Results 451 to 465 of 781
-
24-07-2013, 21:19 #451
Εσυ γιατι how?
- 24-07-2013, 21:23 #452
24-07-2013, 22:26 #453
Ισως να είναι ντροπαλός η ίσως να μην είναι σίγουρος σχετικά με το πως νιώθεις εσύ μετά το φιλί.Αν δεν πάρει τηλ.τότε δεν ενδιαφέρεται...αλλά δεν θα ήταν κακό να έκανες εσύ το επόμενο βήμα..
24-07-2013, 22:58 #454
δεν ξερω βρε Howto...αρχικα δε συμφωνω με τον ιωαννη οτι με γουσταρε ο πρωην.
ο λογος που λεω οτι δεν θελω να ξαναπροσπαθησω για δεσμο ειναι οτι ειμαι σιγουρη οτι δεν θα ειναι τοσο εντονα αισθηματα οπως πριν και αυτο θα φαινεται και θα ειναι καταπιεστικο για εμενα! επιπλεον δεν με συγκινει κανεις, ολοι μου φαινονται ιδιοι τιποτα το ιδιαιτερο πριν καν τους γνωρισω, μμμ βρηκα τη λεξη προβλεψιμοι και μου βγαζουν μια "ψευτια", μια "υποκρισια"..λειπει παρα πολυ το στοιχειο του ρομαντισμου
και επειδη σχολιαστηκε απο καποιον οτι "ακουτε την unlucky που εχει πολλες εμπειριες", ειμαι 27 ετων και εχω κανει 2 σχεσεις. εχω ομως γνωρισει πολυ κοσμο, εχω βγει αρκετα ραντεβου, ακουω εμπειριες τριτων και καταληγω οτι ολοι οι αντρες συμπεριφερονται με τον ιδιο τροπο πανω κατω απο τα πιο απλα μεχρι τα πιο σημαντικα θεματα.
24-07-2013, 23:36 #455
24-07-2013, 23:53 #456
δυστυχως εγω ζουσα ή καλυτερα ειχα την αναγκη να ζω σε ενα ροζ συννεφακι, επισης κατι που διαπιστωσα οτι οι "κακοι" ανθρωποι ειναι συνθηως εξυπνοι και καλοι χειριστες του λογου.. ετσι ειναι οπως το λες και ηδη εχω κανει προοδο για αυτο και συνιστω στις κοπελες που εχουν την ταση να ειναι πιο ρομαντικες και ευαισθητες ή ανασφαλεις να κρατουν παντα μια πισινη για να μην πληγωθουν. Πρεπει να ειμαστε πιο πρακτικες και λιγοτερο υποχωρητικες γιατι ο αλλος μετα εκμεταλλευεται την κατασταση.
25-07-2013, 01:11 #457
Κορίτσια το συνεχίζετε όμως και....δε ξέρω...λίγο η κατάσταση μου...λίγο το οτι δεν έχω κάτι άλλο να κάνω και όλο γυρνάω πίσω εδώ στο φορουμ...
Unlucky με όλα αυτα που γράφεις, συγγνώμη αλλά κάθε άλλο παρά σε ροζ συννεφάκι σου αρέσει να ζεις....αν σου άρεσε να ζεις σε ροζ συννεφάκι θα φρόντιζες πιστεύω να γνωρίσεις και τον αντίστοιχο κόσμο. Αυτό το πιστεύω και για σένα howtodream.
Και δε το λέω γιατί γκρινιάζετε....γκρινιάχτε όσο θέλετε, δεν ειναι αυτό που με ενοχλεί. Με ενοχλεί το οτι επειδή προφανώς οι επιλογές σας μέχρι τώρα δεν ήταν με τα κριτήρια που λέτε πως σας ταιριάζουν, κάνετε αφάνταστες γενικότητες και ναι...προσωπικά το βρίσκω ενοχλητικό.
Αν ο κόσμος που γνωρίσατε σας βγήκε σκάρτος θα είναι μάλλον γιατι δεν τον επιλέξατε με τα κριτήρια που ζητάτε εδώ...αλλιώς μάλλον θα λέγατε άλλα. Κοινώς, άλλα λέμε και άλλα κάνουμε...
Δεν λέω ότι θα βρισκόσασταν σε πελάγη ευτυχίας αλλά είμαι σίγουρος οτι δεν θα κάνατε τέτοιου τύπου γενικεύσεις.
Unlucky οταν παραδέχεσαι πως δεν εισαι δεκτική στο να γνωρίσεις κάποιον, δε πιστεύεις πως αυτόματα είναι κάπως ακυρο το να ισχυρίζεσαι πως εχεις μια γενική ιδέα για το σύνολο? Πες οτι είναι δύσκολο...πες οτι ζητας πολλά...πες οτι ζητάς λίγα αλλά ειναι τραγικά δυσευρετα...πες οτι άλλο θες αλλά για όνομα του θεου, ότι έχεις πει στο thread εδώ και σε άλλα, είναι κάπως παράλογα το λιγότερο.
Και βλέπω και η μία να φουσκώνει το μπαλονάκι της άλλης και σταματημό δεν έχει.
Η μια λέει οτι πρεπει να γινετε πιο σκληρες η άλλη μετα λιγότερο υποχωρητικές γιατι σας εκμεταλεύονται κλπ. Σιγά ρε κορίτσα δλδ...λες και έχετε μέλι και προσπαθουν οι αρκούδοι να το κλέψουνε...
Δεν είναι έτσι τα πράγματα...
Ζητάω πολύ συγκεκριμένα πράγματα απο κάποια σύντροφο προσωπικά αλλά δε θα σταματήσω μέχρι να τα βρω μόνο και μόνο γιατί ξέρω πως είμαι εγω....και δεν είμαι τόσο εγωιστής ώστε να πιστεψω πως είμαι μόνος στον πλανήτη. Άρα υπάρχουν και άλλοι. Και ψάχνω...
Γιατί δεν σηκώνεστε απο το κρεβατάκι σας να ψάξετε οι ίδιες αντί να περιμένετε να σας έρθει ο παίδαρος που θα σας γράψει σονάτα και θα σας την τραγουδήσει μεσοπέλαγα ένα βράδυ, παρέα με δύο δελφίνια να ακολουθουν την τράτα σας? Γιατί δεν γράφετε εσείς το ποιηματάκι να το απαγγείλετε και να δείτε την αντίδραση του άλλου, πριν αποφασίσετε να βγείτε μαζί του και σας βάλει χέρι? Δε του άρεσε? πάμε για τον άλλο γιατί προφανώς αυτός δεν θα ξέρει κουπί...
Είναι παράλογο το να δέχεστε πχ κάποιον με την αβάσιμη ελπίδα οτι "ειναι διαφορετικός" ενώ δεν σας έχει δώσει κανένα τέτοιο στοιχείο και μετά να κάνετε οτι πέφτετε απο τα σύννεφα...
Howtodream εσένα στα έχω ξαναπει και σε άλλο thread και κλώτσησες και τότε και μάλλον θα κλωτσήσεις και τώρα...
Δε στα λέω με κακία αλλά ρε συ δεν αντέχω να βλέπω το ίδιο τροπάριο συνέχεια...ειλικρινά...απο την μία στην ζωή μου έξω να βλέπω όλες τις κοπέλες να κρατάνε τη μύτη τους ψηλά λες δεν υπάρχει άλλος στο επιπεδο τους και μετά βλέπω και εδώ τα post σας και σκέφτομαι οτι μπορεί να είστε κάποια απο αυτές εκεί έξω που τις χαιρετάς και ξινίζουν αμέσως γιατί έχουν όλα αυτά εδώ που λέτε στο μυαλό τους.
Δεν είναι έτσι τα πράγματα...
Γνωρίζετε τύπους και βγαίνετε μαζί τους γιατί σας αρέσουν...σίγουρα όμως δεν έχετε δει πανω τους κάποιο απο τα στοιχεία που φαίνεται να ζητάτε εδώ...και μετά απογοητεύεστε ...Ε συγγνώμη αλλά το βλέπω απόλυτα φυσιολογικό αυτό!
Αλλάξτε τα κριτήρια σας. Αν θέλετε κάποιον ρομαντικό όπως λέτε, γνωρίστε κάποιον και πετάχτε του μια σπόντα στην χειρότερη...αν δεν απαντήσει με τρόπο που σας αρέσει...ε μην βγείτε μαζί του! αποτέλεσμα? δεν θα χρειαζεται μετά να γκρινιάζετε για το πως "omg και αυτός ήθελε να μου πιάσει το μπουτι!"
25-07-2013, 01:21 #458
25-07-2013, 01:37 #459
Μα αυτό λεώ....πως απο τα λεγόμενα σας δεν έχω κανένα λόγο να πιστεύω πως εσύ πχ έχεις σαν κριτήριο το να είναι ο άλλος ρομαντικός...
Βλέπω να το ζητάς εδώ εγγράφως και κατόπιν εορτής αλλά (χωρίς να σε παρακολουθώ κιόλας στενά) δεν θυμάμαι να έχω δει να γράφεις ποτέ πχ για κάποιο περιστατικό που σε απογοήτευσε παρά τις αρχικές εντυπώσεις που είχες πάρει.
Το λέω λίγο χαζά...δουλεύω καλά με τα παραδείγματα οπότε πάρε ένα:
Στο προηγούμενο thread σου που μάλιστα νεκρανέστησε κάποιος πρόσφατα, αν θυμάμαι καλά είχε αναφέρει έναν τύπο που είχες γνωρίσει σε ένα συνεδριο, και σου φάνηκε καλο παιδί ή τι άλλο έιχες γράψει....και μετά βγήκες μαζί του και απογοητεύτικες...? Δεν θυμάμαι πχ να είχες γράψει πουθενά "ξέρετε τι? γνώρισα κάποιον και μου πρόσφερε λουλούδια την πρώτη φορά που τον είδα, μου έγραφε ποιήματα, φάνηκε γενικά καλλιτεχνικός χαρακτήρας γιαυτό και γιαυτό το λόγο"...ή τέλος πάντων κάτι το οποίο να έδειχνε την ρομαντική του φύση που ζητάς τώρα.
Οπότε αν δεν σου έδειξε κάτι τέτοιο...τότε γιατί θεωρείς παράξενο που απογοητεύτικες μετά μανταμίτσα?
Κατάλαβες τι θέλω να πω?
Εϊναι ένα πράγμα το να ευχόμαστε ο άλλος να είναι κάπως χωρίς να στηρίζουμε κάπου την ελπίδα μας αυτή και άλλο το να κινούμαστε με βάση κάποια κριτήρια...
Εγώ όπως είπα πχ τελευταία φορά έγραψα μια ιστορία για κάποια και πήγα να της την δώσω στο άσχετο...έβαλε τις φωνές...δεν γύρισα να πω οτι όλες είστε έτσι...είπα απλά πως δεν ήταν "εκείνη που..."
Εκείνη που θα την ενδιέφερε ο τρόπος αυτός...κατ'επεκταση εκείνη που θα ενδιαφερόταν για κάποιον που θα επέλεγε τον τρόπο αυτό....κατ'επεκταση εκείνη που θα ενδιαφερόταν για κάτι που ήταν γραμμένο σε ένα κομμάτι χαρτί...κλπκλπκλπ!
Οπότε απλά δεν ήταν "εκείνη που"....
ΥΓ: δευτερο παράδειγμα (γιατί μου αρέσουν και τα σκαλίζω) :
Είναι σα να χαζευεις πχ αντρες σε ένα site γνωριμιών ή και στο facebook, το ίδιο είναι, και να βλέπεις κάποιον που σου φαίνεται ωραίος στις φωτογραφίες του...αλλά τίποτε άλλο στο προφιλ του δεν σου δίνει τροφή για κάτι που ψάχνεις..
Είτε είναι κενό πχ, είτε είναι "κοινότυπο" σε σχέση με αυτά που ψάχνεις εσύ....Αλλά παρόλαυτα πας να του πιάσεις κουβέντα μόνο και μόνο επειδή ειναι ωραίος, με την ελπίδα οτι θα είναι "κάπως"....και μετά να πέφτεις απο τα σύννεφα!
Ε δεν έχει λογική αυτό...και το πιο πιθανό είναι αν το κάνεις 100 φορές αυτό και οι 100 θα καταλήξουν στο ίδιο αποτέλεσμα...και μετά θα πεις οτι το 100% των αντρων είναι "έτσι"....δεν είναι έτσι ομως το πράγμα.
25-07-2013, 01:45 #460
Σε αυτο εχεις πολυ δικιο. Τεινουμε να εξιδανικευουμε ανδρες που μας αρεσουν, με την ελπιδα οτι θα ειναι αυτο που φανταζομαστε/ψαχνουμε/επιθυμουμε.
25-07-2013, 01:47 #461
εγω μιλησα για ρομαντισμο tomhet, ολες μου οι σχεσεις ειχαν αυτο το στοιχειο π.χ λουλουδια που ανεφερες, ρομαντικες στιγμες κλπ αλλα και παλι στο τελος επεσε η μασκα..δυστυχως...
γιατι εβαλε τις φωνες η κοπελα? υπερβολικη αντιδραση...
25-07-2013, 01:51 #462
το τελευταίο δεν το πολυκατάλαβα (την τελευταία πρόταση εννοώ). Καλά κοίτα δεν είναι ούτε extreme σύνθετα ούτε πολύ απλά τα πράγματα. Δεν νομίζω οτι εννοούσαν τα κορίτσια να έρθει ο άλλος με λουλούδια και ποιηματάκια. Απλά να μην είναι και μόνο: έλα μωρό, εγώ δεν είμαι για πολλά πολλά (μπορώ να το συνεχίσω πολυυυυυυυυ αυτό με διάφορες εκφράσεις). Ίσως η λύση είναι να μην πέφτεις και τρελά και να συνεχίσεις να γνωρίζεις μέχρι να βρεθεί κάποιος να σου κάνει το κλικ.
25-07-2013, 01:52 #463
Και οι δύο μιλήσατε για ρομαντισμό Unlucky....
Όσο για το πως...επεσε η μασκα στο τέλος... Ας πούμε οτι θα είναι προς τιμή σου αυτό που θα πω...
Όπως είπες η ίδια είχες μόλις 2 σχέσεις στη ζωή σου...οπότε ελπίζω πως όοοοοτι έχεις πει μέχρι στιγμής δεν το λες βασιζόμενη σε 2 μόλις ανθρώπους που πέρασαν απο την ζωή σου αλλά απο όλους τους άλλους που απλά γνώρισες. Και ακριβώς για αυτές τις γνωριμίες μιλάω...σε αυτές λοιπόν ακριβώς τις γνωριμίες ήταν τελειώς μα τελείως λάθος τα κριτήρια σου.
ΥΓ: Έβαλε τις φωνές για ακριβώς τον ίδιο λόγο που με έβρισε σιωπηλά και μιά άλλη πριν λίγες μέρες αφού την χαιρέτησα ζωηρα ενώ εκείνη ήταν μέσα σε ένα λεωφορείο και εγώ σταματημένος με την μηχανή δίπλα.
Γιατί μερικές νιώθουν ότι όλος ο κόσμος της κυνηγά σαν τρόπαιο. Λες και αν χαιρετούσε και εκείνη απο ευγένεια θα κυνηγούσα το λεωφορείο μέχρι να σταματήσει, θα πέταγα τη μηχανή και θα έμπαινα μέσα νομίζωντας οτι με φώναξε για κρεβάτι. Οπότε θεώρησε πιο πρέπον όταν κάποιος την χαιρετήσει απο ευγένεια ή και θαυμασμό να του κουνήσει το κεφάλι με γκριμάτσα "δε μας χέζεις ρε βλακα". :)
25-07-2013, 02:03 #464
ντρεπομαι που θα το πω αλλα και γω που ποτε δεν εβριζα στη ζωη μου ( να φανταστεις μου λεγανε οι φιλες μου να πω τη λεξη μα****ας και δεν μπορουσα να την πω) πλεον εχω αγανακτισει και σε καποιες περιπτωσεις στελνω στον αγυριστο και γω, ειδικα αν βιαζομαι ή εχω συγχυστει με κατι αλλο.. μηπως παρα εισαι εκδηλωτικος tomhet?
25-07-2013, 02:04 #465
σε αυτό έχω να προσθέσω για μία τύπισσα που ήθελε ένας φίλος να την ρωτήσει την ώρα και αυτή του έκανε κωλοδάχυλο και έφυγε. Άσχετο αλλά μου φάνηκε αστείο!