Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 53 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 781
    Senior Member
    Πως γνωριστηκατε θεματοθετρια με το παλικαρι? Και πριν ποσο καιρο?

Banned
    Quote Originally Posted by astimatnam View Post
    οποτε; καθομαι στ αυγα μου κ περιμενω απ αυτον πλεον;; (προβληματα που εχει ο κοσμος ε;)
    Καλημέρα...Ανοίξατε θέμα το οποίο δεν έχει λύση.Είναι καθαρά στον χαρακτήρα του κάθε ατόμου.Είτε είναι άντρας,είτε είναι γυναίκα...Αυτό το ''οχι δε θα στείλω εγώ,γιατί είμαι γυναίκα...ή όχι δε θα στείλω εγώ γιατί είμαι άντρας.....'' ...πρέπει να σταματήσει!!!Εκτός αν θελουμε να συμπεριφερόμαστε σαν 15χρονα για όλη μας τη ζωή.Φυσικά κι αν ενδιαφέρεσαι θα πρέπει να στείλεις.Αν όμως δεις ότι το ενδιαφέρον το πάρει ο άλλος ότι είσαι δεδομένη,τότε δεν ασχολείσαι...Αυτό ισχύει και για τους άντρες.Γιατί βλέπουμε τις σχέσεις από την μεριά του εγωισμού μόνο?Δηλαδή αν σου στείλω ένα μνμ να βρεθούμε τι θα πεις?Ε είναι λιγούρης?Αλλά αν δε στείλω τι θα πεις?Χαθηκαν οι άντρες??Άς μη τα βλέπουμε όλα από την αρνητική τους πλευρά κι όπως μας συμφέρει.Μη το πάρει κανεις προσωπικά,γενικά μιλάω και με τις καταστάσεις που έχω ζήσει και με αυτές που βλέπω....
    .....και ναι μπορεί να ξενέρωσε...
    .....μπορεί να περιμένει εσένα...
    ....μπορεί να ήθελε να περάσει την ώρα του...
    ....μπορεί αν ήθελε σεξ και να του έριξες ακυρο και να σε γραψε
    ....μπορεί να έχει γκόμενα...
    ....μπορεί να σε γουστάρει τρελά αλλά δε θέλει να το δείξει επειδή φοβάται την δική σου αντίδραση....
    ....μπορεί...
    ....μπορεί....

Αλλά τι σχέση έχουν όλα αυτά τα μπορεί και για πιο λόγο να τα σκεφτόμαστε,όταν μπορούμε απλά κι εύκολα,να σηκώσουμε το τηλεφωνάκι μας και να μάθουμε!!!Ούτε εμείς θα παιδευόμαστε,ούτε ο άλλος...
    :)

Banned
    Γιατι απλως δεν σε γουσταρει , το ιδιο ισχυει κ για τα δυο φυλα . Την κοπανας κ τελειωσε . Θα αναλωνεσαι με τα πως κ γιατι του καθενος ( μιας ) ?
    Last edited by vagpap; 13-07-2013 at 13:17.

ΠΩ ΠΩ τι μου θύμησες τώρα...είχα πρίν απο πολλά χρόνια την ίδια απορία, όμως όσο μεγάλωνα κι εκτιμούσα τον εαυτό μου, έπαψε να με απασχολεί αυτό, έμαθα να σκέφτομαι σαν άντρας, εαν δεν επικοινωνεί θα έχει τους λόγους του που δεν με αφορούν ...ακόμα κι αν κάποιος που έχω σχέση σήμερα ,πάψει την επικοινωνία ξαφνικά, εαν δεν πέθανε , δεν με αφορά τι του έχει συμβεί ή τι σκέφτεται. Αυτά. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Senior Member
    Συνηθεια κι εγω πλεον καπως ετσι σκεφτομαι.. τα βλεπω περισσοτερο με την αντρικη οπτικη και ειμαι πιο σταρχιδιστρια.. παλιοτερα ημουν ευαισθητουλι και σερνομουν πισω απο εναν μαλακα που με χωρισε και νομιζα οτι το τελος του κοσμου ηρθε.. πλεον αν θελει καλως, αν δεν θελει παλι καλως και την ευχη μου να χει.. κανεις δεν ειναι κανενος και δεν μπορει να γινει.. τον ερωτα τον νιωθεις, δεν τον προγραμματιζεις, ουτε τον αναλυεις, ουτε τον πιεζεις.. και απο τη μερια του αντρα υπαρχουν απειρες ενδειξεις να δεις αν ενδιαφερεται.. λεμε ΟΧΙ στους πλατωνικους ερωτες! ο αντρας οκ να ειναι κ κυνηγος, αλλα οχι κ να μας πρηζει! αυτα! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Συνηθεια κι εγω πλεον καπως ετσι σκεφτομαι.. τα βλεπω περισσοτερο με την αντρικη οπτικη και ειμαι πιο σταρχιδιστρια.. παλιοτερα ημουν ευαισθητουλι και σερνομουν πισω απο εναν μαλακα που με χωρισε και νομιζα οτι το τελος του κοσμου ηρθε.. πλεον αν θελει καλως, αν δεν θελει παλι καλως και την ευχη μου να χει.. κανεις δεν ειναι κανενος και δεν μπορει να γινει.. τον ερωτα τον νιωθεις, δεν τον προγραμματιζεις, ουτε τον αναλυεις, ουτε τον πιεζεις.. και απο τη μερια του αντρα υπαρχουν απειρες ενδειξεις να δεις αν ενδιαφερεται.. λεμε ΟΧΙ στους πλατωνικους ερωτες! ο αντρας οκ να ειναι κ κυνηγος, αλλα οχι κ να μας πρηζει! αυτα! :)
    μα αυτο ειναι το θεμα, οτι δε κηνυγησε!! οχι ενταξει ειμαι υπερβολικη. δε χαθηκε ο κοσμος να περιμενω κ κανα δυο μερε. κ αν δεν.... θα σηκωσω εγω το τηλεφωνακι μου γτ εγω ειμαι σιγουρη οτι ενδιαφερομαι. τωρα αν ο αλλος δεν ειναι.... ολα καλα.
    Every morning we are born again

Senior Member
    Ψηφιζω αντρα κυνηγο, γιατι το βρισκω γοητευτικο. Ωστοσο.....αγαπητε Ντου....το να σου στειλει ενας ανδρας που ενδιαφερεσαι μηνυμα, σε καμια περιπτωση δε θα σκεφτουμε οτι ειναι ληγουρι....ειναι ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ κλασσικη περιπτωση, να περιμενεις να ξαναδωσει σημειο ζωης! Εαν ενδιαφερεστε, απλα κουνηθειτε λιγο!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Ψηφιζω αντρα κυνηγο, γιατι το βρισκω γοητευτικο. Ωστοσο.....αγαπητε Ντου....το να σου στειλει ενας ανδρας που ενδιαφερεσαι μηνυμα, σε καμια περιπτωση δε θα σκεφτουμε οτι ειναι ληγουρι....ειναι ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ κλασσικη περιπτωση, να περιμενεις να ξαναδωσει σημειο ζωης! Εαν ενδιαφερεστε, απλα κουνηθειτε λιγο!!!
    ε μα ναι... δλδ τι σε πειραζει να πεις οτι θελεις να με ξαναδεις; φοβασαι μηπως "ευνουχιζεσαι" μ αυτο τον τροπο; αφου φανηκε οτι περασες καλα, θελεις να λειτουργεις με γριφους; αλλα προφανως οπως ειπε κ καποιος παραπανω, ισως ηθελε απλα να περασει την ωρα του με μια κοπελα κ μεχρι εκει. γιατι μας βαζετε σε τετοιες διαδικασιες ομως, αυτο δε μπορω να καταλαβω!!

Senior Member
    μα αυτο ειναι το θεμα, οτι δε κηνυγησε!! οχι ενταξει ειμαι υπερβολικη. δε χαθηκε ο κοσμος να περιμενω κ κανα δυο μερε. κ αν δεν.... θα σηκωσω εγω το τηλεφωνακι μου γτ εγω ειμαι σιγουρη οτι ενδιαφερομαι. τωρα αν ο αλλος δεν ειναι.... ολα καλα.
    Ε αυτος μαλλον θα ναι μαμουχαλος η ντροπαλουλης και θα περιμενει το αυγο στο πιατο ετοιμο! Οποτε πανε εσυ ταιστον και αν δεις οτι του αρεσει τα φαι, συνεχιζεις! αν δεν πειναει, τον αφηνεις! (μεταφορικα αυτα!) :p

Banned
    εγω εξαφανιζομαι γενικα οταν δε με εμπνεει το περιβαλον πιστευω οτι ο συνομιλητης μου δεν εχει καλες προθεσεις η δε με καταλαβενει η δε μπωρω να συνενοηθω μαζι του

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω εξαφανιζομαι γενικα οταν δε με εμπνεει το περιβαλον πιστευω οτι ο συνομιλητης μου δεν εχει καλες προθεσεις η δε με καταλαβενει η δε μπωρω να συνενοηθω μαζι του
    Ιησους Χριστος Νικα Και Ολα Τα Κακα Σκορπα
    +Ευλογησον πατερ αγιε δεσποτααααα +
    Ντουννν!!! (εκλησσιαστικο οργανο σε σολ διεση) :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Ιησους Χριστος Νικα Και Ολα Τα Κακα Σκορπα
    +Ευλογησον πατερ αγιε δεσποτααααα +
    Ντουννν!!! (εκλησσιαστικο οργανο σε σολ διεση) :p
    χαχαχαχαχαα θεα!! αλεξανδρε τοτε γτ βγαινεις μαζι της εξαρχης αγορι μου???

Senior Member
    mantamitsa, οταν ειδα τον τίτλο του θέματος σου, νομισα πως θα εννοουσες για καποιον που δεν ξαναφανηκε ποτε. Μα εθεσες θεμα γιατι δεν εστειλε μηνυμα την επομενη μερα;; Ελεος. 100 λογοι μπορει να υπαρχουν, οπως πχ να εχει "καει" αλλες φορες που εχει στειλει και καποιες θεωρησαν οτι κολλαει και τις πρηζει (υπαρχουν κι αυτες), ή να ειναι καπου και να μη μπορεσε κλπ.

Γενικα παντως γι αυτους που δεν ξαναεμφανιζονται ποτε, ειναι προφανες οτι ξενερωσαν με κατι και το να ξαναβγουν μαζι της τους κανει πιο πολυ αγγαρία παρα ευχαρίστηση. Το οτι ζήτησαν επιμονα να βγουν πριν οφειλεται στο οτι πριν δεν ηξεραν πως ειναι να ειναι με τον αλλον. Επισης το γιατι εδωσαν φιλια και εκαναν σεξ στο ραντεβου, αφου ηδη εβλεπαν οτι μαλλον δεν θα υπαρξει δευτερο, η απαντηση ειναι απλη... Γιατι να μη κανουν;; Προφανως τους αρεσε η αλλη για να ζητησουν ραντεβου. Μαλάκες ειναι; Χαχα

Banned
    χαχαχαχαχαα θεα!! αλεξανδρε τοτε γτ βγαινεις μαζι της εξαρχης αγορι μου???
    se ποια αναφερεσε οτι βγενω?

Senior Member
    κοριτσια ελατε να βγαλουμε το αχτι μας!! χαχαχα
    κατεβαζα το μποξερακι,ξαπλωσα μπρουμητα και χω τον βουρδουλα στο στομα και σας περιμενω,αχχαχα

εχω αρχισει και φοβαμαι σε αυτο το τοπικ :P

Page 3 of 53 FirstFirst 1234513 ... LastLast