Results 301 to 315 of 781
-
17-07-2013, 22:30 #301
ειμαι πολυ αυστηρη στην αυτοκριτικη μου και ισως αυτο ειναι και το κακο οτι χρεωνομαι τις μ***κιες των αλλων...μα εγω δεν αντιλεγω στο οτι ειναι καφρος ο αλλος, απλως οι 9 στους δεκα θα την εκαναν με ελαφρα
αυτο ειναι το απογοητευτικο
δεν ξερω αν ο χαρακτηρας που λες οτι ξεδιπλωνεται στην πορεια μιας σχεσης ειναι αληθινος Θεοφανια πολλες φορες ειναι κατα συνθηκη αληθινος και ουτε ειναι σωστο να ωραιοποιουμε τον εαυτο μας και να προσποιουμαστε ειδικα στην αρχη. Το ωφελιμο και για μας και για τον αλλο ειναι να ειμαστε ειλικρινεις και επιφυλακτικοι οχι ψευτικοι
- 17-07-2013, 22:39 #302
...μα αν έκανες αυστηρη αυτοκριτική θα ένιωθες ότι εσύ φταις που ήσουν με το μαλακα και όχι ο μαλακας.
Αν σε παράτησε σε μια δύσκολη στιγμή φταις εσύ που δεν είχες καταλάβει πόσο δειλός είναι και παράλληλα κάνεις το σταυρό σου που γλίτωσες. Βάζεις στο σκληρό σου την εμπειρία και την επόμενη φορά είσαι πιο προσεκτική.
Αυτό λέγεται εμπειρία.
Αν δεν φας τα μούτρα σου δεν θα βρεις ποτέ αυτό που σου αξίζει και το αξίζεις. Εσύ ξέρεις τι λες? Έπεσα σε ένα μλκα, είναι όλοι μλακες και αποφασίζω να θαφτω στην καχυποψία μου για όλη μου τη ζωή εκτοξευοντας κατηγοριες προς όλο τον αντρικο πληθυσμο.
Θεωρείς πως είναι δικαιο αυτό για σένα και τους άλλους?
Σου ζήτησα πριν να μου δώσεις ένα παράδειγμα από τη δική σου εμπειρία που σε έφτασε σε αυτά τα συμπεράσματα και δεν βλέπω να μου το παραθέτεις ώστε να μιλήσουμε πάνω σε αυτό.
17-07-2013, 22:40 #303
17-07-2013, 22:44 #304
17-07-2013, 22:51 #305
εγω φταιω για την προδοσια του καθενος? εσυ γιατι επιμενεις πεισματικα οτι ειναι λιγοι οι αχρηστοι ή συμφεροντολογοι και οτι και ετσι να ειναι οκ μεγια τους με χαρα τους??? δεν παει ετσι!!!! τη σχεση δεν την κανεις μονος σου οπως δεν την ξεκινας μονος σου, ετσι δεν την τελειωνεις μονος σου οπως και οποτε σου καπνισει!!!! αναλαμβανεις και τις ευθυνες σου. και επειδη αυτο δε γινεται πλεον και οχι μονο δε γινεται αλλα καποιοι ευλογουν τετοιες συμπεριφορες και πληγωνονται ανθρωποι, οφειλω να μοιραστω τη γνωμη μου οτι αν μη τι αλλο υπαρχει πολυ ανευθυνοτητα, εκμεταλλευση και δεν μπορεις να εμπιστευεσαι κανεναν.
17-07-2013, 22:59 #306
17-07-2013, 23:13 #307
μαλλον καλυπτεις τις πρακτικες τους προυποθεσεις και αναγκες Θεοφανια, επισης δεν ξερεις τι εχει στο μυαλο του ο αλλος ή τι εχει κανει σου ειπα σκεψου αν αλλαζαν τα δεδομενα σου και εννοω τα θετικα στοιχεια που διαθετεις ποσοι θα ηταν στο πλευρο σου??? επισης το οτι δεν πληγωθηκες μεχρι τωρα δε σημαινει οτι δεν θα σου συμβει ποτε. δεν γνωριζω κοπελα που να μην εχει προδοθει και εχω γνωρισει πολυ κοσμο στη ζωη μου.
Δεν προσπαθω να αντικαταστησω το Θεο
17-07-2013, 23:24 #308
18-07-2013, 06:22 #309
Εγώ ένα ξέρω εκ πείρας: όποιοι πιστεύουν (φανερά ή ενδόμυχα) ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες όλο σε κάτι πουτάνες παν και πέφτουνε. Κι όσες πιστεύουν (φανερά ή κατά βάθος) ότι όλοι οι άντρες είναι μαλάκες όλο σε κάτι μαλάκες πέφτουνε. Πώς γίνεται αυτό δεν έχω καταλάβει, μυστήριο πράμα...
Και σόρυ για το λεξιλόγιο. :p
18-07-2013, 08:12 #310
Ο έρωτας φαινομενικα ειναι κατι αυθορμητο. Στην ουσία όμως είναι ένας υποσυνείδητος εντοπισμός στον ανθρωπο που εχεις απεναντι σου των προτυπων που εχεις φτιαξει μεσα σου για το πως θα θελες το συντροφο σου (πχ η ωραια εμφανιση, η γλυκητητα στο χαρακτηρα, η ευστροφια). Κι αυτο εκδηλώνεται με το συναισθημα το οποίο περιγραφεις. Πιστευεις οτι ειναι κατι που προεκυψε εκεινη την στιγμη, όμως η προεργασία γι' αυτο ηδη ειχε φτιαχτει μεσα σου. Κι απ εκει ξεκινας, χωρις να ειναι βεβαιο οτι θα εχει αισιο τελος, όμως απο τη στιγμη που ταυτιζεται με τα προτυπα που εχεις μεσα σου θα το παλέψεις να εχει αισιο τελος.
γιάννης
18-07-2013, 08:38 #311
Τις επιλογες ερωτικων συντροφων όπως και όλες τις υπόλοιπες σου επιλογες στη ζωη εσυ τις κανεις. Καπου κανεις λάθος. Δεν ειναι ολοι οι αντρες αχρηστοι, συμφεροντολογοι κλπ συναφη που τους φορτωνεις όπως δεν ειναι όλες οι γυναικες πουτάνες και παλιοχαρακτηρες και τουλαχιστο στο τελευταιο φανταζομαι συμφωνεις μαζι μου. Όπως δεν ειναι όλες πουτανες και παλιοχαρακτηρες δεν ειναι ολοι τετοιοι όπως τους περιγραφεις. Αρα βγαινει αβιαστα και λογικα αυτο το συμπερασμα. Κι οσοι ή όσες τους χρακτηριζουν αυτα που προειπα τετοιοι ειναι δεν τους αλλάζεις, τους αποδεχεσαι με τα κουσουρια τους αυτα ή φευγεις όσο πιο γρηγορα γινεται αμα δεν τους γουσταρεις γι αυτο που ειναι.
Φαινεται πως ειχες προσφατα καποιο χωρισμο που σε πλήγωσε επειδη επεσες σε τετοιο χαρακτηρα, τραβηξες καμποσα μαζι του και τωρα εκδηλωνεις με τα λεγαμενα σου εδω την απογοητευση σου και σε συνδυασμο με το ότι παρομοια ξαναζησες με αλλους το γενικευεις για όλους. Το προβλημα να ψαξεις πρωτα να το βρεις σε σενα, επειδη η επιλογη τους δικη σου ειναι ακομα κι αυτοι ειναι που σου την πεφτουν. Αυτο που λαμπει δεν ειναι χρυσος, μπορει η πρωτη εντυπωση για σενα να ναι το οτι δειχνει μαγκας, ανοικτος, ομιλητικος κι ευχαριστος χαρακτηρας κι εχει ωραια εμφανιση, αυτα σε γοητυεουν απο μονα τους χωρις να ψαξεις ιδιαιτερα τον αλλο και απο εκεινη τη στιγμη ενθουσιαζεσαι και προχωρας μαζι του με τυφλα ματια μεχρι να αρχισουν να συμβαινουν πραγματα κι ετσι σιγα σιγα να προσγειωνεσαι και να σου μενει τελικα η πικρα που εκδηλωνεις εδω. Αλλαξε τον τροπο με τον οποιο κρινεις την πρωτη εντυπωση που σου αφηνει ο αλλος, κανε κινηση με ατομα που σου δινουν εντυπωση διαφορετικου χαρακτηρα απ αυτους οι οποιοι σε ενθουσιαζουν πχ πιο μαζεμενους, σοβαρους και συναφη, ψαχνε καλύτερα τον αλλο πριν του δοθεις, κρατα χωρο ασφαλειας για σενα πριν του δοθεις, μην εισια επιπολαια και ευκολοπιστη. Καπως ετσι ισως ξεφυγεις απ τον κυκεωνα για τον οποιο φερεις κι εσυ ευθυνη.γιάννης
18-07-2013, 11:32 #312
Και να σου πω ρε συ Γιάννη....για να κάνω εγώ τώρα, όπως πάντα, τον δικηγόρο του διαβόλου....τα χαρακτηριστικά που περιέγραψες είναι όπως είπες και εσύ, γοητευτικά. Οπότε πως γίνεται να μην υπάρχει έλξη προς ένα τέτοιο άτομο? Κοινώς εφόσον εξ'ορισμού όλοι έλκονται απο αυτά, πως θα ψάξουν για κάτι άλλο? Δεν μιλάω μόνο για τις γυναίκες εδώ φυσικά. Στους άντρες ισχύει ακριβώς το ίδιο. Όλοι/ολες για το τέλειο ψάχνουν.
Και για να μπω και λίγο στον ρόλο της howtodream συναντώντας έναν τέτοιο άνθρωπο το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς εφόσον σε έχει ήδη γοητεύσει είναι πως "ειναι καλο παιδί!". Και μετά ανάλογα με την συνέχεια το τραινάκι θα πιάσει την κατηφόρα.
Έχεις 2 άτομα ο ένας είναι όπως τον περιέγραψες και ο άλλος δεν έχει τα χαρακτηριστικά αυτά. Δεν είναι φυσιολογικό η unlucky να πάει στον πρώτο? Αφου αυτός έχει τα κριτήρια που ελκύουν.
Καλές οι θεωρητικές συμβουλές αλλά πρέπει να κρατάμε και το ένα πόδι τουλάχιστον στη γή.
Η δική μου πρόταση είναι, αυτό που έχω ξαναπεί στην unlucky και επιμένω σε αυτό.
Ναι είμαι προκατειλημμένος απέναντι στις γυναίκες, δεν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς καθώς όλες μου οι εμπειρίες με αυτές έχουν καταλήξει σε αφάνταστα στερεότυπα απο μεριάς τους.
ΌΜΩΣ, αυτό δεν με σταματά απο το να περιμένω, να ΘΕΛΩ και να αναζητώ να με διαψεύσει κάποια για όλα αυτά που έχω να καταλογίσω. Τουλάχιστον αυτό μου επιτρέπει να γνωρίσω πρώτα πριν τσουβαλιάσω, έστω και αν είμαι προκατειλημμένος όπως και εκείνη.
18-07-2013, 13:24 #313
Συμφωνω με αυτη την αποψη ιωαννη...επισης θεωρω οτι ειναι εκτος απο προεργασμενο και κατευθυνομενο απο τις επιθυμιες των γυρω. Τι εννοω οι αντρες επηρεαζονται σε πολυ μεγαλο βαθμο απο την αποψη της οικογενειας τους και των φιλων. Δηλαδη αν την παω αυτη στη μανα μου θα χαρει????? πραγματικα οταν χωρισα μου ειπε ενας γνωστος μου οταν παντρευεσαι καποιον παντρευσεσαι και σοι του!!!! εεεεε απο κει και περα το χαος.....
18-07-2013, 13:35 #314
Σωστή η τοποθέτηση σου, εκτος απο το σημειο που λες οτι οταν καποιος σε γοητευει του βαζεις την σταμπα του καλου παιδιου. Οταν καποιος ειναι ετσι οπως περιγράφη, πολλα συνηγορουν οτι κλινει προς το "κακο παιδι". Η συμπεριφορα του να εισαι ανοιχτος, ομιλιτικος και άνετος με τις γυναικες, δειχνει εμπειρία, οποτε αν δεν πεσεις στην περιπτωση που εχεις γοητευσει πολυ το κακο παιδι ή δεν ειναι σε φαση να αλλαξει, η φαση ειναι προδιαγεγραμμενη. Εκεινος μολις σε βλεπει ξερει πανω κατω τι θα κανει μαζι σου.
18-07-2013, 13:37 #315
Δεν ειναι τοσο απλα ιωαννη..μπορει εσυ να εισαι επιφυλακτικος, να εχεις προχωρησει αργα και σταθερα και ο αλλος να σε κανει με τον τροπο να πιστευεις φουμαρα και αγαπες μεγαλες!!! ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ μονο και στο τελος σου λεει και καταμουτρα οτι τοτε ( πριν μια μερα) ισχυαν τωρα δεν ισχυουν!!! Δεν θεωρω τις κοπελες ευκολοπιστες και και επιπολαιες. Επιπολαιος ειναι αυτος που δεν πιστευει αυτα που λεει, λεει ψεμματα, κοροιδευει εξαπατα και επειδη πλεον το βλεπω να εχει καταντησει συστημα αυτη η αηδια και να επιβραβευεται κιολας, εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω κοριτσια κρατατε πισινη ΠΑΝΤΑ, να ειστε ανεξαρτητες, δημιορυγικες, να εχετε και αλλες δραστηριοτητες, καλες φιλες- φιλους, μην επικεντρωνεστε στον ερωτικο τομεα. αντλειστε ευχαριστηση και χαρα και απο αλλα πραγματα.