Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 53 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 781
    Senior Member
    Quote Originally Posted by vagpap View Post
    Εννοω οτι πχ εκει που η κοπελλα με ειχε για ' σιγουρο ' κ ' δεδομενο ' στην πορεια ανακαλυπτε οτι μονο ετσι δεν ειμαι . Αυτο ειναι η κεντρικη ιδεα . Οσο εκει που αναφερεις ' μαγκια ' , διευκρινησα ,( στο τελος }, οτι δεν το κανω επιτηδες , ετσι μου βγαινει , ιδιοσυγκρασιακα , αν θελεις .
    κ πως καταφερνεις να κρατησεις μια σχεση ετσι? ασε...ξερω... δεν εισαι των δεσμευσεων...

Banned
    Οχι , ειμαι των δεσμευσεων , ειχα δεσμους 8χρ , 1,5 χρ , 2 χρ , κ ταλα ηταν 6μηνακια . Οne night stand , ουδεποτε εχω κανει . Τωρα το γιατι στα 52 μ , δεν εχω παντρευτει ποτε , ειναι μια τελειωε διαφορετικη ιστορια.

Senior Member
    Χαχαχαχχαχαχα......ασε.....ξερ� �....δεν εισαι των δεσμευσεων.....χαχαχαχα.....

Οπως και το 99% των ανδρων.

Διοτι εαν ειστε με καποια....παει.....το χανετε το παιχνιδι....σας τυλιγουν.....σας κακομεταχειριζονται....γιατ ι αλλωστε ολες οι γυναικες ενδομυχα αυτο θελουν....να σας τυλιξουν και να σας βασανιζουν μια ζωη....χαχαχαχα

Βαγγελη , εμενα αυτη η συμπεριφορα μου προκαλει ακριβως το αντιθετο, την απομακρυνση. Οταν λεω απροβλεπτος δεν εννοω αυτο. Ενοοω ευρηματικος. Το να εισαι μια ετσι, μια αλλιως....μου κανει ανισορροπο ατομο. Και οχι, δε θα με ελκυε κατι τετοιο. Βεβαια....στην τελικη τί σας νοιαζει; Εαν δε σου κατσω εγω, θα σου κατσει η διπλανη μου. Σιγα μην προσπαθησεις τωρα για μενα.

Senior Member
    Βαγγελη , εμενα αυτη η συμπεριφορα μου προκαλει ακριβως το αντιθετο, την απομακρυνση. Οταν λεω απροβλεπτος δεν εννοω αυτο. Ενοοω ευρηματικος. Το να εισαι μια ετσι, μια αλλιως....μου κανει ανισορροπο ατομο. Και οχι, δε θα με ελκυε κατι τετοιο. Βεβαια....στην τελικη τί σας νοιαζει; Εαν δε σου κατσω εγω, θα σου κατσει η διπλανη μου. Σιγα μην προσπαθησεις τωρα για μενα.[/QUOTE]

σωστα τα λες φιλη μου...

Senior Member
    Εχω καταληξει σε αυτο, οτι πλεον δεν προσπαθουν γιατι ολα βρισκονται ευκολα, στο πιατο. Γιατι να προσπαθησει καποιος για μενα, οταν βρισκει τριγυρω τα παντα ευκολα, γρηγορα, χωρις πολλα πολλα. Δεν υπαρχει πλεον καμια αξιολογηση, ο,τι κατσει, οπως να ναι....Γα*ω τις εποχες μου.

Senior Member
    Γενικως βαριομαστε να ασχοληθουμε (βαζω πρωτο πληθυντικο επειδη το κανουμε κ εμεις οι γυναικες).
    δεν εχουμε τη διαθεση να δουμε αν κατι αξιζει τλκ η οχι.

Senior Member
    Συμφωνω πως προκειται και για τα δυο φυλα, ωστοσο....θεωρω οτι οι γυναικες κατα κυριο λογο περνανε τα περισσοτερα. Γιατι εμεις ειμαστε φυσει συναισθηματικες, παντα προσδοκουμε να γινει κατι μετα το ραντεβου και συνεχεια μας κατατρωει ο φοβος οτι ο αλλος μπορει να εχει αλλεργια στις σχεσεις, κτλ κτλ. Προσωπικα ξερω πααααααααρα πολλες γυναικες που οχι μονο αυτη την περιοδο, και τον χειμωνα και ολο τον χρονο βγαινουν ραντεβου και ολο και ελπιζουν. Και το να πετυχεις κατι καλο ειναι πλεον θαυμα. Κανεις τον σταυρο σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Ρε παιδια.. μην τα αναλυετε τοσο τα θεματα των σχεσεων.. χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν, αλλα ειδα κι αλλα θεματα σε αυτην την κατηγορια του τυπου ''γιατι οι αντρες ετσι, γιατι η γκομενα μου ειπε αυτο κ τι εννοουσε, γιατι ολοι διασκεδαζουν, χαιρονται στα αληθεια η υποκρινονται κτλ..'' μην την ψαχνετε τοσο και μην γραφετε σεντονια (το λεω εγω η αρχισεντονου) τη στιγμη που πιθανον ο αλλος/η αλλη οντως διασκεδαζουν, ζουν τη ζωη τους κι εσεις ψαχνετε γιατι ειστε εσεις χαλια και τι κρυβεται πισω απο ολο αυτο..
    Ε λοιπον τιποτα δεν κρυβεται πισω απο τιποτα! Ολα πρεπει να σημαινουν κατι και να ερμηνευονται με φρουδικους ορους? και στην τελικη μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε για το τι εννοουσε πραγματικα καποιος, διοτι το τι εννοουσε πραγματικα μονο εκεινος το ξερει (μερικες φορες ουτε αυτος, απλα μαλακια της στιγμης) :p

Οποτε, αν σου αρεσει ο αντρας/η γυναικα, προσεγγισε τον εσυ! Δεν εχεις τιποτα να χασεις! ετσι κι αλλιως αν δεν του μιλησεις, εισαι χαμενος/η εξ αρχης, οποτε ποιο το νοημα? μην δυιλιζεται πια τον κωνωπα! γι αυτο δεν πανε μπροστα οι ανθρωπινες σχεσεις, και ειναι δυσκολες, διοτι αντι να νιωθουμε και να πραττουμε, αμφιβαλλουμε και αναλυουμε! σιγα μην κανουμε και ολοκληρη συμπεριφοριστικη αναλυση γιατι οι αντρες δεν επικοινωνουν μετα το πρωτο ραντεβου ρε παιδια! την στιγμη π εμεις θα συζηταμε αυτοι θα ειναι με την χαζοπαρεα τους παιζοντας προ και πινοντας μπυρες και σαχλολογωντας! Οποτε? Εαν βγηκες ραντεβου και σου αρεσε, αλλα μετα δεν εκανε καποια κινηση, προσεγγισε τον εσυ! Επικοινωνησε εσυ μαζι του! Οι αντρες ειναι και λιγο χαιβανια, δεν εχουν το συναισθηματικο βαθος το δικο μας! (οι περισσοτεροι!) Αν ενδιαφερεται πραγματικα, θα κανει κινηση, θα ανταποκριθει στην προσκληση, στο οτιδηποτε.. οχι ομως και να τον πρηξουμε! 1-2 φορες ειναι αρκετες! αν δεν ανταποκριθει σημαινει απλα δεν θελει/ ειναι στον κοσμο του/ παιζει αλλη κτλ, οποτε μην το κουραζουμε! σιγα μην σερνομαστε πισω απο τον καθενα! το ιδιο ισχυει και για τις χωρισμενες! αφηστε τους να πανε στο θεο η στο διαολο, και μην ψαχνετε αναλυσεις και εξηγησεις! η ζωη ειναι για να τη ζουμε οχι για να τη ψυριζουμε! καλη συνεχεια! :)
    Απλά respect στο μωρό που τα είπε όλα αυτά.Μπράβο κορίτσαρε.Κάποιες το πιάνουν το νόημα φαίνεται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by astimatnam View Post
    λοιπον... μου προτεινει να παμε για καφε, ο καφες γινεται ποτο, γελιο, πειραγματα κ ολα αυτα τσ χαριτωμενα που συμβαινουν στα πρωτα ραντεβου, χημεια, μια χαρα, πηγαμε σπιτι του, επεσε ενα φιλι, καθησαμε λιγη ωρα κ μετα εφυγα. σημερα περιμενα ολη μερα μπας κ εμφανιστει, αλλα δεν εμφανιστηκε, τελοσπαντων εμφανιστηκα εγω :-P αυτο. δε μιλησαμε ομως για χτες η για καποιο επομενο ραντεβου.
    κοιτα..
    το να μην παρει την αμεσως επομενη, δεν σημαινει τιποτε ιδιαιτερο, μπορει να επαιρνε την μεθεπομενη η καποια απο τις επομενες μερες.καπου κοντα παντως, οχι τον αλλο μηνα..
    το να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ειτε μουγγα ειτε με γελοιες δικαιολογιες , ειτε στο πρωτο ειτε στο επομενο ραντεβου, σημαινει ξεκαθαρα οτι δεν γουσταρει.:rolleyes:
    το οτι εκανες κινηση εσυ και δεν συζητησε για καποια συνεχεια, δεν ειναι καλο δειγμα επισης.
    η "χημεια" ειναι καλη ενδειξη οταν την νοιωθουν και οι δυο.εκεινος δεν ξερουμε τι ενοιωσε.

μιλας για τον τον μικροτερο του αλλου μηνυματος η ειναι αλλος?

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Συμφωνω πως προκειται και για τα δυο φυλα, ωστοσο....θεωρω οτι οι γυναικες κατα κυριο λογο περνανε τα περισσοτερα. Γιατι εμεις ειμαστε φυσει συναισθηματικες, παντα προσδοκουμε να γινει κατι μετα το ραντεβου και συνεχεια μας κατατρωει ο φοβος οτι ο αλλος μπορει να εχει αλλεργια στις σχεσεις, κτλ κτλ. Προσωπικα ξερω πααααααααρα πολλες γυναικες που οχι μονο αυτη την περιοδο, και τον χειμωνα και ολο τον χρονο βγαινουν ραντεβου και ολο και ελπιζουν. Και το να πετυχεις κατι καλο ειναι πλεον θαυμα. Κανεις τον σταυρο σου.
    Συγγνώμη ρε αγάπη αλλα το "συναισθηματικες" κλπ ας το "αφησουμε" στην άκρη.Δυστυχώς έχω γνωρίσει άτομο το οποιο έπαθε εγκεφαλικό γιατί βρήκε την "συναισθηματικια" του με των κολλητό του.Έμεινε φυτό στα 21.Οποτε αστο.Ξεκολλα από το παραμύθι και άκου τι λέει η "λακρυμοσα" να μάθεις τίποτε να oum.

Senior Member
    Αγαπητο μελος, ο καθενας με τα βιωματα και την αποψη του.

Senior Member
    Εγώ έχω να πω οτι υπάρχουν πάρα πολλοί μα***ες και αλήτες εκεί έξω, που θέλουν και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο και μετά αμπελοφιλοσοφούν με τις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων! Το 80% των "ανδρών" συμπεριφέρονται οπως τους βολεύει, ειναι παρτάκηδες και πολύ πιο συμφεροντολόγοι από εμάς τις γυναίκες. πιστεύω οτι οι περισσότερες καταλαβαίνουμε αν οχι το διαισθανομαστε εξαρχης ποιος αξιζει το ενδιαφερον μας και ποιος οχι και ποιος ενδιαφερεται πραγματικα αλλα λογω φοβου της απορριψης και της μοναξιας δεν θελουμε να το αντιμετωπισουμε και να μην ασχοληθουμε καν με τετοιες πριπτωσεις ! και για αυτους τους τυπους που αναφερεστε αναρωτιεμαι αμα εισαι τοσο μαγκας γιατι δε βγηκες ραντεβου με αυτη που γουσταρεις πραγματικα και οχι να ψαχνεις επιβεβαιωση δεξια και αριστερα?αλλα μηπως λεω εισαι πολυ λιγος για αυτην για την οποια "καιγεσαι" πραγματικά?????

Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Εγώ έχω να πω οτι υπάρχουν πάρα πολλοί μα***ες και αλήτες εκεί έξω, που θέλουν και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο και μετά αμπελοφιλοσοφούν με τις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων! Το 80% των "ανδρών" συμπεριφέρονται οπως τους βολεύει, ειναι παρτάκηδες και πολύ πιο συμφεροντολόγοι από εμάς τις γυναίκες. πιστεύω οτι οι περισσότερες καταλαβαίνουμε αν οχι το διαισθανομαστε εξαρχης ποιος αξιζει το ενδιαφερον μας και ποιος οχι και ποιος ενδιαφερεται πραγματικα αλλα λογω φοβου της απορριψης και της μοναξιας δεν θελουμε να το αντιμετωπισουμε και να μην ασχοληθουμε καν με τετοιες πριπτωσεις ! και για αυτους τους τυπους που αναφερεστε αναρωτιεμαι αμα εισαι τοσο μαγκας γιατι δε βγηκες ραντεβου με αυτη που γουσταρεις πραγματικα και οχι να ψαχνεις επιβεβαιωση δεξια και αριστερα?αλλα μηπως λεω εισαι πολυ λιγος για αυτην για την οποια "καιγεσαι" πραγματικά?????
    χμ.. δεν ειναι ετσι ακριβως
    εγω ξερω και πολλες αλητισες και μαλακισμενες και υποκριτριες κι ας θελουν σχεση με τον καθενα που γνωριζουν η και πριν ακομα τον γνωρισουν.:rolleyes:
    δεν ειναι η επιθυμια για σχεση το κριτηριο του πιο "σωστου" ανθρωπου.
    και ο φυλετικος διαχωρισμος ειναι λαθος νομιζω.απλα ειναι μετατοπισμενα τα κριτηρια.
    για λογους κοινωνικους κυριως και οχι συναισθηματικους οπως υποστηριζουν καποιοι, οι πιο πολλες γυναικες ειναι προσανατολισμενες στο κυνηγι της σχεσης/δεσμευσης, ενω οι πιο πολλοι ανδρες στο κυνηγι των γνωριμιων η του σεξ.
    και στους δυο υπαρχουν καφροι, απλα εκφραζονται διαφορετικα.
    γιατι δηλαδη ειναι πιο καφρος καποιος ανδρας που επειδη δεν γουσταρει φευγει, απο καποιαν γυναικα που πριν ακομα τον γνωρισει "ξερει" οτι θελει δεσμευση η λεει ψεματα οτι εχει αισθηματα, οταν το μονο που εχει ειναι ο φοβος της απορριψης και της μοναξιας?

Senior Member
    Bεβαια , αν εχεις την στοιχειωση αξιοπρεπεια , οσοι μαλακες και να βρεθουν στον δρομο σου δεν θα σε χαλασουν.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    χμ.. δεν ειναι ετσι ακριβως
    εγω ξερω και πολλες αλητισες και μαλακισμενες και υποκριτριες κι ας θελουν σχεση με τον καθενα που γνωριζουν η και πριν ακομα τον γνωρισουν.:rolleyes:
    δεν ειναι η επιθυμια για σχεση το κριτηριο του πιο "σωστου" ανθρωπου.
    και ο φυλετικος διαχωρισμος ειναι λαθος νομιζω.απλα ειναι μετατοπισμενα τα κριτηρια.
    για λογους κοινωνικους κυριως και οχι συναισθηματικους οπως υποστηριζουν καποιοι, οι πιο πολλες γυναικες ειναι προσανατολισμενες στο κυνηγι της σχεσης/δεσμευσης, ενω οι πιο πολλοι ανδρες στο κυνηγι των γνωριμιων η του σεξ.
    και στους δυο υπαρχουν καφροι, απλα εκφραζονται διαφορετικα.
    γιατι δηλαδη ειναι πιο καφρος ο ανδρας που επειδη δεν γουσταρει φευγει απο καποιαν γυναικα που πριν ακομα τον γνωρισει "ξερει" οτι θελει δεσμευση η λεει ψεματα οτι εχει αισθηματα, οταν το μονο που εχει ειναι ο φοβος της απορριψης και της μοναξιας?
    Σαν κοπελα θεωρω οτι ακομα και στην περιπτωση που καποιες κοπελες δεν φερονται σωστα ειναι γιατι εχουν πληγωθει πολυ και για να το πω απλα κανουν οτι τους εκαναν! Και επισης να σου πω οτι μια σοβαρη κοπελα δεν βγαινει ραντεβου με οποιον της το προτεινει μονο και μονο για ν ακανει σχεση. Της αρεσει και ειναι διατεθειμενη να τον γνωρισει σαν ατομο.
    εγω δεν βρισκω ανηθικο το γεγονος καποιος να διαπιστωσει οτι δεν ταιριαζει με τον αλλο και να μη δωσει συνεχεια σε μια γνωριμια. Βρισκω ανηθικο ομως να κυνηγας μια κοπελα για καποιο διαστημα, να εχετε μιλησει, να ξερεις καποια πραγματα για αυτην, να της λες πραγματα που δεν τα πιστευεις και μετα οταν βλεπεις οτι τελικα δεν μπορεις να παρεις αυτο που ηθελες εξαρχης ή βρηκες νεο θυμα τοτε "μην τον ειδατε".

Page 6 of 53 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast