Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 53 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast
Results 466 to 480 of 781
    Senior Member
    Ε εντάξει αν ειναι υπερβολική εκδήλωση το απλά να κουνήσεις το χέρι σου χαιρετώντας....παραιτούμαι απο το να είμαι άνθρωπος.
    Τι υπερβολικό έχει ρε συ unlucky? Το να χαιρετήσεις κάποιον? Ναι την χαιρέτησα γιατί μου άρεσε η φάτσα της και με κοίταξε...ούτε κατέβηκα απο την μηχανή στη μέση του δρόμου να της χτυπήσω το τζάμι να πω "εε κοιίτα μεεε!" ούτε τίποτα. Και στο κάτω κάτω υπήρχε ποτέ πιθανότητα να της μιλήσω?
    Είμαστε στο δρόμο, και μάλιστα εκείνη μέσα σε λεωφορείο....
    Πες μου ποιο είναι το πιο βρώμικο σενάριο που θα μπορούσε να κατεβάσει το μυαλό σου σαν συνέχεια...
    Γιατί εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα μα κανένα εκτός απο το....χαιρετάω...χαιρετάει ...ΤΕΛΟΣ! :P δεν υπάρχει συνέχεια να δωθει :P είμαστε σε δυο οχήματα που πηγαίνουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις...δεν θα με ξαναέβλεπε στην ζωή της. Αλλά θεώρησε πρέπον όπως είπα να συμπεριφερθεί έτσι...
    Αυτό προς προβληματισμό όλων σας.....

Μπορεί να είχε άσχημη μέρα! Οπότε δεν είχε όρεξη ούτε να σε χαιρετήσει ούτε τίποτα!

Senior Member
    Tomhet....θα σου πω κατι, και αυτη τη φορα ελπιζω εσυ να μην παρεξηγησεις εμενα. Απ 'οτι φαινεται αυτο το περιστατικο με το χαρτακι σε ενοχλησε πολυ. Κατανοητο. Ωστοσο, θα μιλησω απο την γυναικεια πλευρα. Εαν μου συνεβαινε κατι αντιστοιχο, πιθανον καπως ετσι θα αντιδρουσα. Δε θα σου εβαζα τις φωνες, ουτε θα σε εβριζα, αλλα σιγουρα θα σε αγνοουσα, ακομη αν και εμφανησιακα μου αρεσες. Και ξερεις γιατι; Γιατι στην κοινωνια που ζουμε, τετοιες κινησεις θεωρουνται υποπτες. Θα στο πω και αλλιως. Οσοι με πλησιασαν με τετοιο τροπο μεχρι στιγμης, δηλαδη χαρτακια με τηλεφωνα, σημειωματακια, κτλ, είτε το εκαναν επιπολαια, ειτε για να ριξουν διχτυα και ο,τι κατσει, ειτε για την πλακα τους. Οποτε λογικο να σε παρεξηγησει.

Senior Member
    καλα το ξερω οτι ισως ακουστω τρελη ή υπερβολικη αλλα εγω οταν μου συμβαινουν τετοια tomhet σκεφτομαι αυτοματως αν εχει κοπελα αυτος που εκδηλωνει το θαυμασμο του και που να τον εβλεπε η κοπελα του.. τωρα βεβαια αν μου κανει εντυπωση εμφανισιακα και ειμαι ελευθερη στην περιπτωση που λες επειδη δεν θα επροκειτο να τον ξαναδω μπορει και να χαμογελουσα απλα..

Senior Member
    Sorry αλλά δε το δέχομαι σαν δικαιολογία....
    Η δουλειά που κάνω είναι αρκετά κοινωνικής φύσης και όλη μέρα μιλάω με αρκετό κόσμο...οπότε βάση αυτού έχω μάθει πως αν έχεις εσύ "κακή μέρα" όπως λες για κάποιο δικό σου λόγο ο άλλος δεν σου χρωστάει κάτι να τα λουστεί...
    Καλύτερα να το μάθουμε όλοι αυτό...
    Δεν σου χρωστάω κάτι και δεν μου χρωστάς, όπως επίσης δεν σου ζητάω κάτι για να πρέπει να μου δώσεις....αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο η ευγένεια να θεωρείται κάτι που πρέπει να κερδίσεις απο τον άλλο. Για μένα δεν πάει έτσι, ειδικά σε αγνώστους.
    Όλοι έχουν κάποιο λόγο να είναι εκνευρισμένοι...Αν είναι έτσι τότε να βριζόμαστε όλοι μεταξύ μας γνωστοί και άγνωστοι...και όταν θα πηγαίναμε πχ στο περίπτερο να ρίχναμε χριστοπαναγίες στον περιπτερά έτσι γιατί έχουμε κακή μέρα.
    Πάντως ειλικρινά δεν νομίζω να έχει καμία στο μυαλό σας το σενάριο μιας γυναίκας να πηγαίνει σε έναν άντρα να δείξει τον θαυμασμό της και αυτός να την διαολοστέλνει...για διάφορους λόγους....είναι γεγονός δηλαδή οτι αρκετές θεωρούν τους εαυτούς τους τρόπαια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Tomhet....θα σου πω κατι, και αυτη τη φορα ελπιζω εσυ να μην παρεξηγησεις εμενα. Απ 'οτι φαινεται αυτο το περιστατικο με το χαρτακι σε ενοχλησε πολυ. Κατανοητο. Ωστοσο, θα μιλησω απο την γυναικεια πλευρα. Εαν μου συνεβαινε κατι αντιστοιχο, πιθανον καπως ετσι θα αντιδρουσα. Δε θα σου εβαζα τις φωνες, ουτε θα σε εβριζα, αλλα σιγουρα θα σε αγνοουσα, ακομη αν και εμφανησιακα μου αρεσες. Και ξερεις γιατι; Γιατι στην κοινωνια που ζουμε, τετοιες κινησεις θεωρουνται υποπτες. Θα στο πω και αλλιως. Οσοι με πλησιασαν με τετοιο τροπο μεχρι στιγμης, δηλαδη χαρτακια με τηλεφωνα, σημειωματακια, κτλ, είτε το εκαναν επιπολαια, ειτε για να ριξουν διχτυα και ο,τι κατσει, ειτε για την πλακα τους. Οποτε λογικο να σε παρεξηγησει.
    Ναι το ξέρω, αυτό και δεν σε παρεξηγώ καθόλου όπως και δεν παρεξήγησα και εκείνη ...το ξέρω πως είναι έτσι η κοινωνία μας όπως λες. Δυστυχώς βέβαια με την απάντηση σου αυτή...."πεφτεις" κάπως στα μάτια μου και θα σου εξηγήσω το γιατί.
    Αν πχ βάζεις ήδη σε τσουβάλι κάποιον πριν τον γνωρίσεις τότε μην έχεις την απαίτηση να σε θεωρεί και κάποιος άλλος κάτι καλύτερο απο του τσουβαλιού και την ίδια...
    Επίσης θα ήθελα να μου πεις, πως ακριβώς θεωρείς δικαιολογημένο να έχεις αυτή την αντίδραση όπως λες χωρίς να έχεις γνωρίσει τον άλλο? Που ξέρεις τι γράφει το χαρτί?
    Κάποιος μου είπε προσφάτα στο φόρουμ εδώ κάτι που δεν γνώριζα ομολογώ...πως ο καβαφης μοίραζε τα κείμενα του σε αγνώστους μετά απο απόρριψη που δέχτηκε απο κάποιους εκδότες να τα κυκλοφορήσουν. Προσωπικά μιλώντας θα ντρεπόμουν να ήμουν αυτός που θα μου το έδεινε και θα τον διαολόστελνα ή θα το πέταγα στα σκουπίδια πριν καν το διαβάσω...ελπίζω αυτό να σε κάνει και εσένα να ντραπεις.
    Και ένα τελευταίο...ο ρομαντισμός που ζητάτε βασίζεται στο διαφορετικό...στο ξαφνικό...στο αναπάντεχο...Αν τα απορρίπτετε όλα αυτά τότε θα πρέπει να ξανασκεφτείτε οι ίδιες αν πραγματικά σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο ή αν απλά γουστάρετε την ασφάλεια που σας παρέχει μια "άλλη" κατάσταση.
    Είναι αυτό που λένε πως τα μεταξωτά βρακάκια χρειάζονται και επιδέξιους πωπους....

Έλα μωρέ σιγά μην θεωρούμε τον εαυτό μας και δώρο στους άνδρες. Λιγάκι υπερβολή!!! Κοίτα καλά κάνεις και είσαι ευγενικός και διαχυτικός, εγώ νομίζω οτι αυτό μας λείπει πιο πολύ. Ε και σιγά το πράγμα που δεν σε χαιρέτησε πίσω, ούτως ή άλλως δεν την ξέρεις. Τώρα προς την unlucky ε δεν νομίζω οτι χρειάζεται να το σκέφτεσαι τόσο πολύ εκτός άμα είσαι στο να γίνει κάτι μαζί του. Τώρα στο άσχετο δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marylia View Post
    Έλα μωρέ σιγά μην θεωρούμε τον εαυτό μας και δώρο στους άνδρες. Λιγάκι υπερβολή!!! Κοίτα καλά κάνεις και είσαι ευγενικός και διαχυτικός, εγώ νομίζω οτι αυτό μας λείπει πιο πολύ. Ε και σιγά το πράγμα που δεν σε χαιρέτησε πίσω, ούτως ή άλλως δεν την ξέρεις. Τώρα προς την unlucky ε δεν νομίζω οτι χρειάζεται να το σκέφτεσαι τόσο πολύ εκτός άμα είσαι στο να γίνει κάτι μαζί του. Τώρα στο άσχετο δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι.
    Δεν με ενόχλησε marylia περισσότερο απο όσο θα έπρεπε...
    Αλλά αν μη τι άλλο έχω πλέον το δικαίωμα να το χρησιμοποιώ σαν παράδειγμα σχετικά με την συμπεριφορά ορισμένων ^^....Γιατί το δοκίμασα, αρκετές φορές μάλιστα με διάφορους τρόπους και έχω το δικαίωμα να μιλάω εκ πρώτης όψεως και όχι με το "όλες οι γυναίκες..." ή "οι φίλοι μου λενε πως....".
    Και όπως είπα περισσότερο με προβλημάτισε η συμπεριφορά αυτή απο κοινωνικής απόψεως παρά ατομικά.

Senior Member
    Αρχικα θα σου πω οτι δε με ενοχλει καθολου το γεγονος οτι μπορει να εχω πεσει στα ματια σου.

Κατα δευτερον, κανεις δεν εχει την υποχρεωση να δινει σημασια σε αγνωστους. Και οπως ειπε η προλαλησα, εαν εμενα εκεινη την ημερα με απελυσαν και μολις τσακωθηκα με τον φιλο μου, δεκαρα δε δινω εαν εχεις γραψει και επος. Δεν ξερεις ο αλλος τϊ μπορει να εχει στο μυαλο το εκεινη την ωρα και δεν σου οφειλει τιποτα.

Τριτον, εγω- αν με ρωτας, που δεν με ρωτας-, δε θα ντρεπομουν κααθολου, εαν δεν διαβαζα καν το χαρτακι σου, γιατι πολυ απλα δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες.

Τεταρτον, εαν στην εποχη του 2013 ειναι ρομαντικο τα χαρτακια απο αγνωστους, τοτε να μου λειπει.

Senior Member
    Βασικα τη σκεψη αυτη την κανω κυριως οταν ειμαι σε σχεση...εμενα δε μου λειπει να με πλησιασει καποιος και να μου μιλησει, το θεμα ειναι αυτο που ειπε η howto η αναξιοπιστια, η καχυποψια...

Ε νομίζω λογικό. Αν δεν μπορούσες να κοιμηθείς θα το έβρισκα λιγάκι κάπως. Απλά τι εννοείς με το "Γιατί το δοκίμασα, αρκετές φορές μάλιστα με διάφορους τρόπους και έχω το δικαίωμα να μιλάω εκ πρώτης όψεως και όχι με το "όλες οι γυναίκες..." ή "οι φίλοι μου λενε πως...."."?? Σου είπε κανείς οτι δεν έχει αυτό το δικαίωμα? Επίσης κουβέντα κάνουμε άρα απο κοινωνικής πλευράς το πήρα κ εγώ.

Senior Member
    Δεν θα έπρεπε να σε ενοχλήσει το αν έπεσες στα ματια μου howtodream :P δεν το είπα για να νιώσεις άσχημα...το είπα απλά γιατι συνέβει...έτσι και αλλιώς ο κόσμος με απογοητεύει συχνά, αλλιώς θα τα είχα καλά με όλους.
    Υποχρέωση δεν έχεις καμία απολύτως όπως είπες...ας σε απέλυσαν, ας έχασες και το σκυλάκι σου, ας τσακώθηκες και με τον φίλο σου, ας χάλασε το αυτοκίνητο σου, ας έχασες στο καζίνο, ας βρέχει, ας σου έσπασε το τακούνι, ας σου έφυγε πόντος στο καλσόν σου, ας σε πήρε ο ύπνος και έχασες την αγαπημένη σου μπαντα που έπαιζε χτες βράδυ, ας σου έκλεψαν την πολύτιμη συλλογή σου απο γραμματόσημα, ας...ας....ας....ας μην πάρεις και το χαρτάκι :P Δεν σε υποχρέωσε κανείς για τίποτε...μαλλον με παρεξήγησες...γιατί δεν είπα ποτέ οτι ΕΠΡΕΠΕ να το πάρει...απλά είπα οτι δεν ήταν αυτή που έψαχνα...γιατί? γιατί μέσα σε όλα τα παραπάνω ατελείωτα ας...ας...ας...μόλις μπορεί να έχασες την ευκαιρία να γνωρίσεις τον άνθρωπο της ζωής σου! το ταίρι σου! τον ένα και μοναδικό! μόνο και μόνο γιατί αρνήθηκες να κάνεις κάτι τόσο απλό όσο το να δεχτείς ένα χαρτάκι....
    Χέστηκα θα μου πεις....κανένα πρόβλημα και πάλι! αλλά μην μου ζητάς μετά ρομαντισμό! έλεος! :P Γιατί αν μετά απο όλο αυτό τον τυφώνα κακών συγκυριών γνώριζες αυτόν που ανέφερα πιο πάνω....ε μη μου πεις οτι δε θα ήταν ρομαντικό....ήμαρτον...
    Εκτός αν για σένα είναι πιο "ρομαντική" η ιστορία που δυο άνθρωποι γνωρίζονται στο πάρτυ ένος κοινού τους γνωστού πιάνουν κουβέντα με ένα ποτό ο καθε ένας στο χέρι και λένε για τις δουλειες τους, για τα χομπυ τους για για για...πιο μπαναλ πεθαίνεις!

Προσωπικά ρομαντικό είναι αυτό που ήταν και πριν απο 20 και πριν απο 50 και πριν απο 100 χρόνια....το αναπάντεχο...το διαφορετικό...εκτός αν εσύ μεγάλωσες σε έναν πλανήτη όπου όλοι γνωρίζονται με το να γράφει ο ένας ποιήματα στον άλλο οπότε το θεωρείς συνηθισμένο και ανευ αξίας...

Και πάλι θα σου προτείνω να το ξανασκεφτείς....
    Μπαίνεις στον κόπο να μοιραστείς κομμάτι του εαυτού σου ....γράφεις τις σκέψεις σου ....κάτι ιδιαίτερο...κάτι που σε εκφράζει...σου παίρνει ώρα...αφιερώνεις μέρος του εαυτού σου σε αυτό...και το προσφέρεις σε κάποιον.
    Αν στην εποχή του 2013, όπου όλοι γνωρίζονται απο τον υπολογιστή η απο μπαρ, κλαμπ, όπου κανένας δεν μπαίνει ποτέ στον κόπο να εκφραστεί, και που κυρίως δεν μπαίνει καν στον κόπο να προβληματιστεί και να γνωρίσει τον εαυτό του ώστε να έχει κάτι να εκφράσει, όπου η συντριπτική πλειοψηφία διαλέγει τους ίδιους 2-3 τρόπους διασκέδασης .....αν δεν θεωρείς αυτό ρομαντικό τότε μάλλον έχεις πολύ διαστρεβλωμένη την έννοια του ρομαντικού.

ΥΓ: εγώ πάντως θα εξακολουθούσα να ντρέπομαι αν πέταγα ένα ποιημα του καβάφη χωρίς να το ξέρω επειδή μου έσπασε το νύχι εκείνη τη μέρα.....δεν θεωρώ οτι υπάρχει "δικαιολογία" σε κάτι τέτοιο. Είναι μορφή έκφρασης. Όταν δεν σε ενδιαφέρουν οι μορφές έκφρασης τότε ναι....χέστηκες και για το πεταμένο ποίημα...όταν θες να λες οτι σε ενδιαφέρουν οι μορφές έκφρασης, δεν υπάρχει καμία απολύτως "δικαιολογία".
    Η μουσική είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα μου.
    Κάποιος ο οποίος βαριέται...δεν έχει όρεξη....θα προτιμούσε να κάνει κάτι άλλο...κλπκλπ..Όποιος και να είναι ο λόγος....καλύτερα να μην ασχοληθεί ποτέ στην ζωή του με την μουσική παραγωγή πχ...γιατί τότε αρχίζει η βιομηχανία και σταματάει η τέχνη.
    Κανείς δεν είναι μεγαλύτερος απο την τέχνη....αν προσπαθήσει ποτέ κάποιος να βάλει το εγώ του πάνω απο κάποια μορφή τέχνης...τότε για μένα σταματά να τον αφορά κιόλας. Κανείς δεν είναι τόσο σημαντικός για να κάψει ένα βιβλίο στο οποίο κάποιος έχει εκφράσει συναισθήματα και κανείς δεν είναι τόσο σημαντικός ώστε να πετάξει έναν πίνακα γιατί του χαλάει το φενγκ σούι του.
    Last edited by Tomhet; 25-07-2013 at 02:59.

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Τεταρτον, εαν στην εποχη του 2013 ειναι ρομαντικο τα χαρτακια απο αγνωστους, τοτε να μου λειπει.
    Συγγνώμη αλλά είναι τόσο μεγάλο το σοκ μου που δεν μπορώ να συνέλθω :P συγχώρεσε με που ξαφνιάστηκα τόσο αλλά είμαι απλά άνθρωπος....
    Είναι αδιανόητη αυτή η κουβέντα που διάβασα....
    Μπορώ να την μεταφέρω σε τόσες άλλες καταστάσεις που απλά νιώθω το μυαλό μου να καίγεται!
    Αν στην εποχή του 2013 είναι ρομαντικό να σου ζωγραφίζουν πίνακες τοτε να μου λειπει.
    Αν στην εποχή του 2013 είναι ρομαντικό να σου γράφουν τραγούδια τοτε να μου λειπει.....και τόσα άλλα τέτοια...ναι! άνγωστοι! γιατί δεν ξέρεις όλο το κόσμο!...Αυτά είναι τέχνη howtodream.... είναι μορφές έκφρασης... Αν οι μορφές έκφρασης δεν είναι μέρος του ρομαντισμού τότε τι είναι ?
    Ειλικρίνα νιώθω οτι θέλω να έχω έναν ορισμό ή μερικά παραδείγματα απο εσένα για το τι θεωρείς ρομαντικό.....

Μία άποψη σου είπε η κοπέλα. Μην βαράς! Αφού εκφράζεσαι εσύ έτσι τι καλύτερο για σένα? τώρα το άμα θα το εκτιμήσει ο άλλος ή όχι δική του ιστορία σαφώς! Ούτως ή άλλως άμα βρείς μέσο έκφρασης έχεις καταφέρει ήδη πολλά! Αχ και η μουσική είναι....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Συγγνώμη αλλά είναι τόσο μεγάλο το σοκ μου που δεν μπορώ να συνέλθω :P συγχώρεσε με που ξαφνιάστηκα τόσο αλλά είμαι απλά άνθρωπος....
    Είναι αδιανόητη αυτή η κουβέντα που διάβασα....
    Μπορώ να την μεταφέρω σε τόσες άλλες καταστάσεις που απλά νιώθω το μυαλό μου να καίγεται!
    Αν στην εποχή του 2013 είναι ρομαντικό να σου ζωγραφίζουν πίνακες τοτε να μου λειπει.
    Αν στην εποχή του 2013 είναι ρομαντικό να σου γράφουν τραγούδια τοτε να μου λειπει.....και τόσα άλλα τέτοια...ναι! άνγωστοι! γιατί δεν ξέρεις όλο το κόσμο!...Αυτά είναι τέχνη howtodream.... είναι μορφές έκφρασης... Αν οι μορφές έκφρασης δεν είναι μέρος του ρομαντισμού τότε τι είναι ?
    Ειλικρίνα νιώθω οτι θέλω να έχω έναν ορισμό ή μερικά παραδείγματα απο εσένα για το τι θεωρείς ρομαντικό.....
    Καλα, επειδη δε με γνωριζεις κι επειδη δεν μου αρεσει καθολου να συναναστρεφομαι με απολυτα μυαλα, το σταματαω εδω. Καλο βραδυ

Page 32 of 53 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast