Results 15,031 to 15,045 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
06-02-2013, 23:00 #15031
Στο άκουσμα τις λέξης πρόβλημα αυτόματα μου έρχεται η προαποφασισμένη σκέψη ΄΄΄ Το ταίρι του κάθε προβλήματος είναι η λύση ΄΄΄ δεν υπάρχει πρόβλημα χωρίς λύση λέω και ξαναλέω μέχρι να την βρω
Απ ότι καταλαβαίνω μετά απο αρκετές φορές που διάβασα το μνμ σου φαίνεται πως το ψειρίζω πολύ και τα κάνω πολύπλοκα (και μου το είχε πει η ρειν) ψάχνοντας για την ιδανική λύση, και πραγματικά δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω γιατί το κάνω αυτό, και ενώ μάλιστα μου το έχουν ξαναπεί με την καλή τους την καδιά πάντα, άνθρωποι με το άλφα κεφαλαίο
Θα μείνω στο ποιο απλό πράγμα που μου έρχεται αυτή την στιγμή στο μυαλό
΄΄΄ Ροτόντας πάς στην πόλη ΄΄΄
Οσο για το υπόλοιπο μήνυμά σου ? τι να πώ ? τα είπες όλα, όλα όσα ζω, δεν υπάρχει κάτι που θ άθελα να προσθέσω και πολύ περισσότερο να αφαιρέσω
Σου είμαι ευγνώμων για τον χρόνο που διέθεσες, και να είσαι βέβαιος πως δεν πήγε και ούτε και θα πάει χαμένος είχα πολύ δύσκολη μέρα στην δουλειά σήμερα και ακολουθούν άλλες δύο ακόμα ποιο δύσκολες όμως αντλώ αισιόδοξες σκέψεις μετά απο το μήνυμά σου και που ο χρόνος θα δείξει όταν θα γίνουν πράξεις
Να είσαι πάντα καλά Γιάννη και σε ευχαριστώ πολύ
- 07-02-2013, 08:55 #15032
Φίλε, με τη σειρα μου, σου γραφω κατι απ αυτα που καθημερινα αγωνιζομε να κάνω πράξη. Εχω χασει επεισόδια στη ζωη μου, επειδη αυτα που ξερω σημερα και σου λέω δεν τα ήξερα τότε. Κι ακομα και σημερα που τα ξερω κανω αρκετα από τα λάθη που εκανα τοτε. Δεν επαναπρογραμματίζεται ευκολα το υποσυνείδητο, θελει πολλή κοπο, εκει όμως κρύβεται η ενσωματωση της αλλαγης στο ατομο. Επιτευγμα ειναι να μπορει το ατομο ανα πασα στιγμη απο μονο του να ελέγχει τη σκέψη του, να καταλαβαινει σε πιο μερος της διαδικασιας της ψυχολογιας εμπίπτει και στη συνεχεια να την κατευθυνει. Στο μεταξυ η καταπτωση του τοτε με εχει εγκλωβίσει σε καποιες καταστασεις απο τις οποιες δεν ειναι τοσο ευκολο να ξεφυγω ουτε βλεπω τις ουσιαστικες αλλαγες που θα θελα. Κι ομως όπως καταλαβες τις λύσεις λίγο πολύ τις ξερω. Αισιοδοξια αντλω κι εγω μεσα απο το πνευμα του δικου σου λογου προς εμενα.
Και κατι τελευταιο, προσεξα πως αμα κανουμε τα πράγματα πολύπλοκα ακολουθει η σύγχυση, το πραγμα αναλυεται στη σκεψη απο πολλές πλευρες η οποια ωθει, ως προσταγη (τροπον τινα εμμονη), το ατομο σε πράξεις που πολλές φορες ειναι περιττες κι αχρειαστες με αποτελεσμα πολλή κοπο μεχρι να φτασει στο τερμα, ενω στην πραγματικοτητα τα πραγματα ειναι πιο απλα, ασε που καποιες φορες η πολλή αναλυση φερνει στο νου απαισιοδοξες σκεψεις και μειονεκτηματα που ωθουν το ατομο στο να αναβαλλει, να μην πραττει και ετσι να χανει ευκαιριες στη ζωη. Σε μας το να παιρναμε αμεσως απο τη σκεψη στην πραξη ειναι σαν αθλος, προσεξα όμως πως όσες φορες το κατορθωνουμε ακολουθει τεραστια ικανοποίηση, σαν για επιτευγμα. Αυτο το τελευταιο ειναι όμως θετικο, ειναι οι επιτυχιες του ατομου για τις οποιες μιλησα πιο πριν οι οποίες γεμιζουν τη σκεψη του ατομου και επισκιαζουν την αρνητικη του ψυχολογια.γιάννης
12-02-2013, 15:53 #15033
Ποσο cool ειναι που εχω εικονα στην υπογραφη μου.....η ειναι αβλεψια των ρυθμισεων του φορουμ? :P
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-02-2013, 15:56 #15034
ΚΑΝΩ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ... :(
13-02-2013, 11:42 #15035
Ξεκίνησα ήδη φυσιοθεραπεία, όμως το πρόβλημα στη μεση μου ακομα υπάρχει. Οι γιατροι με διαβεβαιωσαν πως δεν τρεχει τιποτα, όμως ο παραμικρος πόνος, το ελαχιστο μουδιασμα που νιωθω με ανησυχουν. Ελπίζω ότι συντομα θα το ξεπερασω αλλά κανεις δεν ξέρει. Ολα ξεκινησαν απο μια στιγμη εντασης αποτελεσμα της οποιας ήταν μια αποτομη κινηση. Αποφευγω να περπατησω μεγαλες αποστασεις. Ανησυχω απ αυτα που ακουω για αλλους. Με την αλλη δε νομιζω να ξαναβγω, ξαναβγηκαμε μετα απο αρκετους μηνες, δεν με γεμίζει, πηρε και παραπανω κιλα σε μερικους μηνες, την βρισκω και τεμπελα, θα ψάξω για κατι καλύτερο που να με γεμιζει χωρις αναστολες. Ελπίζω σε όλους μας εδω όλα να μας πάνε καλα!
γιάννης
13-02-2013, 12:26 #15036
Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τίποτα πλέον γιατί με πιάνει τρέλα!
13-02-2013, 12:45 #15037
Γιάννη, θέλει υπομονή! Δεν χρειάζεται ν' ανησυχείς.. Αφού ξέρεις και την αιτία και την αφορμή, άρα είναι πιό εύκολο για σένα να το ξεπεράσεις, αλλά δώσε κι εσύ χρόνο στο χρόνο. Παίρνεις φάρμακα?
Πίνε και το λεμονόνερο, γιατί το λεμόνι εκτός των άλλων.. έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Στίβουμε μισό λεμόνι σ' ένα ποτήρι νερό το πρωί, το ίδιο και τ' απόγευμα κι αν μπορείς πίνε το αργά, σιελώνοντας το.Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
13-02-2013, 13:04 #15038
Ευχαριστω Μαρκέλα για άλλη μια φορά για τα καλά σου λόγια και το πολύ άμεσο της απαντησης σου.
Αντιφλεγμονώδη παίρνω εδω και καμποσες μερες χωρις καποιο εμφανες αποτελεσμα. Φρεσκο χυμό λεμονι πάντα ειχα στη διατροφή μου και καθημερινα! Θα κάνω ακομα μια φυσιοθεραπεια σημερα και θα συνεχισω. Απλά όλο προσπαθω να μην βαζω σκεψεις ανησυχίας. θα εχω στο νου τα καθησυχαστικα λογια των γιατρων παρα το ότι εξακολουθω να νιωθω κατι.γιάννης
13-02-2013, 20:28 #15039
Εφαρμόζεται σε πολλές περιπτώσεις, και σε εθνικό επίπεδο και σε οικογενειακό και βασικά παντού.
http://www.youtube.com/watch?v=Sm8fe1EammY
14-02-2013, 01:02 #15040
Γιάννη, πέρσι όταν πονούσα με το παραμικρό και μούδιαζα συνεχώς, υπήρχαν στιγμές που σκεφτόμουν 'δεν θα περάσει ποτέ'. Περνάει όμως. Εδώ βρε είχα πόνο σε κάθε κίνηση... αλλά μετά από κάποιον καιρό και μια χαρά σκαρφάλωσα στα κατσάβραχα, και πεζοπορίες έκανα και τρελό χορό κι απ' όλα! Είναι απλώς ένα ακόμα από τα καμπανάκια που μας λένε 'φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου'. Ο γιατρός μου είχε γράψει φυσικά αντιφλεγμονώδη, τα οποία πέταξα στο συρτάρι και δεν πήρα ούτε μισό. Παρόλα αυτά πέρασε. Άλλαξε στρώματα, μαξιλάρια, καρέκλα γραφείου, τον τρόπο που κάθεσαι στον καναπέ ή αλλού, τον τρόπο που σκύβεις ή σηκώνεις βάρη, κάνε καλή διατροφή και ήπια (στην αρχή) άσκηση και κάνε υπομονή γιατί τα προβλήματα στους σπονδύλους παίρνουν χρόνο να υποχωρήσουν.
14-02-2013, 09:05 #15041
14-02-2013, 17:27 #15042
Σκεφτομαι πως απο ολες τις μερες του χρονου η σημερινη ειναι που δε την θελω καθολου
15-02-2013, 08:14 #15043
15-02-2013, 08:17 #15044
...πολλή ησυχία .... μα που πήγαν όλοι?
γιάννης
15-02-2013, 10:34 #15045
Αιγινητειο (πάλι)
08-07-2025, 14:34 in Με καφέ και συμπάθεια....