Τι σκέφτεστε; - Page 1102
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1102 of 1532 FirstFirst ... 10260210021052109211001101110211031104111211521202 ... LastLast
Results 16,516 to 16,530 of 22967
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Giannis94 που σαι ρε εχω να σου πω!!! Σημερα πηρα το 31 απο τα κτελ για κεντρο κ μπηκε ελεγκτης 2 φορες μαλιστα! ευτυχως π ειχα το φοιτητικο πασο μαζι μου! ρε στα αλλα αστικα ποτε δν μπαινει!! στης τριανδριας εχει να μπει κανα χρονο! πολυ αυστηρο ρε συ τι ειναι αυτα τα πραγματα!
    ... μας φαγαν οι σαλονικιοι :)

Καλημερα σε όλους!
    γιάννης

Banned
    Ε ναι σαλόνικαααα λέμεεεεεε......χααχαχααχ........ Καλημέρεςςςςςς :)

Senior Member
    Giannis94 που σαι ρε εχω να σου πω!!! Σημερα πηρα το 31 απο τα κτελ για κεντρο κ μπηκε ελεγκτης 2 φορες μαλιστα! ευτυχως π ειχα το φοιτητικο πασο μαζι μου! ρε στα αλλα αστικα ποτε δν μπαινει!! στης τριανδριας εχει να μπει κανα χρονο! πολυ αυστηρο ρε συ τι ειναι αυτα τα πραγματα!
    καλό είναι αυτό :) πρέπει να αναπτύξουμε όλοι μας κοινωνική συνείδηση και να κόβουμε εισιτήριο, οι ελεγκτές έχουν στόχο να μας ευαισθητοποιήσουν προς την σωστή κατεύθυνση :) το πάσο δεν το ζητάνε συνήθως να το δουν, αν δείχνεις για νέος-νέα και όχι παππούς-γιαγιά, εγώ κάποιες φορές μπορεί και να μην το εχω μαζί, το πολύ πολύ να πας στα γραφεία οασθ μετά να τους δείξεις το πάσο. η εντατικοποίηση των ελέγχων ειναι γεγονός. πολλές φορές οι ελεγκτές πάνε δυο-δυο. στο 17 έχω πετύχει μια φορά ελεγκτή σχετικά τελευταία. στο 31 πετυχα την κυριακή ελεγκτη. ευτυχως ηταν μια γιαγια δίπλα μου και της πήρα το εισιτήριο, και τελικά πλήρωσε εκεινη προστιμο :p (είχα εισιτήριο)

αααα και για να μην ξεχνιόμαστε, θέλω να την πάρω αγκαλίτσα <3
    http://lewforeio31.blogspot.com κάτι παραπάνω από ένα απλό λεωφορείο

Banned
    σκεφτομαι αν ειναι θεμα εξυπναδας ή οχι η μιζερη πραγματικοτητα που ζουμε σημερα και παει απ'το κακο στο χειροτερο. ξαναειδα το Limitless χτες κι αναρωτηθηκα μηπως φταιει που δε σκεφτομαστε αρκετα ? αν χρησιμοποιουμε μολις το 20% του εγκεφαλου το υπολοιπο 80% τι γινεται ? ή μηπως σκεφτομαστε υπερβολικα πολυ κι απο πραξη τπτ ? και οι γιατροι αντι να δινουν ευκολα τα ψυχοφαρμακα και γινονται ολοι ζομπι, να εξερευνουσαν λιγο παραπανω τις δυνατοτητες του μυαλου ? αλλα μαλλον δε συμφερει ε ?

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι έκανα μ@λ@κία και μίλησα με ένα συγκεκριμένο άτομο που ήξερα ότι θα με συγχίσει!!! εγώ φταίω για ότι παθαίνω, δικές μου επιλογές, δικά μου λάθη.. αν ο άλλος είναι βλάκας κ παρτάκιας τι μου φταίει? Δε λέει το μυαλό μου να το καταλάβει, μην ασχολείσαι ρε κοπελιά!!! αλλά εκεί εγώ, σα μαζόχα!!! Αντί να προστατέψω τον εαυτό μου... δίνω τροφή στους άλλους! Αν χτυπήσω κάποιον, θα μου περάσει σκέφτομαι? χχμμμ...??!!!
    Ρόδα είναι και γυρίζει... Εγώ φοβάμαι ότι όταν τη δω θα χαρώ και αυτή θα με πατήσει!!! :P

Senior Member
    δε δίνω μία.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Σκέφτομαι ότι η "κλωνοποίηση" στο forum έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας
    καθώς και η μ@λ@κί@ επίσης... :-Ρ
    Last edited by Joann; 28-05-2013 at 19:58.
    Τα μελισσάκια θα γυρνούν γύρω απ' τις πολυθρόνες
    και το νερό το κρύσταλλο θα ρέει απ’ τις οθόνες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    ... μας φαγαν οι σαλονικιοι :)

Καλημερα σε όλους!
    Φοβου τους Σαλονικιους φιλε Γιαννη χαχαχαχαχα!!
    Αληθεια εχεις ερθει ποτε κατα πανω?? :))
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis94 View Post
    καλό είναι αυτό :) πρέπει να αναπτύξουμε όλοι μας κοινωνική συνείδηση και να κόβουμε εισιτήριο, οι ελεγκτές έχουν στόχο να μας ευαισθητοποιήσουν προς την σωστή κατεύθυνση :) το πάσο δεν το ζητάνε συνήθως να το δουν, αν δείχνεις για νέος-νέα και όχι παππούς-γιαγιά, εγώ κάποιες φορές μπορεί και να μην το εχω μαζί, το πολύ πολύ να πας στα γραφεία οασθ μετά να τους δείξεις το πάσο. η εντατικοποίηση των ελέγχων ειναι γεγονός. πολλές φορές οι ελεγκτές πάνε δυο-δυο. στο 17 έχω πετύχει μια φορά ελεγκτή σχετικά τελευταία. στο 31 πετυχα την κυριακή ελεγκτη. ευτυχως ηταν μια γιαγια δίπλα μου και της πήρα το εισιτήριο, και τελικά πλήρωσε εκεινη προστιμο :p (είχα εισιτήριο)

αααα και για να μην ξεχνιόμαστε, θέλω να την πάρω αγκαλίτσα <3
    Καλα βρε αχαρακτηριστε, τι σου εφταιγε η γιαγια κ της πηρες το εισητηριο ενω ειχες δικο σου, απλα κ μονο για να πληρωσει εκεινη προστιμο? α παπα δν ανεβαινω στο Βουλγαρη ξανα παιζει να σε πετυχω μεσα κ να μ κλεψεις ολοκληρο το πασο ικανο σε εχω! :PPPPP

Senior Member
    αγαπάμε Θεσσαλονίκη ... σπούδασα Θεσσαλονίκη και έχω να θυμάμαι τα καλύτερα. Και έχουμε φίλους στην Θεσσαλονίκη που τους αγαπάμε πολύ ...
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=tTtwZFm8RPQ

Ετσι ρε!!!!! Θεσσαλονικη ειναι μια στον κοσμο δν ειναι αλλη!!!! :))))))))))))))))

Senior Member
    Pame na valoume k enan Zampeta prin figw gia voltitsa.. kali synexeia se olous k propanton na exete kali dia8esi k tora p to eunooun o kairos k oi peristaseis!! bb! :*

http://www.youtube.com/watch?v=8kTX7OW45ys

Banned
    σκεφτομαι οτι εχει καταντησει κουραση το ολο θεμα γυναικα στο ελλαδισταν και καποια στιγμη θα πρεπει να τελειωσει. το μονο που κανουν ειναι να κατηγορουν χωρις να προσφερουν. τι κανει σημερα μια ελλεηνιδα μολις δει καποιον και της αρεσει ? ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, περιμενει απ'τον μαλακα αντρα να το μαντεψει και να παει να της την πεσει. παθητικες ακτιβιστριες ολες. και μετα οταν τη πατησουν κλαιγονται και τους βριζουν.

Senior Member
    Καλα βρε αχαρακτηριστε, τι σου εφταιγε η γιαγια κ της πηρες το εισητηριο ενω ειχες δικο σου, απλα κ μονο για να πληρωσει εκεινη προστιμο? α παπα δν ανεβαινω στο Βουλγαρη ξανα παιζει να σε πετυχω μεσα κ να μ κλεψεις ολοκληρο το πασο ικανο σε εχω! :PPPPP
    πλακα κανω, υπαρχει μια περιπου τετοια φαρσα στο youtube, θα ανεβει συντομα στο blog

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κλειδί Σκέψης View Post
    αγαπάμε Θεσσαλονίκη ... σπούδασα Θεσσαλονίκη και έχω να θυμάμαι τα καλύτερα. Και έχουμε φίλους στην Θεσσαλονίκη που τους αγαπάμε πολύ ...
    αχχχχχχχχχχχχχχχ, για παντα θεσσαλονικη, το καλυτερο ειναι να εισαι πανω στα καστρα στην ανω πολη και να φιλιεσαι και να βλεπεις απο κατω τα αυτοκίνητα σαν μυρμηγκια και ολο τη πολη και το αιγαιο αχχχχχχχχχχχχ