Results 121 to 135 of 148
Thread: Παγιδευμένος στο σώμα μου
-
02-07-2013, 16:25 #121
Ναι αλλά για να φτάσεις σε σημείο να μάθεις όλα αυτά για τον άλλο δεν πρέπει πρώτα να σου κάνει εξωτερικά;Αν δεις κάποιον που δε σου γεμίζει το μάτι εξωτερικά υπάρχει περίπτωση να πεις "δεν πειράζει εγώ θα τον προσεγγίσω γιατί μπορεί να είναι καλός χαρακτήρας''.Δε νομίζω.Κατα πάσα πιθανότητα θα τον αγνοήσεις και θα προσεγγίσεις κάποιον που θα τον βλέπεις και θα λες "πόπο τί μανάρι είναι αυτο''.Και ας είναι και φελός θα ενθουσιαστείς μόνο και μόνο που γνώρισες το παλικάρι με τα στηβαρά τα μπράτσα...
- 02-07-2013, 16:37 #122
Δυστυχώς παρόλο που έχω λάβει ένα σωρό μηνύματα και σας ευχαριστώ όλους θερμά για το χρόνο σας και την προσπάθεια να με βοηθήσετε, βλέπω πως ουσιαστικά δεν υπάρχει λύση , είναι ένας φαυλος κύκλος.Και δεν έχω διαβάσει τίποτα μέχρι στιγμής που να με κάνει να αναθεωρήσω ή να νιώσω καλύτερα.Οι περισσότεροι μου λέτε διάφορα κλισέ τύπου δε μετράει η εμφάνιση , το θέμα είναι να είσαι καλός χαρακτήρας κτλ.Αυτά τα κλισέ τα ξέρω κι εγώ αλλά δυστυχώς αυτό που ζω εγώ σε ότι έχει να κάνει με το άλλο φύλο δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά.Κάποιος άλλος είπε οτί όλα αυτά είναι στο μυαλό μου.Ναι , αλλά εαν δε μου γινόταν εμπόδιο και δεν τα έβρισκα κάθε μέρα μπροστά μου δεν θα ήταν στο μυαλό μου.Στο μυαλό σου δεν μπαίνει κάτι έτσι ουρανοκατέβατα.Για να προβληματίζομαι σε τέτοιο βαθμό σημαίνει πως έχω κάνει την υπομονή μου έχω δοκιμάσει διάφορα πράγματα αλλά τελικά δεν μπορώ να το ξεπεράσω διοτί από ένα σημείο και μετά δεν είναι στο χέρι μου.Πρέπει απλά να συμβιβαστώ με κάτι που μόνο και μόνο στη σκέψη του με κάνει να νιώθω απαίσια...Ίσως κάποια στιγμή να πάω σε κάποιο ειδικό για να βρω βοήθεια , τουλάχιστον μπορεί να με βοηθήσει στο να το χωνέψω πιο εύκολα.
02-07-2013, 17:42 #123
Νομιζεις οτι ολοι οσοι σου γραφουμε εδω ειμαστε μοντελα της Victoria secret?Δεν σου λεμε κλισε,σου λεμε πως εχει το πραγμα..Αλλο αν εσυ δεν θες να ακουσεις τιποτα,γιατι το εχεις κανει εμμονη!
02-07-2013, 17:57 #124
Για εμένα φυσικά και μετράει και η εμφάνιση - πώς θα μπορούσε να μην μετράει αφού είναι μέρος του εαυτού μας, μέρος του συνόλου? Απλά για κάποιους μετράει περισσότερο για κάποιους λιγότερο και υπάρχει αρκετά μεγάλη ποικιλία στο θέμα 'προτίμηση' (παρότι υπάρχουν επίσης και πολιτισμικά κριτήρια). Το να αποδίδεις όμως την επιτυχία ή την αποτυχία σου στις σχέσεις σε ένα και μοναδικό χαρακτηριστικό σου, είναι σφάλμα.
Ξέρεις, θα σου πω ευθέως ότι αν σε έβλεπα μεταξύ αγνώστων, προσωπικά δεν θα σε επέλεγα. Ναι, μου αρέσουν αυτοί που είναι άνω του μέσου αντρικού ύψους για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλύσω. Τι σημαίνει αυτό όμως για εσένα βρε Zamanfu? Ότι δεν σου κάνω, that's all. Χρειάζεται εσύ πρώτος να προσπερνάς τους ανθρώπους που δεν θέλουν αυτό που είσαι, είτε λέγεται ύψος είτε κάποιο άλλο χαρακτηριστικό. Τα συναισθήματα μειονεξίας είναι μεγάλη παγίδα και σε κάνουν να ερμηνεύεις τα πάντα μέσα από αυτό το πρίσμα, καθώς και να υπερεκτιμάς τη σημασία που έχει για τη συνολική σου επιτυχία στο θέμα 'σχέσεις' ένα και μοναδικό χαρακτηριστικό.
02-07-2013, 18:15 #125
Μαρινα οποτε μπορεσεις γραψε λιγα λογια για το ποιοι ειναι αυτοι οι λογοι που λες πιο πανω συνοπτικα αν δε θες πιο αναλυτικα.
02-07-2013, 18:15 #126
Ναι, έχεις δίκιο.Αλλά δεν είσαι μόνο εσύ που "δεν μου κάνεις" τότε, 99 στις 100 γυναίκες "δεν μου κάνουν" σύμφωνα με αυτό που λες.Και αυτή η μια που θα παραβλέψει το ελάττωμά μου συνήθως θα το κάνει επειδή έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση και κάτι σημαντικό της λείπει και αυτής.
02-07-2013, 18:16 #127
Ναι, είμαι κι εγώ πολύ περίεργος να μάθω...σίγουρα θα ακούσω πάλι το "με κάνει να νιώθω ασφαλής"...
-με κάνει να νιώθω οτι έχω άντρα δίπλα μου , όχι παιδάκι
-μπορώ να φοράω τα τακούνια που τόσο μου αρέσουν
-μπορώ με καμάρι να βγαίνω μαζί του για να βλέπουν όλες τι άντρακλα γκόμενο έχω
-μου αρέσει να τεντώνομαι προς τα πάνω για να τον φιλήσω
-νιώθω ασφαλής γιατί ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να μας την πέσουν τίποτα νίντζα στο δρόμο , ε ο ψηλός θα τους δειρεί ο κοντός θα τις φάει...
σε κάλυψα; ξέρω είναι και άλλοι εξίσου σοβαροί λόγοι αλλά βαριέμαι να τους γράφω όλους τώρα.Last edited by Zamanfu; 02-07-2013 at 19:17.
http://www.youtube.com/watch?v=Vr1T-uvg_vU
02-07-2013, 19:58 #128
Μα βρε παιδί μου, είναι προφανές ότι δεν το αντιλαμβάνεσαι, αλλά η απάντηση σου δείχνει ξεκάθαρα ότι αυτό που σε επηρεάζει δεν είναι το ύψος σου, αλλά ο συμπλεγματικός τρόπος σκέψης και οι παντελώς λανθασμένες (ή άνευ σημασίας) ερμηνείες που δίνεις. Δεν είναι μόνο τα γεγονότα ή τα δεδομένα που μας επηρεάζουν, αλλά πρωτίστως η αξία που τους δίνουμε και η δύναμη που τους αποδίδουμε.
- Είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι οι 99 στις 100 γυναίκες? Αν μιλάμε με στοιχεία, τότε περιμένω να παραθέσεις την επίσημη και διασταυρωμένη πηγή της άποψης σου. Γιατί ξέρεις, αν δεν είναι 99% αλλά ας πούμε 80% αυτές που προτιμούν ψηλούς, πάλι το συμπέρασμα είναι ότι ‘οι γυναίκες προτιμούν τους ψηλούς’, αλλά το 20% είναι όχι μόνο ένα μεγάλο ποσοστό, αλλά και ένας μεγάλος αριθμός από πραγματικές γυναίκες. Επιπλέον, αν λάβουμε υπόψη και άλλα δεδομένα, πχ ότι είναι άλλο το ‘ψηλότερος’ και άλλο το σκέτα ‘ψηλός’, ότι συχνά το ‘ιδανικό’ ιδίως για ένα μόνο χαρακτηριστικό, δεν έχει σχέση με την πραγματική επιλογή μας, ή ότι εκτός από το ύψος υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν την αρχική διαπροσωπική έλξη, τότε ο αριθμός των ‘διαθέσιμων’ γυναικών αυξάνεται. Και αν λάβουμε υπόψη ότι η αυτοεκτίμηση και οι κατάλληλες κινήσεις (πχ άλλος κύκλος ανθρώπων, άλλος τρόπος αναζήτησης, άλλα κριτήρια) μας φέρνουν πιο κοντά στον στόχο, τότε και οι δυνατότητες διευρύνονται και προσεγγίζεις το στόχο.
- Αν πάλι πιστεύεις ότι κατά πλειοψηφία όσες σε πλησιάζουν έχουν κάποιο ‘μειονέκτημα’ ή χαμηλή αυτοεκτίμηση, και πάλι δείχνεις περίτρανα ότι το βασικότερο εμπόδιο είναι η δική σου χαμηλή αυτοεκτίμηση που σε κάνει να προβάλλεις τη δικιά σου ανασφάλεια στους άλλους και να μεταφράζεις με όρους μειονεξίας τις κινήσεις τους, να τους ‘μετράς’ με βάση τα (υποθετικά μάλιστα) ‘ελλείμματα’ και όχι τα προτερήματα και έτσι να υποτιμάς /απαξιώνεις την επιλογή τους.
- Τέλος, ενώ δεν με άκουσες καν, είσαι ήδη βέβαιος ότι ‘σίγουρα θα ακούσεις’ μπλα μπλα... Οκ είσαι κάτω από το μέσο ύψος… αυτές οι ‘βεβαιότητες’ όμως βρε zamanfu είναι που σε καταποντίζουν…
Θα απαντήσω (αφού κι εσύ και το κεράσι είστε περίεργοι), αλλά πριν από αυτό να σε ρωτήσω το εξής
Ως προς την ‘ασφάλεια’, αν κάποιος είναι ψηλός αλλά λόγω υγείας δεν θα μπορούσε με τίποτα να με κάνει να νιώσω ‘ασφάλεια’ με την έννοια του ότι ‘θα δείρει τους νίντζα’, τι θα έλεγες? Θα τον διάλεγα ή όχι?
Και αλήθεια, αν σου πω ότι δεν θα τα έφτιαχνα με τίποτα με κάποιον έγχρωμο, τι θα συμπεράνεις?
02-07-2013, 20:10 #129
Εγώ πάντως θα διάλεγα μια που "δε μπορεί να δείρει τους ninja" και ας τις τρώγαμε μαζί...και ας είχε και πρόβλημα υγείας...θα καταναλώναμε μαζί τα χαρτομάντηλα και τα παυσίπονα και τους ορούς αν ήταν να είχε χιούμορ και να μην ήταν κομπλεξική.
Το δικό μου ερώτημα όμως είναι ...γιατί εκείνη δηλαδή θα περιμένει να δείρει τους ninja o zamanfu? χεράκια δε της έδωσε ο θεός?
Που πήγε η ισότητα κυρίες? Δεν είναι πολύ κοινότυπο να λέει η γυναίκα "να νιώθω ασφάλεια"?
Η αντίστοιχη φράση των αντρών ποια είναι btw?
02-07-2013, 22:19 #130
zamanfu,
όταν έχεις ένα εμφανισιακό τρανταχτό (όπως θεωρείς) μειονέκτημα, καλλιεργείς και προβάλεις περισσότερο τα δυνατά σου σημεία.
Δεν στηρίζεσαι στην εμφάνιση (μόνον) αλλά στη συμπεριφορά, και δεν εννοώ καλή καρδιά κλπ.
Να εμπνέεις αυτοπεποίθηση. Να είσαι ευχάριστος, ετοιμόλογος, ακομπλεξάριστος, τολμηρός. Επιτυχημένος, ενημερωμένος, έξυπνος, ενδιαφέρων. Εφόσον κρίνεις πως με την εμφάνισή σου δεν εγείρεις την επιθυμία στις γυναίκες να σε γνωρίσουν, πρέπει να το κάνεις με το φέρσιμό σου, την αύρα σου, το πώς κινείσαι στο χώρο που σε συναντούν.
Αυτά. Δν είμαι ψηλή (1.64) και ένας μεγάλος μου έρωτας στο παν/μιο (από τον οποίο μάλιστα έφαγα στο τέλος ξεγυρισμένη χυλόπιτα) ήταν στο ύψος μου, το πολύ 1.65. Με παράτησε για άλλη (πιο κοντή).
03-07-2013, 00:54 #131
Τι ωραία συμπεράσματα που βγάζεις για το πώς σκέφτομαι! Μάντης είσαι;;
Βασικά, αυτό που κάνεις λάθος είναι η "τσουβαλοποίηση" που κάνεις. Πιστεύεις ότι όλοι οι άνθρωποι και στη συγκεκριμένη περίπτωση όλες οι γυναίκες σκέφτονται το ίδιο.
Έχουμε και λέμε:
Πρώτον, τι να το κάνεις το περιτύλιγμα αν δεν είναι ωραίο το περιεχόμενο.
Δεύτερον, δε μου αρέσει να προσεγγίζω τους άνδρες. Προτιμώ να το κάνουν εκείνοι, σαν κυνηγοί που είναι (κυνηγοί λέμε τώρα,χαχα). Επομένως, αν με προσεγγίσει κανένας παιδαράς αλλά μέσα από τη συζήτηση καταλάβω πως δεν μου κάνει σαν χαρακτήρας, σαν μυαλό, σαν άνθρωπος γενικά, η όποια αρχική έλξη θα εξανεμιστεί.
Τρίτον, δε μου αρέσουν οι μπρατσαράδες. :-p
Τέταρτον, αν όλοι οι άνθρωποι σκέφτονταν το ίδιο όλες οι παχουλές και οι μη εμφανίσιμες γυναίκες θα έμεναν μόνες τους και όλοι οι κοντοί ή οι χοντροί άνδρες θα έμεναν μπακούρια.
Επιπλέον, νομίζεις πως τυχαία έγραψε ο Καρβέλας και τραγούδησε η Ρίτα, το "Είναι γάτα, είναι γάτα, ο κοντός με τη γραβάτα";;:-p
Αυτά είναι βγαλμένα από τη ζωή.;-)
03-07-2013, 02:38 #132
03-07-2013, 02:52 #133
Marina ασχετα με το ζητημα του θεματοθετη, μπορεις να πεις για ποιους λογους προτιμας ψηλοτερο ανδρα απο σενα? Ειναι κατι hard-wired ή εχει και αλλες ερμηνειες?
03-07-2013, 03:06 #134
03-07-2013, 03:29 #135
παιδιά είναι θέμα απλής προτίμησης. Τώρα ως προς το 'γιατί' υπάρχει η συγκεκριμένη προτίμηση, άμα το ψάξουμε μπορούμε να βρούμε πολλά... Αλλά έχουν σημασία?
Καταρχήν είπα ότι θέλω να είναι άνω του μέσου αντρικού ύψους (της χώρας μας εννοείται αφού εδώ ζω). Μα κι εγώ είμαι άνω του μέσου γυναικείου ύψους. Οπότε αν το δούμε λογικά, ζητάω το ανάλογο μου (το ακριβώς ανάλογο μάλιστα, δεν έχω καμία απαίτηση να είναι 2 μέτρα). Και ναι, μου αρέσει όταν φοράω τακούνια να μην του ρίχνω κεφάλι (btw δεν μου αρέσει ούτε να τεντώνομαι προς τα πάνω ούτε προς τα κάτω), αλλά ως γνωστόν περισσότερες ώρες περνάμε χωρίς τακούνια παρά με αυτά. Επίσης, ο πατέρας μου είναι ψηλός καθώς και όλοι οι άντρες κοντινοί συγγενείς (παππούδες, θείοι, ξαδέρφια κλπ), οπότε αυτό το μοντέλο έχω συνηθίσει, αυτό μου αρέσει, αυτό θέλω :p Να τονίσω ότι ουδείς έχει απαίτηση από εμένα να... βρω εξίσου ψηλό, ούτε εμένα με νοιάζει στο ελάχιστο να μη φανεί 'διαφορετικός'. Και έχω κι άλλες προτιμήσεις που κάποιες φορές είναι σημαντικές, κάποιες όχι. Πχ δεν μου αρέσουν τα γένια (ούτε καν το αξύριστο λουκ). Δεν μου αρέσουν καθόλου οι έγχρωμοι, δεν μου αρέσουν εύκολα οι ξανθοί. Δεν μου αρέσουν οι πολύ μεγαλύτεροι και πολύ μικρότεροι.
Γενικά, ναι στο να ψάχνουμε τι ακριβώς σημαίνουν οι προτιμήσεις μας, ιδίως αυτές που είναι πολύ ιδιαίτερες και πολύ επαναλαμβανόμενες, ή μας είναι εντελώς αναγκαίες για να λειτουργήσουμε, ναι στο να τις αναθεωρούμε και να τις προσαρμόζουμε αν τελικά δεν νιώθουμε ευτυχισμένοι ή μας δυσκολεύουν τη ζωή, όχι στην ενοχοποίηση και στις αυθαίρετες ερμηνείες :D