Παγιδευμένος στο σώμα μου - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 148
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Zamanfu View Post
    .....Απλά είναι τέτοιος ο χαρακτήρας μου που δεν συμβιβάζεται με τίποτα με την ιδέα της αποδοχής του να είμαι λιγότερο άντρας από κάποιον που μου ρίχνει μόνο στο μποι και σε όλα τα άλλα του ρίχνω εγώ και μάλιστα με διαφορά.Γίνεται μέσα μου ένας
    πόλεμος...

Quote Originally Posted by justme View Post
    Το είχες γράψει και πιο πριν σε άλλο ποστ αλλά όχι τόσο καθαρά
    Περίμενα να το γράψεις με ένα τοσο ξεκάθαρο τρόπο για να στο quotάρω και να μου πείς εσύ που είναι το λάθος σε αυτό που έχεις γράψει...
    Περιμένω......... :D

Μάλλον εννοείς το ότι νίωθω λιγότερο άντρας λόγω ύψους;Αν εννοείς αυτό, θα σου πω οτι δε νιώθω λιγότερο άντρας,καθόλου μάλιστα.Αλλά οι περιστάσεις και τα γυναικεία κριτήρια επιλογής με κατατάσουν πολύ χαμηλότερα από άλλους και η αιτία είναι το ύψος.
    Επάνω λές ότι γίνεται μέσα σου πόλεμος.
    Κάτω λές ότι δεν τίθεται καν θέμα όσον αφορά το πως ΕΣΥ νιώθεις
    Βλέπεις την διαφορά????

Στο ξαναγράφω.
    Πάρε το απόφαση πως δεν γίνεται να αλλάξεις τα κριτήρια που αυτή η κοινωνία βάζει όσον αφορά τα πρότυπα του ωραίου.
    Το τι πιστεύουν οι περισσότερες γυναίκες δεν γίνεται να αποτελέσει για σένα τον καθρέφτη που κοιτάς όσον αφορά το θέμα "ανδρισμός"

ΥΓ πρέπει να παραδεχτείς όμως ότι όσον αφορά πιο κοντές γυναίκες παίζεις σε γήπεδο χωρίς ανταγωνισμό μιάς και οι πιο ψηλοί στοχεύουν σε πιο ψηλές...
    been good, been bad. WILL GO ON

Το να εισαι στα κάτω όρια ύψους του γενικού πληθυσμού είναι πρόβλημα.
    Το να είσαι μαύρος σε μία χώρα που οι περισσότεροι είναι λευκοί είναι πρόβλημα. (και το ανάποδο)
    Το να είσαι έλληνας στην τουρκία είναι πρόβλημα (όπως και το ανάποδο)
    Το να λές ότι τα παραπάνω δεν είναι πρόβλημα είναι στρουθοκαμηλισμός.
    Χωρίς βέβαια να το επικροτώ αυτό που συμβαίνει , ίσα ίσα που το κατακρίνω αλλά όπως και να το κάνουμε η πραγματικότητα είναι πραγματικότητα και δεν αλλάζει.

Banned
    Σωστός , συμφωνώ απόλυτα.
    Συμφωνεις?Ωραια τοτε πηγαινε σε μοναστηρι..Για τους 1.68 ομως ετσι?Μην δεις κανεναν καλογερο 1.70 και παθεις κανενα καζο.

Επάνω λές ότι γίνεται μέσα σου πόλεμος.
    Κάτω λές ότι δεν τίθεται καν θέμα όσον αφορά το πως ΕΣΥ νιώθεις
    Βλέπεις την διαφορά????

Στο ξαναγράφω.
    Πάρε το απόφαση πως δεν γίνεται να αλλάξεις τα κριτήρια που αυτή η κοινωνία βάζει όσον αφορά τα πρότυπα του ωραίου.
    Το τι πιστεύουν οι περισσότερες γυναίκες δεν γίνεται να αποτελέσει για σένα τον καθρέφτη που κοιτάς όσον αφορά το θέμα "ανδρισμός"

ΥΓ πρέπει να παραδεχτείς όμως ότι όσον αφορά πιο κοντές γυναίκες παίζεις σε γήπεδο χωρίς ανταγωνισμό μιάς και οι πιο ψηλοί στοχεύουν σε πιο ψηλές...
    Το θέμα μου είναι πως ενώ εγώ ξέρω ποιος είμαι και τι αξίζω μου φαίνεται πολύ άδικο να χάνω στο ερωτικό παιχνίδι από τα αποδυτήρια , χωρίς καν να μου δωθεί η ευκαιρία , γιατί κόβομαι λόγω σωματοδομής.Και είναι ένα κριτήριο το οποίο
    για όλες τις γυναίκες είναι από τα βασικότερα δεν είναι οτι κάποιες το θεωρούν σημαντικό και κάποιες όχι.Αν ρωτήσεις μια κοπέλα να σου περιγράψει το ιδανικό ταίρι κατά 90% θα ξεκινήσει με το θέλω να είναι ψηλός.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εσενα κοιτανε καπως ή θαυμαζουν την κοπελα σου?
    mnimonio και μόνο που το γράφεις αυτό έρχεσαι στην πραγματικότητα που περιγράφει ο zamanfu και λές ότι δεν ισχύει.
    το να κοιτάζει κάποιος με θαυμασμό μία κοπέλα που συνοδεύεται είναι απευθείας υποτίμηση του συνοδού της.
    been good, been bad. WILL GO ON

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Συμφωνεις?Ωραια τοτε πηγαινε σε μοναστηρι..Για τους 1.68 ομως ετσι?Μην δεις κανεναν καλογερο 1.70 και παθεις κανενα καζο.
    Μάλλον στον κόσμο που ζεις εσύ δεν υπάρχει οιπιουδήποτε είδους ρατσισμός.Γιατί σε αυτόν που ζω εγώ ο ρατσισμός κάθε είδους ευδοκιμεί και είναι παντού.

Senior Member
    Στις περισσότερες των περιπτώσεων, το μόνο πρόβλημα είναι ο τρόπος που σκεφτόμαστε. Αν αλλάξει αυτό, πολλά προβλήματα λύνονται.
    Παρεπιτόντως, ξέρω κοντούς που τους κυνηγάνε οι γυναίκες, ψηλές και κοντές. Βεβαίως έχουν άλλα χαρίσματα και σ' αυτά ποντάρουν.
    Και τέλος πάντων, δεν ζούμε στην Ολλανδία που ο μέσος όρος είναι 1,80 και βάλε!

mnimonio και μόνο που το γράφεις αυτό έρχεσαι στην πραγματικότητα που περιγράφει ο zamanfu και λές ότι δεν ισχύει.
    το να κοιτάζει κάποιος με θαυμασμό μία κοπέλα που συνοδεύεται είναι απευθείας υποτίμηση του συνοδού της.
    Αυτό ακριβώς.Και ειδικά όταν το κάνει μες στα μούτρα σου είναι σαν να σου λέει δεν είσαι άξιος να συνοδεύεις κοπέλα...

Banned
    Εχεις ξεφυγει just..Πολυ λαθος τα βλεπεις τα πραγματα..Υποτιμηση ειναι να πιασουν τον κωλο της κοπελας σου,αν στην κοιτανε ΠΕΡΗΦΑΝΑ θα επρεπε να νιωθεις!

Banned
    Ενταξει ζαμανφου παιδι μου..Οπως αγαπας! :)

Banned
    Δεν σου ειπα οτι δεν υπαρχει κοινωνικος ρατσισμος..Αν ησουν 1.50 θα το συζητουσαμε.

Banned
    Αυτό ακριβώς.Και ειδικά όταν το κάνει μες στα μούτρα σου είναι σαν να σου λέει δεν είσαι άξιος να συνοδεύεις κοπέλα...
    α καλα αμα σου πω εγω τι εχουν πει μπρωστα και πισω απο τα μουτρα μου θα τραβας τα μαλια σου μια μερα ακουσα μεχρι και το απιστευτο που μου πε ενας οτι μηπως ειμαι γυναικα λσβ.. κοιτα να βρεις ενα λιμανι και ολα τα αλλα που σου λενε οι αλλοι οσα πανε και οσα ερθουν

Banned
    http://s3-ec.buzzfed.com/static/enha...57677970-0.gif

Αν αντιμετωπιζαν ετσι την συνοδο σας θα ησασταν ευχαριστημενοι δλδ?

Το θέμα μου είναι πως ενώ εγώ ξέρω ποιος είμαι και τι αξίζω μου φαίνεται πολύ άδικο να χάνω στο ερωτικό παιχνίδι από τα αποδυτήρια , χωρίς καν να μου δωθεί η ευκαιρία , γιατί κόβομαι λόγω σωματοδομής.Και είναι ένα κριτήριο το οποίο
    για όλες τις γυναίκες είναι από τα βασικότερα δεν είναι οτι κάποιες το θεωρούν σημαντικό και κάποιες όχι.Αν ρωτήσεις μια κοπέλα να σου περιγράψει το ιδανικό ταίρι κατά 90% θα ξεκινήσει με το θέλω να είναι ψηλός.
    Είτε άντρα είτε γυναίκα ρωτήσεις να σου περιγράψει το ιδανικό ταίρι κατά 90% θα ξεκινήσει με τα ίδια πράγματα. Αλλά δεν είμαστε όλοι μοντέλα και ούτε ψάχνουμε για μοντέλα.

Αυτό ψάχνω Αλέξανδρε , λιμάνι αλλά προς όποια κατεύυνση και να πλεύσω όλο στο ίδιο βράχο πέφτω...
    (πως τα λέω)...

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast