Ερωτικός και σεξουαλικός θάνατος μακροχρόνιας σχέσης; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 151
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Γεια σου Μαριαννα. Κοιταξε τα αιτια της στυτικης δυσλειτουργιας ειναι 3 ειδων. Υποψιαζομαι τι μπορει να παιζει αλλα ας το αφησουμε για αργοτερα. Ο ιδιος λεει οτι θα επανελθει σεξουαλικα, αν και οπως ειπες το σεξ ηταν μετριο απ την αρχη. Με ποιο τροπο λεει οτι θα το κατορθωσει? Με το περασμα του χρονου? Εχει παει σε καποιον γιατρο? Τι κινησεις κανει γι αυτο? ή μονο λεει δεν εισαι ομορφη?

Αν ο λογος ειναι οτι δε τον αναβεις σαν γυναικα ε τοτε δεν προκειται να αλλαξει κατι. Αν και δεν πιστευω οτι ειναι αυτος ο λογος, εκτος αν η εμφανιση σου εχει αλλαξει δραματικα σε σχεση με παλιοτερα. Εγω θα σου προτεινα εφοσον ειναι καλο παιδι και σ εχει στηριξει και υπαρχει εκτιμηση να μεινετε φιλοι και να βλεποσαστε οποτε το επιτρεπει η αποσταση.
    Συγγνωμη δεν απάντησα στην ερώτησή σου. Ναι το σεξ ήταν δυστυχώς πολύ μέτριο, και ακόμα και στην αρχή αρχή είχαμε θέματα με τη στύση του τα οποία ξεπεράστηκαν (απ' ότ,ι φαίνεται προσωρινά). Για παράδειγμα, σε κάποιες συνευρέσεις μας έχανε τη στύση του στο ενδιάμεσο, και πάρα πολλές φορές δεν ολοκλήρωνε καν.

Τώρα πώς θα το ξεπεράσει δεν ξέρω. Πήγε σε έναν ψυχολόγο και όταν τον ρώτησα τί είπαν έγινε πυρ και μανία. Ότι η επιμονή μου κάνει τα πράγματα χειρότερα. Εγώ του εξήγησα με γλυκύτητα ότι ρωτάω προκειμένου να μπορέσω να βοηθήσω, γιατί δεν ξέρω και γω πώς να τα χειριστώ όλα αυτα. Σε γιατρό για εξετάσεις αιματολογικές, ορμονικές κλπ ξέρω ότι δεν προτίθεται να πάει.

Senior Member
    Μα αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα, γτ το στυτικο λυνεται. Εννοω οτι αντι να το δεχτει και να πει τι φταιει να το διορθωσω, ριχνει το φταιξιμο σε σενα. Δεν ειναι διαλλακτικος δηλαδη. Κακος οιωνος για το μελλον....

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Μα αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα, γτ το στυτικο λυνεται. Εννοω οτι αντι να το δεχτει και να πει τι φταιει να το διορθωσω, ριχνει το φταιξιμο σε σενα. Δεν ειναι διαλλακτικος δηλαδη. Κακος οιωνος για το μελλον....
    Δυστυχώς Κεράσι έχεις δίκιο. Εκτός των ερωτικών/σεξουαλικών προβλημάτων, φαίνεται πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και στην επικοινωνία.

Senior Member
    Ναι δεν καταλαβα τωρα τι γινεται? Εχει προσδιορισει την αιτια? Και ποιες κινησεις κανει προς τη διευθετηση του ζητηματος? Απλα περιμενουμε σαν το χριστεπωνυμο πληρωμα την παροδο του χρονου? Το λεω γτ ειναι κριμα αφου σε ολα τα αλλα ταιριαζετε, πρεπει να το παλεψετε χωρις εγωισμους και κατηγοριες. Διαφορετικα πρεπει να δεις και συ τι θα κανεις.

Γι'αυτόν η αιτία είναι αμιγώς ψυχολογική. Μου είπε διάφορα πραγματα που θεωρεί πιθανά: 1) Το άγχος της απόδοσης τον χρόνο που βρισκόμαστε. 2) Ό,τι έχουμε χάσει το "ερωτικό" και ότι πρέπει με κάποιο τρόπο εγώ να γίνω "πιο γυναίκα" στα μάτια του (να ντύνομαι πιο σέξυ κλπ), και αυτός "πιο άντρας" στα μάτια μου και 3) Ότι ενδεχόμενως η πολύ μεγάλη αγάπη που νιώθει για μένα τον μπλοκάρει με κάποιο τρόπο στο ερωτικό.

Το πλάνο του είναι πως το πρόβλημα ΔΕ μπορεί να λυθεί από απόσταση ούτε τις λίγες μέρες που βρισκόμαστε. Υποστηρίζει ότι θα πρέπει να μείνουμε μαζί, να αποκτήσουμε μια ρουτίνα και να του φύγει το άγχος του "πρέπει να κάνουμε σεξ αυτές τις μέρες που είμαστε μαζί αλλιως σε 2-3 μήνες πάλι."

Αυτό θα συμβεί σε ένα χρόνο.

Senior Member
    Εσυ σε σχεση με το παρελθον πως κρινεις τον εαυτο σου εμφανισιακα σε σχεση με την αρχη? Μηπως εχεις παχυνει? Μηπως εχεις σπασει? Μηπως ντυνεσαι σαν καλογρια?

Σε σχέση με το παρελθόν πιστεύω πως έχω βελτιωθεί εμφανισιακά. Κατά καιρούς έχω πάρει κάποια (λίγα) κιλά αλλά τα έχω χάσει. Αναφέρθηκε ο φίλος μου σε εκείνες τις φορές, ότι τότε δεν του άρεσα. Πλέον είμαι κανονική στις διαστάσεις και μάλιστα αθλούμαι. Εχω αθλητικό σωματότυπο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marianna30 View Post
    Γι'αυτόν η αιτία είναι αμιγώς ψυχολογική. Μου είπε διάφορα πραγματα που θεωρεί πιθανά: 1) Το άγχος της απόδοσης τον χρόνο που βρισκόμαστε. 2) Ό,τι έχουμε χάσει το "ερωτικό" και ότι πρέπει με κάποιο τρόπο εγώ να γίνω "πιο γυναίκα" στα μάτια του (να ντύνομαι πιο σέξυ κλπ), και αυτός "πιο άντρας" στα μάτια μου και 3) Ότι ενδεχόμενως η πολύ μεγάλη αγάπη που νιώθει για μένα τον μπλοκάρει με κάποιο τρόπο στο ερωτικό.

Το πλάνο του είναι πως το πρόβλημα ΔΕ μπορεί να λυθεί από απόσταση ούτε τις λίγες μέρες που βρισκόμαστε. Υποστηρίζει ότι θα πρέπει να μείνουμε μαζί, να αποκτήσουμε μια ρουτίνα και να του φύγει το άγχος του "πρέπει να κάνουμε σεξ αυτές τις μέρες που είμαστε μαζί αλλιως σε 2-3 μήνες πάλι."

Αυτό θα συμβεί σε ένα χρόνο.
    Είναι λίγο αστείες οι δικαιολογίες του φίλου σου νομίζω. Ποτέ δεν κολλούσατε ιδιαίτερα ερωτικά απ' ότι άφησες να εννοηθεί και κάποια στιγμή ήρθε το οριστικό τέλος της σεξουαλικής σας σχέσης. Απλά. Δεν είστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι.
    Και μάλιστα, αν τώρα που δεν βρίσκεστε συχνά δεν υπάρχει λαχτάρα για σεξ, φαντάσου τι θα συμβεί όταν θα είστε μαζί κάθε μέρα! Η θεωρία του περί ρουτίνας είναι τελείως άκυρη.
    Όπως και η θεωρία του περί μεγάλης αγάπης, που τον μπλοκάρει ερωτικά.
    Και είναι λιγάκι προσβλητικό, τουλάχιστον για μένα θα ήταν, να σου λέει ή/και να σου δείχνει ο σύντροφός σου ότι δεν τον ελκύεις σαν γυναίκα και θα πρέπει ν' αλλάξεις. Σε τέτοια περίπτωση, πιο σοφό (και πιο εύκολο τελικά) είναι ν' αλλάζουμε σύντροφο.
    Στο κάτω-κάτω, ας μας αγαπάνε λιγότερο κι ας μας ποθούν περισσότερο!

Για το ποθητή που λες. Ήμουν νέα πολύ κι όμορφη πολύ. Μπήκα στο γάμο, έλεγα κάτι θα αλλάξει . Στις αρχές το sex ήταν μια φορά τη βδομάδα. Μετά μια φορά το μήνα , μετά άκουσα αυτό που ανέφερες παραπάνω… αδελφοποίηση . Σε λίγες ημέρες βγαίνει το διαζύγιό μου. Είμαστε καλά , είμαστε φίλοι νοιαζόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον. Εγώ φίλη επειδή η φιλαρέσκειά μου τότε δεν μου επέτρεπε να αντέξω το “μη ποθητή” από τον άνθρωπο που γούσταρα το έριξα στα ποτά. Μου έμεινε η αγάπη και το πρόβλημα με το αλκοόλ που γι αυτό είμαι εδώ και γράφω . Σήμερα; Έχω έναν φίλο στην ηλικία του πρώην μου που θέλει συνέχεια sex , είναι κοντά 50. Με ποθεί τρελά , λες και μου το χρώσταγε η ζωή. Στην αρχή νόμιζα πως αισθάνεται κατώτερος λόγω γνώσεων και εκπαίδευσης και γι αυτό με θαύμαζε. Μετά κατάλαβα ότι είναι στον άνθρωπο. Μετά δέχτηκα ότι υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν να κάνουν sex κάθε μέρα. Παλιά μου έλεγε ένας φίλος …να πηγαίνεις εκεί που σε θέλουν όχι εκεί που θες. Μακάρι αυτό που θα αποφασίσεις να είναι το καλύτερο για σένα!

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Είναι λίγο αστείες οι δικαιολογίες του φίλου σου νομίζω. Ποτέ δεν κολλούσατε ιδιαίτερα ερωτικά απ' ότι άφησες να εννοηθεί και κάποια στιγμή ήρθε το οριστικό τέλος της σεξουαλικής σας σχέσης. Απλά. Δεν είστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι.
    Και μάλιστα, αν τώρα που δεν βρίσκεστε συχνά δεν υπάρχει λαχτάρα για σεξ, φαντάσου τι θα συμβεί όταν θα είστε μαζί κάθε μέρα! Η θεωρία του περί ρουτίνας είναι τελείως άκυρη.
    Όπως και η θεωρία του περί μεγάλης αγάπης, που τον μπλοκάρει ερωτικά.
    Και είναι λιγάκι προσβλητικό, τουλάχιστον για μένα θα ήταν, να σου λέει ή/και να σου δείχνει ο σύντροφός σου ότι δεν τον ελκύεις σαν γυναίκα και θα πρέπει ν' αλλάξεις. Σε τέτοια περίπτωση, πιο σοφό (και πιο εύκολο τελικά) είναι ν' αλλάζουμε σύντροφο.
    Στο κάτω-κάτω, ας μας αγαπάνε λιγότερο κι ας μας ποθούν περισσότερο!
    Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Και γω δεν ικανοποιούμαι με αυτές τις απαντήσεις, και συμφωνώ μαζί σου ότι το αναμενόμενο είναι πως η ρουτίνα θα τα κάνει όλα χειρότερα. Όπως ανέφερα πιο πάνω, αυτό που πραγματικά με κλόνισε δεν ήταν ούτε το σεξουαλικό μας πρόβλημα, ούτε το πρόβλημα στύσης του, αλλά αυτό που μου είπε, ότι δεν τον "ανάβω". Με πλήγωσε πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν το είπε "εκδικητικά," γιατί μέρες πριν μου πει αυτό μου ανέφερε με πικρία ότι προσβάλλει τον ανδρισμό του η όλη μου προσέγγιση (γενικά δεν θέλει να μιλάμε γι αυτό το θέμα, και οποιαδήποτε ερωτησή μου, αναφορά μου σε αυτό την αντιμετωπίζει αμυντικά).

Όμως ναι, θέλω να με θέλουν.

Quote Originally Posted by Συνήθεια View Post
    Για το ποθητή που λες. Ήμουν νέα πολύ κι όμορφη πολύ. Μπήκα στο γάμο, έλεγα κάτι θα αλλάξει . Στις αρχές το sex ήταν μια φορά τη βδομάδα. Μετά μια φορά το μήνα , μετά άκουσα αυτό που ανέφερες παραπάνω… αδελφοποίηση . Σε λίγες ημέρες βγαίνει το διαζύγιό μου. Είμαστε καλά , είμαστε φίλοι νοιαζόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον. Εγώ φίλη επειδή η φιλαρέσκειά μου τότε δεν μου επέτρεπε να αντέξω το “μη ποθητή” από τον άνθρωπο που γούσταρα το έριξα στα ποτά. Μου έμεινε η αγάπη και το πρόβλημα με το αλκοόλ που γι αυτό είμαι εδώ και γράφω . Σήμερα; Έχω έναν φίλο στην ηλικία του πρώην μου που θέλει συνέχεια sex , είναι κοντά 50. Με ποθεί τρελά , λες και μου το χρώσταγε η ζωή. Στην αρχή νόμιζα πως αισθάνεται κατώτερος λόγω γνώσεων και εκπαίδευσης και γι αυτό με θαύμαζε. Μετά κατάλαβα ότι είναι στον άνθρωπο. Μετά δέχτηκα ότι υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν να κάνουν sex κάθε μέρα. Παλιά μου έλεγε ένας φίλος …να πηγαίνεις εκεί που σε θέλουν όχι εκεί που θες. Μακάρι αυτό που θα αποφασίσεις να είναι το καλύτερο για σένα!
    Συνήθεια σε ευχαριστώ για αυτά που μου είπες. Λυπάμαι που χρειάστηκες να περάσεις τόσα και για το πρόβλημα που σου κληροδότησε όλη αυτή η επίπονη ιστορία. Εύχομαι να το αντιμετωπίσεις οριστικά το θέμα του ποτού. Στη δική μου περίπτωση έχει πλέον κλονιστεί η ερωτική έλξη και από την πλευρά μου μετά από δύο χρόνια αδράνειας. Νομίζω ότι όταν το ερωτικό χαθεί δεν μπορεί να επανέλθει. Από την άλλη μου συμβαίνει πρώτη φορά αυτό, και για χάρη του ανθρώπου που αγάπησα και με στήριξε ήθελα να προσπαθήσω. Όμως πια δεν ξέρω τί άλλο να κάνω, ο χρόνος περνά, και κοντεύω να ξεχάσω πώς είναι να νιώθω γυναίκα. Είναι θέμα ταυτότητας, δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τί θέλω να πω.

Ντύσου , στολίσου και βγες απόψε μια βόλτα. βάλε κάτι διαφορετικό επάνω σου και μελέτα τις αντιδράσεις του κόσμου. ισως τρομάξεις , μην βασιστείς σε αυτές όμως. Δεν χαραμίζουμε τέτοια αγάπη σε ένα βράδυ. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. και να πας να γαμηθείς που λένε για μια βραδιά ξέρω ότι δεν θα σε γεμίσει. δεν είναι αυτό το ζητούμενο. εάν είσαι σε τυπική διαδικασία μαζί του, δλδ μιλάτε 2 φορές την ημέρα τύπου τι κάνεις , καλά τι έφαγες, κοιμήθηκες κλπ βγές απο αυτήν. Ας σε χάσει λίγο καιρό. Και μετά θα δεις τι θα κάνεις.

Συνήθεια λίγο πολύ η σχέση μας σε καθημερινό επίπεδο είναι έτσι. Μιλάμε και για θεματα δουλειας μιας και ασκούμε παραπλήσια επαγγέλματα. Για την σχέση μας πια δεν κάνουμε ουσιαστικές συζητήσεις. Έχει γίνει κατανοητή η θέση του και δεν έχει νόημα να επανέρχομαι, ειδικά από τη στιγμή που εκνευρίζεται και οποιαδήποτε νήξη μου την εκλαμβάνει ως επίθεση. Αξιοσημείωτο είναι ότι πολλές φορές αναφέρεται στο μέλλον, πχ μου λέει του χρόνου τέτοια εποχή να κάνουμε αυτό το ταξίδι. Δεν ξέρω αν δεν καταλαβαίνει, ή απλώς κάνει πως δεν καταλαβαίνει σε τι κατάσταση βρισκόμαστε.

Ενας ακόμη λόγος που νιώθω άσχημα για όλη αυτη την κατάσταση είναι ότι επιμένει να μου κάνει δώρα όποτε έρχεται ενώ εγώ δεν θέλω, ειδικά λόγω των προβληματων μας. Γενικά είναι αρκετά ευκατάστατος, σε αντίθεση με μένα που παλεύω πολύ. Όπως ανέφερα, με έχει βοηθήσει και οικονομικά αρκετά, αλλά αυτη του την βοήθεια επέμεινα εξαρχής ότι την θεωρώ δάνειο, το οποίο θα του αποπληρώσω αμέσως μόλις καταστεί εφικτό (ελπίζω πολύ σύντομα). Πάντως ομολογώ πως και αυτή η οικονομική πτυχή με κάνει να αισθάνομαι πολύ άσχημα.

Senior Member
    Να πώ την άποψη μου για το περι στύσης, ρε παιδιά, ο άνθρωπος δεν έχει πρόβλημα παθολογικό ή όρμονικό, το οτι δεν έχει στύση ειναι γιατί πλέον δεν ανάβει με την κοπέλα του ( sorry Μαριάννα ), σε όλους μας δεν τυχαίνει όταν δεν πολυγουστάρουμε ή όταν έχουμε βαρεθεί να μην ακολουθεί και ο "μικρός" μας? Όλο εγκεφαλικό ειναι και σε εμάς τους άντρες, δεν είμαστε πλέον 16 χρονών να τελειώνουμε με το που το ακουμπάμε, εγώ προτείνω να πάτε σε έναν καλό σεξολόγο ή σύμβουλο γάμου και οι δυό μαζί.

Senior Member
    Κωσταντινε δεν ισχυει αυτο που λες, αφενος γιατι το σεξ ηταν παντα μετριο και η ποιοτητα της στυσης χαμηλη απο την πρωτη στιγμη της σχεσης και αφετερου διοτι και οταν το βαζει στο χειροκινητο, παλι δε το λαδωνει το πομολο. Τζιφος και κει δηλαδη. Αμα δεν καυλωνεις με τη γκομενα σου αλλα εισαι ντουρος με τη χουφτα σου να το δεχομουν. Αλλωστε αν ειχε βαρεθει θα ειχε ηδη χωρισει. Ο τυπος δε θελει να χωρισει. Αλλου ειναι το προβλημα.

Μαριανα πως σκεφτεσαι να κινηθεις απο δω κ περα?

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast