Results 136 to 150 of 781
-
16-07-2013, 10:51 #136
- 16-07-2013, 10:51 #137
σωστα τα λες φιλη μου...[/QUOTE]
Τοσο περιεργο σου φαινεται ναλλαζει καποιος αποψεις κ γνωμες κατα την διαρκεια μιας γνωριμιας-σχεσης ? Ενας ανθρωπος , ασχετως φυλου , εξελισσεται κ συνεπως αναθεωρει , οχι βεβαια απο την μια μερα στην αλλη ( τοτε θα ηταν οντως ανισορροπο ) , οσο για το ευρηματικος , γιατι εμεις οι ανδρες να ειμαστε οι ευρηματικοι κ οι entertainers , κ οχι εσεις οι γυναικες ? Γιατι να αναλαμβανουμε εμεις ολες τις πρωτοβουλιες ? Μια δυναμικη γυναικα να δεις πρωτοβουλιες που αναλαμβανει . Τι θα πει ' αν δεν σου κατσω εγω , θα σου κατσει η διπλανη μ ' ? Αν μου αρεσεις εσυ , φυσικα κ θα προσπαθησω για σενα , τι δλδ οτι μου κατσει ? Βεβαια , αν μου αρχισεις τα τρελλα κ τα περιεργα ( μουχει τυχει μερικες φορες ) . εννοειται οτι δεν θα πολυασχοληθω . Οπως υπαρχουν αντρες που ψαχνουν ' θυματα ' , αντιστοιχως υπαρχουν κ γυναικες .
16-07-2013, 10:52 #138
16-07-2013, 11:12 #139
Συγνωμη αλλα οποιος σκεφτεται ετσι σε μια τετοια προταση αποδεικνυεται εκ των πραγματων αν την πεσειή ενδιαφερθει για αποια φιλη μου οτι δεν αξιζε γενικως και εναι τερμα κουτοπονηρος!!! αν σε αρεσεις πραγματικα στον αλλο θα δεχθει ευχαριστα και τα ατομα που κανεις παρεα...δε λεω οτι δε λειπει η κουτοπνηρια στις μερες μας αλλα τουλαχιστον ετσι θα ανακαλυψω με τι ατομο εχω να κανω εξαρχης
16-07-2013, 11:17 #140
16-07-2013, 11:21 #141
16-07-2013, 11:53 #142
σωστα... κ μολις το παρει, μετα αρχιζει κ απομακρυνεται σιγα σιγα... αααααααλλο θεμα κ αυτο!
16-07-2013, 11:59 #143
Ήμαρτον ρε παιδιά για το τι κάνουν οι άντρες και τι κάνουν οι γυναίκες...
Τίποτα δεν κάνουν...άντρες/γυναίκες το ίδιο συμπεριφέρονται σε αντιστοιχία...
Για κάθε τι που θα καταλογίσετε στον ένα τα ίδια και χειρότερα κάνει το φύλο σας....υπάρχουν απλά άνθρωποι. Ότι ραντεβουδιάστικη παραξενιά έχει αναφερθεί σε αυτό το thread και έχει καταλογιστεί σε ένα απο τα δύο φύλα είναι απλά μια υποκειμενική άποψη απο την σκοπιά του εκάστοτε φύλου.
Όλα τα "οι αντρες κανουν αυτο αν δε τους αρεσει καποια", "οι αντρες δεν κυνηγουν", κλπκλπ έχουν κάποιο αντίκρυσμα απο πλευρας των γυναικών και μια αντίστοιχη παραξενιά.
Τουτέστιν....αν θέλετε οι άντρες να σας κυνηγουν, τότε να πειτε στις φίλες σας να μην είναι ψηλομύτες και ξινές...τότε θα πω και εγώ στους δικους μου να αρχισουν το κυνήγι σαν τον Ελμερ Φαντ.
Προσωπικά μιλώντας θα προτιμούσα οι γυναίκες μέσα απο την πολυπόθητη "ανεξαρτησία" και "δυναμικότητα" τους να σταματήσουν να κάθονται στα αυγά τους και να γκρινιάζουν. Πότε άκουσε κάποιος τελευταία φορά για κάποια γυναίκα που διεκδίκησε κάποιον άντρα με κάτι άλλο πέρα απο την θηλυκότητα της (και ο νοων νοείτω)...Γιατί λοιπόν ζητάει η πλευρά εκείνη να την βλέπουν διαφορετικά? Δράση-αντίδραση...απλά πράγματα.
Συνεχίζω τις αναζητήσεις μου με διάφορους τρόπους για αυτό που ψάχνω και το τελευταίο μου πείραμα ήταν το εξής:
Σε site γνωριμιών λοιπόν....μη γελάτε! το τυχαίο δεν έχει μέρος...!
Σε site γνωριμιών λοιπόν κάνοντας ένα προφιλ με όλα όσα με χαρακτηρίζουν και με απασχολούν, (για να μην μου πει κανεις οτι ηταν "κενο" το προφιλ μου και γιαυτο το "πειραμα" ηταν ακυρο) έστειλα 5-6 διαφορετικά μηνύματα σε περίπου 15 γυναίκες (οχι τελειως τυχαιες) που οπως όλοι/όλες αναζητούν το κάτι διαφορετικό το μπλαμπλαμπλα, αυτά που λένε όλοι....τα μηνύματα μου ήταν καλογραμμένα, σχετικά μακροσκελή και επίσης με τα στοιχεία που θεωρώ εγώ πως αντικατοπτρίζουν τα στοιχεία που θα αναζήτούσα εγώ βάση των χαρακτηριστικών που ειχαν και εκείνες στο προφιλ τους.
Όλες μα όλες οι απαντήσεις που είχα ήταν κάτι ξερές τυπικές μιας πρότασης.
Παίρνοντας σαν δεδομένο το οτι αν δεν ενδιαφέρονταν δεν θα απαντούσαν, με απογοήτευσε αφάνταστα το οτι καμιά τους δεν....ειχε την εμπνευση? την διαφορετικότητα? δεν εδειξε το ενδιαφέρον? ..δεν ξέρω...τέλος παντων δεν φάνηκε να υποστηρίζει τα λεγόμενα της.
Σιγά το πράγμα θα μου πείτε...άκυρο το πείραμα, μικρό το δείγμα κλπκλπ. Συμφωνώ μαζί σας αλλά θα θεωρήσω οτι θα έχω διαψευτεί όταν μονο και μόνο ΜΙΑ απαντήσει με ύφος που θα αρμόζει στα πράγματα που αναζητεί.
Που θέλω να καταλήξω?
Βλέπω πχ να έχει αναφερθεί αρκετές φορές εδώ πως οι άντρες αν δε τους κατσει η μια θα πανε στην άλλη...ΑΝ παρουμε σαν δεδομενο οτι αυτο ισχυει....τους αδικείτε οι γυναίκες? με ξενέρωτη συμπεριφορά ενώ πολλές σας ζητάνε πράγματα και θαύματα, τι περιμένετε?
Αυτά περι "ρηχότητας" των γυναικών....
Περί ρηχότητας των αντρών....φυσικά και ισχύει ακριβώς στον ίδιο βαθμό με τον απο πάνω γιατί ο μέσος άντρας αυτή τη στιγμή ασχολείται με το να βλέπει ποδόσφαιρο και να κυνηγάει γκόμενες όσο και μια γυναίκα ασχολείται με τα νύχια της και περιμένει να την κυνηγήσουν γκόμενοι.
Αλλά τι να κάνουμε? αυτες που ασχολούνται με τα νύχια τους και αυτοί που βλέπουν ποδόσφαιρο το κάνουν γιατί ξέρουν πως είναι ελκυστικοί και όσο ρηχοί και να αποδειχθούν πάντα θα υπάρχει η/ο επόμενος.
Αλλάχτε τα standards σας πριν ζητήσετε να αλλάξουν οι άλλοι.
16-07-2013, 12:01 #144
έτερον εκάτερον,
άλλο το αρεσες πραγματικα στον αλλο και θα δεχθει ευχαριστα και τα ατομα που κανεις παρεα,
κι άλλο αυτο που ονομαζεις κουτοπονηρια, ητοι, δεν αρεσες στον αλλο και σου λεει φερε τις φιλες σου να βγουμε ολοι μαζι εχοντας στο νου του το μπας και εμφανιστει καποια που θα του αρεσει. στην περιπτωση αυτη ηδη θα εχεις καταλαβει τις προθεσεις του μετα απο ενα δυο ραντεβου και η γνωριμια δεν θα εχει συνεχεια.γιάννης
16-07-2013, 13:33 #145
...συμφωνώ..και μετά να αλλάζεις.Αν σου ξαναπροτείνει τότε να φέρεις την μαμά σου.Την άλλη φορά να φέρεις έναν ξάδερφό σου,την άλλη τη γιαγιά σου και γενικά να πέρνεις κάποιον μαζί σου..τον παππου σου,τον δασκαλο απο το δημοτικό,τον καθηγητή στο ωδείο,αγγλικά,γαλλικά...και όταν δέσει το γλυκο,με το καλο στις κατασκηνώσεις του Γκάλη..!!!
16-07-2013, 13:37 #146
Αυτο για τις φιλες ειπα να το προτεινει μια κοπελα σε καποιον που θα της ζητησει ραντεβου οχι ενας αντρας!!!ειναι αγενεια σε αυτη την περιπτωση..ετσι το αντιλαμβανομαι..
να ριξουμε τα στανταρς? που ο καθε κοιλαρας με τη φαλακρα νομιζει οτι αξιζει μια bellucci μονο και μονο επειδη τον βολευει να πιστευει οτι στον αντρα δε μετραει η εμφανιση!!!!
16-07-2013, 13:40 #147
16-07-2013, 13:45 #148
Δεν κάνω την τρίχα,τριχια....Διαφώνώ σε όλα όσα λες.Από την πρώτη λέξη μέχρι την τελευταία...και ξέρεις γιατί?Όχι γιατί είμαι κομπλεξικός (ίσως είμαι και λίγο βέβαια..;) ) αλλά γιατί με αυτα που λες νομίζω ότι ζω σε άλλο κόσμο από ότι εσύ.Εγώ βλεπω τα εντελώς αντίθετα από αυτά που λες εσύ...τα έχω κάνει,μου τα έχουν κάνει,τα έχω δει σε γνωστούς,σε γνωστούς γνωστών και σε άσχετους....Με λίγα λόγια κατέβα από το συννεφάκι σου...Μη το πάρεις σαν επίθεση αλλά όταν διαβάζω κάτι τέτοια '' που ο καθε κοιλαρας με τη φαλακρα νομιζει οτι αξιζει μια bellucci μονο και μονο επειδη τον βολευει να πιστευει οτι στον αντρα δε μετραει η εμφανιση!!!!'' ..... με κάνεις να νομίζω οτι ούτε εσύ τα πιστεύεις αυτά που γράφεις.Απλά από κάπου την έφαγες και μιλάς με θυμό....
16-07-2013, 13:49 #149
χαχαχα!δεν την εφαγα απο πουθενα!!! απο αυτα που βλεπω δικαιουμαι να εχω αποψη. Εμενα παλι με εκνευριζει το οτι καποιοι δεν εχουν το γνωθι σαυτον και βγαζουν ολες τους τις ανασφαλειες στους αλλους και μετα ο αλλος ψαχνεται να δει που εκανε λαθος οχι τοσο απο ανασφαλεια αλλα επειδη σεβεται το αλλο ατομο.
16-07-2013, 13:53 #150