Results 15,046 to 15,060 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
15-02-2013, 12:47 #15046
Όπως έχει πει με θέμα του και το μέλος nick cave "Ό,τι αξίζει αντέχει!.." :Ρ
Πες το ψέματα Καρούλι!! Πολύ μ' άρεσε αυτό!!!.. Πράγματι, την αλήθεια άλλοι δεν την αντέχουν, άλλοι τη μισούν και το χειρότερο νομίζω είναι.. να την παραποιούν! Καλημέρες!!!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
- 15-02-2013, 13:12 #15047
Φυγη απο καποιο χωρο μπορεί να σημαινει ότι υπηρξε αλλαγη στη ζωη ενός ατομου και αρα δεν εχει αναγκη το χωρο ή δεν υπήρξε αλλαγή, καταλαβε ότι η παραμονη στο χωρο δεν ωφελα και βρηκε αλλες συνηθειες. Συνηθως σε καποιο χωρο μενει καποιος που για δικους του λογους τον εχει αναγκη. Ισως η παραμονη ειναι και αποδειξη ότι δεν αλλαξε κατι ιδιαιτερα στο ατομο.
Μαρκελα, carry καλή σας μέρα!!
αυτοι που δεν αντεχουν την αληθεια δεν αντεχουν ουτε να κοιτανε τον αλλο στα ματια για πολλή ωρα, με την πρωτη ευκαιρια χανονται. Το ίδιο κι αυτοι που την παραποιουν, μηχανευονται τροπους για να υπεκφευγουν και ετσι να μην μενουν εκτεθειμενοι, διοτι στοιχειο του κακοβουλου τους ειναι και ο εγωισμός. Τον φιλαλήθη (ταυτοσημο πιστευω του ειληκρινή) δεν χρειαζεται πολλής κόπος να τον ανακαλύψεις. Μια καλή συζητηση αρκει για να καταλάβεις τον ψεύτη. Φτανει κανεις να μην ειναι επιπολαιος.γιάννης
15-02-2013, 17:45 #15048
έχει ο καιρός γυρίσματα μαρκέλα μου! :)
http://www.worldgathering.net/images/quote3275.jpg
18-02-2013, 11:09 #15049
Πήρα πριν λίγο στο email μου το πιο κατω μηνυμα, για όποιον θα μπορουσε να βοηθήσει
{Η μητέρα μου είναι στο νοσοκομείο με κάταγμα ισχύου και χρειαζόμαστε 2 μπουκάλες αίμα.
Όποιος μπορεί να δώσει, τα στοιχεία είναι:
Αυγερινού Ευαγγελία του Νικολάου, νοσοκομείο ΚΑΤ.}γιάννης
18-02-2013, 12:44 #15050
Η αναγκη για αιμα καλύφθηκε, με ενημέρωσαν με email πριν λίγο.
γιάννης
18-02-2013, 20:44 #15051
κάθε φορά που βραδιαζει και πεφρτω στο κρεββατι σκέφτομαι οτι αύριο θα είναι μια αλλιώτικη μέρα. οτι επιτέλους θα κανω κάτι πια για μένα, θα πάρω τη ζωη μου στα χέρια μου. Θα ξυπνήσω και θα είμαι αποφαστιστικός, αμείλικτος, δυναμικός. Δε θα δώσω λογαριασμό σε κανεναν και επιτελους θα ασχοληθω με τον εαυτό μου και θα κανω μονο ο,τι θελω εγώ....
μετά από λίγες ώρες ξημερώνει και ως συνηθως βολεύομαι στη μιζέρια μου και λέω ασ.το καλύτερα μωρέ, αφού δεν το εχεις... μια ζωή ετσι θα εισαι. θα ξυπ΄νησεις μια μερα, θα κοιταχτεις στον καθρεφτη, θα εισαι 80 χρόνων και δε θα εχεις κανει τιποτα στη ζωη σου....
Το μόνο που θα θελα κάποτε αν σε ξαναδώ είναι να πω ευχαριστώ για το θαύμα που είδα
και να δώσω γιια μια τελευταία φορά το ρυθμο στον τρελό σου χορό στην λευκή καταιγιδα....
19-02-2013, 07:48 #15052
Τα ρέστα μου !!
##
http://www.youtube.com/watch?v=NZG1GADK3tE
µ-ziq - Goodbye
Meik peide es pleu
Pek delala
ule ae telite
La la la la la laδιαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
19-02-2013, 08:27 #15053
Το να ξυπνησεις 80 χρονων και να πεις δεν εχω κανει τιποτα στη ζωη μου ειναι το χειροτερο απ όλα, είναι τρέλλα, είναι απόγνωση. Το πρωτο (που εβαλα σε μπολτ) βαλε το σαν στοχο. Δεν αλλαζει ευκολα ο ανθρωπος απο τη μια μερα στην αλλη ιδιως αν κουβαλα μεσα του ενα ασχημο παρελθον κι αν ο χαρακτηρας του δεν του επιτρεπει να συμπεριφερθει με τον τροπο αυτο. Το ξερω ότι τοτε τα πραγματα ειναι βουνο κι ότι το ατομο όλο τα ιδια και τα ιδια επαναλαμβανει και στα ιδια μερη επιστρεφει. Και καθε φορα που κανει απολογισμο διαπιστωνει ότι τα πραγματα δεν βελτιωθηκαν ιδιαιτερα, απο την τελευταια φορα που ξανακανε απολογισμό.
Επεδιωκε να κανεις αυτα που σε φοβιζουν, αυτα που κομπλάρεις να κανεις, να εκτιθεσαι σε καταστασεις που υποτιθεται σε φοβιζουν, παιρνε εστω μικρα ρισκα... κάπως ετσι. Τουλαχιστο καθε φορα που θα το καταφερνεις θα σε συνοδευει μιαμεγαλη χαρα, μια εντονη ικανοποιηση ότι πετυχες κατι. Κι αυτο απο μονο σου σε κανει πιο δυνατο. Καπως ετσι επαναπρογραμματιζεται το υποσυνείδητο και ετσι θα ελπιζεις ότι θα τα καταφερεις.γιάννης
19-02-2013, 12:53 #15054
χμμ... είναι αυτό που λέμε "θα ξυπνήσω μια ωραία πρωία και θα όλα θα είναι διαφορετικά και καλύτερα"...
εγώ θα σου πρότεινα κάτι αλλο: κάθε βράδυ που πέφτεις στο κρεβάτι να κάνεις ένα απολογισμό της ημέρας σκεπτόμενος τι ήταν αυτό που έκανες μέσα στη μέρα, έστω και κάτι πολύ μικρό, που διαφοροποιήθηκε από τις υπόλοιπες "μίζερες" (δική σου λέξη) συνήθειές σου και σε έφερε ένα βήμα πιο κοντά σε αυτά που ονειρεύεσαι να κατακτήσεις ως χαρακτηριστικά.
Και μην παραλείπεις να επιβραβεύεις τον εαυτό σου για οποιαδήποτε πρόοδο, έστω και παροδική ή ανεπαίσθητη ή ακόμα κι αν οι υπόλοιποι δεν μπορούν να τη διακρίνουν. :-)..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
19-02-2013, 23:03 #15055
θενκς για τις απαντησεις σας.
Μπα... περισσοτερο τα γραφω γιατί δεν έχω σε ποιον να τα πω και λιγοτερο για να αλλάξει κατι στη ζωη μου. Αφού ξερω οτι μου αρέσει το βολεμα μου και η μη αναληψη ευθυνων και πρωτοβουλιών. Ετσι ισως είναι καλύτερα σκεφτομαι. Εφοσον δεν αλλάζει κατι, όλα καλά. Γιατί να διαταρασσω την ισσοροπία της ανούσιας και βαρετης ζωής μου; Ούτως ή άλλως κανεναν δε ενδιαφερει. Ξένος μεταξύ ξένων είμαι. Το βραδυ οταν πεφτω μου ερχονται ενα σωρο πραγματα στο μυαλό. Θέλω να ανοιξω τον υπολογιστή και να τα γράψω εδώ μέσα μονο και μόνο γιατί δεν ξέρω τι να πω. Υπάρχουν φορες που θα ήθελα να σταματήσω έναν αγνωστο, να του τα πω και μετα ας φύγει. Ούτε να με συμβουλέψει, ούτε να δείξει συμπόνοια, ούτε τιποτα.......
Σκόρπιες σκέψεις για άλλη μια φορά.... Πού θα πάει κάποια μέρα θα το πετυχω και θα βάλω τις σκέψεις μου σε μια σειρά. Θελω να ανοίξω μπυρες και να πιω μέχρι εκει που δεν παιρνει. ίσως ετσι δω τα πραγματα εστω και προσωρινά λίγο καλύτερα. Να ταξιδεψω λίγο μέσα από τις παρ-αισθήσεις της ζάλης. Να ακούσω μουσική που θα με πάει σε αλλους τόπους πιο αντισυμβατικους. Να παρασυρθώ από τους στιχους και να σιγοτραγουδήσω.
Ευχαριστώ οσους έτυχε και μπηκαν στο κόπο να διαβασουν τα παραπανω.
Ας μου επιτραπει από τα υπόλοιπα μέλη οσες φορες θελω κατι να πω, οσο ασημαντο και αν ειναι, να καταχρωμαι λίγο χωρο του παρόντος νήματος.
Καλό σας βραδυ.
20-02-2013, 08:47 #15056
Αυτα που σου ρχονται το βραδυ στο μυαλο ειναι ο απολογισμός για τον οποίο σου μίλησε η βοιντ. Αν μπορουσες να κανες πραξη αυτα που περιγραφεις σε προηγουμενο σου μηνυμα ότι θα σου εκαναν το αυριο μια αλλιωτικη μερα τοτε θα αλλαζαν και αυτα που σου ρχονται στο μυαλο το βραδυ. Ξερω ότι δεν ειναι καθολου ευκολο αυτο. Εστω όμως καθε μερα προσπάθα να κανεις κατι απ αυτα που συνηθως δεν κανεις, που ειναι απ αυτα που για σενα σημαινουν "αμειλικτο, αποφασιστικο, δυναμικο, κανω ότι θελω εγω". Έστω κατι τις. Θα ναι μια ευχαριστη αναμνηση για το βραδυ σαν πας για υπνο και δυναμη για να το κανεις με λιγοτερη δυσκολια την επομενη φορα.
γιάννης
24-02-2013, 23:21 #15057
σκεφτομαι πως θελω να βγω εξω κ ναι βγαλω μια μεγαλη κραυγη να βγαλω ολον αυτον τον θυμο την αγανακτηση τις τυψεις που νιωθω θελω να νιωσω ξαλαφρωση
25-02-2013, 00:36 #15058
τα βαρεθηκα ολα
ευτυχως το γραντ φιναλε πλησιαζει
25-02-2013, 22:09 #15059
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
25-02-2013, 23:58 #15060
Μόνιμα πρησμένα χέρια και πόδια
05-07-2025, 15:04 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή