Results 511 to 525 of 781
-
25-07-2013, 17:11 #511
ο ρομαντισμος δεν φαινεται μονο απο το ποιημα ή το χαρτακι ( που δε το θεωρω καθολου ρομαντικο) ή το παγώτο ή τα λουλουδια που θα προσφερεις σε καποια, φαινεται απο τον τροπο που θα το κανεις, το μερος και την κατάλληλη στιγμη. Επισης tomhet πιστευεις οτι θα σε προσεξει καποια που υποθετει οτι αυτο ειναι κατι συστηματικο απο μερους και οχι γιατι το εκανες αυθορμητα μονο για εκεινη που ειναι ξεχωριστη στα δικα σου ματια?
- 25-07-2013, 17:23 #512
Μετά από 35 σελίδες, ας πω κι εγώ κάτι... :p
Unlucky, νομίζω όμως ότι αυτό ακριβώς είναι ένα πρόβλημα: το ότι υποθέτουμε περισσότερο από όσο πραγματικά ξέρουμε.
25-07-2013, 17:32 #513
οταν εχεις φαει τα μουτρα σου αυτοματα γινεσαι καχυποπτος και επιφυλακτικος..
και γω δεν ημουν παντα ετσι, οπως εχω επαναλαβει υπηρξα τερμα αγαθιαρα.
εγω παλι νομιζω οτι το προβλημα ειναι οτι δυσκολα θα συναντησεις αληθινους και καλοπροαιρετους ανθρωπους...
25-07-2013, 17:36 #514
Άμα όμως είσαι καχύποπτος και επιφυλακτικός και να είναι ο άλλος αληθινός και καλοπροαίρετος μπορεί να μην του δώσεις καν ευκαιρία να στο δείξει.....
Και δεν μιλάω για κάποιον στον δρόμο, γενικά μιλάω!!
25-07-2013, 18:14 #515
Δεν διοικώ σωφρονιστικό ίδρυμα και ουδέποτε πήρα τα λόγια σου σαν απολογία..συζήτηση κάνουμε και άλλωτε συμφωνούμε άλλωτε διαφωνούμε...έτσι το βλέπω εγώ και απο μεριάς σου και απο μεριάς μου. Έχω την τάση να υπερ-αμύνομαι για τις απόψεις μου, αλλά εφόσον το κάνω με επιχειρήματα δεν βλέπω κάτι κακό...τίποτα στο κάτω κάτω στον κόσμο δεν είναι μοναδικό. Την άποψη σου για ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα (εγώ τουλάχιστον) μπορώ πολύ ευκολα να την προβάλω σε χίλια μύρια πράγματα που παρατηρώ καθημερινά και αυτό κάνω..Και απόλυτος δεν νομίζω να είμαι αλλά σίγουρα η συζήτηση περιστρέφεται γύρω απο (και πάλι κατ'εμε) γενικότερες ίδεες-αξίες που σίγουρα έχουν πολλές προεκτάσεις στην καθημερινή ζωή μας, και απλά μου αρέσει να παίρνω κομμάτια απο "εδώ" και να τα δοκιμάζω "εκεί" για να δω αν μου κολλάνε...αν μου κολλάνε τότε απλά θα το πω.
Λυπάμαι που θα στο χαλάσω αλλά θεωρώ την ίδεα αυτή κάπως....χαζή, ας μου επιτραπεί η λέξη...δε το λέω με κακία αλλά νομίζω πως αν το σκεφτείς λίγο καλύτερα θα συμφωνήσεις πως τίποτα δεν είναι μοναδικό με τον τρόπο που το παρουσιάζεις. Εκτός αν νομίζεις (για να σου τσαλακώσω μερικές εικόνες) πως η μητέρα σου πχ έχει πει "σ'αγαπώ" μόνο σε έναν άνθρωπο στην ζωή της, ερωτεύτηκε μόνο έναν άνθρωπο στην ζωή της και δώθηκε μόνο σε έναν άνθρωπο στην ζωή της....Δε το λέω προσωπικά για σένα καθως δεν την ξέρω την γυναίκα αλλά ελπίζω να πιάνεις το νόημα. Δεν υπάρχει τίποτα το μοναδικό ξαναλέω....με τον τρόπο που το παρουσιάζεις.
Όλα έχουν ξαναγίνει και όλα θα ξαναγίνουν...Για μένα είναι το τι τελικά επιλογές κάνεις.
Γιατί με την λογική σου, όλοι έχουν σκεφτεί άπειρους τρόπους για να γοητεύσουν κάποιον/κάποια και όλα εχουν ξαναγίνει και στο κάτω κάτω η γοητεία σε πρώτο βαθμό είναι οπτική οπότε πολύ απλά ας παρακάμψουμε τα πάντα και ας κυκλοφορούμε γυμνοί κυνηγώντας ο ένας τον άλλο για να ικανοποιήσουμε τις γενετήσιες ορμές μας αφου σίγουρα είναι ο πιο διαδεδομένος λόγος γοητείας.
Ακραίο? Ναι, γιατί όπως είπα είναι το τι επιλογές θα κάνεις...
Κοινώς, πολλοί έχουν ξαναγράψει ένα ποίημα πχ...αν είναι να σου έρθει κάποιος οπότε εσένα με ένα ποιημα και σου έρθει και κάποιος άλλος με προφυλακτικά στο χέρι, πες πως δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στους δύο και διάλεξε με τα μάτια κλειστά...
Εγώ πάντως θα αξιολογούσα τον τρόπο που θα επέλεγε ο κάθε ένας...γιατί αυτό μου δείχνει στοιχεία για τον χαρακτήρα του και αυτό είναι που μετράει. Όχι το αν έχει προηγούμενο η "μέθοδος" του. Δεν υπάρχει το συστηματικό...εκτός αν νομίζεις πχ οτι εσύ προσωπικά είσαι αυτό που λένε special snowflake οπότε αξίζεις να μην σε πλησιάσει κάποιος παρα μόνο αν είναι σίγουρος οτι ο τροπος του δεν έχει προηγουμενο....περίπτωση στην οποία θα αναγκαστώ να σε ρωτήσω....τι έχεις εσύ με την σειρά σου να προσφέρεις σε έναν τέτοιο άνθρωπο ώστε να πεις οτι πραγματικά αξίζει να σε προσεγγίσει ΜΟΝΟ ο πρωτοπόρος σε κάτι?
Τίποτα είναι η σωστή απάντηση, γιατί είμαστε όλοι απλά άνθρωποι και τίποτα παραπάνω.
Πολύ πολύ σωστά...και για να αναφέρω για άλλη μια φορά οτι δεν με απασχολεί μόνο το θέμα άντρα-γυναίκας και η προσέγγιση αυτών, θα ξαναθυμήσω πως στην δουλειά μου συναναστρέφομαι με αρκετους αγνώστους και ο κάθε ένας εχει να πει το μακρύ του και το κοντό του. Εγώ μπορεί να έχω όλη την καλή διάθεση να τον βοηθήσω πχ σε κάποιο ενδεχόμενο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει αλλά όταν πχ ο άλλος θα με πάρει απο τα μούτρα απο την πρώτη στιγμή χωρίς να νιώσει καν την υποχρέωση να είναι ευγενικός απέναντι σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει, τότε πολύ απλά και ο δικός μου καλοπροαίρετος χαρακτήρας κάνει πουφ! και απλά είμαι τυπικός χωρίς να νιώθω και εγώ καμία υποχρέωση να βοηθήσω σε κάτι που υπο άλλες συνθήκες δεν είναι μέρος της δουλειάς μου αλλά επειδή περνάει απο το χέρι μου θα μπορούσα να βοηθήσω. Μόνο και μόνο γιατί απλα δεν νιώθω οτι εκείνος ο άνθρωπος είναι αυτός για τον οποίο θα έκανα το extra mile που λενε, το οποίο ήμουν απο την αρχή διατεθιμένος να κάνω έτσι και αλλιώς αλλά εκείνος επέλεξε να με κάνει να το μετανιώσω.
25-07-2013, 18:54 #516
μα συγνωμη απο τη στιγμη που λες οτι εσυ κανεις κατι ξεχωριστο- ρομαντικο σε σχεση με τους υπολοιπους για να προσεγγισεις μια κοπελα στα πλαισια του αναπαντεχου και απροσμενου εγω γιατι να μη θεωρω οτι οπως και καθε αλλη κοπελα οτι ειμαι "ξεχωριστη" για τους δικους μου λογους?
δεν ειπα οτι ειμαι ανωτερη(λες οτι ολοι ειμαστε απλα ανθρωποι), ειπα ξεχωριστη και καθε κοπελα οφειλει να πιστεψει αυτο για τον εαυτο της.
το θεμα ειναι ποιος θα ξεχωρισει και θα αγαπησει τη μοναδικοτητα σου! και επισης καθε σχεση και στιγμη αλλα και ο βαθμος, η ενταση των συναισθηματων ειναι διαφορετικοι, τιποτα δεν θα ξαναγινει οπως λες εκτος και αν εχεις ενα συγκεκριμενο τροπο να την πεφτεις σε κοπελες. τα αυθορμητα πραγματα δεν επαναλαμβανονται.
25-07-2013, 19:09 #517
Δεν μπορείς να μιλάς για συναισθήματα όταν αναφέρεσαι σε μια απλή προσέγγιση Unlucky....τι συναισθήματα? για κάποιον που δεν γνωρίζεις? παραμύθια δηλαδή?
Δεν είπα ποτέ ότι ήταν κάτι το μοναδικό ο τρόπος αυτός....είπα πως το βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρον απο τις διάφορες άλλες κοινοτυπίες και το μόνο το οποίο θα έπρεπε να κρατήσει κάποια είναι ακριβώς αυτό...το οτι ειναι πιο ενδιαφέρον απο τις διάφορες άλλες κοινοτυπίες...Ούτε οτι είναι η "μια και μοναδική" ούτε τίποτα...ένας τρόπος για να εκδηλώσει κάποιος ενδιαφέρον να σε γνωρίσει είναι. Μην τρως παραμύθια που σου πουλάνε...αν έρθει κάποιος και σου πει με τη πρώτη ή σου δείξει οτι είσαι η μια, η μοναδική, η ξεχωριστή κλπκλπ ...καλύτερα να τον σταματήσεις και να τον ρωτήσεις "γνωριζόμαστε απο κάπου?".
Είναι ένας τρόπος για να εκδηλώσω ενδιαφέρον ...τίποτα παραπάνω..ούτε είναι Ο τρόπος ούτε τίποτα...απλά το βρίσκω πιο ενδιαφέρον απο τα άλλα που ανέφερα...αν κάποια το βρεί εξίσου ενδιαφέρον τότε...ορίστε...έχουμε κάτι κοινό :P Δεν είπα ποτέ οτι θα υπήρχε έρωτας με την πρώτη ματιά ούτε τίποτα τέτοια.
Όταν λές οτι όλες οι κοπέλες πρέπει να πιστέψουν οτι ειναι ξεχωριστες αναγκάζομαι να διαφωνήσω...αν θες πες οτι όλοι οι άνθρωποι είναι ξεχωριστοί...οπότε όταν είμαστε όλοι ξεχωριστοί είμαστε επίσης "απλα ανθρωποι" καθοτι η διαφορετικότητα αυτή είναι κοινή για όλους.
Δεν υπάρχουν αυθόρμητα πράγματα όπως τα περιγράφεις unlucky.....οτιδήποτε κάνουμε είναι μέρος αυτού που είμαστε...
Είναι σαν να σου λέω οτι είμαι ζωγράφος...και εσύ χρωματίζεις αυτή τη δραστηριότητα μου με μια άχαρη φράση όπως το "ζωγραφίζεις συστηματικά"...ναι συστηματικά ζωγραφίζω γιατί είμαι ζωγράφος. Αν θες να μεινεις στο "συστηματικά", μείνε σε αυτό...εγώ προτιμώ να μείνω στο "ζωγράφος" γιατί αυτό είναι η ουσία. Όχι το αν κάνω κάτι κατ'επανάληψη. Δεν υπάρχει παρθενογένεση. Ούτε σε εμένα, ούτε σε εσένα, αλλά ούτε και πουθενά αλλού.
Γενικά μιλώντας ξενερώνω πολύ με τα στερεότυπα όπως έχω αναφέρει...αν εσύ πχ το να προσφέρει κάποιος ένα ποίημα το ονομάζεις στερεότυπο, σύστηματική δραστηριότητα, κλπ...τι να σου πω...ναι...ποιητές υπάρχουν πολλοί.
Όπως και ταξιτζήδες, μανάβηδες, μουσικοί, δικαστές, ποδοσφαιριστές...όλοι έχουν ένα πάθος(ας πουμε δηλαδή)...το θέμα είναι το τι πάθος έχουν, οπότε και το τι χαρακτηριστικά τους προσδίδει αυτοί.
Να στο πω και αλλιώς? Αν ποτέ γνώριζα πχ κάποια κοπέλα που γράφει ποιήματα και τα κείμενα του ενός αγγίζουν τον άλλο μεταξύ μας, εγώ θα κράταγα αυτήν.... γιατί μου αρέσει ΑΥΤΟ...δεν θα έψαχνα για το αν το εχει ξανακάνει η όχι...προφανως το έχει ξανακάνει αλλιώς δε θα λέγαμε οτι γράφει ποιήματα! θα λέγαμε οτι "εγραψε ένα και μοναδικό ποιημα, για μένα"! Αλλά δεν θέλω να εχει γράψει ένα και μοναδικό ποιημα για μένα...θελω να την χαρακτηρίζει αυτό ανεξάρτητα απο εμένα...να είναι έτσι ο χαρακτήρας της. Και αυτό θέλω επίσης να δουν οι άλλοι σε εμενα. Δεν πήγα ποτέ να πουλήσω παραμύθια του στυλ "σε βλέπω τα ονειρα μου θελω να γίνεις η μητέρα των παιδιων μου, είναι η πρωτη φορα που μου συμβαίνει αυτό, σε παρακαλώ πάρε αυτό που το έγραψα μονο για σενα και δεν θα το ξανακάνω ποτέ στη ζωη μου".
25-07-2013, 19:43 #518
δεν ξερω..οσο περναει ο καιρος νιωθω ολο και πιο εντονα την απογοητευση. νομιζω οτι εχω παθει το εξης και να γνωρισω καποιον παντα θα εχω στο πισω μερος του μυαλου μου οτι θα ερθει καποια στιγμη που θα δω ενα αλλο προσωπο, εναν εχθρο και ηδη επαθα ενα τεραστιο σοκ. δε μπορω να αφεθω πια, ουτε να δωσω ουτε να μου δωσουν, εχω "παγωσει". ειτε το θελουμε ειτε οχι καποιες φορες γνωριζουμε στη ζωη ατομα που μας αλλαζουν τελειως και μας δειχνουν την ασχημη πλευρα των πραγματων. δεν παω και πεφτω οπου να ναι, εγω αυτο που λεω ειναι οτι υπαρχει μεγαλη υποκρισια και οτι ολα ειναι τοσο επιφανειακα και ρευστα.
η συσχετιση που εκανα της εξυπναδας και της κακιας ισχυει για εμενα. οχι τοσο εξυπναδας οσο του οτι οι καλοι χειριστες του λογου ειναι συνηθως κακοι χαρατκηρες
25-07-2013, 20:35 #519
It's a man's job to respect women but its a woman's job to give him something to respect
...kαι πλεον οι άντρες εντυπωσιάζονται δύσκολα...
25-07-2013, 22:20 #520
Αυτό πάλι ...τι, που, πως και πότε?
Αν ίσχυε κάτι τέτοιο τότε έχω χαρμόσυνα νέα για όλες τις γυναίκες....μείνετε μακρυά απο τους συγγραφείς και βρείτε άμεσα τον τύπο με το ξυρισμένο στήθος, την λιλα μπλούζα με το βαθύ άνοιγμα στο στέρνο, το μαλλί το γυαλί και το παντελόνι lee που συχνάζει παραλιακή, και θα βρείτε την υγεία σας καθότι αυτός θα είναι μαλλον το αντίθετο.
Νομίζω πως είσαι γενικά μπερδεμένη unlucky...εγώ πάντως δεν φοβάμαι για σένα σε αντίθεση με κάτι σχόλια που γράφτηκαν πολλές σελίδες πριν περι γεροντοκόρης, με γάτες κλπ. Ειδικά αν είσαι εμφανίσημη, δεν φοβάμαι καθόλου...αλλά για την ώρα νομίζω πως είσαι αρκετά μπερδεμένη.
25-07-2013, 22:59 #521
25-07-2013, 23:08 #522
Εσύ από τι λες κατεβατό νομίζεις είναι δύσκολα να συναντήσεις αληθινούς και καλοπροαίρετους ΑΝΤΡΕΣ ,όχι ανθρώπους(σαν λέξη συμπεριλαμβάνει και της γυναίκες,σε μεγάλο μέρος της σύγχρονης κοινωνίας).Επίσης τα μούτρα σου τα trws όταν προσπαθείς,και τα "ξανατρως" και τα "ξανατρως".Τώρα πια,εσύ,δεν έχεις θέμα να ξαναφάς τα μούτρα σου μιας και έχεις βάλει κόκκινη κορδέλα.
Coolare.Δες την αλλιώς την φάση.Και μπορεί να κάτσει το καλο η μπορεί να ξαναφάς τα μούτρα σου και να ξαναπροσπαθήσεις.Πέφτουμε για να ξανασηκωθούμε στην τελική.Αλλιώς απλά πέφτουμε και γκρινιάζουμε ότι όλα είναι χαλια και όλοι μας αδικούν και ποσο καλύτεροι είμαστε από όλους και "γιαυτο" μας αδικούν και αλλου τέτοιου είδους μαλακίες....
25-07-2013, 23:12 #523
Ατελειωτη συζητηση.....Μεχρι και η θεματοθετρια εχει παει για μπανιο με το καροτεν παραμασχαλα..
25-07-2013, 23:22 #524
Unlucky , θα σου δωσω μερικες κατευθυνσεις , θες κρατα τες , θες πετα τες . Αντι να βουλιαζεις στο προβλημα , καταπιασου με την λυση . Μ ην αφηνεις τις αντιξοοτητες να επηρρεαζουν την διαθεση σου . Επισης η συγχωρεση προσφερει γαληνη κ ηρεμια , ειτε συγχωρεση προς τους αλλους , ειτε προς τον εαυτο μας . Ειμαστε 100% υπευθυνοι για την ζωη μας . Α ναλαβε τις ευθυνες για την διαθεση σου , τις σκεψεις σου ,τα συναισθηματα σου . Παραδεξου τα λαθη σου κ αναλαβε την ευθυνη εξισου για τις επιτυχιες κ τις αποτυχιες .
Και μην ξεχνας , ΚΑΝΕΙΣ , ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ , ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΑ .
26-07-2013, 00:02 #525
ευχαριστω για τις συμβουλες σας. να ειστε καλα. καληνυχτα