Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 33
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 33 of 53 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast
Results 481 to 495 of 781
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Συγγνώμη αλλά είναι τόσο μεγάλο το σοκ μου που δεν μπορώ να συνέλθω :P συγχώρεσε με που ξαφνιάστηκα τόσο αλλά είμαι απλά άνθρωπος....
    Είναι αδιανόητη αυτή η κουβέντα που διάβασα....
    Μπορώ να την μεταφέρω σε τόσες άλλες καταστάσεις που απλά νιώθω το μυαλό μου να καίγεται!
    Αν στην εποχή του 2013 είναι ρομαντικό να σου ζωγραφίζουν πίνακες τοτε να μου λειπει.
    Αν στην εποχή του 2013 είναι ρομαντικό να σου γράφουν τραγούδια τοτε να μου λειπει.....και τόσα άλλα τέτοια...ναι! άνγωστοι! γιατί δεν ξέρεις όλο το κόσμο!...Αυτά είναι τέχνη howtodream.... είναι μορφές έκφρασης... Αν οι μορφές έκφρασης δεν είναι μέρος του ρομαντισμού τότε τι είναι ?
    Ειλικρίνα νιώθω οτι θέλω να έχω έναν ορισμό ή μερικά παραδείγματα απο εσένα για το τι θεωρείς ρομαντικό.....
    Καλα, επειδη δε με γνωριζεις κι επειδη δεν μου αρεσει καθολου να συναναστρεφομαι με απολυτα μυαλα, το σταματαω εδω. Καλο βραδυ

Senior Member
    Μα δεν την "βαράω" γιατί δε της αρέσει αυτός ο τρόπος έκφρασης....
    Την "βάραω" γιατί ζητά ρομαντισμό αλλά απορρίπτει έναν απο τους κυριότερους τρόπους έκφρασης (τον γραπτό λόγο) με την δικαιολογία ότι μπορεί να είχε κακή μέρα και δεν ξέρει τον συγγραφέα...
    Στο κάτω κάτω με το να σου δώσει κάποιος κάτι γραπτό δείχνει ότι έχει μπει στον κόπο και έχει ασχοληθεί με κάτι για πάρτη σου πριν καν του πεις το "ναι". Αν είναι να απορρίπτεις και αυτό...ε είναι σα να λες οτι θα προτιμούσες να ασχοληθεί λιγότερο. Ξαναλέω τις λέξεις κλειδιά....μορφές έκφρασης. Δεν υπάρχει στις μέρες μας...Ας το απορρίπτετε...μην ζητάτε όμως πράγματα που πηγαίνουν με αυτό.
    Κάνε μια λίστα marylia με τα άτομα που ΔΕΝ θα επέλεγαν κάποια μορφή έκφρασης μέσω τέχνης. Αν μέσα σε αυτή την λίστα βάλεις και όλους αυτούς πχ που θα κατηγορούσες οτι ψάχνουν για σεξάκι...αλλα θες να βάλεις το χέρι σου σε εκείνο το σακουλάκι να τραβήξεις κλήρο...ε συγγνώμη αλλά μην μου λες οτι ξαφνιάζεσαι κιόλας μετά με το αποτέλεσμα! :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Καλα, επειδη δε με γνωριζεις κι επειδη δεν μου αρεσει καθολου να συναναστρεφομαι με απολυτα μυαλα, το σταματαω εδω. Καλο βραδυ
    Η κλασική εγωιστική δικαιολογία με την παράλληλη προσπάθεια να μειώσεις τον άλλο :P την έχω ακούσει αρκετές φορές...εγώ τουλάχιστον δεν ξαφνιάστηκα...το είδα να έρχεται ^^ .

ΥΓ: παράθεση απο το wikipedia για το κίνημα του ρομαντισμού:
    "Κύριο χαρακτηριστικό του ρομαντισμού αποτελεί η έμφαση στην πρόκληση ισχυρής συγκίνησης μέσω της τέχνης καθώς και η μεγαλύτερη ελευθερία στη φόρμα, σε σχέση με τις περισσότερο κλασικές αντιλήψεις. Στον ρομαντισμό, κυρίαρχο στοιχείο είναι το συναίσθημα αντί της λογικής."
    Οι κυρίες με τις δικαιολογίες περί "κακής μέρας", "αγνωστος αποδέκτης" παρακαλούνται να χρησιμοποιούν λιγότερο την λογική τους και περισσότερο το συναίσθημα αν θέλουν να βάλουν το χέρι τους στο σακουλάκι με τον ρομαντισμό. Αλλιώς φυσικά υπάρχουν και άλλα σακουλάκια για όλα τα γούστα.

Μπορει να θέλει κάτι όπως λέτε "πιο ρομαντικό" απλά απο κάποιον που της αρέσει. Δεν σου αρκεί αυτό σε όποιον!! Αλλά μην μπερδεύεσαι δεν μιλάμε προσωπικά για σένα ή για το ότι έδωσες ένα χαρτάκι. Μιλάει γενικά για ένα φαινόμενο! Αλλα εσύ γιατί τσαντίζεσαι δεν καταλαβαίνω. Οι σχέσεις έχουν να κάνουν με την επιλογή, είναι δηλαδή θέμα επιλογών. Και πίστεψε με είμαι η πρώτη που υποστηρίζω το πρόσεχε που πάει το βλέμμα σου. Δηλαδή αν γνωρίσεις σε ένα κλάμπ έναν τύπο ακόμα και πολύ ωραίο ο οποίος την έπεφτε πριν 2' στην φίλη σου ε ναι μην περιμένεις να είναι και διαφορετικός ή οτιδήποτε. Κατα πάσα πίθανότητα βλάκας θα είναι! Το ίδιο ισχύει γενικά σε όλα αλλά όχι με την έννοια του συμβιβασμού!

Senior Member
    Θα με τρελάνεις και συ τώρα παιδάκι μου? Που με είδες να τσαντίζομαι? :P
    Σε κάθε μου post βάζω ένα σωρό χαζοφατσούλες και χρησιμοποιώ ένα κάρο χαζά παραδείγματα...
    Νομίζω οτι πρέπει να ξαναδιαβάσεις τα post για να δεις ποιος είχε κατεβασμένη τη μουτσούνα του μέχρι το πάτωμα...σίγουρα δεν ήταν η δικιά μου.

Δεν ειπα ποτέ οτι θα έπρεπε να βάλεις τον ρομαντισμό πάνω απο το αν σου αρέσει κάποιος εξωτερικά...δεν το σχολίασα ποτέ αυτό. Αν νομίζεις πχ οτι γκρινιάζω για το οτι οι δύο κοπέλες που ανέφερα ξινισαν με την μουρη μου θα σε πληροφορήσω γιατί βλέπω οτι είσαι νέα στο φορουμ πως οδηγώ μηχανή, πάντα με φιμέ κράνος (όχι στον αγκώνα....δεν έχω vstrom). Οπότε την μουρη δεν την είδε καμιά τους για να ξινισει.
    Άσχετο αυτό αλλά για να το βγάλω απο τη μέση....

Δεν είπα οτι μιλάμε προσωπικά για μένα...και δεν πήρα τίποτα προσωπικά...Φέρνω πλήρη αντίρρηση στο να ζητάνε ορισμένες γυναίκες να τους φέρονται ρομαντικά αλλά να μην έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάνε. Δέχομαι ΑΠΟΛΥΤΑ το να μην ξέρουν τι θέλουν. Και ξέρω οτι και τώρα με αυτό που λέω στραβώνουν πάλι...γενικά δηλαδή δε μας αρέσει να μας λένε οτι κάνουμε λάθος....δυστυχώς όμως ο ρομαντισμός έχει οριστεί εδώ και παααααρα πολλά χρόνια, δεν είναι έννοια του 2013 για να δώσει ο κάθε ένας ότι ορισμό θέλει. Ας το πουν κάπως αλλιώς αυτό που νομίζουν οτι ψάχνουν να μην νιώθω και εγώ οτι θίγομαι.

Κανείς επίσης δεν μίλησε για σχέσεις στην πρόσφατη συζήτηση μας...μιλούσαμε απλά για τρόπους προσέγγισης.
    Θα σε παραπέμψω και εσένα οπότε marylia στο κλασικό στερεότυπο της γυναίκας που ζητά τον άντρα ψηλο, έξυπνο, γυμνασμένο, μορφωμένο, πλουσιο, ανεξαρτητο, ρομαντικό, τρυφερό, κλπκλπκλπ... Να τα έχει όλα αυτά...αλλά παράλληλα να ΜΗΝ παιζει και το μάτι του...βάση ποιάς λογικής ακριβώς θα τα έχει όλα αυτά? Της λογικής που λέει οτι καμία γυναικά δεν θα έλκεται απο αυτόν και η μοιρα θα τον φυλάξει ειδικά για σένα? Αστεία πράγματα....
    Αν τα έχει όλα αυτά σε πληροφορώ πως πριν 2 λεπτά την έπεφτε στην φίλη σου, αν η φίλη σου είναι πιο όμορφη απο εσένα και δε βλέπω το γιατί θα του το κρατήσεις μανιάτικο ή θα τον πεις βλάκα...
    Αφου είναι πιο όμορφη! και εσύ ανάμεσα σε "αυτόν" και τον φίλο του, τον πιο όμορφο δε θα διάλεγες? Και μη πεις οχι.....
    Οπότε είτε θα πρέπει να είναι βλάκας αλλά θα έχει την δυνατότητα να την πέσει στην πιο όμορφη φίλη σου, ή θα πρέπει να είναι έξυπνος, αλλά εσύ θα θες τον φίλο του...? Ωραία τα βολεψες και εσύ! :P γυρίσαμε στο γυμνάσιο!
    Σοβαρέεεεεψουυυυυυ.....

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, εφόσον η μια αποχώρησε οπότε μιλάμε οι δύο μας ( :P ) θα σου πω την δική μου άποψη....
    Ανάμεσα στο πλήθος....εγώ με κλειστά μάτια....ανοιχτά όμως τα αυτιά...θα μου άρεσε ιδιαίτερα να με πλησιάσουν 100 γυναίκες χωρίς να τις ξέρω και η κάθε μια να πει όοοοοοτι θέλει....και να επέλεγα με βάση αυτό που θα επέλεγε να πει. Και ας έπεφτα στην πιο άσχημη! Αν ήταν να μου είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον αυτό που είπε περισσότερο απο τις άλλες 99, τότε καλά να πάθω! Γιαυτό και όλα βασίζονται κατ'εμε στο τυχαίο. Στο κάτω κάτω οι γυναίκες δεν φημίζεστε για τον ρομαντισμό σας. :P (ξέρω εδώ θα πέσουν καρέκλες....δεν με νοιάζει όμως, η αλήθεια είναι...δεν θυμάμαι ποτέ καμία να έκανε καντάδα σε καμιά ταινία...πάντα τον μορφωνιό βάζουν). Φημίζεστε όμως για την αποδοχή αυτού...κοινώς τα φούμαρα! >< και εδώ καρέκλες θα πέσουν αλλά επίσης είναι αλήθεια αλλιώς δε θα λέγατε όλες πόσο σας παραμύθιασε ο τάδε....
    Ας αλλάξουμε λοιπόν για λίγο τους ρόλους να τους μοιράσουμε τυχαία και να δούμε τον πανικό που θα επικρατούσε...προσωπικά θα το απολάμβανα ιδιαίτερα μόνο και μόνο γιατί θα ήταν κάτι διαφορετικό...κατ'εμε το λιγότερο ενδιαφέρον.

Marylia θα σου άρεσε αν αυριο το πρωι χτυπουσες κάποιον με το αυτοκίνητο σου ενώ έτυχε να μεταφέρει το κουτάβι του στον κτηνίατρο και πέφτωντας του άνοιξε το βαλιτσάκι που το μετέφερε, το κουτάβι το έβαζε στα πόδια και μετά περνούσες μια ώρα να ψάχνετε μαζί το κουτάβι του στο διπλανό πάρκο τρώγοντας παγωτό γιατί κάνει ζέστη και τελικά μετά απο 20 χρόνια όλο αυτό είναι μια ιστορία που θα λέτε στους γνωστούς σας για το πως γνωριστήκατε?

Για να σε δω λοιπόν....

χαχαχαχαχα μάλιστα μάλιστα.......Τόση ώρα σχολιάζουμε λόγια άλλων και μην το ξεχνάς. Μου λές: "Θα σε παραπέμψω και εσένα οπότε marylia στο κλασικό στερεότυπο της γυναίκας που ζητά τον άντρα ψηλο, έξυπνο, γυμνασμένο, μορφωμένο, πλουσιο, ανεξαρτητο, ρομαντικό, τρυφερό, κλπκλπκλπ... Να τα έχει όλα αυτά...αλλά παράλληλα να ΜΗΝ παιζει και το μάτι του..." άρα σίγουρα δεν με ξέρεις. Εγώ δεν σου είπα τίποτα απολύτως για ρομαντισμό ή οτιδήποτε άλλο ούτε καν προσωπική ιστορία! Οπότε κράτα τα για αλλού...
    Τώρα όσο αφορά αυτό με το κλάμπ που σου είπα εικόνα ήθελα να σου δώσω. Αμάν πιά! Και μην πιάνεσαι σε όλα για να βγάλεις άποψη γιατί μέσα σε 5-10 ποστ δεν θα μπορέσεις!
    Επίσης στο τυχαίο εννοείται οτι βασίζονται! Απλά δεν θα επέλεγες αυτή που σου έγραψε πιο ωραίο ποιήμα νομίζω. Αυτή που σε προσέγγισε πιο ωραία ίσως!
    Τώρα η τελευταία ερώτηση δεν καταλαβαίνω που θες να καταλήξεις! Έχω ιστορία να λέω εξίσου κουφή με την παραπάνω αλλά προσωπικά δεν με πολυνοιάζει!!!

Senior Member
    Μα δεν περιμένω να σχηματίσω ολοκληρωμένη άποψη σε 5-10 post αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως δε θα έπρεπε να προσπαθώ κιόλας....αν είναι να έχω 10 post τη μέρα για αρκετό καιρό τότε....ε....μετά απο λίγο καιρό νομίζω οτι θα έχω μια αρκετά καλή εικόνα! Είναι η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το αποτρέψεις...εκτός απο το να σταματήσεις να μιλάς.
    Οτιδήποτε άλλο απλά σε καταδικάζει στο να σε γνωρίζω και να με γνωρίζεις καλύτερα. Χωρίς χρονικά όρια.

Τι εννοείς δε θα επέλεγα αυτή που μου έγραψε το πιο ωραίο ποίημα αλλά αυτή που με προσέγγισε πιο ωραία? Σε πρώτη φάση σιγά μην έμπαινε ποτέ στον κόπο γυναίκα να γράψει ποίημα ! :P
    Εντάξει...ας πούμε οτι το έκανε...αυτός δεν είναι ένας τρόπος προσέγγισης? Θα διάλεγα αυτή λοιπόν. Ελπίζω κάπου εδώ να μην τρέφεις αυταπάτες πως στο πλήθος των 100 γυναικών που ανέφερα θα υπήρχε παραπάνω απο μια που θα έγραφε ποιημα σαν τρόπο προσέγγισης....????? αυτό εννοούσες? Α, καλά εσύ το έχεις χάσει τελείως μου φαίνεται....Σε ποιον πλανήτη ζεις?
    Στο πλήθος των 100 γυναικών θα ύπηρχε μια που θα επέλεγε τον τρόπο αυτό και αυτόματα θα την τσουβάλιαζα....όχι μεταφορικά με την έννοια που χρησιμοποιούν όλοι την λέξη αυτή στο παρον thread....κυριολεκτικά θα έβγαζα απο την τσέπη μου ένα τσουβάλι και θα την πέταγα μέσα και όπου φύγει φύγει!
    Συμφωνώ απόλυτα πως όλα βασίζονται στο τυχαίο...σε αυτό βασίζεται και η υπεράσπιση μου προς τον ρομαντισμό.
    Με την τελευταία ερώτηση θέλω να καταλήξω στο ότι είμαι σίγουρος (ναι ναι, αυτό θα με φάει...μας τα'παν και άλλοι) πως η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών μπροστά σε ένα τέτοιο σενάριο θα έλεγαν "αααχου, ναι!"...βάλε ότι παραμέτρους θες εσυ btw σε αυτό, δεν με απασχολεί ούτε μου το αλλάζει καθόλου....ήταν απλά ένα πολύ πολύ πρόχειρο, κατ'εμε ρομαντικό σενάριο με την ανάλογη εξέλιξη φυσικα...και φυσικά ήταν με βάση το τυχαίο.
    Τώρα αν είναι ένα τέτοιο σενάριο να το προσγειώσεις με ερωτήματα όπως:
    1)είναι το σκυλί εμβολιασμένο?? γιατί αλλιώς εγώ δε το πιάνω....
    2)Αν βιάζομαι να πάω στη δουλειά σιγα μην καθόμουν να βοηθήσω τον άλλο να βρει το σκυλι του...
    3)αν έκανε πολύ ζέστη θα χάλαγε το make up μου, οπότε οχι...
    4)ε...να κάτσω να βοηθήσω έναν άγνωστο να βρει το σκυλο του? με δουλεύεις?
    5)κάτι τέτοιο πήγε να κάνει μια γνωστή μου και τελικά δε το βρήκαν ποτέ και έχασε την σειρά της στο ΙΚΑ!

Ε εντάξει....του άλλαζεις τα πέταλα να στο πω ευγενικά...μετά απο αυτό συγγνώμη αλλά για μένα τουλάχιστον το έχεις στερέψει απο κάθε ρομαντισμό, περισσότερο και απο στερημένο βαμπιρ ναυτικός που έχει να δει ανθρωπο 200 χρονια, έχει ρουφήξει 20χρονη παρθενα στον ύπνο της.

ΥΓ: είσαι και καβατζωμένη οπότε πανάθεμα σε.....γιαυτό δε "δούλεψε" το σύντομο σενάριο μου...αν το θεωρείς όμως άκυρο σε προκαλώ να το μεταφέρεις σε κάποια ελεύθερη φίλη σου και να δεις την απάντηση της! :P

Εννοώ οτι κάνεις ολόκληρο σενάριο στο μυαλό σου. Αυτό! και δεν είναι κακό να έχεις μια γνώμη ακόμα και αν δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα! Ρε αγόρι μου υποθετικά σου μίλησα δεν είπα οτι θα έρθει η άλλη με το ποιήμα στο χέρι. Αυτό που σε ρωτάω είναι δηλαδή θα διάλεγες μία μόνο και μόνο επειδή εκφράστηκε με κάποιο τρόπο?
    χαχαχαχαχα καλά τα ερωτήματα σου τα σπάνε και πιο πολύ το 3!!! Σόρρυ αλλά με έχει πιάσει νευρικό κανονικά!!! Ναι μου έδωσες ένα πρόχειρο ρομαντικό σενάριο το οποιό ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ μιλώντας θα μπορούσε να συμβεί μεταξύ 2 ανθρώπων θα μπορούσε και όχι! Οκ εγώ τι σχέση έχω τώρα?
    Δεν θέλω να υπερασπιστώ ούτε να κατακρίνω κανέναν! Υπάρχουν άνθρωποι που αντιλαμβάνονται το ρομαντισμό κάπως, υπάρχουν και αυτοί που τον αντιλαμβάνονται αλλιώς. Υπάρχουν και αυτοί που δεν τον αντιλαμβάνονται καθόλου!! όλα μέσα στη ζωή είναι. Για παράδειγμα εγώ θα εκτιμούσα φούλ έναν άνθρωπο που θα εκτιμούσε ,παράδειγμα σου δίνω μην το πάρεις αλλιώς, ένα συγκεκριμένο τραγούδι αλλά και γενικά τη μουσική! Αλλά γούστα είναι αυτά και τα δεχόμαστε και ενίοτε γκρινιάζουμε.;)

τρακαρισμα αναμεσα σε αυτοκινητο και πεζο με κουταβι: τυχαιο γεγονος
    χαρτακι σε καποια που εχω δει στο φαναρι και μου αρεσε: τυχαιο γεγονος(?)

Senior Member
    Quote Originally Posted by marylia View Post
    Εννοώ οτι κάνεις ολόκληρο σενάριο στο μυαλό σου. Αυτό! και δεν είναι κακό να έχεις μια γνώμη ακόμα και αν δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα! Ρε αγόρι μου υποθετικά σου μίλησα δεν είπα οτι θα έρθει η άλλη με το ποιήμα στο χέρι. Αυτό που σε ρωτάω είναι δηλαδή θα διάλεγες μία μόνο και μόνο επειδή εκφράστηκε με κάποιο τρόπο?
    Όοοοοοχι!! γιατί μου το χαλας??? το θέλω τόσο πολύ αυτό....ας μην μου έρθει με το ποιημα στο χέρι...αλλά ας ανταποκριθεί κάπως διαφορετικά στο δικό μου έστω...
    Και ναι θα διάλεγα κάποια μόνο και μόνο απο το πως εκφράζεται. Φυσικά....αυτό λέω τόση ώρα!

Συμφωνώ απόλυτα σε όσα είπες...δεν είμαστε όλοι ίδιοι...δεν θα περίμενα κάποιος να δεχτεί έναν τρόπο έκφρασης μόνο και μόνο επειδή αρέσει σε εμένα...και σίγουρα όπως είπες δεν είναι για όλους ο ρομαντισμός πχ. Καμία απολύτως διαφωνία. Αλλά συγγνώμη, όντας άνθρωπος, τσαντίζομαι όταν θέλουν απο κάτι να κρατήσουν μόνο αυτό που τους συμφέρει. Δεν πάει έτσι...
    Όπως επίσης δε θα δεχτώ ποτέ οτι τρόποι όπως το να πλησιάσεις κάποια σε ένα μπαρ, κλαμπ στέλνοντας ένα ποτό, σε πάρτυ γνωστών με τον τρόπο που ανέφερα πιο πριν, σε γραφείο συνοικεσίων ακόμα αν θες, ή να γνωρίσεις κάποιον μέσω κάποιου κοινού γνωστού και γενικά όλα τα επίπεδα πράγματα που συνηθίζονται, είναι τρόποι έκφρασης. Δεν είναι τρόποι έκφρασης αυτά που να χτυπάτε τον πωπό σας κάτω....
    Είναι άλλο πράγμα το να επιλέξει κάποιος συνειδητά να εκφράσει κάποιο συναίσθημα, και άλλο το να έρθει να σου πει "θες να γνωριστούμε?" αλλα να υπάρχει κάποια δικαιολογία που το καλύπτει αυτό.
    Η τέχνη είναι τρόπος έκφρασης και όταν επιλέξεις την τέχνη δεν γίνεται να μην υπάρχει ακριβώς αυτό. Αν θες να απορρίψεις το ένα απορρίπτεις και το άλλο. Αν για σένα είναι προτιμότερο το να γνωρίσεις κάποιον μέσα σε "ασφαλή πλαίσια", φιλος φίλου του φιλου της φιλης της γνωστης του κουμπαρου του αντωνη του συναδελφου απο την δουλεια κλπκλπ...μαγκιά σου...
    Δεν λέω οτι θα έπρεπε να σου αρέσει η τέχνη σαν τρόπος έκφρασης, αλλά όπως και να το κάνουμε η τέχνη είχε έχει και θα έχει σχέση με τον ρομαντισμό ο κόσμος να χαλάσει, γιατί αναφέρεται σε έκφραση συναισθημάτων.
    To each his own...

Marylia να σου ζητήσω μια χάρη?
    Βλέπω δίπλα απο το όνομα σου μια πράσσινη κουκίδα...κοιτάω και το ρολόι και έχει πάει σχεδόν 5...δουλευω ρε συ αυριο το πρωι... και έχω αρκετές αδυναμίες τις οποίες δεν είναι η ώρα και το μέρος για να σου παρουσιάσω...αλλά θα σου ήμουν ευγνώμων αν για την ώρα εξαφανιζόταν η πράσσινη αυτή κουκίδα δίπλα απο το όνομα σου για να προλάβω να κοιμηθώ έστω 2 ώρες!

Κ εγώ θέλω να κοιμηθώ. Ξυπνάω σε 3 ώρες. Οπότε προς το παρών αφήνω τις αδυναμίες σου και μου και γενικά όλων στην άκρη και πάω και εγώ να κοιμηθώ! Καλό βραδυ!!

"δεν είμαστε όλοι ίδιοι...δεν θα περίμενα κάποιος να δεχτεί έναν τρόπο έκφρασης μόνο και μόνο επειδή αρέσει σε εμένα...και σίγουρα όπως είπες δεν είναι για όλους ο ρομαντισμός πχ. Καμία απολύτως διαφωνία. Αλλά συγγνώμη, όντας άνθρωπος, τσαντίζομαι όταν θέλουν απο κάτι να κρατήσουν μόνο αυτό που τους συμφέρει. Δεν πάει έτσι...
    Όπως επίσης δε θα δεχτώ ποτέ οτι τρόποι όπως το να πλησιάσεις κάποια σε ένα μπαρ, κλαμπ στέλνοντας ένα ποτό, σε πάρτυ γνωστών με τον τρόπο που ανέφερα πιο πριν, σε γραφείο συνοικεσίων ακόμα αν θες, ή να γνωρίσεις κάποιον μέσω κάποιου κοινού γνωστού και γενικά όλα τα επίπεδα πράγματα που συνηθίζονται, είναι τρόποι έκφρασης. Δεν είναι τρόποι έκφρασης αυτά που να χτυπάτε τον πωπό σας κάτω....
    Είναι άλλο πράγμα το να επιλέξει κάποιος συνειδητά να εκφράσει κάποιο συναίσθημα, και άλλο το να έρθει να σου πει "θες να γνωριστούμε?" αλλα να υπάρχει κάποια δικαιολογία που το καλύπτει αυτό.
    Η τέχνη είναι τρόπος έκφρασης και όταν επιλέξεις την τέχνη δεν γίνεται να μην υπάρχει ακριβώς αυτό. Αν θες να απορρίψεις το ένα απορρίπτεις και το άλλο. Αν για σένα είναι προτιμότερο το να γνωρίσεις κάποιον μέσα σε "ασφαλή πλαίσια", φιλος φίλου του φιλου της φιλης της γνωστης του κουμπαρου του αντωνη του συναδελφου απο την δουλεια κλπκλπ...μαγκιά σου...
    Δεν λέω οτι θα έπρεπε να σου αρέσει η τέχνη σαν τρόπος έκφρασης, αλλά όπως και να το κάνουμε η τέχνη είχε έχει και θα έχει σχέση με τον ρομαντισμό ο κόσμος να χαλάσει, γιατί αναφέρεται σε έκφραση συναισθημάτων.
    To each his own..."

Να και κατι που συμφωνω μαζι σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by frozen View Post
    τρακαρισμα αναμεσα σε αυτοκινητο και πεζο με κουταβι: τυχαιο γεγονος
    χαρτακι σε καποια που εχω δει στο φαναρι και μου αρεσε: τυχαιο γεγονος(?)
    Frozen μην είσαι χαζός...ξανά....
    Τυχαία γεγονότα είναι και τα δύο...μη με αναγκάζεις πάλι να σε στείλω στο κρεβάτι σου αδιάβαστο...
    Να γυρίσεις πίσω και να ξαναδιαβάσεις το μάθημα σου που γράφει ότι δεν την είδα ποτέ γιατί φοράμε κράνη και οι δύο....οπότε πως ακριβώς μου άρεσε?
    Δε ξέρω τα δικά σου γούστα αλλά εμένα κεφάλι που είναι απο πολυεστέρα με επένδυση απο kevlar και τζαμάκι μπροστά αντί για προσωπο με μάτια μυτη στόμα δε μου κάνει κουκου...to each his own και για σένα.
    Φοραμε κρανη λεμεεεεε, δεν την έχω δει ποτέεε λεμεεεεεε ....γιαυτό είναι τυχαίο το γεγονος ....γιατί δε την εχω δει ποτεεεεεε, οπότε δεν ξέρω αν μου αρεσει λεμεεεεεε...μη με κουράζεις να χαρεις....

ΥΓ: γιατί εκείνη τότε?? να σε προλαβω για να μην το κουρασεις αλλο με πράγματα που έχουν χιλιοειπωθει....
    Γιατι θα το έβρισκα τρομερα ενδιαφερον να συναντηθουν 2 αγνωστοι ανθρωποι υπο αυτες τις συνθηκες και τελικα να προκυψει κατι που θα ειναι εξισου ενδιαφερον και για τους 2...και ναι...ολο αυτο στα πλαισια του τυχαιου...
    Το απόλυτο δε, θα ηταν την επομενη μερα να ερχοταν και εκεινη με ενα δικο της χαρτακι...ναι,...χωρις να με εχει δει η να την εχω δει και παλι...μονο και μονο στην περιπτωση που θα εβρισκε ενδιαφερον αυτο που ειχα γραψει...οχι δεν θα ΕΠΡΕΠΕ να το βρει ενδιαφερον...γιαυτο ειναι τυχαιο.....
    το χαρτακι δεν εγραφε "βγαλε το κρανος να σε δω γιατι προβληματιζομαι αν θελω να σου την πεσω η οχι"

Καλα μη βαρας ειναι η ωρα τετοια και μπερδευτηκα με την αλλη στο μπας που σου αρεσε η φατσα της.

Senior Member
    Apology accepted....
    Τόσο ευκολα λυνονται οι παρεξηγήσεις... :)

Page 33 of 53 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast