Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 53 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 781
    Tomhet μιλησα πιο πολυ γενικα οχι σαν απαντηση στο μηνυμα σου. Δεν τιθεται θεμα παραξενιας μην ανησυχεις. Καλο βραδυ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Τελείως offtopic αλλά σχετικό με τα τελευταία λίγα post...
    Αυτό που ανέφερες mnimonio είναι αυτό για το οποίο μίλησε και ο vagpap λίγες σελίδες πριν, περι survival of the fittest...Πράγματι θεωρώ πως είναι πολύ πιο εμφανές το φαινόμενο αυτό απο τις γυναίκες προς τους άντρες παρά το αντίθετο καθότι θεωρώ πως υπάρχει αυτή η έμφυτη τάση του "να προστατέψω" και "να προστατευτώ" απο τα δύο φύλα.
    Γενικά μιλώντας απο τα παραδείγματα τις ζωής μου νομίζω οτι έχω συναντήσει τραγικά περισσότερες φορές τους άντρες να δέχονται τις αδύναμες γυναίκες παρά το ανάποδο.
    Τώρα αυτό που είπε η howtodream...η φράση που συνοπτικά θα μπορούσαμε μάλλον να πούμε οτι δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης (που δεν νομίζω οτι τελικά την διακρίνει αλλά η φράση αυτή νομίζω είναι εύκολο να ερμηνευτή έτσι), ή αλλιώς αδυναμία....δεν μπορώ να φανταστώ πως κάποιος άντρας θα ένιωθε αποστροφή μπροστά σε κάτι τέτοιο.
    Μπορεί όντως να συμβαίνει, εγώ πάντως δεν νομίζω να το έχω συναντήσει.

Προσωπικά μιλώντας και πάλι όμως ήθελα ουσιαστικά με την ευκαιρία να αναφερθώ το εξής...
    Επειδή έχω κάνει αυτήν ακριβώς την σκέψη άπειρες φορες και σε άπειρες παραλλαγές για τον εαυτό μου, παρά το ότι δεν βλέπω να υστερώ σε κάτι επιφανειακό σαν άνθρωπος...δηλαδή δεν είναι οτι σε καμία περίπτωση έχω χαρακτηριστικά που θα με καθιστούσαν (συγγνώμη για την έκφραση) άσχημο, ή αντιπαθητικό κλπ. παρόλαυτα έχω γενικά πολλές ανασφάλειες όχι όμως επιφανειακές που θα μπορώ υπο άλλες συνθήκες να τις αντισταθμίσω με (εξίσου επιφανειακά) αντίμετρα. Όπως το τυχαίο φλέρτ ή τα τυχαία σαλιαρίσματα κλπ απλά και μόνο για να νιώσω καλύτερα παίρνωντας πχ σαρκική επιβεβαίωση.
    Οι ανασφάλειες που θεωρώ πως έχω σαν άνθρωπος και που προφανώς κατ'επεκταση βγαίνουν και προς τα έξω είναι το ότι μέσα απο τις διάφορες καλλιτεχνικές μου ανησυχίες νιώθω οτι απλά δεν θα καταφέρω ποτέ να αγγίξω αυτούς που θαυμάζω στους τομείς που με ενδιαφέρουν. Στην μουσική πχ ούτε συνθετικά, ούτε τεχνικά, ούτε απο πλευράς ηχογράφισης και μουσικής παραγωγής (τα πράγματα που εχω ασχοληθεί), ούτε συγγραφικά στις χαζομάρες που γράφω κατα καιρούς, ούτε πχ σε άλλα μικροhobby που έχω.
    Και ώρες ώρες πραγματικά απορώ με όλους εκείνους που είναι θεατές, αναγνώστες, ακροατές....που δεν νιώθουν την ανάγκη να αφήσουν κάτι πίσω σαν άνθρωποι....νιώθω οτι ποτέ δεν θα κάνω κάτι άξιο αναφοράς και αυτό θα με κάνει στα μάτια μου πάντα "λιγότερο". Αυτό προφανώς βγαίνει προς τα έξω με τρόπους που ίσως δεν μπορώ να κρύψω.

Παρόλαυτα.....και σε αυτό θέλω ουσιαστικά να καταλήξω είναι πως έναν τέτοιο άνθρωπο σαν αυτόν που περιέγραψα μόλις (ουσιαστικά ναι...τον εαυτό μου) θα τον δεχόμουν με ότι καλύτερο έχω στην καρδιά μου γιατί νιώθω πως μέσα απο αυτή την ανασφάλεια για το οτι δεν θα αφήσω έργο πίσω μου δεν κρύβεται ούτε μιζέρια, ούτε πίκρα, ούτε κακία αλλά απλά ανησυχία για κάτι που μου είναι πολύ σημαντικό.....την τέχνη στην προκειμένη περίπτωση.
    Ένας τέτοιος, αφάνταστα ανασφαλής ουσιαστικά άνθρωπος, θα ήταν για μένα η καλύτερη παρέα, ο καλύτερος σύντροφος και ένα άτομο που πραγματικά θα ήθελα να είχα δίπλα μου, μονο και μονο για την διαρκή του αναζήτηση για ότι τον ενδιαφέρει πραγματικά και τον πικραίνει σε κάποια πλαίσια. Και ας διαφωνούσα μαζί του σε ότιδήποτε άλλο.
    Το να ξέρω ότι ένας τέτοιος ανασφαλής, για όλο τον υπόλοιπο κόσμο, άνθρωπος υπάρχει κάπου, με κάνει απλά να νιώθω λίγο καλύτερα για μένα που έχω αυτό το τόσο μεγάλο κενό μέσα μου γιατί η αναζήτηση αυτή για το "έργο" που ουσιαστικά δεν θα αφήσω ποτέ πίσω μου, ξέρω οτι δεν έχει να κάνει με επιδερμικές ανησυχίες, ούτε με ζωώδη ένστικτα ούτε με "ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας". Το τελευταίο είναι ο αντίποδας στον οποίο βλέπω να ζει η πλειοψηφία, όχι αντρών, όχι γυναικών αλλά ανθρώπων.

Απλά μια τέτοιου είδους ανασφάλεια....δε ξέρω....την θεωρώ πολύ γοητευτική γιατί πηγάζει απο κάτι, κατ'εμέ, δημιουργικό. Δυστυχώς όμως δεν είναι το μόνο κριτήριο και φυσικά δεν είναι το μόνο πράγμα που καθορίζει τις επιλογές κάποιου. Η ιδέα πάντως πως ένας ντροπαλός, κλειστός, ανασφαλής άνθρωπος θα μπορούσε να στηρίζει όλες αυτές τις εμμονές του σε κάτι τέτοιο όπως αυτό που περιέγραψα πιο πάνω, αποτελεί για μένα τουλάχιστον το κύριο κριτήριο έλξης. Δυστυχώς για μένα όμως, συνήθως βρίσκεται κάποιος πιο ευθύς, πιο ανοιχτός στην πορεία και αρπάζει απο το χέρι τον άνθρωπο αυτό όταν πρόκειται για γυναίκα γιατί όπως και να το κάνουμε αν είναι όμορφη η κοπέλα, θα την διεκδικήσουν αρκετοί για την χαριτωμενιά της και μόνο, οπότε προς το παρόν μένω μπουκάλα! :P Και σε αυτό ακριβώς το σημείο ξεκινά ο χείμαρρος της ολης αυτής συζήτησης για το γιατί πχ γυναίκες έλκονται απο πιο δυνατούς άντρες και οι άντρες κυνηγούν τις όμορφες κλπκλπκλπ...πάει προς επιφάνεια το βαθυσκάφος οπότε το αφήνω εδώ. :)
    Συγγνώμη για το μεγάλο, όπως πάντα κείμενο, απλά ήθελα να το βγάλω απο μέσα μου και άρπαξα την ευκαιρία.

Επετρεψε μου να σου πω, επειδη ασχολουμαι συστηματικα με τη ζωγραφικη εδω και ενα χρονο,οτι η τεχνη ειναι τροπος εκφασης του εσωτερικου μας κοσμου, αρα οτιδηποτε 'παραγουμε' εχει σημειο αναφορας. Δεν ειναι αναγκη να ειμαι ο Da Vinci για να αφησω εργο. Η ψυχη υπαρχει σε καθε εργο τεχνης...

Senior Member
    Το ξέρω δυστυχώς julias....και ακόμα περισσότερο ξέρω ότι δεν είναι ανάγκη όλοι μας να είμαστε ζωγράφοι, μουσικοί κλπ...
    Τι να σου πω όμως...δυστυχώς αυτό δεν με σταματά απο το να νιώθω λιγότερος απο όλους αυτούς που θαυμάζω. Στο κάτω κάτω είναι γεγονός πως είμαι λιγότερος. Δεν πρόκειται ποτέ να αγγίξω τόσο κόσμο όσο εκείνοι ούτε να φτάσω την τεχνική τους.
    Άστο καλύτερα γιατί θα κυλήσουν αρκετά μίζερα οι υπόλοιπες μου γραμμές αν συνεχίσω τον συλλογισμό μου... :P
    Σε ευχαριστώ πάντως που κάθησες και διάβασες όλο αυτό.....και ζητώ συγγνώμη και παλι για πειρατεία του thread!

Senior Member
    Το ξέρω δυστυχώς julias....και ακόμα περισσότερο ξέρω ότι δεν είναι ανάγκη όλοι μας να είμαστε ζωγράφοι, μουσικοί κλπ...
    Τι να σου πω όμως...δυστυχώς αυτό δεν με σταματά απο το να νιώθω λιγότερος απο όλους αυτούς που θαυμάζω. Στο κάτω κάτω είναι γεγονός πως είμαι λιγότερος. Δεν πρόκειται ποτέ να αγγίξω τόσο κόσμο όσο εκείνοι ούτε να φτάσω την τεχνική τους.
    Άστο καλύτερα γιατί θα κυλήσουν αρκετά μίζερα οι υπόλοιπες μου γραμμές αν συνεχίσω τον συλλογισμό μου... :P
    Σε ευχαριστώ πάντως που κάθησες και διάβασες όλο αυτό.....και ζητώ συγγνώμη και παλι για πειρατεία του thread!
    Και ομως δεν εισαι λιγοτερος, γιατι απλα εκφραζεις την ψυχη σου. Και δεν υπαρχει 'περισσοτερη' ή 'λιγοτερη' ψυχη. Υπαρχει μονο εκφραση της μεσω της τεχνης...Σκεψου το λιγο :) Και οσο αφορα στην τεχνικη, αυτη μαθαινεται, σπουδαζεται...και οπου φτασει κανεις, το ταξιδι μετραει και οχι ο προορισμος...και το ταξιδι στην τεχνη ειναι μαγεια...

Quote Originally Posted by Piece Of Mind View Post
    ..

Ανλακι δεν ειναι ολοι οι αντρες ιδιοι,ουτε οι γυναικες..βγες απ αυτο γιατι .....
    ... ένας απο τους πιο ευκολους τροπους να δικαιολογειται κανεις αμα εχει σπάσει τα μουτρα του. μόνο που πριν το πει ξέχασε ότι ειναι αυτος/η που κανει τις επιλογες.
    γιάννης

...
    .....και ζητώ συγγνώμη και παλι για πειρατεία του thread!
    "Νιωθω λιγοτερος" με άλλα λόγια χαμηλή αυτοεκτιμηση. Δοκίμασες ποτε σου να δεις στην πράξη αν εισαι όντως λιγότερος? Αυτο που ξεκινησε στην αρχη ως θαυμασμό αντι να το μετατρεψεις σε προσπαθεια και συναγωνισμό το μετετρεψες σε αδικη για σενα σύγκριση και ως αποτελεσμα της, αδρανεια και στασιμοτητα. Έκανες απολογισμο να δεις τι σου κόστισε μέχρι σημερα αυτη η πεποίθηση?
    ..αν αλλάξει καπως η πορεια του thread δε θα παθει κανεις τιποτα.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    και γω αυτο σκεφτηκα μολις το ειδα!γιατι ο αλλος που του απανταει τις κακομαθαινεις αγορι μου!! πωπω συγνωμη αλλα εγω κατι τετοιους τους λεω φραγκοφονιαδες. δε με νοιαζουν τα λεφτα και κατανοω τις οικονομικες συνθηκες αλλα η μιζερια με ενοχλει. ο τσιγουνης στα λεφτα ειναι και τσιγκουνης στα αισθηματα.
    Ο ' αλλος ' , ειναι πασιφανεστατο οτι απλως αστειευεται . Τοσο δυσνοητο ειναι ?

Banned
    Τι εννοείς δεν πηγάζει απο την εξωτερική εμφάνιση...όταν μιλάμε για θέματα σχέσεων και προσέγγισης του άλλου φύλου, νομίζω είναι ο Νο1 λόγος...
    Εκτός αν σε έχασα κάπου....
    Φυσικά όλοι έχουν ανασφάλειες αλλά πχ οι ανασφάλειες που έχει κάποιος για την εξωτερική του εμφάνιση καλύπτεται πολύ εύκολα με εφήμερες σχέσεις, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιος να δεχτεί την εμφάνιση του. Patchαρει το κενό για λίγο, φυσικά δεν κρατάει και το πιο πιθανό είναι να μάθει να ζεί για αρκετό καιρό με αυτό το patchαρισμα....μιλάω και πάλι για τα παραδείγματα ανθρώπων που έχω στο μυαλό μου.

Σίγουρα δε το πιάνω αυτό για τις ανασφάλειες των άλλων...εμένα πάντως ανασφάλεια μου προκαλεί η σιγουριά των άλλων :P .
    Να στο φέρω τελείως ωμά mniminio για το τί έχω στο μυαλό μου όταν τα λέω αυτά...
    Εϊχα παλιότερα σχέση με μια κοπέλα που ουσιαστικά κάλυπτε την ανασφάλεια της με το να κοιμάται με πολλούς. Και για να σε προλάβω πριν με ρωτήσεις....Ευτυχώς όχι όσο ήμασταν μαζί! :P
    Αντίστοιχα έχω παραδείγμα άντρα που τον έζησα απο πολύ στενά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και έκανε ακριβώς το ίδιο.

Απο την σχέση που είχα με αυτά τα δύο άτομα είδα πως και οι δύο κάλυπταν τις ανασφάλειες τους με αυτόν τον τρόπο...παίρνοντας δηλαδή την επιβεβαίωση για το ποιοι είναι μέσω αυτού.
    Εγώ δεν έπιασα τον εαυτό μου ποτέ ούτε να το κάνει αυτό ούτε να έχω ποτέ σκέψεις πως κάτι τέτοιο θα με γέμιζε έστω και για λίγο....γιατί απλά οι ανασφάλειες μου δεν έχουν σχέση με το αν θα με δεχτούν οι άλλοι ή όχι...έχουν να κάνουν με τα πράγματα που ανέφερα στο προηγούμενο post....

Οπότε σίγουρα δεν έχει να κάνει με το φύλο...πιστεύω και εγώ πως έχει άμεσα να κάνει με την ηλικία του και τις ανάγκες του.
    Απλά νομίζω πως περισσότεροι είναι ανασφαλής και καλύπτονται απο εφήμερες σχέσεις (και γιαυτό αναφέρομαι σε αυτό σαν επιφανιακή ανασφάλεια) παρά έχουν προβληματισμούς σχετικά με το τι θα αφήσουν πίσω σαν "έργο" όταν θα φύγουν απο τον μάταιο τούτο κόσμο...
    Καλησπέρα...επέτρεψέ μου να διαφωνήσω..!!!Αυτο που λες δεν είναι θέμα ανασφάλειας της εξωτερικής εμφάνισης.Είναι θέμα μιας γενικής ανασφάλειας που δε μας αφήνει να προχωρήσουμε.Οπότε αυτό το θεωρώ δικαιολογία..Δηλαδή το πάω με πολλούς για επιβεβαίωση.Η ανασφάλεια είναι αλλού κι εμείς κοιτάμε αλλού και πράττουμε αλλιώς...Ας μη τα μπερδεύουμε τα πράγματα!!!!

Επίσης για το πρώτο...Όχι η ανασφάλεια δεν πηγάζει από την εξωτερική εμφάνιση.Ίσως ναι,αλλά ξέρω και περιπτώσεις για πραγματικά ωραίους ανθρώπους εμφανισιακά με χαμηλή αυτοεκτίμηση να πηγαίνουν με πολύ χαλια ανθρωπους και μάλιστα να τους θεωρούνε ''πολύ'' γι αυτούς...Προς θεού δεν έχω κάτι με τους όμορφους/ασχημους,απλά ήταν διευκρίνηση για το ότι καποια αλλα ψυχολογικά προβληματα,δημιουργούν φαντασιώσεις σε τετοιους τομείς.Κράτα ότι δεν ήταν η εξωτερική εμφανιση η ανασφάλεια απλά δημιουργήθηκε και εκει....απο αλλους ομως παραγοντες...Αυτό ειναι ελλειψη αυτοεκτιμησης...
    Last edited by Deleted-member-220416; 17-07-2013 at 15:13.

Quote Originally Posted by frozen View Post
    howtodream8 αποκλειεται το ενδεχομενο καποιος από αυτους που λες οτι σε πλησιασαν για σεξ και μονο για σεξ, μετα απο αυτο να ενδιαφεροταν για κάτι παραπανω και να προεκυπτε μια ενδιαφερουσα γνωριμια; Και απο τις 2 πλευρες εννοειται. Κατα τη γνωμη μου ειναι πιο νορμαλ να ξεκινησει με αυτο τον τροπο μια σχεση απο το να κινηγιεσαι χερακι χερακι καθε ηλιοβασιλεμα στην αμμουδια, να δενεσαι ωστοσο συναισθηματικα και οταν επιτελους προκυψει το σεξ να διαπιστωσεις πως δεν ταιριαζεις με τον αλλον. Τοτε.....Καλα ξεμπερδεματα.
    λολ ...Ρ
    Εχω δει πολύχρονες σχέσεις να ξεκινούν εντελώς χαλαρά (τύπου μου αρεσεις, σου αρέσω κανουμε σεξ), και εχω δει επίσης να μη βγάζουν μήνα σχέσεις με βαρύγδουπα λόγια και υποσχέσεις "για παντα".
    Το μεγαλύτερο λάθος των ανθρώπων είναι όταν ξεκινούν για ραντεβού με τον/την εκαστοτε υποψηφιο/α με προσδοκίες να βρουν το άλλο τους μισό και κουβαλώντας την όποια απογοητευση/απορριψη έχουν μαζεψει μεχρι τότε.
    Η απογοητευση έρχεται όταν ο άλλος ανήκει στην κατηγορία "ξεκινάμε και βλέπουμε ή δεν βλέπουμε" και καταλήγουμε να συζητάμε για τα αυτονόητα :Ρ

Banned
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Το θεμα ομως ειναι, απο τη δικη μου εμπειρια, οτι οταν αποφασιζεις να επιλεγεις το κατι παραπανω, ειναι ειδος υπο εξαφανιση. Ενω εαν ψαχνεσαι για ενα σεξακι, θα μπορουσα καθε εβδομαδα να εναλλασω. Και ξαναλεω, οχι επειδη ειμαι μοντελο, απλα ειναι πλεον τοσο ευκολο και απλο. Τον τελευταιο χρονο, συνειδητοποιημενα ειπα στον εαυτο μου, τερμα τα εφημερα, γιατι δε με γεμιζουν, δε με αντιπροσωπευουν αυτη την περιοδο και δε μπορω να τα διαχειριστω αυτο το διαστημα. Ομως ενα χρονο, το μονο που κανω ειναι να απορριπτω, γιατι καποιοι ξεκαθαρα, καποιοι εμμεσως, ζητανε αυτο το εφημερο που εγω αποφευγω. Και με εχει εντυπωσιασει ο τοσο μεγαλος αριθμος ανθρωπων που ψαχνει την ξεπετα. Ουτε καν να δωσουν μια ευκαιρια για να σε γνωρισουν. Ειλικρινα σας μιλαω, χωρις να θελω να θιξω το ανδρικο φυλο, ουτε ΕΝΑΣ ανδρας στην περιοδο του ενος χρονου, δεν εδειξε αλλες προθεσεις περαν του κρεβατιου. Και για να μη βιαστειτε να κρινετε, οχι δεν τους βρισκω σε κλαμπ και μπουζουκια ή γυμναστηρια ολους αυτους, γιατι δεν παω σε τιποτε απο αυτα. Ειναι ανθρωποι είτε απο παρεες γνωστων, ειτε απο το επαγγελματικο κομματι.
    Καλησπέρα how...Πρέπει να καταλάβεις το σεξ ήταν,είναι και θα είναι,αν οχι η πρωτη,από τις πρώτες σκέψεις στο μυαλο ενος αντρα.Από εκεί και πέρα,εσύ είσαι αυτή που θα βάλει τα όρια και πραγματικά αν ενδιαφέροντε θα το δείξουν.Το θεμα είναι κι εμείς να μην έχουμε στο μυαλό μας την αρνητική πλευρά των πραγμάτων..

Senior Member
    Εμ, τί να σας κανω. Φαινεται οτι οι ανδρες που γνωριζω εγω εχουν μονο αυτο στο μυαλο τους. Εκτος αν τους το εμπνεω τοσο πολυ...LOL

Senior Member
    Σιγουρα το σεξ ειναι παντα πρωτο μην πω και το τελευταιο που εχουν στο μυαλο τους ...αλλα οταν προκειται για σοβαρες σχεσεις και να παορυν την αποφαση ακομη γαμο δεν εχουν το σεξ ως κριτηριο!
    κοιτανε αλλα πιο πρακτικα πραγματα ( αν εχεις περιουσια, μονιμη ή δικη σου δουλεια ) κα γενικα μην πεις σε αντρα για προβληματα, δεν τα μπορουν με τιποτα!!!! θα φυγουν με τη μια...τις προαλλες μια ξαδερφη μου ανακαλυψε οτι πασχει απο σακχαρωδη διαβητη και αμεσως την παρατησε!!! δεν την υποστηριξε καθολου!!!!
    Αυτο που εχω διαπιστωσει οτι "καλες σχεσεις" και γενικοτερα ειμαστε στα καλα οταν δεν υπαρχουν προβληματα, στα δυσκολα παντα μα παντα κατι θα "στραβωσει" και τοτε παιρνεις την απαντηση " μα μου ελεγες πως με αγαπας, ναι τοτε το ελεγα τωρα δεν ισχυει! "

Banned
    Δεν ειναι ολοι ετσι ανλακι...Μην τσουβαλιαζεις..

Banned
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Εμ, τί να σας κανω. Φαινεται οτι οι ανδρες που γνωριζω εγω εχουν μονο αυτο στο μυαλο τους. Εκτος αν τους το εμπνεω τοσο πολυ...LOL
    Ναι γιατί όχι ...Εγώ σου είπα όλοι.Αλλά ξαναλέω για τα όρια :)

Banned
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Σιγουρα το σεξ ειναι παντα πρωτο μην πω και το τελευταιο που εχουν στο μυαλο τους ...αλλα οταν προκειται για σοβαρες σχεσεις και να παορυν την αποφαση ακομη γαμο δεν εχουν το σεξ ως κριτηριο!
    κοιτανε αλλα πιο πρακτικα πραγματα ( αν εχεις περιουσια, μονιμη ή δικη σου δουλεια ) κα γενικα μην πεις σε αντρα για προβληματα, δεν τα μπορουν με τιποτα!!!! θα φυγουν με τη μια...τις προαλλες μια ξαδερφη μου ανακαλυψε οτι πασχει απο σακχαρωδη διαβητη και αμεσως την παρατησε!!! δεν την υποστηριξε καθολου!!!!
    Αυτο που εχω διαπιστωσει οτι "καλες σχεσεις" και γενικοτερα ειμαστε στα καλα οταν δεν υπαρχουν προβληματα, στα δυσκολα παντα μα παντα κατι θα "στραβωσει" και τοτε παιρνεις την απαντηση " μα μου ελεγες πως με αγαπας, ναι τοτε το ελεγα τωρα δεν ισχυει! "
    Πόσο λάθος είσαι....Εχεις μπερδεψει τις ερωτικές σχέσεις με όλες τις ανθρωπινες σχέσεις.Πως μπορείς απλά με ένα παράδειγμα,να μιλάς και για το χαρακτήρα και το πόσο ευαίσθητος είναι ο αλλος...Τέσπα,δεν το αναλύω γιατί δεν βρίσκω το λόγο!!!

Page 17 of 53 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast