Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 53 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 781
    Senior Member
    Quote Originally Posted by astimatnam View Post
    ενταξει επειδη εγω τυχαινει να πεφτω συχνα σε τετοιους μηπως κανω κατι λαθος εγω βρε παιδια;;;
    Μπορεί να έχεις χαμηλά στάνταρ.Η τουλάχιστον αυτό να παρουσιάζεις.

Senior Member
    δλδ;; τι εννοεις;

Senior Member
    δλδ;; τι εννοεις;
    Όπως είπες.Είχατε ξαναβγεί με των τύπο.Μιας και δεν προχώρησε το θέμα πρώτη φορα γιατί πίστεψες ότι θα προχώραγε τώρα...Αν κάποιος θέλει κάτι το παίρνει τότε.Το κυνηγάει.Δεν το αφήνει για αργότερα.

Senior Member
    ενταξει επειδη εγω τυχαινει να πεφτω συχνα σε τετοιους μηπως κανω κατι λαθος εγω βρε παιδια;;;
    δεν ξερω αν κανεις καποιο λαθος και να πρεπει να το θεσουμε ως λαθος..αυτο που περιγραφεις παντως ειναι φαινομενο! το ακουω συχνα απο φιλες..Να ψοφαει ο αλλος να βγουνε και μετα να ακυρωνει το ενα ραντεβου μετα το αλλο με χαζες δικαιολογιες

Senior Member
    Μια καλη ιδεα θα ηταν οταν σου προτεινει καποιος να βγειτε να του λες οτι θα φερεις και μια- δυο φιλες σου και να φερει και αυτος ενα φιλο του, την παρεα του και να πατε ολοι μαζι καπου σε πρωτη φαση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Μια καλη ιδεα θα ηταν οταν σου προτεινει καποιος να βγειτε να του λες οτι θα φερεις και μια- δυο φιλες σου και να φερει και αυτος ενα φιλο του, την παρεα του και να πατε ολοι μαζι καπου σε πρωτη φαση...
    Θα διαφωνήσω με την κοπελια από δω.Εγώ (σαν έναν από τους κακούς)θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να αρχίσεις να δίνεις λίγη βάση στην γενική συμπεριφορά του αλλου.Χωρίς να το ζορίζεις το πράγμα.Και χωρίς 2a ραντεβού μετά από 7 μήνες*Όταν θα ναι ο κατάλληλος θα το καταλάβεις.Δεν θα γραφει μογγόλο στο μέτωπο του.Θάναι πιο κυνηγόσκυλο παρα τσιουάουα.Δεν θάναι απλά gab gab.

Senior Member
    καλα εννοειται οτι πρωτο και κυριο ειναι να δινεις βαση στη συμπεριφορα του αλλου. Απλα σκεφτηκα οτι με αυτο τον τροπο ερθουν τα πραγματα λιγοτερα "πιεστικα"...και δεν θα μας πουνε και μερικοι μερικοι απελπισμενες!!!!!

Senior Member
    καλα εννοειται οτι πρωτο και κυριο ειναι να δινεις βαση στη συμπεριφορα του αλλου. Απλα σκεφτηκα οτι με αυτο τον τροπο ερθουν τα πραγματα λιγοτερα "πιεστικα"...και δεν θα μας πουνε και μερικοι μερικοι απελπισμενες!!!!!
    a0x0xa0ax0ax0xa0xa.Εσύ και η μνημόνιο δεν υπάρχετε.

Αρχικά καταχωρημένο από ioannis2
    Κατα πασα πιθανοτητα δεν ενδιαφερετε αλλιως θα κανε τα πάντα για να ρίξει το τοίχος!!
    Τα μηνυματα ξεκίνησαν με την πρωτοβουλία ποιού?

με πρωτοβουλια δικη μου
    ....δεν ενδιαφερετε!!

Μου θυμιζει καποια που μου στελνει ακομα μηνυματα και της απαντω ειτε μετα απο αρκετες ωρες ειτε τη μεθεπομενη με συντομα γενικα μηνυματα περι ανεμων και υδατων και δεν βολευει καθολου να τη δω απο κοντα.. Αν τη γουσταρα με το που μου στελνε τα μηνυματα οχι απλα θα της απαντουσα αλλα σε δεκα λεπτα μαξιμουμ (με το αμαξι να αναπτυσσει ταχυτητες μεγαλες) θα ημουν διπλα της, κι αν εμενε σε αλλη πολη θα πηγαινα καθημερινα να την εβρισκα χωρις να λογαριασω τιποτα!!

Για το πρωτο ραντεβου να ξερεις οτι πολλοι το κανουν για πειραματισμό ή αυτοεπιβεβαιωση. Παρα το ότι δεν τους αρεσε η κοπελα εντούτοις στο ραντεβου συμπεριφερονται, χωρις βεβαια να το εννοουν, με τροπο ώστε να την κερδισουν για να χουν αλλη μια επιτυχία, και επειτα χανονται σιγα σιγα με τροπο.
    γιάννης

Τετοια λεμε (συνηθως οι αντρες) αμα δε γουσταρουμε τον αλλο κι ο λογος που του λεμε να ρθει με τους φιλους ή αν ειναι κοπελα με τις φιλες της ειναι να μας φερει κατι καλύτερο απ αυτον ή αυτην (τον/την οποια ήδη απορριψαμε)
    γιάννης

δεν ξερω αν κανεις καποιο λαθος και να πρεπει να το θεσουμε ως λαθος..αυτο που περιγραφεις παντως ειναι φαινομενο! το ακουω συχνα απο φιλες..Να ψοφαει ο αλλος να βγουνε και μετα να ακυρωνει το ενα ραντεβου μετα το αλλο με χαζες δικαιολογιες
    επειδη δε σε γουσταρει ή δεν ειναι σιγουρος για σενα ή στην καλυτερη περιπτωση θελει να σε εχει όπως λεμε εφεδρικη για την περιπτωση που οι προσπαθειες του να βρει αλλη όπως την θελει αποβουν ακαρπες.
    αμα, όπως λες, ψοφαει ουσιαστικα θα σε παρακαλαει, θα επιδιωκει ολο χαδια και οι κουβεντες του θα ναι σοβαρες θα αφορουν το παρακατω και δε θα σου κατευθυνει τις συζητησεις σε θεματα περι ανεμων και υδατων.
    γιάννης

Senior Member
    ολα αυτα που λετε κ με συμβουλευετε βγαζουν τεραστιο νοημα! αφου να φανταστειτε ξενερωσα κ τωρα θελω να του αρνηθω αν μου ζητησει να βρεθουμρ χαχαχαχα
    αυτη ειναι η αληθεια... οποιος θελει βρισκει τροπους... οποιος δε θελει βρισκει αφορμεε κ δικαιολογιες. ειναι παντως κριμα...ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι πλεον (σχεδον της παντρειας βρε! :-P B-) ), ειναι αμαρτισ να φερομαστε λες κ ειμαστε στο λυκειο....

Senior Member
    Μαλλον δεν θελει να συνεχισει. Μην περιπλεκουμε τα πραγματα . Ιωαννη λολ ρε συ , περιγραφεις τους αντρες λες και ειναι αναισθητοι.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Δεν ειναι αναισθητοι οι αντρες. Ουτε γουρουνια, ουτε ολα αυτα που λενε στις ταινιες. Απλα εχουν αλλαξει οι εποχες, φταιει η κριση (;), τεχνολογια (;), κ δεν ειναι απλα κηνυγοι, φοβουνται να "δεσμευτουν"... γενικως οι ανθρωποι ειναι ετσι, ας ειμαστε ρεαλιστες. Φοβομαστε να προχωρησουμε παρακατω.

Senior Member
    Καλημερα βρε παιδια!! Μη μου ανησυχειτε!

Page 9 of 53 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast