αυτοκτονία αποτύχει και μείνεις σακάτισσα;
    Όχι να μείνω σακάτισσα πιστεύω πως όχι γιατί αν το κάνω ελπίζω να το κάνω σωστά. Και να φτιάξω την ζωή μου δεν γίνεται, αν γινόταν δεν θα ήμουν σε αυτήν την κατάσταση. Σε ευχαριστώ για την κατανόηση πάντως.

Senior Member
    Εφηβεία είναι μη φοβάσαι θα σ περάσει έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου μη στεναχώριέσαι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    φαίνεται ότι είσαι πολύ εγκλωβισμένη. είπες ότι έχεις πάει σε πολλούς ψυχιάτρους κ ψυχολόγους.

μήπως έχεις κατάθλιψη; σου είπαν τίποτα τέτοιο; στην κατάθλιψη συμβαίνει συχνά να τα βλέπουμε όλα μαύρα, ενώ δεν είναι. δεν κρατάει για πάντα, περνάει.

παίρνεις κάποιο αντικαταθλιπτικό;

Senior Member
    Γεια σας! :)
    elis όχι δεν είμαι έφηβη.
    Lou ναι έχω πάει σε δύο ψυχιάτρους κυρίως και δεν μου έκαναν διάγνωση. Στην γιατρό στην οποία πήγαινα το μεγαλύτερο διάστημα δεν βοηθήθηκα. Και για να μην την ζαλίζω μου πρότεινε ένα χάπι (αντικαταθλιπτικό), αλλά χωρίς διάγνωση και μου είπε ότι θα δω μία ΜΙΚΡΗ βελτίωση. Ε ωραία την μικρή βελτίωση τι να την κάνω; Και χωρίς διάγνωση; Εσάς σας φαίνεται λογικό; :(

Senior Member
    Και εγώ προσωπικά δεν θεωρώ ότι έχω κατάθλιψη, γιατί δεν βλέπω τα πράγματα μαύρα. Τα βλέπω ακριβώς όπως είναι :(
    Μακάρι να είχα κατάθλιψη γιατί τότε θα έπαιρνα τα φάρμακα μου και μια χαρά. Ενώ τώρα έχω υπαρκτό πρόβλημα το οποίο δεν λύνεται και δεν μπορούν να με βοηθήσουν οι ψυχολόγοι να το λύσω. Αυτό είναι χειρότερο.

Senior Member
    πόσο χρονών είσαι περίπου; κοντά στα 20; στα 25; στα 30;

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast