Results 151 to 165 of 781
-
16-07-2013, 13:59 #151
Εγω να πω τι με εκνευριζει;
- 16-07-2013, 14:01 #152
Και βέβαια η belucci έχει να προσφέρει πάρα πολλά σαν άνθρωπος υπο το πρίσμα αυτό που σίγουρα δεν της αξίζει ο "κοιλαρας με την φαλάκρα" .....:P
Απλά η εικόνα που βγάζει η belucci σου μέσα απο αυτή την ατυχέστατη σύγκριση την κάνουν αξιόλογη μόνο σε ταινίες πορνό κλπ καθώς δεν βλέπω για ποιον άλλο λόγο την βάζουμε πιο ψηλα απο τον "κοιλαρα με την φαλάκρα" και δεν του αξίζει.
Ναι με τέτοια λογική ορισμένοι/ορισμένες ....τα θέλουν και τα παθαίνουν.
16-07-2013, 14:05 #153
16-07-2013, 14:11 #154
δεν ειναι θεμα ανασφαλειας! προσωπικα δεν το εχω κανει ποτε γιατι μπορω να χειριστω μονη μου την οποια κατασταση. αλλα δεν θα απετρεπα σε καποια αλλη κοπελα να πραξει αναλογα ίσως και γω αν νιωσω ετσι να το κανω. Που ειναι το προβλημα σε αυτο που ειπα? η κοινωνικη συναστροφη ειναι κατι υγιες
16-07-2013, 14:12 #155
16-07-2013, 14:14 #156
Βασικα, μ'αρεσει, αναβουν τα αιματα κι ετσι, χαχαχαχα... Βρε κουκλια, βαλτε ενα ποτακι να χαλαρωσετε, χαχαχα :-) (κι εγω μαζι σας),
16-07-2013, 14:18 #157
Όχι όταν γίνεται για ή από αμυνα...!!Παρολαυτα δε θα ηθελα να συνεχίσω την κουβέντα με έντονο ύφος,αλλά έχω να σου πω ότι βλεπω τα αντίθετα από τα όσα λες.Μακάρι να ήταν αλλιώς αλλά δεν....Επίσης να σου πω για τις γυναίκες.Εσύ είπες για κάποιες που συμπεριφέροντε έτσι,είναι γιατί από καπου την πάθανε?....Νομίζω εσύ,αν όχι προσπέρασέ το...Εγώ θα το σχολιάσω πάντως...Καλά είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος οτι οι γυναίκες είναι οι αδικημένες της ιστορίας?Δε τα βαζω με τις γυναικες προς θεου.Όπως δε θεωρώ τον άντρα που μαμαει από δω κι από κει μαμιά και την γυναίκα που μαμιέται πο*τάνα,αλλά θεωρώ ότι είναι το ίδιο...έτσι δε θεωρώ τις γυναίκες τις αδικημένες.Ίσα ίσα θα έλεγα το αντίθετο,αλλά ας βάλω και παλι ισότητα.Ότι και οι 2 έχουν μερίδιο ευθύνης για ότι γινεται σε μια ενδεχόμενη σχέση..είτε ερωτική,είτε φιλική και γενικά ανθρώπινη..!!!
16-07-2013, 14:22 #158
16-07-2013, 14:26 #159
Δεν είναι πιο πιθανό να ήταν απλά ο χαρακτήρας τους τέτοιος?
Και με το γκολουμ να είχες βγει δεν υπάρχει εγγύηση πως δεν θα σχολιάζει τους άλλους για την παραμικρή τους ατέλεια... Σίγουρα όμως οι πιθανότητες λένε πως πιο συχνό είναι το αντίστροφο σενάριο.
Άσε που θα σου πω το άλλο...άντε να πείσεις έναν ψωνισμένο πως είναι ψωνισμένος....γίνεται? δεν γίνεται! Οπότε όσο μετριόφρων και να θέλει να πιστεύει πως είναι κάποιος/α που είναι πολύ εμφανίσιμος, είναι ακράδαντη πεποίθηση μου πως σε καμία περίπτωση η μετριοφροσύνη του αυτή δεν είναι σε καμία περίπτωση μέτρο σύγκρισης για την μετριοφροσύνη γενικά....ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ...
Στο κάτω κάτω πως μπορεί να μάθει κάποιος χωρίς μάθημα? Αν δεν βιώσει κάποιος συναισθήματα απόρριψης πως θα εκτιμήσει? Θεία φώτιση ίσως όταν όλο του το περιβάλλον του επιβεβαιώνει το εγώ του? Δε νομίζω.....
Πως το ομορφόπαιδο που αναφέρεις θα αναπτύξει τνο χαρακτήρα του όταν η μέρα του θα αναλώνεται απο το να ψωνίζει ρούχα να φτιάχνει τα μαλλιά του να κοιτάζει στον καθρέφτη να χαζεύει στο fb και γενικά να μην έχει χρόνο για να προβληματισμό. Πως θα προκύψουν όλα τα αλλα θέματα? Πως θα ενδιαφερθεί για κάτι άλλο ?
Νομίζω ότι υπάρχουν επιχειρήματα για τέτοιου είδους κουβέντα αλλά ...δεν θελω να ακουστώ πικρόχολος....έχω προσπαθήσει πολλές φορές να ακούσω και να συνομιλήσω με τέτοιους τύπους αλλά κάπου στην μέση της συζήτησης είδα οτι η μπάλα χάνεται...και ας γκρινιάζει ο άλλος όσο θέλει σχετικά με το πως κανένας δεν τον καταλαβαίνει, την διαφορετικότητα του κλπ. Ορισμενα πράγματα απλά αποτελούν μέρη στερεότυπων.
Αλλιώς δεν θα υπήρχαν τα στερεότυπα και θα ήταν μια έννοια εξωγήινη.
Νιώθω ότι ξαφνικά αμφισβητείται το στερεότυπο του χαζου μοντέλου....τρέμει η γη κάτω απο τα πόδια μας! Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...:P
Αφήστε μας να κάνουμε πλάκα με το πόσο χαζοί ρηχοί και ματαιόδοξοι είναι .....μη μας το χαλατε και αυτό ...ημαρτον.
16-07-2013, 14:30 #160
Οι γυναικες στην πλειοψηφια τους ειναι πιο ωριμες πως να το κανουμε! οι αντρες παλι απιστευτα εγωιστες και "παρτακηδες" οπως προανεφερα...και σου κανουν την "στραβη" και φταις και απο πανω!! ε οοοοοοχι!!!! πρωτον δεν θα κατσουμε να σκασουμε για τον καθενα και δευτερον δε βρισκομαι σε συννεφακι, παταω στη γη, πιστευω σε εμενα και οτι αξιζω αν μη τι αλλο καποιο που θα με σεβεται και δε θα με θεωρει παιχνιδακι περνωντας την ωρα του και θα ειναι σταθερος στις επιλογες του και οχι επιπολαιος
16-07-2013, 14:38 #161
Εγώ σε σέβομαι και μόνο που μιλάμε...Όσο για το πιο ώριμες,δεν ξερω τι να πρωτοπώ.Ίσως είναι,ίσως όχι,ίσως θέλουν να δείχνουν,ίσως νομίζουν.Σας είπα από την πρώτο μου ποστ,ότι είναι θεμα που δεν υπάρχει λύση...Ε και τι σχέση έχει ο εγωισμός τώρα...Όλοι κατα κάποιο τρόπο είμαστε εγώιστές και βάζω εμένα πρωτα από όλα.Παρτάκιας δεν είμαι...Είμαι πολλά άλλα όμως που ίσως δεν είναι καποιος άλλος...Ίσως άσχημα,ίσως καλά......Κατάλαβες που το χάνεις?Στο ότι είσαι απόλυτη,βάζεις μία ταμπέλα και συνεχίζεις να λες την άποψή σου και θεωρείς ότι εμείς πρέπει να την πάρουμε για σωστή.Αυτό δεν είναι εγωισμός?...και με βάση αυτό που λες για τους εγωιστές και παρτάκιδες,μπορώ να στηριξω κι εγώ αυτά που ελεγα πιο πανω για τις γυναίκες.Αν πεις για τους άντρες κατι που συμφωνω θα το κάνω.Μπορώ να σου πω πολλά κουσούρια των αντρών.Αλλά μη πας να μου βγαλεις την πλειοψηφία των γυναικών σωστή.Ε μη τρελάθούμε τελειώς.Για μένα είστε πιο ανήθικες από τους άντρες και το παραδέχοντε και γυναίκες.Επίσης μπορώ να σου πω πολλά παραδείγματα.Οπότε αν θέλεις μπορούμε να βγάλουμε να τις ..''μετρήσουμε''....(τις απόψεις μας..) ....!!!Θα βρούμε άκρη..?
16-07-2013, 14:46 #162
Eγω εχω μια απορια , αν ανοιξω θεμα με τιτλο "Δεν ειναι ολοι οι αντρες ανωριμα γουρουνια /δεν ειναι ολες οι γυναικες ψωνισμενες πουτανες "
θα φτασει αραγε τις 11 σελιδες??
16-07-2013, 15:32 #163
η συζητηση εχει πεσει σε επιπεδο δημοτικου...σε λιγο θα αρχισει η ανλακι να λεει
κοριτσια κυριες αγορια μπαταριες
κοριτσια ενωμενα αγορια ηττημενα
και αλλα τετοια χαριτωμενα που λεγαμε στο δημοτικο..και στο τελος ολοι μαζι με μια φωνη θα φωναξουμε στο προαυλιο
Ε Ε ΕΚΔΡΟΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΤΕ ΕΚΔΡΟΜΗ!
16-07-2013, 15:35 #164
Θελουμε εκδρομη ο ηλιος εχει βγει ολη μερα στα θρανια και το βραδυ στα βιβλια κουραστηκαμε πολυ!Θελουμε εκδρομη!χαχαχα
16-07-2013, 15:36 #165
ε ρε φιλε ημαρτον δλδ...βεβαια ολα αυτα εχουνε καποια εξηγηση τουλαχιστον για την ανλακι...
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...81%CE%B5%CF%82
Ανλακι δεν ειναι ολοι οι αντρες ιδιοι,ουτε οι γυναικες..βγες απ αυτο γιατι .....