Results 106 to 120 of 151
-
18-04-2013, 11:22 #106
Μαριανα, θα συμφωνησω με τα κοριτσια.
το προβλημα κατα τη γνωμη μου, δεν ειναι σεξουαλικη δυσλειτουργια, αλλα το οτι δεν ταιριαζετε σεξουαλικα, χωρις να φταιει κανεις σας.
μην τον ακους για τα περι αποστασης.αντιθετως, η αποσταση μπορει να κουκουλωσει προβληματα.συμβιωση να επιχειρησεις μονο αν ειναι τελειο το σεξ.τοτε ναι, θα απογειωθει...
στην κατασταση που μας περιγραφεις θα χειροτερευσουν τα πραγματα και στο υπογραφω.
- 18-04-2013, 11:29 #107
Νtoubr (εεεε ολο δεν λέγεται) δεν έχει να κάνει τόσο με τις μεγαλύτερες ηλικίες σε διαβεβαιώ :o έχει περισσοτερο να κάνει με μια μακροχρονια σχέση-συμβίωση. Όταν η σχέση έχει περάσει από κάποια στάδια και πλεον αποδέχεσαι ότι δεν μπορείς μετά από 15-20 χρόνια να είσαι μέσα στην τρελλή ερωτική επιθυμία για τον άλλο, όμως υπάρχουν άλλα πράγματα που βαθειά σε δένουν.
Νickath φυσικά και δεν είναι κακός να είσαι εφευρετικός στο σεξ, το αντίθετο...Το θέμα είναι να επιθυμείς τα ίδια πράγματα και ο ερωτικός σου σύντροφος να σε εμπνέει να τα μοιραστείς μαζί του. Να ψάξεις, από μια κοινή επιθυμία και ένα κοινό πάθος να κάνεις πιο όμορφη την ερωτική σας ζωή.Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
18-04-2013, 11:29 #108
Nickath καταλαβαίνω αυτό που λες και πράγματι σε περιοδο σεξουαλικής καμπής απαιτείται τέτοια δραστηριότητα. Χρειάζεται όμως μια αμοιβαιότητα η εφευρετικότητα αυτή. Πολύ ευχαρίστως να δοκιμάσω άλλα πράγματα με τον σύντροφό μου, εφόσον και ο ίδιος κάνει μια τέτοια προσπάθεια και δεν είναι απλώς παθητικός. Εχουμε δοκιμάσει πράγματα στο παρελθόν, όπως να δούμε μαζί πορνό, γνωρίζοντας ότι του αρέσει. Δεν ευόδωσε. Θεωρώ πως οι πρωτοβουλίες που παίρνει μια γυναίκα θα ήταν όμορφο να συναρτώνται και από την επιθυμία που δείχνει ο άντρας προς αυτή την κατεύθυνση. Τις απόψεις μου τις γνωρίζει ο φίλος μου, και όπως είπα δεν είμαι καθόλου συντηρητική στον έρωτα. Επίσης το ότι πλέον δεν απολαμβανω και γω το σεξ γιατί δεν με ανάβει (το οποίο το ξέρει ασφαλώς, όμως δεν του το έχω πει ποτέ), είναι ένας ακόμα παράγοντας απογοήτευσης, που καθιστά στο μυαλό μου αυτή την εφευρευτικότητα θλιβερή.
18-04-2013, 11:36 #109
Αν Μαριάννα μου το σεξ με τον σύντροφό σου δεν σ' ανάβει (απόλυτα φυσικο με τις παρούσες συνθήκες ) , αναμενόμενο είναι να μην έχεις και την διάθεση να ψαχτείς περισσότερο ερωτικα.
Και κάτι άλλο που είπες πριν...μην νομίζεις ότι απέχει στην τελική πολύ να φαντασιώνεσαι άλλους άντρες απο το να προχωρήσεις στην πράξη....Όταν η σχέση σου δεν σε ικανοποιεί συν την αποσταση μεταξύ σας (που δεν είναι μόνο χιλιομετρική), θα ψάξεις να βρεις αλλού αυτά που σου λείπουν ...Είναι θέμα χρόνουΝα μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
18-04-2013, 11:38 #110
Ναι συμφωνώ και πραγματικά αποψεις σαν τις δικές σου,του remedy,ioannis και άλλων,που διαβάζω γενικά,άσχετα αν απαντώ ή όχι,με βάζουν σε μία διαδικασία ''εποικοδομητικής'' σκέψης :) Αλλά ξέρεις τι ακριβώς εννοώ?Ότι το ζευγάρι,ειδικά στην αρχή,αν είναι ερωτευμένο,αν υπάρχει αγαπη και πάθος,όλη αυτη την ενέργεια την βγάζει στο σεξ κι είναι και λογικό...Ετσι δεν είναι?Ειδικά αν μιλάμε για νεους ανθρωπους που έχουν αντοχές,τρέλα,ορεξη και πολλά άλλα ....Η αγαπη είναι αυτή που θα μείνει,ότι το σεξ καποια στιγμή αρχισει την πτώση ...
18-04-2013, 11:41 #111
Ναι έτσι είναι και δεν ισχύει καλέ μου φίλε μόνο για νέους...και οι μεγαλύτεροι έχουν και τρέλλα και όρεξη και αντοχές..αρκεί να σε εμπνέει ο σύντροφος σου
Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
18-04-2013, 11:45 #112
18-04-2013, 11:48 #113
Θέλω κατ'αρχήν να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ γιατί με έχετε βοηθήσει, μέσω της συζήτησης να ξεδιπλώσω αυτό το ερωτικό κουβάρι που αρχικά απέδιδα σε δυσλειτουργία. Βλέπετε δεν έχω καταφέρει να μοιραστώ όλη αυτή την κατάσταση με φίλους, πράγμα το οποίο συνέβαλε σε μια "αυτιστική" αντιμετώπιση του προβλήματος. Το οποίο σημαίνει ότι σπαταλούσα (και ακόμα σπαταλώ) πολύ χρόνο και ενέργεια προσπαθώντας να καταλάβω τί συμβαίνει, χωρίς να καταλήγω σε λογικό συμπέρασμα. Σε αυτό συνέβαλε ίσως και μια απλοϊκή, αφελής ή ακόμα και "ανώριμη" προσέγγιση από την πλευρά μου, ότι "όλα τα προβλήματα λύνονται με κάποια προσπάθεια". Αναρωτιέμαι, πόση προσπάθεια είναι ψυχικά δυνατόν να καταβάλει κανείς, για κάτι που υπό άλλες συνθήκες προκύπτει φυσικά και αβίαστα; Οι συγκρίσεις με άλλες σχέσεις ή με σχέσεις φίλων είναι αναπόφευκτες. Και μου είναι πάρα πολύ στενάχωρο, γιατί υπάρχουν κατα τα άλλα γερές συναισθηματικές και πνευματικές βάσεις. Το οικοδόμημα φαίνεται όμως πως χρειάζεται οπωσδήποτε και έναν τρίτο, γερό μάλιστα, πυλώνα για να σταθεί.
18-04-2013, 11:59 #114
δεν ειναι καθολου απλοικη η προσεγγιση σου Μαριαννα μου.
ΠΟΛΥ μελανι εχει χυθει σε αυτο που περιγραφεις. υπαρχει πολυς κοσμος, αναμεσα τους και πολλοι ειδικοι (που σαφως εχουν και οφελος απο αυτο) που υποστηριζουν την αποψη της "καλλιεργειας" των σχεσεων και της "προσπαθειας" για σεξουαλικη βελτιωση.
για εμενα ειναι ενα απο τα πολυ μεγαλα παραμυθια που διαιωνιζονται και ταλαιπωρουν τον κοσμο και χανει αδικα τον χρονο του.
η σεξουαλικη ελξη/χημεια/κλικ/κλακ οπως θελεις πες το, ειναι κατι που λειτουργει απο την ΠΟΛΥ ΑΡΧΗ η δεν λειτουργει ποτε. αν καποιος σε ξενερωνει η δεν σε ικανοποιει στην αρχη μιας γνωριμιας, οσο και να επιμεινεις, θα σε ξενερωνει.
οπως το λες, η σεξουαλικη ενωση προκυπτει φυσικα και αβιαστα, οταν λειτουργει.δεν χρειαζεται καμια προσπαθεια. το αντιθετο ακριβως. προσπαθεια χρειαζεται στο να ξεκολλησουν δυο ανθρωποι που πραγματικα ταιριαζουν κι οχι στο να ενωθουν...
οι συγκρισεις, μπορει να ειναι αναποφευκτες μεν, να μην εισαι καθολου σιγουρη για το τι συγκρινεις δε...
αυτο σημαινει, οτι ποτε δεν μπορεις να ξερεις την πραγματικη κατασταση ενος ζευγαριου απο αυτο που φαινεται προς τα εξω. υπαρχει απειρη κοινωνικη υποκρισια και απειρα "ζευγαρια" που μονο ζευγαρια δεν ειναι, λευκοι γαμοι που καλυπτουν κοινωνικους λογους και η προς τα εξω εικονα ειναι εντελως κατασκευασμενη.
επικεντρωσου στις δικες σου σχεσεις και στην δικη σου ικανοποιηση.
18-04-2013, 12:06 #115
18-04-2013, 12:09 #116
Έγραψες πάλι αλλά ανοίγεις άλλο θέμα με κάτι που διάβασα...!!!Αν αυτό είναι απλά απωθημένο και κάτι ανεκπλήρωτο?Καταλαβαίνεις τι εννοώ?Ότι κάτι έγινε και μου άρεσε,επειδή ήταν παράνομο,επειδή ήμουν τελεια εκείνη τη μέρα,επειδή βρισκομουν σε απίστευτο μέρος....επειδή...επειδή...επε ιδή.....ή απλα ''φτιάχτηκα'' τόσο πολύ αλλά τελικά δεν έγινε.....Αυτό δε σημαίνει ότι ταιριάζεις,επειδή ετυχε να κάνεις πολύ καλό σεξ και το αναζητάς και θα είναι πάντα έτσι..Αυτό εννοω απωθυμένο.....Γενικά στα ζευγάρια μετά από χρόνια υπαρχει μία ρουτίνα σε αυτό το θεμα... :)
18-04-2013, 12:10 #117
18-04-2013, 12:16 #118
Remedy, θα συμφωνήσω. Οι σχέσεις θέλουν μια προσπάθεια ασφαλώς, ειδικά στην εποχή μας που δεν είναι όλα ρόδινα. Όμως ο έρωτας και το σεξ βασίζονται σε ένα ένστικτο που θεωρώ πως δεν ελέγχουμε και δεν μπορούμε, ουσιαστικά τουλάχιστον, να χειραγωγήσουμε. Για το λόγο αυτό ανέφερα πιο πάνω πως αυτές οι συμβουλές περί αναζοπύρωσης του πάθους με νέες στάσεις και εσώρουχα δεν κατευθύνονται στον "πυρήνα" της αιτίας, που έχει μάλλον να κάνει με τη σεξουαλική επικοινωνία/χημεία. Βέβαια δεν μπορώ να μιλήσω απόλυτα, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις μια τέτοια ανανέωση φέρνει αποτελέσματα.
18-04-2013, 12:17 #119
αυτο που λες, σαφως μπορει να συμβει. και το καταλαβαινεις την δευτερη φορα, που ξενερωνει η ζωη σου...
ξεφουσκωνει αμεσως κατι που σε τραβηξε μονο λογω συνθηκων και οχι λογω προσωπου.
εγω το αντιθετο λεω, αν παρα το φαινομενικα ταιριαστο η το ξαφνικο/παρανομο/εξωτικο/κινκι, η οτι αλλο θελεις να βαλεις εσυ, αυτος που γνωριζεις δεν σου κολλαει σεξουαλικα απ την αρχη, δεν θα σου κολλησει ΠΟΤΕ και καθε επαφη θα ειναι πιο απογοητευτικη απο την προηγουμενη. το καταλαβαινεις αμεσως δλδ, δεν χρειαζεται καμια περισπουδαστη διαγνωση.
18-04-2013, 12:18 #120