Όσο υπάρχουν άνθρωποι. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
    Banned
    Επηρεασμενος και απο το θεμα που αναιβασες,εκανα κι εγω μια καλη πραξη ,εκανα κατι καλο χωρις να αναζητω ανταμοιβη φυσικα!αλλιως δεν εχει αξια , το κανεις για να νιωσεις την χαρα της προσφορας και μονο! ¨"κανε το καλο κι ριξτι στο γυαλο¨").
    Ετσι λοιπον το σαββατο το πρωι πηγαινοντας σε εναν πελατι με το φορτηγο, πετυχα εναν πατερα με τον μικρουλι του τον γιο να ειναι στην ακρι του δρομου με τα δυο τους ποδηλατα , οπου το ενα ειχε σπασμενα φρενα, τους ειχα δει απο πολυ μακρια αφου τους πετυχα στο βουνο της πεντελης στο κατεβασμα προς Νεα Μακρη απο Διονησο ,λιγο μετα την καφετερια για οσουσ γνωριζουν την περιοχη.Ετσι λοιπον και ενο κανεις δεν σταματαγε τους προσπερασα κι εγω αλλα στα 200 μετρα με επιασε αυτο το περιεργο αισθημα, αυτο που σε κανει να νιωθεις τυψεις, αυτο που λες οτι ενταξι, εγω θα βγαλω το φιδι απο την τρυπα?τοσος κοσμος περασε κι δε σταματησε, εγω γτ. να το κανω? ομως μετα σκεφτηκα οτι θα με κυνηγαγε αυτη η κολοσκεψη! οτι ενω θα μπορουσα να τους βοηθησω δεν το εκανα!.
    Αποτελεσμα ηταν να γυρησω πισω! , το προβλημα ηταν οτι τα ποδηλατα τους δεν χωραγαν μαζι με τα πραγματα που ειχα επανω! ομως αμα εχεις καλο σκοπο δεν ξερω πως γινετε αλλα παντα βγαινει η ακρι, ετσι κι σε αυτη τη φαση βρηκαμε τροπο- με μεγαλη δυσκολια βεβαια, με σκινια,και με πατεντες, ,με την ταχυτητα να μην πηγαινουμε πανω απο 40 χλ\ωρ., και με το στριμογμα ,αφου εχει 2 θεσες μονο!.
    Παρα το οτι μου ζητησαν απλα να τους αφησω στην πολυ ,εγω εψαξα κι τους βρηκα ποδηλαταδικο, τους κατεβασα τα ποδηλατα κι μολισ συγουρευτικα οτι θα βγαζαν ακρι τοτες εφυγα! Θα φανταζεστε ποσα ευχαρηστω ακουσα απο τον πατερα , ποσα καλα λογια ακουσα αφου μοναχα εγω σταματησα να τους παρω απο τοσους που ειχαν περασει! ο πατερας μου ζητησε να βρεθουμε ξανα για να ανταποδωσει το καλο που εκανα ( ηταν ευκαταστατη απο οτι καταλαβα κι απο οτι φενοταν), ομως εγω δεν του εδωσα ουτε τον αριθμο του τηλ. μου ,ουτε ζητησα να τους ξανα δω, μου αρκουσε το χαμογελο του πιτσιρικα, ηταν αρκετο κι με το παραπανω το ευχαρηστω που μου ειπε ο πιτσιρικας, με το χαμογελο απο την ανακουφηση του να λαμπει στο προσωπο του, εε αυτο μονο ηταν το καλητερο που μπορουσε να μου ανταποδωσει!
    Δεν θελω να παιξω τον καλο σαμαριτη, ουτε τον χριστιανο!αφου ουτε με ξερετε ουτε σας ξερω απο κοντα, ασε που δυστυχως εχω κανει κακο στην ζωη μου( αρκετο καιρο πριν βεβαια), εχω στεναχωρησει ανθρωπους, εχω κανει ασχημα πραματα σε συνανθρωπους - μπορει βεβαια τα ασχημα κι παρανομα πραματα που εχω κανει να τα εχω κανει πανω στο συνδρομο στερυσης οπου δεν ειχα την λογικη μου, ουτε την συνηδησημου! αλλα εκανα κακο κι δεν με σωζει!! το να κανω κανα καλο απο δω κι απο κει, αλλα αυτο που εκανα με εκανε να νιωσω καπως ομορφα! , και πανω απο ολα, δεν εκατσα να το λεω στον καθε ενα, αν κι θα το ηθελα να το πενευτω¨)¨), δεν το ειπα παρα μονο σε εναν ανθρωπο και εδω, που το εγραψα στο φορουμ δλδη.

Senior Member
    Σήμερα δεν έκανα τίποτε για τον συνάνθρωπο, γιατί η έννοια αυτή του συνάνθρωπου είναι βλαμένη, και δεν πιστεύω σ'αυτή. Αν αυτός ο άγνωστος δεν ανήκει στον κόσμο μου, να πάει να ψοφήσει και δε θα με νοιάξει στο παραμικρό.
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Senior Member
    Quote Originally Posted by 1-555-Confide View Post
    Σήμερα δεν έκανα τίποτε για τον συνάνθρωπο, γιατί η έννοια αυτή του συνάνθρωπου είναι βλαμένη, και δεν πιστεύω σ'αυτή. Αν αυτός ο άγνωστος δεν ανήκει στον κόσμο μου, να πάει να ψοφήσει και δε θα με νοιάξει στο παραμικρό.

Ειναι καλο παντως που νιωθεις την αναγκη να μοιραστεις τις αποψεις σου με μας τους χ αγνωστους , που δεν ανηκουμε στον κοσμο σου , ασχετα αν δεν σε νοιαζει:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Και λες να το κάνω για σας, ε?

Senior Member
    Και λες να το κάνω για σας, ε?
    Α δεν ξερω, αναλυσε το να καταλαβουμε.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Θα το έκανα, αν με ενδιέφερε. Αλλά δε μ'ενδιαφέρουν παρά όσοι είναι δικοί μου.

Senior Member
    Θα το έκανα, αν με ενδιέφερε. Αλλά δε μ'ενδιαφέρουν παρά όσοι είναι δικοί μου.
    Αρα ερχεσαι στα λογια μου...παλι ειχα δικιο...τι μια σε ενδιαφερει να ποσταρεις αυτο που ποσταρες και την αλλη απαξιεις. Μαλλον προς πεισμα μοιαζει.

Senior Member
    Homo domesticus patrioticus.

Senior Member
    Dum spiro spero lol....τεσπα:)

Senior Member
    Μιά χαμογελαστή καλημέρα σε έναν άγνωστο παππού που ου φάνηκε μόνος στις σκέψεις του,
    ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε έναν κύριο που μου παραχώρησε την σειρά στο σουπερμάρκετ,
    ένα βουβό "δε βαριέ" σε κάτι άσχημο που άκουσα και δεν απάντησα
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Kι όμως δακρύσαμε. Η ταμίας που άλλαξε λίγο τον κόσμο…
    http://antirisis.wordpress.com/2013/...%CE%B5-%CE%BB/
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Page 3 of 3 FirstFirst 123