Results 16 to 30 of 38
-
12-07-2013, 23:51 #16
τι να σου πω.. θα της το ρίξω και σαν ιδέα να δω τι θα πει ...
αυτό που είπες για την αφοσίωση πιο πριν το καταλαβαίνω... αλλά όλο αυτό το διάστημα θα ορκιζόμουν έτσι όπως την έβλεπα ότι θα έκανε πολλά παραπάνω χωρίς καν να της το ζητήσω... μια μέρα μάλιστα μου είχε πει χαρακτηριστικά πως εάν χρειαστεί θα περίμενε και το διπλάσιο χρονικό διάστημα για να είναι μαζί μου ...
- 13-07-2013, 00:14 #17
Μια μερα....η μερα ομως περασε και μαζι της περνανε και αλλα. Οπως σου ξαναιπα, δες πρωτα εσυ τί πραγματικα θελεις και μετα παρε τις αποφασεις σου. Μη νιωθεις εξαρτημενος απο ενα δικο της ναι ή οχι.
14-07-2013, 00:32 #18
λοιπόν σήμερα που βρεθηκαμε της το έπαιξα χαλαρός ήταν πολύ πιο καλά τα πράγματα... δεν τις ανέφερα τίποτα... ούτε έκανα συζητήσεις για το θέμα μας .. έδειχνε ότι προσπαθεί... φαίνεται σαν να ξεμπλοκάρει...
δεν ξέρω θα δείξει .. το βράδυ μου έδειξε στο fb κάτι φωτό που βγάλαμε σήμερα και μου λέει δεν είμαστε όπως πριν .. δεν είμαστε το ίδιο ευτυχισμένοι.. ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΕΙ ΦΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ? δεν ξέρει ότι προσπαθούμε να το καλυτερέψουμε όλο αυτό και είμαστε σε αυτή τη φάση τώρα ? θέλει χρόνο ..
η φίλη της λέει την είπε σκληρή σήμερα με την συμπεριφορά της... ένας γνωστός μου είπε ένα παράδειγμα ενός ζευγαριού που περάσανε τέτοια φάση μόλις ξεκίνησαν να συγκατοικούν και δοκιμάστηκαν... τα κατάφεραν όμως μαζί... της το είπα το παράδειγμα και μου λέει "μαλιστα"... προσπαθεί αλλά έχει πολύ αρνητικότητα.. πάντα γενικά ήταν της γνώμης πως εάν πληγωθούμε έστω και λίγο δεν ξανακολλάει όλο αυτό .. εγω δεν το πιστεύω αυτό .. έτσι δοκιμάζεσαι όμως!!
εγώ δεν την θεωρώ σκληρή .. περνάει την φάση της ... ελπίζω να επανέλθει όπως ήταν πριν μια βδομάδα.. τι να πω.. δεν ξέρω τι άλλο να κάνω
14-07-2013, 00:42 #19
Εκπληκτε....κι εγω μολις συγκατοικησα με τον φιλο μου, με τον οποιο επισης ημασταν μακρια για ενα χρονο περιπου, τα πραγματα στραβωσανε και χωρισαμε. Με δικη μου πρωτοβουλια. Και να φανταστεις οτι εγω αντιθετως ημουν πολυ ενθουσιασμενη στην αρχη με την ιδεα. Ωστοσο, το γεγονος οτι ειναι τοσο αρνητικη, δε σου λεει κατι; Εαν η ιδια δε θελει να προσπαθησει, δε θα το κανει και ποτε..
14-07-2013, 00:46 #20
λοιπον εάν είχατε την παραμικρή ιδέα για το πόσο αγάπη και ενθουσιασμό είχε μέχρι και πριν μια βδομάδα ...την ιδέα της συγκατοίκησης για του χρόνου δεν ήταν δική μου! το ξαναλέω..
μα είναι δυνατόν έτσι στα μπαμ ξενερώνεις με τον άλλο? ξενέρα θεωρείς ότι είναι αυτό? γιατι εσύ δοκίμασες κάτι.. την συγκατοικηση και εκεί ίσως είδες πράγματα που δεν ήθελες να δεις ... εδω? δεν πρόλαβα καν να έρθω... ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα !
14-07-2013, 00:54 #21
Μήπως, εχει στο μεταξυ γνωρισει καποιον αλλον; Γιατι, πως γινεται να λες οτι πριν μια εβδομαδα ηταν τοσο ενθουσιασμενη και ξαφνικα να παγωσε; Δε μπορει,κατι εχει μεσολαβησει.
14-07-2013, 01:03 #22
14-07-2013, 01:11 #23
....βρε παιδι μου, γιατι να περνας ολη αυτη την αναστατωση; Εννοω οτι ενταξει, ολα μεσα στη ζωη ειναι. Εαν ειναι να ειστε μαζι και αυτη με την αρνητικοτητα της και την γκρινια της να σου κανει την ψυχολογια χαλια, τοτε εισαι αξιος των επιλογων σου! Σκοπος ειναι τα πραγματα να ρεεουν με ευκολια, οχι να τα πιεζουμε τοσο. Και στην τελικη, οκ, πες οτι χωριζεις. Πρωτη φορα θα ειναι; Ή μηπως θα εξαφανιστει το συμπαν. Τί χειροτερο πια μπορει να συμβει; Πρεπει να ηρεμησεις και να παρεις τα πανω σου. Μη θεοοποιουμε ανθρωπους, ειναι κριμα.
14-07-2013, 01:19 #24
γιατί την αγαπώ πολύ και πιστεύω σε αυτή.. σε αυτή που ήξερα μέχρι πριν μια βδομάδα...
δεν μπορώ... θέλω να το παλέψω κιάλλο.. δεν είναι η ίδια αλλα θα προσπαθήσω να την κάνω να γίνει αυτή που ήταν πριν μια βδομάδα... ας κάνω την ψυχολογία μου σκατά... μπροστά της θα είμαι χαλαρός και όσο αντέξω.. αρκεί να βλέπω ότι προσπαθει
14-07-2013, 01:23 #25
Κοιτα, προσωπικα ειμαι υπερμαχος της αγαπης, παλευα παρα πολυ γι αυτην. Ομως ειναι καλο να καταλαβαινεις οταν η αγαπη γινεται εγωισμος. Καταλαβαινω οτι την αγαπας πολυ, ομως πουθενα δε βλεπω εσενα σε ολα αυτα τα ποστ. Εκτος εαν θες να αφιερωσεις τη ζωη σου εξ ολοκληρου σε αυτην. Τοτε, οκ.
14-07-2013, 01:32 #26
μα ξέρω πως εάν γίνει όπως ήταν πριν θα υπάρχει και το "εγω" μέσα... και αυτό γιατί είναι άνθρωπος που ξέρει να πέρνει λίγα και να δίνει πολλά ... γιαυτό είπα πιο πάνω ότι θα το προσπαθήσω για όσο αντέξω αρκεί να το προσπαθεί ... και να βλέπω βελτίωση...
κάτι που θέλω να προσθέσω... ποτέ μα ποτέ δεν κατάλαβα τι πάει να πει ότι θεωρείς τον άλλο δεδομένο ! ποτέ όμως ... ένα κύριος λόγος από όλους τους οποίους μου είχε αναφέρει όταν προσπαθούσα να την κάνω να μου πει τον λόγο είναι αυτός... ότι θεώρησα δεδομένο ότι θα ξαναπεριμένει και στην θητεία μου ... Εγώ όμως ήξερα πως θεωρείς δεδομένο κάποιο όταν δεν τον εκτιμάς και αδιαφορείς θεωρώντας ότι δεν θα αντιδράσει... εγώ και την εκτιμάω και δεν αδιαφορώ ... ποτέ όμως δεν με προειδοποίησε ότι μην μου πεις για το εάν θα περιμένω ...
οπότε εν μέρη υπάρχει και αυτός ο λόγος ...
είναι αρκετά σοβαρός για να ξενερώσει απο την μια βδομάδα στην άλλη... ??
14-07-2013, 01:40 #27
Αγαπητε, πιθανον η ριζα του κακου ειναι το γεγονος οτι θα ξαναφυγεις. Στο ειπα και πιο πανω. Μιλα μαζι της γι αυτο το θεμα. Προσωπικα, κι εγω θα εκνευριζομουν, ακομη και αν σε αγαπουσα, θα μου ξενιζε το γεγονος οτι παλι θα ειμαστε χωρια. Θα σε ηθελα κοντα μου. Ειναι απλα τα πραγματα. Οι γυναικες θελουμε επιβεβαιωση, στοργη, προστασια. Ειδικα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα, σας θελουμε ακομη πιο κοντα μας. Οσο να ναι, θα ψιλοεπεσε απο τα συννεφα οταν της ειπες οτι θα φυγεις. Αμεσως θα σκεφτηκε " δε με υπολογιζει, κανει ο,τι θελει αυτος, παλι θα φυγει, μονο την παρτη του κοιταει, κτλ κτλ" ακομη και αν εσυ στην πραγματικοτητα κανεις ακριβως τα αντιθετα.
14-07-2013, 01:41 #28
το ήξερε απο πέρισυ.... δεν της είπα τώρα ότι αποφάσισα να φύγω πάλι
έχω σκοπό πάντως να της το πω και αυτό
14-07-2013, 01:42 #29
Ναι, αλλα περσυ μπορει να μην την ενοχλουσε τοσο σαν ιδεα και φετος να αναθεωρησε. Οπως και ναχει, ειναι κακο να πιεζεις καταστασεις.
14-07-2013, 01:44 #30
μπορώ να αναβάλλω την θητεία μου για ένα χρόνο εάν όντως αυτή είναι η ρίζα του κακού ... υπάρχει λύση