Results 46 to 60 of 151
-
17-04-2013, 13:27 #46
Τί να σου πω. Δεν νομίζω να μου είπε ψέματα αλλά και πάλι δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Μου είπε πως αυτοϊκανοποιήθηκε μετά, αφότου έφυγε, διότι όντως "κόντευε να σκάσει". Και αυτό έκανε μεγάλη εντυπωση και στον ίδιο. Το φοβήθηκα πολύ το θεμα της στυτικής δυσλειτουργίας λόγω σοβαρότερων προβλημάτων που μπορεί να αποκρύπτει (πχ καρδιολογικά), και γι αυτό τον παρακάλεσα να πάει σε γιατρό και δε θέλει. Μου λέει ότι τα πρωινά έχει τις περισσότερες φορές στύση. Δεν ξέρω αν το "τις περισσότερες φορές" είναι βιολογικά σωστό. Δεν είμαι γιατρός, δε μπορώ να γνωρίζω. Ο ίδιος επιμένει πως το πρόβλημα δεν είναι βιολογικό.
- 17-04-2013, 13:31 #47
Σε ευχαριστώ. Μπορεί να του κάνω κάποια αναφορά. Να πούμε ότι το δοκιμάσαμε και αυτό...
17-04-2013, 13:36 #48
Μαριαννα τα επιπεδα της τεστοστερονης στον ανδρα κορυφωνονται τις πρωινες ωρες και εκει οφειλεται και η πρωινη στυση που ολοι οι ανδρες εχουμε......
Αρα δε τιθεται θεμα τεστοστερονης....Αν υπαρχει στυτικη δυσλειτουργια ειναι καθαρα ψυχολογικο το θεμα...
Η απλα εχει γκομενα :-)
17-04-2013, 13:38 #49
Το ότι κάποιες φορές δεν έχει πρωινές στύσεις επομένως είναι φυσιολογικό; Συγγνώμη αν επιμένω, είναι επειδή δεν γνωρίζω τα βιολογικά της ανατομίας σας :)
17-04-2013, 14:22 #50
17-04-2013, 14:32 #51
17-04-2013, 14:53 #52
μπωρει εγω να ειμαι πρωινος τυπος
17-04-2013, 14:55 #53
Μαριάννα αγάπησες, το έζησες και ολοκληρώθηκε. Ως γυναίκα δεν μπορώ να σου πω τι θα κάνεις διότι έχω ζήσει την ίδια περίπτωση εκτός της απόστασης.Πιστεύω όμως ότι σε λίγο καιρό θα μισείς τον εαυτό σου και θα κάνεις συνέχεια υποχωρήσεις. Είναι πολύ δύσκολο και σκληρό να σου πει κάποιος ότι τελείωσε . Μόνη σου θα το δεις. Πρόσεχε το χρόνο σου.
17-04-2013, 15:36 #54
Σ'ευχαριστώ Nocash. Δεν το γνώριζα αυτό και είναι πολύ χρήσιμη πληροφορία.
17-04-2013, 15:43 #55
Συνήθεια νιώθω ότι ήδη κάνω υποχωρήσεις. Εφόσον το έχεις βιώσει και συ, αντιλαμβάνεσαι πόσο άσχημο είναι το συναίσθημα να μη νιώθεις ποθητή. Ακριβώς επειδή βλέπω ότι ο χρόνος περνά και δεν υπάρχει βελτίωση έχω αρχίσει να επανεξετάζω σοβαρά τις προοπτικές της σχέσης. Και αυτό παρά τις διαρκείς επιβεβαιώσεις του ότι είναι κάτι που μπορεί να αντιμετωπίσουμε όταν μείνουμε μαζί σε περίπου ένα χρόνο, και ότι θέλει να είναι μαζί μου (μέχρι και σε γάμο αναφέρεται πολλές φορές πράγμα που με ξαφνιάζει και με φέρνει σε δύσκολη θέση).
17-04-2013, 15:53 #56
Γεία σου Μαριάννα,
Εχω μια σχέση εδώ και 7 μήνες, η κοπέλα εκτός απο αρκετά έως πολύ εμφανίσιμη είναι και χρυσό παιδί, δλδ για μένα έχει το πακέτο για να συνεχίσω τη ζωή μου μαζί της, το μόνο πρόβλημα μου είναι αυτό που ισχυρίζεται και ο φίλος σου, δεν με "ανάβει", κοινώς έχουμε ενα πολύ μέτριο σέξ με αρκετές φορές ( ήδη ) να το αποφεύγω. Δέν ξέρω, πιστεύω πως υπάρχουν 2 πλευρές,
η πλευρά του συμβιβασμού, της αγάπης και του κάνω σέξ ανα βδομάδα για να λέω πως το κάνω και η πλευρά του παθιασμένου σέξ που όλοι ονειρευόμαστε. Τα χρόνια που είσαι με τον φίλο σου είναι πολλά, μια μικρή ζωή θα έλεγα, απο την άλλη είστε και μακριά, που συνεπάγει περισσότερους πειρασμούς και για τους δυό σας, ίσως έσβησε η σεξουαλική σας σπίθα, ίσως θέλει τη γυναίκα στο κρεβάτι αλλιώς, ίσως έχει σεξ. επαφή με άλλη? Η αλήθεια ειναι οτι ποτέ μου δεν είχα μακροχρόνια σχέση οπότε δεν έχω και άποψη αλλα το μόνο που ξέρω ( για μένα ) ειναι οτι όταν νοιώθεις οτι το σεξ στη σχέση σου πεθαίνει τότε πεθαίνει και η σχέση παράλληλα με αυτο.
17-04-2013, 16:18 #57
Γεια σου Μαριαννα. Κοιταξε τα αιτια της στυτικης δυσλειτουργιας ειναι 3 ειδων. Υποψιαζομαι τι μπορει να παιζει αλλα ας το αφησουμε για αργοτερα. Ο ιδιος λεει οτι θα επανελθει σεξουαλικα, αν και οπως ειπες το σεξ ηταν μετριο απ την αρχη. Με ποιο τροπο λεει οτι θα το κατορθωσει? Με το περασμα του χρονου? Εχει παει σε καποιον γιατρο? Τι κινησεις κανει γι αυτο? ή μονο λεει δεν εισαι ομορφη?
Αν ο λογος ειναι οτι δε τον αναβεις σαν γυναικα ε τοτε δεν προκειται να αλλαξει κατι. Αν και δεν πιστευω οτι ειναι αυτος ο λογος, εκτος αν η εμφανιση σου εχει αλλαξει δραματικα σε σχεση με παλιοτερα. Εγω θα σου προτεινα εφοσον ειναι καλο παιδι και σ εχει στηριξει και υπαρχει εκτιμηση να μεινετε φιλοι και να βλεποσαστε οποτε το επιτρεπει η αποσταση.
17-04-2013, 16:22 #58
Kωνσταντίνε γειά σου και σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Νομίζω πως πολλές φορές φτιάχνουμε στο μυαλό μας όμορφα σενάρια, ότι τα προβλήματα είναι παροδικά και με θέληση και αγάπη όλα ξεπερνιούνται. Παραείναι τελικά ρομαντική και αφελής αυτή η προσέγγιση. Συμφωνώ μαζί σου ότι το ερωτικό/σεξουαλικό στοιχείο είναι απαραίτητο συστατικό μιας σχέσης. Η συχνότητα ασφαλώς καθορίζεται από τους εμπλεκόμενους, και αν είναι και οι δύο ικανοποιημένοι δεν υπάρχουν "πρέπει" σε συχνότητες, ποσότητες και περιεχόμενο. Όταν όμως νιώθει ο ένας ότι αποστερείται τον έρωτα όπως θα ήθελε να τον ζει, τότε υπάρχει πρόβλημα.
Καμιά φορά περνά από το μυαλό μου ότι δεν έχει τη δύναμη, ή δε θέλει για τους δικούς του λόγους, να με χωρίσει. Να είναι η ασφάλεια; Να είναι ότι ταιριάζουμε πολύ στα υπόλοιπα; Ο φόβος αν θα βρει κάτι άλλο; Δεν ξέρω.
Όπως και να χει, όλα δείχνουν πως τις αποφάσεις πρέπει να τις πάρω όλες εγώ, όπως και την ευθύνη των συνεπειών τους.
17-04-2013, 16:30 #59
Κεράσι καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αναφορικά με τη στυτική δυσλειτουργία, όταν με έπεισε ότι δεν είναι βιολογικό, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν συχνός αυνανισμός και ενδεχομένως εθισμός στο πορνό, ο συνδυασμός των οποίων μπορεί να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία σε ψυχολογικό επίπεδο. Δεδομένου ότι την τελευταία φορά που ήρθε είχε κάνει αποχή από τα παραπάνω για δυο βδομάδες και δεν συνέβη τίποτα, άρχισα στο μυαλό μου να αποκλείω και αυτό το ενδεχόμενο. Το πορνό το έχει κόψει απ' ό,τι μου είπε. Εμφανισιακά δε μπορώ να πω ότι έχω βελτιωθεί από τότε που γνωριστήκαμε.
Τώρα μετά από 7μιση χρόνια σχέση, αν του πω να διακόψουμε και να παραμείνουμε αυτό το διάστημα φίλοι, δεν πιστεύω ότι θα το πάρει εξαιρετικά καλά :)
17-04-2013, 16:33 #60
Και τι κανει για να ανακτησετε την χαμενη ερωτικη ζωη λοιπον?