Παγιδευμένος στο σώμα μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 148
    Banned
    ειναι πολυ συχνο το φαινομενο να σε αποριπτουν για τις ικανοτητες και το μυαλο που εχεις και να σε δεχονται επιδη τους ενδιαφερει οτι τους αρεσεις εξωτερικα και επιφανειακα... εγω θα προτιμουσα να με αποριψουν επιδη υπηρξα μια απιστευτη ταλενταρα με ενα σορο ικανοτητες παρα να με δεχτουν για μια κενη εξωτερικη εμφανιση γιατι η ζωη εχει κουιζ και γριφους για να λυσεις και η σκετη εμφανιση δε φτανει για να πετυχεις αυτο που θες φτανει απλα για να γνωριζεις ευκολα κοσμο.

Senior Member
    Θεοφανια πιστευεις οτι θα μπορουσες να τα φτιαξεις με καποιον που τον περνας ενα ή δυο κεφαλια? Ή είναι κατι που το απορριπτεις εκ προοιμιου?
    Το παραδειγμα με τον αδερφου σου που ειναι 2 μετρα και τα φτιαχνει με κοντες δε λεει κατι, οταν ο αντρας ειναι πολυ ψηλος δεν ειναι προβλημα για τον αντρα. Εδω λεμε τι γινεται οταν η γυναικα ειναι σημαντικα ψηλοτερη, οχι το αναποδο.

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    .. καλή εισαι...., σε νομιζα για πιο κατω από 1.70:cool:
    ...λολολολολολ...... αμα βάλω τακούνι πάω 1.84. Με φτάνεις?

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Θεοφανια πιστευεις οτι θα μπορουσες να τα φτιαξεις με καποιον που τον περνας ενα ή δυο κεφαλια? Ή είναι κατι που το απορριπτεις εκ προοιμιου?
    Το παραδειγμα με τον αδερφου σου που ειναι 2 μετρα και τα φτιαχνει με κοντες δε λεει κατι, οταν ο αντρας ειναι πολυ ψηλος δεν ειναι προβλημα για τον αντρα. Το προβλημα ειναι οταν η γυναικα ειναι σημαντικα ψηλοτερη.
    ...κερασι, όλοι μου οι σύντροφοι, ( μα ολοι), δεν είχαν καμια σχεση εμφανισιακα ο ενας με τον άλλο.
    Αυτό σημαίνει πως δεν πολύ ασχολούμαι με την εμφάνιση, αλλά με άλλα πράγματα.

Senior Member
    Δε σε ρωτησα αν παρουσιαζουν κοινα χαρακτηριστικα στην εμφανιση. Σε ρωτησα κατα ποσο σε επηρεαζει να εισαι σημαντικα ψηλοτερη απο τον εν δυναμει συντροφο σου. Να παρω την απαντηση σου οτι δε σε νοιαζει η υψομετρικη διαφορα? Ανεξαρτητα και απο τους μεχρι τωρα συντροφους σου που μπορει να ετυχε να μην απεχετε σημαντικα στο υψος.

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Δε σε ρωτησα αν παρουσιαζουν κοινα χαρακτηριστικα στην εμφανιση. Σε ρωτησα κατα ποσο σε επηρεαζει να εισαι σημαντικα ψηλοτερη απο τον εν δυναμει συντροφο σου. Να παρω την απαντηση σου οτι δε σε νοιαζει η υψομετρικη διαφορα? Ανεξαρτητα και απο τους μεχρι τωρα συντροφους σου που μπορει να ετυχε να μην απεχετε σημαντικα στο υψος.
    ...ναι, αυτο εννοουσα.
    Δεν με ενδιαφέρει τόσο το ύψος όσο πιο σημαντικα χαρακτηριστικα.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ειναι πολυ συχνο το φαινομενο να σε αποριπτουν για τις ικανοτητες και το μυαλο που εχεις και να σε δεχονται επιδη τους ενδιαφερει οτι τους αρεσεις εξωτερικα και επιφανειακα... εγω θα προτιμουσα να με αποριψουν επιδη υπηρξα μια απιστευτη ταλενταρα με ενα σορο ικανοτητες παρα να με δεχτουν για μια κενη εξωτερικη εμφανιση γιατι η ζωη εχει κουιζ και γριφους για να λυσεις και η σκετη εμφανιση δε φτανει για να πετυχεις αυτο που θες φτανει απλα για να γνωριζεις ευκολα κοσμο.
    Συμφωνώ , το έχω διαπιστώσει κι εγώ αυτό. Ξέρω τύπους που δεν έχω τίποτα απολύτως να ζηλέψω από αυτούς σε ότι έχει να κάνει με προσωπικότητα και αντρισμό, το αντίθετο, εκτός βέβαια από το ανάστημά τους. Βλέπω όμως πώς κορδώνονται οι κοπέλες επειδή τους μίλησε ή τους κοίταξε κτλ ενώ το δικό μου ενδιαφέρον τις αφήνει σχεδόν αδιάφορες διότι εκ πρώτης όψεως η αξία μου σε ότι έχει να κάνει με το άλλο φύλο είναι πολύ χαμηλότερη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...ναι, αυτο εννοουσα.
    Δεν με ενδιαφέρει τόσο το ύψος όσο πιο σημαντικα χαρακτηριστικα.
    Οκ Θεοφανια.

Δε λέω ωραία είναι αυτά που μου λέτε , και σας ευχαριστώ , αλλά τελικά νομίζω πως μόνο κάποιος ομοιοπαθείς μπορεί να με καταλάβει και να με νιώσει πραγματικά. Έχει πει κοπέλα σε φίλη μου(χωρίς να έχει καταλάβει οτί ήμουν πίσω της και άκουγα τι έλεγε) η οποία ήθελε να μας κάνει κατάσταση το εξής: "Ρε συ τι να τον κάνω αυτόν δεν θέλω κατοικίδιο άντρα θέλω". Χώρις να με έχει γνωρίσει , δεν είχαμε ανταλλάξει κουβέντα , μόνο με είχε δει.Και ήδη είχε βγάλει συμπέρασμα
    οτι εγώ είμαι λιγότερο άντρας από άλλους. Από τί λοιπόν το έβγαλε το συμπέρασμα; Από το μπόι μου.Σαφώς και το συμπέρασμα που έβγαλε αυτή απέχει έτη φωτός από την πραγματικότητα, και μπορώ ανά πάσα ώρα και στιγμή να αποδείξω σε οποινδήποτε με αμφισβητεί πόσο άντρας είμαι.

Αλλά δυστυχώς ο άντρας και η αρρενοπώτητα είναι έννοιες συνηφασμένες με το ύψος , με τις πλάτες και με τα μπράτσα. Ο άντρας όμως φαίνεται στις εξηγήσεις του και στο πόσο τιμά τα παντελόνια που φοράει , για μένα τουλάχιστον.

Senior Member
    Ποσο σε περναγε η τυπισσα?

5 cm το πολύ!Η πλάκα είναι οτί μόλις το άκουσα έσκασα στα γέλια, ήταν ωραία ατάκα...

Banned
    1.68 εισαι βρε παλικαρι..Εχεις 7000 καλα και κολλησες στο υψος και ειμαι σιγουρη οτι ειναι στο μυαλο σου!

Banned
    Quote Originally Posted by Zamanfu View Post
    Δε λέω ωραία είναι αυτά που μου λέτε , και σας ευχαριστώ , αλλά τελικά νομίζω πως μόνο κάποιος ομοιοπαθείς μπορεί να με καταλάβει και να με νιώσει πραγματικά. Έχει πει κοπέλα σε φίλη μου(χωρίς να έχει καταλάβει οτί ήμουν πίσω της και άκουγα τι έλεγε) η οποία ήθελε να μας κάνει κατάσταση το εξής: "Ρε συ τι να τον κάνω αυτόν δεν θέλω κατοικίδιο άντρα θέλω". Χώρις να με έχει γνωρίσει , δεν είχαμε ανταλλάξει κουβέντα , μόνο με είχε δει.Και ήδη είχε βγάλει συμπέρασμα
    οτι εγώ είμαι λιγότερο άντρας από άλλους. Από τί λοιπόν το έβγαλε το συμπέρασμα; Από το μπόι μου.Σαφώς και το συμπέρασμα που έβγαλε αυτή απέχει έτη φωτός από την πραγματικότητα, και μπορώ ανά πάσα ώρα και στιγμή να αποδείξω σε οποινδήποτε με αμφισβητεί πόσο άντρας είμαι.
    Μην κρίνεις τον ευατό σου από τέτοια χαζά κοριτσάκια.Να ξέρεις υπάρχουν και γυναίκες που πραγματικά δεν κοιτάνε την εξωτερική εμφάνιση και δεν κρίνουν από αυτό.Αλλά και παλι σου λεω να σταματήσεις να σκέφτεσαι αρνητικά

Γενικότερα δεν είμαι τύπος που κλαίγεται και παραπονιέται.Κι εδώ έγραψα κυρίως για να δω περισσότερες απόψεις πάνω στο θέμα.Μη νομίζετε δηλαδή οτι με παίρνει απο κάτω κτλ. Απλά όπως είπα και στην αρχή έχω αρχίσει να το παίρνω απόφαση πλέον οτι σε αυτόν τον τομέα της ζωής μου θα είμαι πολύ πίσω, διότι δεν μπορώ να κάνω και τίποτα...!Αλλά σαν χαρακτήρας δεν συμβιβάζομαι εύκολα και δεν μου αρέσει να τα παρατάω και γίνεται μέσα μου ένας πόλεμος.Δεν ξέρω αν με νιώθει κάποιος , προσπαθώ να σας το αποδόσω όσο καλύτερα μπορώ...

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast