Εσωτερικο ''Τερας''
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
    Member

Εσωτερικο ''Τερας''

Καλησπερα φιλοι μου καλοι κ δικοι μου ανθρωποι,ολοι εμεις που τραβαμε το γολγοθα μας με τα ψυχικα νοσηματα θεωρω πως ειμαστε το λιγοτερο ΗΡΩΕΣ απλα...Μονο εμεις γνωριζουμε που βιωνουμε τετοια προβληματα ποση δυναμη ψυχης χρειαζεται κ ποσο τρομερα δυνατοι ειμαστε που παλευουμε το Τερας οπως το αποκαλω εγω.Σας καταλαβαινω οοολους εναν εναν πως νιωθετε πιστεψτε με κ ξερω τι περνατε,η νοσος της ψυχης ειναι κατι τρομερα δυσκολο ειναι μαστιγα που αν δν την νιωσεις στο πετσι σου δν μπορεις να ξερεις.Με λενε γρηγορη κ ειμαι στα 30,απο μικρος εχω θεματα υποχονδριασης,δλδ κοινως αρρωστοφοβια.Αλλα δν κρατουσαν πολυ 1 αντε 2 μηνες το περισσοτερο κ εφευγαν για μερικα χρονια κ επεστρεφαν αλλα λογω ηλικιας τα ξεπερνουσα γρηγορα σχετικα.Ομως αυτο που αντιμετωπιζω απο περυσι τον μαιο ειναι ανευ προηγουμενου,απεριγραπτες καταστασεις κ παιχνιδια μυαλου.Μου κοπηκε η ορεξη ξαφνικα ενιωθα εξαντληση,πολλες αφυπνισεις στην διαρκεια της νυχτας κ το αποκορυφωμα εχασα 6 κιλα σε 5 μερες..κ εκει ακριβως μου καρφωνεται η εμμονη ιδεα με την οποια μεχρι κ αυτην την στιγμη παλευω ΚΑΡΚΙΝΟΣ.Ημουν σιγουρος οτι εχω αυτο το πραγμα πηγα σε γαστρεντερολογο εκανα γαστροσκοπηση κ εκει εφυγετο πρωτο αγχος ειχα γαστροοισοφαγ.παλινδρομησ� �, κ κολιτιδα.Κ παλι ομως ξανα γυρισε η ιδεα γρηγορα,αυτην την φορα για τον λαιμο,επειτα για το κεφαλι,μετα για πνευμονες κ παει λεγοντας.Στα νοσοκομεια οι γιατροι γελουσαν με την παρτη μου.Οποτε πηγα σε ψυχιατρο σε 3 διαφορετικους για την ακριβεια γτ οι 2 πρωτοι δν με βοηθησαν αρκετα κ μ'εβλεπαν 1 φορα τον μηνα εμενα κατι τετοιο δν μου εκανε.Πηγα σ'εναν τριτο μου εδωσε ζαναξ του 1mg μαζι με ζολοφτ,μετα τον 1 μηνα αρχισα να βλεπω μια μικρη βελτιωση αλλα επειδη παιζω κ ποδοσφαιρο κ τα φαρμακα αυτα φερνουν κατι ψιλοζαλαδες κτλ τα πηρα για ενα 3μηνο κ τα σταματησα.Ενιωθα πολυ καλυτερα μονο που κ που ερχοταν η εμμονη ιδεα της αρρωστειας στο μυαλο αλλα την αντιμετωπιζα ευκολα κ εφευγε κατευθειαν.Τωρα εδω ομως κ καμια 10αρια μερες εχω πονους στην κοιλια ο γαστρεντερολογος μου ειπε οτι ειναι απο την κολιτιδα πηγα εκανα κ κολονοσκοπηση βγηκε οκ για να μου φυγει η ιδεα αλλα οι ενοχλησεις συνεχιστηκαν ωσπου την περασμενη κυριακη το βραδυ ανοιξα το κουτακι με τα ζαναξ 0.5 αυτην την φορα κ πηρα μισο ουτε καν ολοκληρο κ η κοιλια μου ξαφνικα αρχισε να καλμαρει.Συνεχισα να παιρνω μισο ζαναξ κ μ'εχει πιασει ρε παιδια εδω κ 2 μερες μια εσωτερικη συγχηση,ενα μουδιασμα που βγαινει απο μεσα βαθια απο τα στηθια ξερετε τι εννοω οι περισσοτεροι σιγουρα 8θα εχετε αισθανθει αυτο σαν πεταρισμα ειναι,κ μια δυσφορια εντονη περνωντας συνεχεια μια βαθια ανασα σαν αναστεναγμος.Αυτο που σας περιγραφω ειναι το Τερας μαλλον κοιμοταν κ ξαναξυπνησε κ με ξανατρωει λιγο λιγο,βασανιστικα!!!Κ εχω σημαντικο παιχνιδι αυριο κ να δω με τι ψυχολογια θα παιξω,πιστευω πολυ στον Θεο ομως κ θα με βοηθησει να βρω το κουραγιο για αλλη μια φορα οπως κ τοοοοσες αλλες φορες κ θα παλεψω αλλη μια μερα για να βγω νικητης.Μην ξεχνατε φιλοι μου ολοι ειστε δυνατοι να το ξερετε οι ψυχες σας ειναι ''παληκαρια'' να εχετε πιστη μεσα σας κ ολα καποια στιγμη ευχομαι να ειναι ενα κακο ονειρο.Οποιος θελει να μιλησουμε για οτιδηποτε τον απασχολει θα χαρω αν περναει απο το χερι μου να βοηθησω. Καλο βραδυ να εχετε κ υπομονη

Member
    κ κολιτιδα.Κ παλι ομως ξανα γυρισε η ιδεα γρηγορα,αυτην την φορα για τον λαιμο,επειτα για το κεφαλι,μετα για πνευμονες κ παει λεγοντας.Στα νοσοκομεια οι γιατροι γελουσαν με την παρτη μου.Οποτε πηγα σε ψυχιατρο σε 3 διαφορετικους για την ακριβεια γτ οι 2 πρωτοι δν με βοηθησαν αρκετα κ μ'εβλεπαν 1 φορα τον μηνα εμενα κατι τετοιο δν μου εκανε.Πηγα σ'εναν τριτο μου εδωσε ζαναξ του 1mg μαζι με ζολοφτ,μετα τον 1 μηνα αρχισα να βλεπω μια μικρη βελτιωση αλλα επειδη παιζω κ ποδοσφαιρο κ τα φαρμακα αυτα φερνουν κατι ψιλοζαλαδες κτλ τα πηρα για ενα 3μηνο κ τα σταματησα.Ενιωθα πολυ καλυτερα μονο που κ που ερχοταν η εμμονη ιδεα της αρρωστειας στο μυαλο αλλα την αντιμετωπιζα ευκολα κ εφευγε κατευθειαν.Τωρα εδω ομως κ καμια 10αρια μερες εχω πονους στην κοιλια ο γαστρεντερολογος μου ειπε οτι ειναι απο την κολιτιδα πηγα εκανα κ κολονοσκοπηση βγηκε οκ για να μου φυγει η ιδεα αλλα οι ενοχλησεις συνεχιστηκαν ωσπου την περασμενη κυριακη το βραδυ ανοιξα το κουτακι με τα ζαναξ 0.5 αυτην την φορα κ πηρα μισο ουτε καν ολοκληρο κ η κοιλια μου ξαφνικα αρχισε να καλμαρει.Συνεχισα να παιρνω μισο ζαναξ κ μ'εχει πιασει ρε παιδια εδω κ 2 μερες μια εσωτερικη συγχηση,ενα μουδιασμα που βγαινει απο μεσα βαθια απο τα στηθια ξερετε τι εννοω οι περισσοτεροι σιγουρα 8θα εχετε αισθανθει αυτο σαν πεταρισμα ειναι,κ μια δυσφορια εντονη περνωντας συνεχεια μια βαθια ανασα σαν αναστεναγμος.Αυτο που σας περιγραφω ειναι το Τερας μαλλον κοιμοταν κ ξαναξυπνησε κ με ξανατρωει λιγο λιγο,βασανιστικα!!!Κ εχω σημαντικο παιχνιδι αυριο κ να δω με τι ψυχολογια θα παιξω,πιστευω πολυ στον Θεο ομως κ θα με βοηθησει να βρω το κουραγιο για αλλη μια φορα οπως κ τοοοοσες αλλες φορες κ θα παλεψω αλλη μια μερα για να βγω νικητης.Μην ξεχνατε φιλοι μου ολοι ειστε δυνατοι να το ξερετε οι ψυχες σας ειναι ''παληκαρια'' να εχετε πιστη μεσα σας κ ολα καποια στιγμη ευχομαι να ειναι ενα κακο ονειρο.Οποιος θελει να μιλησουμε για οτιδηποτε τον απασχολει θα χαρω αν περναει απο το χερι μου να βοηθησω. Καλο βραδυ να εχετε κ υπομονη

Member
    Και εγώ στο ίδιο club είμαι ... μετά από κάποια καψίματα σε χέρια και πόδια μου καρφώθηκε η ιδέα πως έχω σκλήρυνση κατά πλάκας πήγα σε 7 γιατρούς συνολικά όλοι μου είπαν πως δεν έχω τίποτα και έκανα και μαγνητική την Παρασκευή της οποίας τα αποτελέσματα τα περιμένω Δευτέρα αλλά αυτός που την έκανε είπε δεν βλέπει τπτ σοβαρό. Τώρα μου έχει καρφωθεί άλλη αρρώστια χειρότερη απο την σκλήρυνση καθώς έχω κάτι μυικούς σπασμούς στα πόδια μου αυτές τις μέρες,τώρα ξύπνησα πρίν 20 λεπτά με βαρύ στήθος, καούρα, κόμπο στον λαιμό ( που νιώθω 2 μέρες τώρα ) ταχυκαρδίες κλπ κλπ και ήμουν για νοσοκομείο μέχρι που άρχισα να καταλαβαίνω ότι παθαίνω κρίση άγχους στον ύπνο μου ... Αυτός ο τελευταίος μήνας είναι εφιαλτικός το λιγότερο. Κουράγιο σου εύχομαι και όλα να ναι περαστικά.

Senior Member
    καλημέρα και απο μένα. τελικά παιδιά όλα κάνουν έναν φαύλο κύκλο. τι εννοώ,οτι όταν έχουμε μια σωματική ενόχληση έστω και αν παμε σε γιατρό και μας πει οτι είμαστε εντάξει,πάλι όπως λέει ο greg το τέρας του άγχους εμφανίζεται. λόγω άγχους κατέστρεψα το στομάχι μου και εδώ και καμια δεκαριά μέρες που πονάω το τι σκέψεις έχουν περάσει απο το μυαλό δεν λέγεται. οτι έχω έλκος οτι θα ξαναπάθω κρίσεις πανικού ότι αν πάω σε καφετέρια θα με πιάσει το στομάχι μου και πάει λέγοντας το πράγμα. δεν ξέρω πως σταματά ο κύκλος αυτός. σίγουρα χρειαζόμαστε βοήθεια απο ψυχολογο-ψυχοθεραπευτή αλλα όταν τα συμπτώματα είναι τόσο έντονα θέλουμε κάτι πιο άμεσο. πριν λίγο γύρισα απο εφημερία και η ψυχίατρος που με είδε μου έδωσε 0,5 χαναχ τρεις φορές την ημέρα και να αρχίσω τα ζολοφτ τα οποία έχουν και ηρεμιστική δράση. της εξήγησα οτι έχω ζοριστεί λόγω κάποιων γεγονότων αυτο τον καιρό. παιδιά τελικά η βοήθεια είναι μέσα στο μυαλό μας. τι άλλο να πω. εγώ σήμερα θα κάνω την προσπάθεια πονάει δεν πονάει το στομάχι μου να βγω έξω. και εγώ κάθε πρωί αυτην την βδομάδα με το που ανοίγω τα μάτια μου με την μια με χτυπάει άγχος.ταχυκαρδία μούδιασμα στο στήθος. κουράγιο σε όλους μας

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΙΝΑ View Post
    καλημέρα και απο μένα. τελικά παιδιά όλα κάνουν έναν φαύλο κύκλο. τι εννοώ,οτι όταν έχουμε μια σωματική ενόχληση έστω και αν παμε σε γιατρό και μας πει οτι είμαστε εντάξει,πάλι όπως λέει ο greg το τέρας του άγχους εμφανίζεται. λόγω άγχους κατέστρεψα το στομάχι μου και εδώ και καμια δεκαριά μέρες που πονάω το τι σκέψεις έχουν περάσει απο το μυαλό δεν λέγεται. οτι έχω έλκος οτι θα ξαναπάθω κρίσεις πανικού ότι αν πάω σε καφετέρια θα με πιάσει το στομάχι μου και πάει λέγοντας το πράγμα. δεν ξέρω πως σταματά ο κύκλος αυτός. σίγουρα χρειαζόμαστε βοήθεια απο ψυχολογο-ψυχοθεραπευτή αλλα όταν τα συμπτώματα είναι τόσο έντονα θέλουμε κάτι πιο άμεσο. πριν λίγο γύρισα απο εφημερία και η ψυχίατρος που με είδε μου έδωσε 0,5 χαναχ τρεις φορές την ημέρα και να αρχίσω τα ζολοφτ τα οποία έχουν και ηρεμιστική δράση. της εξήγησα οτι έχω ζοριστεί λόγω κάποιων γεγονότων αυτο τον καιρό. παιδιά τελικά η βοήθεια είναι μέσα στο μυαλό μας. τι άλλο να πω. εγώ σήμερα θα κάνω την προσπάθεια πονάει δεν πονάει το στομάχι μου να βγω έξω. και εγώ κάθε πρωί αυτην την βδομάδα με το που ανοίγω τα μάτια μου με την μια με χτυπάει άγχος.ταχυκαρδία μούδιασμα στο στήθος. κουράγιο σε όλους μας
    Ειλικρινα και χωρις ιχνος ειρωνιας...
    Αν μπορεις και βρεις κανα τσιγαρο να κανεις να δοκιμασεις,μπορει να σε βοηθησει....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Ειλικρινα και χωρις ιχνος ειρωνιας...
    Αν μπορεις και βρεις κανα τσιγαρο να κανεις να δοκιμασεις,μπορει να σε βοηθησει....
    κανονικό τσιγάρο εννοείς ή 'ύποπτο' ?

Senior Member
    Kανονυποπτο......

Χωρις πλακα τωρα αν δεν εχεις τετοια κολληματα δεν χανεις κατι...
    Ουτε εθιστικο ειναι και λοιπες μαλακιες που λενε ουτε μακροχρονια χρηση θα κανεις για να πεις οτι θα σε καψει τελειως και θα εχεις προβληματα με ψυχωσεις και λοιπα....

Member
    Ρε nocash πλακα μας κανεις τι καθεσαι κ της λες??Οχι ρε καλο κανει να την πινεις...Αντε προχωρα ρε φεσακια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Greg83 View Post
    Ρε nocash πλακα μας κανεις τι καθεσαι κ της λες??Οχι ρε καλο κανει να την πινεις...Αντε προχωρα ρε φεσακια
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Peace brothers ! χαχαχα

Senior Member
    ίσως και να έχεις δίκιο.αλλά επειδή είμαι πραγματικά χέστης δεν με βλέπω να το κάνω. έχω ακούσει οτι μπορει να σου προκαλέσει και κρίση πανικού αν έχεις προδιάθεση. πάντως αν πάρω τα κατεβατά που μου έδωσε η άλλη σήμερα σίγουρα θα πρωταγωνιστήσω στην καινούρια ταινία για ζόμπι. απάντηση γιατρού όταν της είπα τι νιώθω: εσεις τι πιστεύετε οτι πρέπει να κάνουμε για να βοηθηθείτε? ρε χριστιανή μου ήρθε να της πω αμα ήξερα δεν θα πελάγωνα ούτε θα ήμουν εδώ τώρα.

Member
    Ε μην λες μλκς τωρα...Αυτη ειναι η λυση δλδ?Ημαρτον...

Senior Member
    Mινα πιστευεις οτι η κανναβη ειναι χειροτερη απο τα "ναρκωτικα" που σας γραφουνε στις συνταγες οι γιατροι;;;;

Πιστευεις οτι αυτα τα χαπακια που παιρνεις και σε κανουνε ζομπι σου καινε λιγοτερο το μυαλο απο ενα αθωο κυριολεκτικα τσιγαρο;;;

Περα απο τη πλακα αυτες οι κρισεις πανικου π λετε τι ακριβως ειναι;;;
    Πως νιωθεις;;

Senior Member
    greg83,εδώ δεν θέλω να πάρω τα αντικαταθλιπτικά,σίγουρα δεν θα τολμούσα να κάνω τσιγάρο. απο το ένα στο άλλο άκρο,όχι. εσυ πως είσαι σήμερα?

Member
    Τα ιδια σκατα ειναι ολα μαγκα...Μονος σου πρεπει να βρεις τα ψυχικα αποθεματα κ να συνελθεις!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Greg83 View Post
    Τα ιδια σκατα ειναι ολα μαγκα...Μονος σου πρεπει να βρεις τα ψυχικα αποθεματα κ να συνελθεις!!
    Συμφωνω μαν!!
    Μαζι σου αλλα αν κοντευει να σκασει και οπως η ιδια ειπε θελει κατι για να τη βοηθησει αμεσα μονο εκει μπορει να παει το μυαλο μου!!

Page 1 of 2 12 LastLast