Φιλία-Εγωισμός-Εγωκεντρικότητα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 75
    Senior Member
    Πληρωμή με άλλο τρόπο....ναι. Αντί να νοικιάζω σπίτι πχ ή να πάω σε ξενοδοχείο, να μείνω μαζί τους για να τη βοηθάω. Αλλά μού το είπε πολύ πλαγίως, του τύπου....... θα μένεις σε εμάς, θα έχεις το δικό σου χώρο, το δικό σου κλειδί.......και μπορείς σε παρακαλώ πάρα πολύ να με βοηθήσεις να πάμε στη λαϊκή? .... όταν πάμε.......μπορείς σε παρακαλώ να πάρεις αυτή την τσάντα? εγώ δεν μπορώ..... (και μιλάμε για μισό κιλό κεράσια).......
    Στο σπίτι........ μπορείς σε παρακαλώ να πετάξεις τα σκουπίδια? φοβάμαι μήπως πάθω καμιά μόλυνση, είναι και το βάρος..... (μιλάμε για μικρή σακούλα σκουπιδιών σε σπίτι, όχι κάδο απορριμάτων σε δημόσιο χώρο...)
    και άλλα πολλά.... ουφφφφφ

Quote Originally Posted by Lena01 View Post
    Πληρωμή με άλλο τρόπο....ναι. Αντί να νοικιάζω σπίτι πχ ή να πάω σε ξενοδοχείο, να μείνω μαζί τους για να τη βοηθάω. Αλλά μού το είπε πολύ πλαγίως, του τύπου....... θα μένεις σε εμάς, θα έχεις το δικό σου χώρο, το δικό σου κλειδί.......και μπορείς σε παρακαλώ πάρα πολύ να με βοηθήσεις να πάμε στη λαϊκή? .... όταν πάμε.......μπορείς σε παρακαλώ να πάρεις αυτή την τσάντα? εγώ δεν μπορώ..... (και μιλάμε για μισό κιλό κεράσια).......
    Στο σπίτι........ μπορείς σε παρακαλώ να πετάξεις τα σκουπίδια? φοβάμαι μήπως πάθω καμιά μόλυνση, είναι και το βάρος..... (μιλάμε για μικρή σακούλα σκουπιδιών σε σπίτι, όχι κάδο απορριμάτων σε δημόσιο χώρο...)
    και άλλα πολλά.... ουφφφφφ

...συγνώμη βρε Λενα μου, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι η κοπέλα ήθελε να κάνει τη σουλτάνα. Εσύ δεν ένιωσες υποτιμητικά με όλο αυτό?

Senior Member
    Αν σου πω ότι μέχρι να τη ζήσω live δεν την είχα καταλάβει?
    τόσο έξω είχα πέσει....
    Εννοείται πως ένιωσα εξαιρετικά υποτιμητικά!!!!
    αλλά το απίστευτο είναι ότι τα καλύπτει όλα αυτά με δικαιολογίες που ως ένα βαθμό στέκουν, όταν σού μιλάει, σε πείθει, αλλά το πρόβλημα είναι ότι στην περίπτωσή της είναι εξαιρετικά παρατραβηγμένες και το καταλαβαίνεις μόνο όταν τη βλέπεις να το ζει όλο αυτό....
    απορώ ειλικρινά πώς μιλούσα τόσο πολύ και ξόδεψα τόσες ώρες από τη ζωή μου με τέτοιο άτομο...

Senior Member
    Δε βλεπω το λογο να παραπονιεσαι για τη φιλη σου. Το θεμα δεν ειναι αν στα λεγε ευθεως ή εμμεσως με καποια ειδικη πειθω. Εσυ φταις που συμφωνουσες. Εσυ διεθεσες απειρο χρονο για συζητησεις, εσυ καθησες στο σπιτι και αποδεχτηκες το ατυπο προγραμμα κλπ κλπ. Αμα δε σου κανει φυγε. Δε σε αναγκασε δια της βιας να κανεις το οτιδηποτε.

Senior Member
    Έχεις απόλυτο δίκιο...
    Και για αυτό έφυγα όταν ξεμπέρδεψα και γενικά απομακρύνθηκα.

Senior Member
    Νομιζω οτι και συ κατι επαιρνες σ αυτη τη σχεση, αλλιως δε θα καθοσουνα τοσο καιρο να κανεις τον ψυχολογο και τη δουλαρα. Μαλλον δικηγορος θα ναι η φιλη...μακρια μακρια! Καλυτερα που την εκανες...απ τις χειροτερες φαρες...

Senior Member
    το έχω σκεφτεί αυτό πολλές φορές...
    Νομίζω, μού έβγαινε το ότι ήθελα να βοηθήσω...

Senior Member
    Να βοηθας μωρε, δε λεμε να γινουμε παραδοπιστοι, αλλα μη σε πατησει κιολας ο αλλος. Να σε κανω και μια προβλεψη για την τυπισσα, προβλεπω σε λιγο να βρισκει γκομενο.

Senior Member
    H κοπέλα αυτή? αν το δω και αυτό, θα πω ότι τα έχω δει όλα. Δεν την έχω για τόσο... εδώ λέμε ότι δεν μπορεί να κάνει στοιχειωδώς μια απλή δουλειά...
    Εγώ πάλι προβλέπω ότι θα εγκαταστήσει τη μάνα της κανονικότατα στο σπίτι που θα νοικιάσουν σύντομα, να το φέρνει βόλτα και να μεγαλώσει το παιδί, να την απαλλάξει από όλες τις καθημερινές έγνοιες, και η φίλη μου θα πάρει την άδεια μητρότητας και θα πάθει καμιά γερή κατάθλιψη που θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει...

Senior Member
    Εγω βλεπω οτι εχεις οικοδομησει μια δικη σου εικονα και ερμηνεια, με βαση το προσωπικο σου πρισμα. Εγω προβλεπω τα τελειως αντιθετα για την τυπισσα. Ζωαρα κανει. Οτι δε μπορει να κανει δουλειες ειναι δικη σου ερμηνεια. Μια χαρα τακτοποιημενη τη βρισκω. Τωρα αν παθει καμμια καταθλιψη θα ναι μονο γιατι δε θα χει ακομα καταφερει να παρει την προσφατη λουι βιτον...ή δε μπορει να διαλεξει αν θα παει διακοπες βουνο ή θαλασα...

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Εγω βλεπω οτι εχεις οικοδομησει μια δικη σου εικονα και ερμηνεια, με βαση το προσωπικο σου πρισμα. Εγω προβλεπω τα τελειως αντιθετα για την τυπισσα. Ζωαρα κανει. Οτι δε μπορει να κανει δουλειες ειναι δικη σου ερμηνεια. Μια χαρα τακτοποιημενη τη βρισκω. Τωρα αν παθει καμμια καταθλιψη θα ναι μονο γιατι δε θα χει ακομα καταφερει να παρει την προσφατη λουι βιτον...ή δε μπορει να διαλεξει αν θα παει διακοπες βουνο ή θαλασα...
    ...συμφωνώ με τον ραπανάκη :Ρ
    Αυτού του είδους οι άνθρωποι επιβιώνουν και μαλιστα περνώντας ζωή και κότα καθώς η κλάψα είναι το βασικό τους όπλο για να φέρνουν τις καταστάσεις στα μέτρα τους.
    Είναι μεγάλο το ποσοστό τους και όλοι λίγο-πολύ τους έχουμε συναντήσει στο δρόμο μας. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα καταλαβαίνεις τις προθέσεις τους και εξαφανίζεσαι.
    Οσο για τη δική σου συμπεριφορα απεναντι της, έχει να κάνει με την ανάγκη που έχουμε όλοι να νιώθουμε ότι μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι σε άτομα ευαλωτα και ευαισθητα που χριεάζονται βοήθεια. Τώρα που την καταλαβαες θα μπορούσες να της κάνεις μεγάλες πλάκες αν έβρισκες την όρεξη να το απολαυσεις :ΡΡΡΡ

Senior Member
    Για πες καμμια ιδεα Θεοδοσια....ετσι εγκυκλοπαιδικα....

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Για πες καμμια ιδεα Θεοδοσια....ετσι εγκυκλοπαιδικα....
    ...χμ, σε μια πρόχειρη σκέψη......
    Θα ξεκινούσα με πρόλογο ότι είναι η καλυτερη μου φίλη και μόνο σε αυτή νιώθω την ασφάλεια να εκμυστηρευομαι τα προβληματα μου. Θα επινουσα κάτι που με ταλαιπωρεί, τυπου γκομενικο, και θα της έσπαγα τα @@ ολη μέρα ψάχνοντας λύση.
    Μόλις πήγαινε να φρικάρει θα επιστρατευα κόμπο στο λαιμό και απόγνωση και δεν θα την άφηνα σε χλωρό κλαρί.
    Οταν θα έφτανε σε σημείο να με στείλει γιατί δεν αντέχει να μην είναι πρωταγωνίστρια, τότε θα της έλεγα: "βλεπεις πως ήταν η σχέση μας τοσα χρόνια, αλλά σε αντιστροφή ρόλων"?
    Σίγουρα δεν θα την ξανα βλεπα ποτε αλλά θα με θυμόταν για πάντα :ΡΡΡΡΡ

Senior Member
    Τι γλυκεια κοπελα που εισαι Θεοδοσια....:p

Senior Member
    Καλησπέρα!!!!

Θεοφανία,
    το ότι η κλάψα είναι το βασικότατο όπλο της είναι γεγονός! και το ότι όλοι τής χρωστάνε, ακόμα και η ζωή, εκτός από την ίδια, που νιώθει πολύ αδύναμη και ανεπαρκής...
    Αυτό που προτείνεις το έχω σκεφτεί εδώ και καιρό, μην σου πω και χρόνια, να την τεστάρω λίγο...αλλά η συμβολή της είναι τόσο φτωχή και ανεπαρκής, που δεν μου προσφέρει κάτι...και από την άλλη, δεν πρόκειται να καταλάβει τη συμπεριφορά της, είναι τόσο βαθιά εγωκεντρική που δεν βλέπει τίποτα άλλο πέρα από τη μύτη της.
    Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι όσο και να κλαίει, να σπαράζει κλπ, δεν θα της προσφέρω την παραμικρή βοήθεια, δεν εννοώ υλικά, αλλά στο επίπεδο να κάτσω να την ακούσω, να τη συμπονέσω και να μπω στη διαδικασία να βρω λύσεις...ας σπάσει τα μούτρα της λίγο....
    Αλλά έχει το ταλέντο να βρίσκει άτομα που θα κάνουν αυτό που εγώ σταμάτησα....και έτσι να διαιωνίζει το φαύλο κύκλο της.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast