Results 46 to 60 of 74
Thread: Γιατί να μην μπορώ να την έχω;
-
18-04-2013, 17:06 #46
Δεν ξέρω ρε φίλε.. Αν δουλεύουν με τη λογική αυτή οι γυναίκες τότε είναι τέρμα ηλίθιες. Στο λύκειο είχα μηχανάκι και όλες μου μιλούσαν, στο πανεπιστήμιο και μετά απο 4 χρόνια ήλπιζα ότι δεν θα έχουν τόσο ανώριμα μυαλά ώστε με το φτύσιμο να σε κυνηγάνε και να θέλουν ο γκόμενος να έχει αυτοκίνητα κτλ.. Έλεος.. οι μανάδες μας τέτοιες ηλικίες μεγάλωναν παιδιά...
- 03-05-2013, 03:50 #47
Φίλε μου πιστεύω ακράδαντα ότι η κοπέλα κατάλαβε πως εσένα σε είχε δεδομένο και έψαξε κάτι νεο στη ζωή της. Την έχω πάθει κι εγώ έτσι, βρέθηκα σε πολύ άσχημη κατάσταση και στο τέλος συνειδητοποίησα ότι ο μόνος τρόπος να ξεπεράσεις όλο αυτό είναι να απομακρυνθείς. Πίστεψε με ειναι δύσκολο, αλλά σιγά σιγά καταλαβαίνεις πως είναι άδικο να χαλιέσαι για κάποιον που είναι αλλού. Αναρωτιέμαι αν εκεινη ξέρει για τα δικά σου αισθήματα, δεν το ξεκαθαρίζεις.. Παρολαυτά, επειδή κι εγώ γυναίκα είμαι , πιστεύω σε έχει καταλάβει απλά δυστυχώς για σένα ψάχνει κάτι αλλο.. Μίλα της ανοιχτά, ίσως βρεις μια λύση.. btw, το post σου άνετα θα μπορούσα να το έχω γράψει εγώ..
03-05-2013, 09:47 #48
Κανενας δεν ανηκει σε κανενα και ολοι εχουν μια ζωη να ζησουν. Απο την στιγμη που ισως δεν θελει να επισυναψει σχεση μαζι σου δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα. Πρεπει να θελουν και οι δυο για να γινει αυτο. Πρεπει να προχωρησεις μαλλον σε καποια αλλη. Απλως καποιες σκεψεις.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
03-05-2013, 11:50 #49
εγω πιστευω πως πρεπει να της πεις τι νιωθεις και μετα να απομακρυνθεις. γιατι
1ον θα φανεις πιο αξιοπρεπεις και οχι παιδακι που της κανει τον δυσκολο αλλα λιωνει ,οποτε και αυτη μετα δεν θα σου μιλαει απο πεισμα και θα γινεται ακομη χειροτερα και
2ον γιατι αμα δεν τς πεις αμεσα πως νιωθεις δεν θα αλλαξει τιποτα θα εισαι ο καλουλης εκμεταλλευσιμος φιλος της που σε παιζει.
Ανηκεις σε μια κατηγορια αγοριων για αυτην που δε μπορει να δει ερωτικα και αυτο το εχεις δημιουργησει εσυ με την ολη συμπεριφορα σου..
Αμα της εκφρασεις πως αισθανεσαι και απομακρυνθεις εχεις 2 πιθανοτητες ..
ή να παραμεινεται απομακρυσμενοι αλλα θα καταφερεις να ξεκολλησεις καποια στιγμη μαζι της
ή να σε δει καπως διαφορετικα και να σε ξαναπλησιασει η ιδια...
και στις 2 περιπτωσεις νομιζω θα ανεβεις λιγο στα ματια της και θα την βοηθησεις να δει την ολη κατασταση (ισως για λιγο) απο μια αλλη οπτικη , θα φανεις πιο ωριμος ,οτι ξερεις τι θελεις ,θα σκεφτει τι της εδινες τοσο καιρο και αν ειναι οντως να ειστε μαζι θα κανει καποια κινηση...
αλλιως θα καταφερεις καποια στιγμη να την ξεπερασεις κατι που παλι υπερ σου θα ειναι.
λιγες κοπελες εκτιμουν αυτο το στιλ αγοριου.. και λιγες μπορουν να το δουν ερωτικα.. ησουν καλος για αρκετο διαστημα και καλα εκανες αφου ετσι ενιωθες αλλα αφου σου εχει ξεκαθαρισει εμεσα πως δε σε βλεπει αλλιως , μην εισαι αλλο θυμα γιατι πεφτεις στα ματια της και δεν σε τιμα.
03-05-2013, 13:48 #50
ξεχασα ν προσθεσω οτι μπορει να εχει καταλαβει οτι σου αρεσει αλλα να μην εχει καταλαβει την ενταση των συναισθηματων σου.. και αυτο θα γινει μονο αν ετης μιλησεις..
03-05-2013, 16:30 #51
03-05-2013, 19:26 #52
Το να αγαπάς μόνο εσύ δεν είναι τίποτα...το να σαγαπουν χωρίς να αγαπάς είναι κάτι...το να αγαπιούνται δυο άνθρωποι είναι τα πάντα..στη δική σου περίπτωση ισχύει το πρώτο....
Δυστυχώς φίλε μου πολύ απλά δεν εκτιμηθηκες όσο θα ήθελες η μάλλον όσο περίμενες....ξέρω είναι δύσκολο άλλα αν δεν ξεκολλησεις από αυτό θα διαιωνίζετε η κατάσταση...αυτή θα κάνει σχέσεις και εσύ θα βραζεις.... Δύσκολος καιρός για πριγκηπες
03-05-2013, 23:12 #53
Αν και με καλυπτουν απολυτα (να μην πω ολες) σχεδον ολες οι παραπανω απαντησεις, θα σημειωσω κατι που περασε απο το μυαλο μου... Ισως σε κανει να δεις λιγο τα πραγματα αλλιως:
Συνηθως κολαμε ετσι οπως εσυ σε μια πλατωνικη σχεση γιατι βλεπουμε καποιον αδυναμο που εχει ενα προβλημα. πχ χωρισε. Συγουρα εχεις ακουσει το παραπονο της για το τι αντρα θα ηθελε στο πλαι της και ποσο μ@@κας αποδειχθηκε τελικα ο πρωην. Και αμεσως μπαινουμε στην διαδικασια να ανταγωνιστουμε τον αλλο και να φωναξουμε μεσα μας: ΕΓΩ!!!!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!!! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ!! Αυτο που δεν καταλαβαινουμε ειναι οτι το προβλημα εχει λυθει ΗΔΗ απο την στιγμη και μετα που αυτη χωρισε...!! Καλο παιδι που της σταθηκες δε λεω αλλα αν εσυ κανεις σχεση μαζι της και μετα για καποιο λογο χωρισετε ποιος θα της σταθει? χμμμμ μηπως καλυτερα να σε εχει φιλαρακι? Αναλυω ως θυληκο πιθανες σκεψεις που να εκανε για εσενα. . . Εσυ αποφασιζεις!!
03-05-2013, 23:24 #54
04-05-2013, 02:01 #55
Τι να κανεις ρε φιλαρα, δε μπορεις να αρεσει σε ολες. Εσενα σου αρεσουν ολες? Δε σε θελει η τυπισσα για επιβητορα, σε θελει μονο για ψυχολογο, καληνυχτακια, γκευ φιλο, κλοουν κλπ ευαγεις ιδιοτητες. Ακομη κ μαγκας να σου να οπως τα καλοπαιδα που την καλαφατιζουν, παιζει παλι να μη σε ηθελε. Ποσο μαλλον τωρα. Η θαλασσα ειναι γεματη ψαρια, πανε στο επομενο. Το να κυνηγας το ταδε που δε σου κατσε, θα σε καταστρεψει. Ξεκινα οσο ειναι καιρος, γιατι οταν η θαλασσα γινει γιαουρτι, δε θα χεις κουταλι. Εισαι και συ διστακτικος ομως, κοιμοσαστε μαζι, το χερακι δε το απλωνεις, περιμενεις την τυπισσα να σου πει γαμησε με.
04-05-2013, 23:17 #56
Φιλε μου δειχνεις καλο και ευαισθητο αγορι,δεν ξερω ποσες εμεπιριες εχεις ως τωρα με κοπελες στην ζωη σου. πιστευω οτι την αγαπας στα αληθεια αλλα,, αμα αυτη δεν γουσταρει τι κανεις ακομα εκει? πρεπει να δρασεις φιλε μου! Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ!!
Αποψη μου ζητα της να βγειτε οι δυο σας, πιες κανα ουσκακι - αμα σε περνει ποτησε την κι αυτη καν δυο - , στην συνεχεια αρχησε την " μπαρλα" του στυλ οτι την γουσταρεις αλλα στην αρχη με γενικα λογια, μετα αλλαξε θεμα, μηλα για τελειως ξεκαρφωτα θεματα! καντην λιγο να γελασει δλδη, να νιωσει καπως ανετα κι γενικα να την φερεις σε μια φαση που να δειχνει πολυ ανετη και χωρις αγχος.
Τοτες κανε το "μπραφ" μπες κατευτιαν στο θεμα, οτι εδω κι χρονια την γουσταρεις, οτι καιγεσαι για παρτη της - πες και κανα ψεμα, οτι εισαι ικανος να κανεις τρελα πραματα για αυτην! πες της οτι εχεις τσακοθει με φιλους σου επειδη ειπαν κακες κουβεντες για αυτην! μετα αρχισε τα κομπλιμεντα! ποσο ομρφη εισαι σημερα, τι ωραια ρουχα που φορας, τι ωραια ματια και αλλες τετοιες παπαριες.
Τελος κανε την κινηση σου , χαιδεψε την στο χερι, η στο λαιμο, ακομα κι αν τραβηχτει λιγακι μην κολησεις - δεν λεω να σε σπροξει ετσι?- αλλα μην σταματησεις εσυ! μετα προσπαθησε να την φιλη σης! αν δεις οτι τραβιετε αλλα με πολυ απλο τροπο, δλδη χωρις πανικο ξανα εσυ! αν δεις να την πιανει πανικος κανε πισω! αν ομως δεις οτι δεν εχει μεγα προβλημα φιλα την!!
Αν κατσει κι την φιλησεις ολα καλα! η συνεχεια ειναι γνωστη. Απο την αλλη αν στραβωσει πες της συγνωμη, πες οτι ειχες πιει κανα ποτο παραπανω, πες οτι την γουσταρες με τρελα και οτι εισαι ανδρας! οτι σαν ανδρας πρεπει να εισαι κυνηγος και να κανεις ΠΑΝΤΑ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ!!
Οτι κι αν ειναι το τελικο αποτλελεσμα φιλε μου, πιστεψε με, στο λεω με συγουρια!! θα εχεις καλο μελον!! γτ. αυτα μαθενοντε!! μετα οι φιλες της θα εχουν καλη ιδεα για εσενα κι θα μπορεις να βρεις αλλες γκομενες!! απο την αλλη θα εχεις ξεμπερδεψει με αυτην αφου θα ξερεις οτι ΤΕΡΜΑ!! ΣΕ ΘΕΛΕΙ Η ΟΧΙ!!
αυτα κι καλο πασχα! μην ξεχνας, οπως ειπε καποι παιδι πριν θελουν φυσιμο ,και κυνηγη ! εμεις πρεπει παντα να κανουμε την πρωτη κινηση!!
08-05-2013, 10:49 #57
Λοιπόν καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.. Παιδιά το θέμα μου είναι ότι οι σχεσεις που έχω κάνει στην ουσία είναι μόνο 3...Και αυτές όχι πάνω απο 6 μηνο η καθεμιά(με την τελευταία στο μέσα του πρώτου έτους- τώρα είμαι 4ο)..Επομένως εμπειρίες πολλές δεν έχω...Επίσης, για τα πράγματα που νοιώθω για την κοπέλα είμαι σίγουρος.. Κατά τη διάρκεια των γιορτών δε μιλήσαμε σχεδόν καθόλου, παρά μόνο Μ.Σάββατο για τις τυπικές ευχές όπου μου έστειλε αυτή ένα μνμ.. Ε, και καταλήξαμε τη κουβέντα στο να λέμε βλακείες του στυλ, ότι θέλει να είναι η μια και μοναδική στη ζωή μου και κάτι τέτοιες παπαριές..Βέβαια θα μου πείτε πως από τις ευχές φτάσαμε εκεί..(Το κακό βέβαια είναι ότι έγινε στην πλάκα..) Βασικά μου είπε και καλά όποια επιθυμω να την έχω και κάτι τέτοια..Και της είπα ξέρεις νομίζω ποια...(αυτή κατάλαβε για μια φίλη μας που γούσταρα παλιά..), και μου απαντά του στυλ.."Καλά, ντάξει η ..... το παλεύεί, καλή κοπέλα"..Ε και της λέω, "μιας και έχει όμως χρόνια σχέση θα προτιμήσω εσένα τλκ"..Ε και τεσπα καταλήξαμε να λέμε τέτοιες μαλακίες για καμία 10αριά μνματα..
Επίσης, προσπάθησα να προσεγγίσω κάποιες κοπέλες αυτό το διάστημα, αλλά δεν μου βγήκε με καμία γαμώτο, ενώ μου άρεσαν όταν τους μίλησα ξενέρωνα και δεν ξέρω γιατί...
Όμως το χειρότερο παιδιά είναι που τότε που είχα ποστάρει στο θέμα αυτό για πρώτη φορά, μια περίπου εβδομάδα πριν και ενώ είχε σχέση με αυτόν που είναι και τώρα είχαμε βγεί ένα βράδυ οι δύο μας. Μετά το ποτό μου είχε προτείνει να πάω σπίτι της για ταινία..Ε μετά είχε πάει 4 και μου λέει κάτσε κοιμήσου εδώ, που να φεύγεις μες το βράδυ..Βασικά μου είχε πει από πριν ότι να μην φύγω καλύτερα γιατί θα πάει αργά και αν είναι να μείνω στο δίπλα δωμάτιο και να κοιμηθώ σπίτι της.. Ενώ λοιπόν είχαμε στρώσει στο δίπλα δωμάτιο για να κοιμηθώ μου είπε να κοιμηθώ μαζί της...Ε στην αρχή το παιξά "ότι όχι μωρέ τι λες τώρα"...Ε μου τα ξαναείπε και λέω δεν γαμιέται και κοιμηθήκαμε μαζί..Αλλά μόνο αυτό...
Γενικά δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά έχει στο κεφάλι της γαμώτο...Το ξέρω ότι αν δεν θέλει δεν μπορώ να την πιέσω για κάτι..Αλλά ρε πούστη μου μαλακίζεται άγρια..Βέβαια κι εγώ που δεν το ξεκαθαρίζωω δεν είαμι καλύτερος, αλλά με βλακείες που μου έχει πει φοβάμαι να το πω...I have no life.
08-05-2013, 10:53 #58
Επίσης, δεν της έχω σταθεί μόνο σε χωρισμούς και τέτοιες φάσεις, αλλά και γνκότερα ότι την απασχολούσε πάντα σε μένα μου το λεγε..Κάποτε μου είχε πει (κάτι που ντάξει δεν το πιστεύω), ότι και καλά σε μένα έχει πει πράγματα τα οποία δεν έχει πει καν σε γκόμενούς της...
I have no life.
08-05-2013, 14:55 #59
αρε η κατασταση σου ειναι πολυ δυσκολη...
οπως για παραδειγμα να σου πω ολα λενε οι παραπανω να της τα ριξεις ε πιστευω θα βγεις ο μαλακ.ς της υποθεσης και ο κακος γιατι ενω ξερεις οτι εχει σχεση της την πευτεις ? και το ποιο πιθανο ειναι ακομα και να σε ηθελε να φας χυλοπιτα επειδη ηδη τα εχει με τον αλλον....
αλλα ας παρουμε και την περιπτωση που σου πει ναι οτι θελει να ειναι μαζι σου και να παρατησει τον αλλον... ε μετα δεν θα σκευτεσε οτι ειναι πουτ.νακι ?
αλλα κατα την ταπεινη μου αποψη πρεπει να της πεις στα ισια μπροστα στην μουρη της : ν...... ξερεις κατι ? δεν αντεχω αλλο δεν γινεται να μιλαμε αλλο γιατι ειμαι ερωτευμενος μαζι σου και καθε φορα που μιλαμε πληγωνομαι...
οτι θα τα παιξει θα τα παιξει γιατι πολυ λιγοι το λενε αυτο στα ισια και ειδικα και χωρις να εχουνε πιει χεχεχεχε
μην ανησυχεις θα δεις που ολα θα πανε καλα και θα γινεις καλα....Last edited by den_katalavenw...; 09-05-2013 at 12:21.
08-05-2013, 15:40 #60
Φιλε μου ,πρωτα απο ολα καλο πασχα.
Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως παιζει!! αν δλδη εσυ, κοιμηθηκες μαζι με αυτην στο ιδιο κρεβατι!!?? Αν δεν μας κανεις πλακα, σορρυ κιλας, αλλα ,, ρωτα 10 κοπελες ! κι αμα σου πουν πως αυτο δεν ειναι ξεκαθαρο "πεσιμο" απο πλευρα της!! τι να πω?? ισως εχουν αλλαξει αρκετα οι νεοι κι εχω μεινει στο παρελθον??Last edited by giorgos panou; 10-05-2013 at 23:03.