Results 16 to 23 of 23
-
11-04-2013, 01:07 #16
Και πραγματικα καποιος θα πρεπει να τους σταματησει αυτους τους ανθρωπους απο το να κατασρεφουν τη ψυχολογια του αλλου που παει για βοηθεια.
Ακου λεει οσο θα μεγαλωνεις θα αυξανεται και το αγχος... μη χειροτερα...
Εχω παει σε καμια δεκαρια π@π@ρες γιατρους αλλα αυτος παιρνει οσκαρ.
Επισης δεν υπαρχει "αγχος απο γενησημιου" να τους πεις. (μη χειροτερα παλι...)
Και ολα αυτα που περιγραφεις ειναι αγχωδης διαταραχη, και φυσικα μπορει να σου συμβει ακομα και οσο εισαι σε θεραπεια με φαρμακα.
Εαν δεν κανεις ψυχοθεραπεια με συγκεκριμενο ζητουμενο, κανενα φαρμακο δεν προκειται να σου λυσει τα προβληματα.
Μπορει να μην φυγει και ποτε αλλα με σωστη θεραπεια να εισαι σιγουρη οτι θα μπορεις να το διαχειριζεσαι τοσο καλα που θα το διωχνεις απο μονη σου.
Νευριασα με τον ασχετο...
Σαν μια αλλη περιπτωσαρα ψυχιατρο που πηγα και της ειπα καποια πραγματα και μου ειπε "μα εσυ ζεις αντικειμενικα ενα δραμα!!"
Να'σαι καλα κοπελια! Φχαριστω για heads up και εκτιμω την ειλικρινεια πανω απ'ολα!
Σκεψου να ειχα παει με καταθλιψη εκει. Φιλακια πολλα.
Βρες ενα σοβαρο ανθρωπο κουκλα μου!
- 11-04-2013, 01:08 #17
Και πραγματικα καποιος θα πρεπει να τους σταματησει αυτους τους ανθρωπους απο το να κατασρεφουν τη ψυχολογια του αλλου που παει για βοηθεια.
Ακου λεει οσο θα μεγαλωνεις θα αυξανεται και το αγχος... μη χειροτερα...
Εχω παει σε καμια δεκαρια π@π@ρες γιατρους αλλα αυτος παιρνει οσκαρ.
Επισης δεν υπαρχει "αγχος απο γενησημιου" να τους πεις. (μη χειροτερα παλι...)
Και ολα αυτα που περιγραφεις ειναι αγχωδης διαταραχη, και φυσικα μπορει να σου συμβει ακομα και οσο εισαι σε θεραπεια με φαρμακα.
Εαν δεν κανεις ψυχοθεραπεια με συγκεκριμενο ζητουμενο, κανενα φαρμακο δεν προκειται να σου λυσει τα προβληματα.
Μπορει να μην φυγει και ποτε αλλα με σωστη θεραπεια να εισαι σιγουρη οτι θα μπορεις να το διαχειριζεσαι τοσο καλα που θα το διωχνεις απο μονη σου.
Νευριασα με τον ασχετο...
Σαν μια αλλη περιπτωσαρα ψυχιατρο που πηγα και της ειπα καποια πραγματα και μου ειπε "μα εσυ ζεις αντικειμενικα ενα δραμα!!"
Να'σαι καλα κοπελια! Φχαριστω για heads up και εκτιμω την ειλικρινεια πανω απ'ολα!
Σκεψου να ειχα παει με καταθλιψη εκει. Φιλακια πολλα.
Βρες ενα σοβαρο ανθρωπο κουκλα μου!
11-04-2013, 14:50 #18
να σαι καλα σε ευχαριστώ!!! εντωμεταξυ εκανα ερευνα και παρατηρησα οτι τα φαρμακα που μου εδωσε τα εισαγει μια δικη του εταιρεια ή κατι τετοιο. τι να πω ρε παιδια. ειδα και επαθα να συνελθω. χτες παντως και εξω βγηκα και με κοσμο ημουν και τιποτα ασχημο δεν ενιωσα. το βραδυ με ξυπνησε το στομαχι μου απο τον πονο αλλα ταραχη δεν ειχα. το πρωι μου ηρθε .με μια νευρολογο που μιλησα μου ειπε οτι για λιγες μερες να παρω το ζαναξ 0,5 για να ηρεμησει λιγο το αγχος. τουλαχιστον μετα την χτεσινη βολτα καταλαβα οτι δεν φοβαμαι το να ειμαι με κοσμο. εκανα ενα βημα μπροστα. αλλα αυτον τον κερατα ειλικρινα δεν ξερω τι να πω. ήθελε να κανω και εξεταση dna κανα 1300€ για να δουμε αν το εχω απο τον οργανισμο μου το αγχος.
11-04-2013, 15:14 #19
Μινα τπτ δεν εχεις απλα χρειαΖεσαι χρονο να παρεις λιγο τα πανω σουυυυυ!
11-04-2013, 15:25 #20
και εγω αυτο εχω καταλαβει. ουτε καταθλιψη εχω και πιστευω ουτε αγοραφοβια. χτες επειτα απο μερες γελασα με την ψυχη μου. τα εκανα αχταρμα μεσα στο κεφαλι μου την τελευταια βδομαδα. υπομονη και ειδωμεν.
11-04-2013, 16:58 #21
πήγε να σε φρικαρει για να πάρεις τα φάρμακα χαζή όσο του έλεγες ότι δε θέλεις φάρμακα τόσο σε φρικερνε κ το τεστ είναι μουφα τα κανονικά τεστ είναι με εικόνες ζωγραφιές άσχετα πράγματα για να μην λες ότι θέλεις
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
11-04-2013, 22:35 #22
εχεις δικιο elis.αλλα μεσα στην απελπισια μου για να σταματησει αυτο το πραγμα πρωι μεσημερι επεσα πανω σε αυτον. ολα αυτα ξεκινησαν αρχες του μηνα που αρχισα να παιρνω λοζεκ και μπουσκοπαν για το στομαχι. δεν ημουν ετσι ουτε το φθινοπωρο ουτε τον χειμωνα. ειχα κατι θεματακια που με πιεζαν αλλα τα ελυσα σιγα σιγα. αυτο το κακο δυο βδομαδες τωρα με τελειωσε.
11-04-2013, 23:42 #23
Κοίτα αυτό που σου είπε δε λέγετε έτσι. Ηθελε να σου πει ότι όσο μεγαλώνεις και ο οργανισμός δεν έχει τόση αντοχή και ότι ο γάμος είναι για μερικούς έξτρα υποχρεώσεις κι οπότε, θα είσαι συνέχεια στη τσίτα. Για άλλους όμως είναι και διέξοδος κι εκεί στην οικογένεια ηρεμούν επειδή βρίσκουν νόημα.
Αρα είμαι κάθετα αντίθετη που στο είπε. Γιατί πολύ απλά απο σένα εξαρτάτε εαν θα ισχύει κάτι τέτοιο και δεν ειναι ντεφάκτο.
Κι εμένα που ανεφερα ότι πάσχω απο καταθλιπτικες φάσεις εδώ και χρόνια με πολύ βαρια συμπτώματα που δε μπορώ να ζώσω τη καθημερινότητα μου όταν ειμαι έτσι κι εχω χάσει και σχολική χρονια και εργασια, έλπιζα ότι δε θα παιρνω φάρμακα εφ όρου ζωής.
Πήγα σε ένα ψυχίατρο και μου είπε ότι το ένα χαπάκι επιβάλλετε. Τωρα θα αρχισω να τους παίρνω σβάρνα να μαζέψω απόψεις. Οχι οτι δεν ειναι καλά τα χάπια αλλά στη δική μου περίπτωση πάντα, για μένα μιλάω και για όποιον πέρασε τέτοιο λούκι πολλές φορές. Οπότε απογοητεύθηκα αλλά δε το πήρα κι εκατο τις εκατό μέσα μου, θα το ψάξω το θέμα. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και κάθε άνθρωπος διαφορετικα αντιδράει.