Results 76 to 90 of 781
-
15-07-2013, 18:33 #76
- 15-07-2013, 18:42 #77
Οχι , ειμαι των δεσμευσεων , ειχα δεσμους 8χρ , 1,5 χρ , 2 χρ , κ ταλα ηταν 6μηνακια . Οne night stand , ουδεποτε εχω κανει . Τωρα το γιατι στα 52 μ , δεν εχω παντρευτει ποτε , ειναι μια τελειωε διαφορετικη ιστορια.
15-07-2013, 18:45 #78
Χαχαχαχχαχαχα......ασε.....ξερ� �....δεν εισαι των δεσμευσεων.....χαχαχαχα.....
Οπως και το 99% των ανδρων.
Διοτι εαν ειστε με καποια....παει.....το χανετε το παιχνιδι....σας τυλιγουν.....σας κακομεταχειριζονται....γιατ ι αλλωστε ολες οι γυναικες ενδομυχα αυτο θελουν....να σας τυλιξουν και να σας βασανιζουν μια ζωη....χαχαχαχα
Βαγγελη , εμενα αυτη η συμπεριφορα μου προκαλει ακριβως το αντιθετο, την απομακρυνση. Οταν λεω απροβλεπτος δεν εννοω αυτο. Ενοοω ευρηματικος. Το να εισαι μια ετσι, μια αλλιως....μου κανει ανισορροπο ατομο. Και οχι, δε θα με ελκυε κατι τετοιο. Βεβαια....στην τελικη τί σας νοιαζει; Εαν δε σου κατσω εγω, θα σου κατσει η διπλανη μου. Σιγα μην προσπαθησεις τωρα για μενα.
15-07-2013, 18:47 #79
Βαγγελη , εμενα αυτη η συμπεριφορα μου προκαλει ακριβως το αντιθετο, την απομακρυνση. Οταν λεω απροβλεπτος δεν εννοω αυτο. Ενοοω ευρηματικος. Το να εισαι μια ετσι, μια αλλιως....μου κανει ανισορροπο ατομο. Και οχι, δε θα με ελκυε κατι τετοιο. Βεβαια....στην τελικη τί σας νοιαζει; Εαν δε σου κατσω εγω, θα σου κατσει η διπλανη μου. Σιγα μην προσπαθησεις τωρα για μενα.[/QUOTE]
σωστα τα λες φιλη μου...
15-07-2013, 18:52 #80
Εχω καταληξει σε αυτο, οτι πλεον δεν προσπαθουν γιατι ολα βρισκονται ευκολα, στο πιατο. Γιατι να προσπαθησει καποιος για μενα, οταν βρισκει τριγυρω τα παντα ευκολα, γρηγορα, χωρις πολλα πολλα. Δεν υπαρχει πλεον καμια αξιολογηση, ο,τι κατσει, οπως να ναι....Γα*ω τις εποχες μου.
15-07-2013, 19:31 #81
Γενικως βαριομαστε να ασχοληθουμε (βαζω πρωτο πληθυντικο επειδη το κανουμε κ εμεις οι γυναικες).
δεν εχουμε τη διαθεση να δουμε αν κατι αξιζει τλκ η οχι.
15-07-2013, 19:34 #82
Συμφωνω πως προκειται και για τα δυο φυλα, ωστοσο....θεωρω οτι οι γυναικες κατα κυριο λογο περνανε τα περισσοτερα. Γιατι εμεις ειμαστε φυσει συναισθηματικες, παντα προσδοκουμε να γινει κατι μετα το ραντεβου και συνεχεια μας κατατρωει ο φοβος οτι ο αλλος μπορει να εχει αλλεργια στις σχεσεις, κτλ κτλ. Προσωπικα ξερω πααααααααρα πολλες γυναικες που οχι μονο αυτη την περιοδο, και τον χειμωνα και ολο τον χρονο βγαινουν ραντεβου και ολο και ελπιζουν. Και το να πετυχεις κατι καλο ειναι πλεον θαυμα. Κανεις τον σταυρο σου.
15-07-2013, 20:15 #83
15-07-2013, 20:18 #84
κοιτα..
το να μην παρει την αμεσως επομενη, δεν σημαινει τιποτε ιδιαιτερο, μπορει να επαιρνε την μεθεπομενη η καποια απο τις επομενες μερες.καπου κοντα παντως, οχι τον αλλο μηνα..
το να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ειτε μουγγα ειτε με γελοιες δικαιολογιες , ειτε στο πρωτο ειτε στο επομενο ραντεβου, σημαινει ξεκαθαρα οτι δεν γουσταρει.:rolleyes:
το οτι εκανες κινηση εσυ και δεν συζητησε για καποια συνεχεια, δεν ειναι καλο δειγμα επισης.
η "χημεια" ειναι καλη ενδειξη οταν την νοιωθουν και οι δυο.εκεινος δεν ξερουμε τι ενοιωσε.
μιλας για τον τον μικροτερο του αλλου μηνυματος η ειναι αλλος?
15-07-2013, 20:22 #85
Συγγνώμη ρε αγάπη αλλα το "συναισθηματικες" κλπ ας το "αφησουμε" στην άκρη.Δυστυχώς έχω γνωρίσει άτομο το οποιο έπαθε εγκεφαλικό γιατί βρήκε την "συναισθηματικια" του με των κολλητό του.Έμεινε φυτό στα 21.Οποτε αστο.Ξεκολλα από το παραμύθι και άκου τι λέει η "λακρυμοσα" να μάθεις τίποτε να oum.
15-07-2013, 20:38 #86
Αγαπητο μελος, ο καθενας με τα βιωματα και την αποψη του.
15-07-2013, 21:09 #87
Εγώ έχω να πω οτι υπάρχουν πάρα πολλοί μα***ες και αλήτες εκεί έξω, που θέλουν και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο και μετά αμπελοφιλοσοφούν με τις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων! Το 80% των "ανδρών" συμπεριφέρονται οπως τους βολεύει, ειναι παρτάκηδες και πολύ πιο συμφεροντολόγοι από εμάς τις γυναίκες. πιστεύω οτι οι περισσότερες καταλαβαίνουμε αν οχι το διαισθανομαστε εξαρχης ποιος αξιζει το ενδιαφερον μας και ποιος οχι και ποιος ενδιαφερεται πραγματικα αλλα λογω φοβου της απορριψης και της μοναξιας δεν θελουμε να το αντιμετωπισουμε και να μην ασχοληθουμε καν με τετοιες πριπτωσεις ! και για αυτους τους τυπους που αναφερεστε αναρωτιεμαι αμα εισαι τοσο μαγκας γιατι δε βγηκες ραντεβου με αυτη που γουσταρεις πραγματικα και οχι να ψαχνεις επιβεβαιωση δεξια και αριστερα?αλλα μηπως λεω εισαι πολυ λιγος για αυτην για την οποια "καιγεσαι" πραγματικά?????
15-07-2013, 21:25 #88
χμ.. δεν ειναι ετσι ακριβως
εγω ξερω και πολλες αλητισες και μαλακισμενες και υποκριτριες κι ας θελουν σχεση με τον καθενα που γνωριζουν η και πριν ακομα τον γνωρισουν.:rolleyes:
δεν ειναι η επιθυμια για σχεση το κριτηριο του πιο "σωστου" ανθρωπου.
και ο φυλετικος διαχωρισμος ειναι λαθος νομιζω.απλα ειναι μετατοπισμενα τα κριτηρια.
για λογους κοινωνικους κυριως και οχι συναισθηματικους οπως υποστηριζουν καποιοι, οι πιο πολλες γυναικες ειναι προσανατολισμενες στο κυνηγι της σχεσης/δεσμευσης, ενω οι πιο πολλοι ανδρες στο κυνηγι των γνωριμιων η του σεξ.
και στους δυο υπαρχουν καφροι, απλα εκφραζονται διαφορετικα.
γιατι δηλαδη ειναι πιο καφρος καποιος ανδρας που επειδη δεν γουσταρει φευγει, απο καποιαν γυναικα που πριν ακομα τον γνωρισει "ξερει" οτι θελει δεσμευση η λεει ψεματα οτι εχει αισθηματα, οταν το μονο που εχει ειναι ο φοβος της απορριψης και της μοναξιας?
15-07-2013, 21:28 #89
Bεβαια , αν εχεις την στοιχειωση αξιοπρεπεια , οσοι μαλακες και να βρεθουν στον δρομο σου δεν θα σε χαλασουν.....
15-07-2013, 21:36 #90
Σαν κοπελα θεωρω οτι ακομα και στην περιπτωση που καποιες κοπελες δεν φερονται σωστα ειναι γιατι εχουν πληγωθει πολυ και για να το πω απλα κανουν οτι τους εκαναν! Και επισης να σου πω οτι μια σοβαρη κοπελα δεν βγαινει ραντεβου με οποιον της το προτεινει μονο και μονο για ν ακανει σχεση. Της αρεσει και ειναι διατεθειμενη να τον γνωρισει σαν ατομο.
εγω δεν βρισκω ανηθικο το γεγονος καποιος να διαπιστωσει οτι δεν ταιριαζει με τον αλλο και να μη δωσει συνεχεια σε μια γνωριμια. Βρισκω ανηθικο ομως να κυνηγας μια κοπελα για καποιο διαστημα, να εχετε μιλησει, να ξερεις καποια πραγματα για αυτην, να της λες πραγματα που δεν τα πιστευεις και μετα οταν βλεπεις οτι τελικα δεν μπορεις να παρεις αυτο που ηθελες εξαρχης ή βρηκες νεο θυμα τοτε "μην τον ειδατε".