Τι σκέφτεστε; - Page 1098
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1098 of 1532 FirstFirst ... 985989981048108810961097109810991100110811481198 ... LastLast
Results 16,456 to 16,470 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    ΚΕΝΟ, καταρχην ηρεμησε. δευτερον τσεκαρε αν θες τα πμ σου.
    τριτον, ασε τα περι ''σκατοβλαχους'' εδω πανω γιατι κ εσεις εκει κατω απο τα χωρια κατεβηκατε καποτε για να βρειτε δουλεια κ αφομοιωθηκατε. πηγε ο βλαχος στην Αθηνα να πουμε κ εγινε Αθηναιος. το κακο δν ειναι να εχεις μια α' καταγωγη αλλα να ντρεπεσαι γι αυτην, επειδη θα σε πουν ετσι η αλλιως. κ δν ξερω αν εχεις επισκεφτει ποτε χωριο, αλλα στο δικο μου το χωριο καθε αλλο παρα ''χωριατες'' ειναι οι ανθρωποι, με την εννοια π το λες. αυτα στα λεω φιλικα, διοτι πολλοι ''συμπολιτες'' σου ξεχασανε πολυ γρηγορα την καταγωγη τους.
    οσο για τη eurovision, εσεις δλδ δν ασχολειστε? επισης που ειναι το κακο? κι εγω χτες ειδα eurovision μεχρι τις 2 το βραδυ, αυτο δν σημαινει οτι οσοι βλεπουμε/ειδαμε, ειμαστε αυτοματως ''ατομα χαζα, χωρις νοημοσυνη, προβατα του συστηματος κτλ"... το να δουμε κατι για να περασουμε ευχαριστα την ωρα μας η με τους φιλους μας η να γελασουμε κ να ξεχαστουμε απο τα προβληματα μας δν ειναι κακο! αλλα οχι αλλη μιζερια κ γκρινια ρε ΚΕΝΟ, φτανει! δλδ ολα μας φαινονται στραβα κ αναποδα κ βαλλουμε εναντιον παντων! ε οχι!!!
    Το χειρότερο είναι βρισιές σε μάνες και πατέρες σ' αυτό το μήνυμα...και οι "ευχές"...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αμα πιασουμε τα περι καταγωγης ολοι απο πιθηκους προερχομαστε. καποιοι βεβαια ισχυριζονται απο ερπετοειδη κι εξωγηινους, αλλα ας μη το τραβηξουμε τοσο. θα πρεπει να ξεχωρισουμε πως αλλο η καταγωγη κι αλλο ο τοπος κατοικιας. απ'οτι φαινεται και στο δευτερο εντοπιζουμε διαφορες. αν σας κανουν προπαγανδα πχ υπερ της εβραιοβιζιον εκει λογικο ειναι να χαιρεστε που τη βλεπετε, εδω -εγω τουλαχιστον- ουτε καν τηλεοραση δεν ανοιγω. και δε μπορω να διανοηθω πως αλλιως της δινετε τοσο σημασια πλεον εσεις. δε τιθεται θεμα μιζεριας οσο ρεαλισμου κι επιλογων, και το να επιλεγουν κι αντρες κατι τετοιο για να χαρουν, σαν απαλλοτριωμενα fangirls (τυπου ρουβιτσες) δειχνει ανωριμοτητα ή πουστοφερνιζουσα συμπεριφορα. κι ακριβως γι'αυτο εγραψα οτι εγραψα, μαλλον φταιει κι ο Μπουταρης που δηλωσε περηφανος για το gay pride και θελει με το ζορι να σας βγαλει κατωτερους (εξαιρουνται ΠΑΟΚΤΖΙΔΕΣ και λιγοι ακομα που αντιστεκονται) και φτηνιαριδες. μη του κανετε τη χαρη.
    Χαχαχαχα απολαυστικος οπως παντα!! ΠΑΟΚ ΡΕ Μ**ΝΙΑ!!!

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ!!

http://www.sport2310.gr/wp-content/u...PAOKtoumpa.jpg
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Το χειρότερο είναι βρισιές σε μάνες και πατέρες σ' αυτό το μήνυμα...και οι "ευχές"...
    Καλα κι εσυ μν το παιρνεις προσωπικα, δεν εβρισε τη δικη σου μανα ουτε "ευχηθηκε" προσωπικα σε σενα.. ο καθενας απο τη στιγμη που δν προσβαλλει προσωπικα δν καταλαβαινω γιατι να μν εκφραζεται οπως θελει.. εγω πχ τωρα σκεφτομαι οτι δν υπαρχει χειροτερη παραταξη απο τη Δαπ, κ μπορει να συνεβη κ ενα συγκεκριμενο περιστατικο το οποιο να μν αναφερω κ να γραψω ''γαμω τη δαπ σας γαμω σκατα στα μουτρα σας σκατα στον ταφο σας πουστηδοι κτλ" ε σορρυ αλλα αν πχ υπαρχει 1-2 δαπιτες εδω μεσα κ το παρει προσωπικα, δν σημαινει δν μπορω να εκφραζομαι... μην γινομαστε ευθικτοι με ολα κ μν τα ισοπεδωνουμε ολα.. αν σκεφτουμε ποσες διαφορετικες κατηγοριες ανθρωπων υπαρχουν ως προς το ενα κ ως προς το αλλο κ ως προς το παραλλο, δν θα πρεπει να λεμε τπτ για να μν θιχτει κανενας π μπορει να ανηκει στην υποκατηγορια της κατηγοριας.. ε οχι δν παει ετσι.. οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται αλλωστε

Senior Member
    Βγήκαμε 6οι!!!! Τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα! Δεν πτοηθήκαμε από τις αντιδράσεις και η Ελλάδα κατέκτησε την θέση που της αξίζει στο ευρωπαικό στερέωμα!
    http://lewforeio31.blogspot.com κάτι παραπάνω από ένα απλό λεωφορείο

Banned
    κλαπ κλαπ μπραβοοοοοοοοοο ελλαδαρα ελυσες ολα σου τα προβληματα!!!!!!!!! αναστηθηκαν οι 4000+ νεκροι που αυτοκτονισαν!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Παιδια το gay pride που γραψατε στη Θεσσαλονικη ποτε θα γινει? Εχει βγει το προγραμμα? Μπορουμε καπου να το αναρτησουμε? νομιζω σε κανα μηνα ειναι.. θα πατε??

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    κλαπ κλαπ μπραβοοοοοοοοοο
    έτσι μπράβο. χαίρομαι που χάρηκες
    http://lewforeio31.blogspot.com κάτι παραπάνω από ένα απλό λεωφορείο

Senior Member
    Καλα κι εσυ μν το παιρνεις προσωπικα, δεν εβρισε τη δικη σου μανα ουτε "ευχηθηκε" προσωπικα σε σενα.. ο καθενας απο τη στιγμη που δν προσβαλλει προσωπικα δν καταλαβαινω γιατι να μν εκφραζεται οπως θελει.. εγω πχ τωρα σκεφτομαι οτι δν υπαρχει χειροτερη παραταξη απο τη Δαπ, κ μπορει να συνεβη κ ενα συγκεκριμενο περιστατικο το οποιο να μν αναφερω κ να γραψω ''γαμω τη δαπ σας γαμω σκατα στα μουτρα σας σκατα στον ταφο σας πουστηδοι κτλ" ε σορρυ αλλα αν πχ υπαρχει 1-2 δαπιτες εδω μεσα κ το παρει προσωπικα, δν σημαινει δν μπορω να εκφραζομαι... μην γινομαστε ευθικτοι με ολα κ μν τα ισοπεδωνουμε ολα.. αν σκεφτουμε ποσες διαφορετικες κατηγοριες ανθρωπων υπαρχουν ως προς το ενα κ ως προς το αλλο κ ως προς το παραλλο, δν θα πρεπει να λεμε τπτ για να μν θιχτει κανενας π μπορει να ανηκει στην υποκατηγορια της κατηγοριας.. ε οχι δν παει ετσι.. οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται αλλωστε
    Δεν το πήρα προσωπικά αλλά μερικά πράγματα είναι πολύ ιερά για να τα βρίζουμε και γονείς έχουμε όλοι...τέλοσπαντων, δεν ασχολούμαι άλλο για να δείξω το προφανές...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν το πήρα προσωπικά αλλά μερικά πράγματα είναι πολύ ιερά για να τα βρίζουμε και γονείς έχουμε όλοι...τέλοσπαντων, δεν ασχολούμαι άλλο για να δείξω το προφανές...
    Συμφωνω οτι μερικα πραγματα ειναι ιερα οπως οι γονεις, αλλα δν εχουν ολοι τα ιδια βιωματα απο γονεις πχ.. μπορει ο κενο κ ο καθε κενο π βριζει ΓΕΝΙΚΑ γονεις να εχει σοβαρα θεματα μαζι τους κ να εξηγειται ετσι αυτο... δν ξερουμε ο καθενας τι τραβαει κ καλο ειναι να μν θιγομαστε παρα μονο αν απευθυνθει προσωπικα καποιος σε εμας..

Ρε παιδια πειτε για το gay pride στη Θεσσ ποτε θα γινει????

Banned
    ενταξει το διορθωσα οσο μπορουσα αφου πειραξε τοσο πολυ. και μπορω να παρω και παρατηρηση απ'τη διαχειριση για να ειμαστε σωστοι. δυσκολευομαι να συγκρατησω τα νευρα μου και να μη βρισω μανες πατερες χριστους και παναγιες οταν βλεπω τους αλλους να διασκεδαζουν με το δηθενισμο τους, τη μια με την eurovision, την αλλη με το gay pride, ενω καποιοι πεινανε κι αυτοκτονουν.

Senior Member
    μα ρε συ ΚΕΝΟ για να ξεχνιομαστε βλεπουμε eurovision μερικοι ή πχ παμε στο gay pride.. οχι οτι απ αυτα θα ανοιξει ο πνευματικος μας οριζοντας, αλλα οσο μπορουμε συμμετεχουμε σε διαφορα πραγματα γτ αλλιως δν παλευεται.. θελει κ διασκεδαση η ζωη ρε συ :)

Senior Member
    Παιδια το gay pride που γραψατε στη Θεσσαλονικη ποτε θα γινει? Εχει βγει το προγραμμα? Μπορουμε καπου να το αναρτησουμε? νομιζω σε κανα μηνα ειναι.. θα πατε??

14-15 Ιουνίου. Αντιγράφω απο την σελίδα του pride: Το Thessaloniki Pride 2013 ξεκινά δυνατά την Παρασκευή, 14 Ιουνίου στην Πλατεία Χρηματιστηρίου, στην περιοχή της Βαλαωρίτου, με ένα μεγάλο street party, ενώ παράλληλα, λίγα βήματα πιο κάτω, στον πολιτιστικό χώρο του Μπενσουσάν Χαν θα φιλοξενείται εικαστική έκθεση. Οι κεντρικές εκδηλώσεις του Thessaloniki Pride, το Σάββατο 15 Ιουνίου, θα γίνουν στον Λευκό Πύργο. Ετοιμαστείτε για συναυλία, dragshows, χορό και όλα αυτά με θέα την θάλασσα και το σύμβολο της πόλης που για άλλη μια φορά θα φωτιστεί στα χρώματα του ουράνιου τόξου!
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Senior Member
    kerasi καλό ...!!!! εγώ αγαπώ τον Σίλα http://www.youtube.com/watch?v=B1MVb2iybAc
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Senior Member
    Μακάρι να ήξερα και να μην το είχα δει αυτό...ελπίζω να μην με επηρεάσει στον ύπνο και πρέπει να είμαι σε καλή κατάσταση αύριο...τώρα πάντως με έχει τρομάξει...πρέπει να βρω έναν τρόπο να χαλαρώσω και να ξεχαστώ, τέτοια κρίση φόβου έχω καιρό να πάθω κι έχω αρχίσει να μην αντιδρώ καλά...
    Last edited by Κύκνος; 21-05-2013 at 01:17.