Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 53 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast
Results 526 to 540 of 781
    Χρόνο θέλει για ξαναεμπιστευτείς και θα το κάνεις!!! Απλά τώρα μπορεί να σου φαίνονται όλοι πιθανοί μαλ...ς αλλά θα σου περάσει.... Σιγά!!! Απλά ρε παιδιά δίκιο έχει η κοπέλα σε αυτή τη φάση. Και θα ξαναεμπιστευτεί και θα ξαναφλερτάρει και τα πάντα όλα.... Αλλά με την ώρα τους!!1

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ατελειωτη συζητηση.....Μεχρι και η θεματοθετρια εχει παει για μπανιο με το καροτεν παραμασχαλα..
    Μνημονιο......προσκυναω με το χιουμορ σου......

Senior Member
    Συμφωνω!! καλημερα!!

Quote Originally Posted by unlucky View Post
    δεν ξερω..οσο περναει ο καιρος νιωθω ολο και πιο εντονα την απογοητευση. νομιζω οτι εχω παθει το εξης και να γνωρισω καποιον παντα θα εχω στο πισω μερος του μυαλου μου οτι θα ερθει καποια στιγμη που θα δω ενα αλλο προσωπο, εναν εχθρο και ηδη επαθα ενα τεραστιο σοκ. δε μπορω να αφεθω πια, ουτε να δωσω ουτε να μου δωσουν, εχω "παγωσει". ειτε το θελουμε ειτε οχι καποιες φορες γνωριζουμε στη ζωη ατομα που μας αλλαζουν τελειως και μας δειχνουν την ασχημη πλευρα των πραγματων. δεν παω και πεφτω οπου να ναι, εγω αυτο που λεω ειναι οτι υπαρχει μεγαλη υποκρισια και οτι ολα ειναι τοσο επιφανειακα και ρευστα.
    η συσχετιση που εκανα της εξυπναδας και της κακιας ισχυει για εμενα. οχι τοσο εξυπναδας οσο του οτι οι καλοι χειριστες του λογου ειναι συνηθως κακοι χαρατκηρες
    Αυτη ειναι η πρωτη καλη εντυπωση που αφηνει ενας αντρας σε μια γυναικα (νοειται αυτος να ειναι μιας σχετικα καλης εμφανισης) κι απ εκει ξεκιναει η συνδεση της μαζι του. Ως προς τον γυμνασμενο με το ξυρισμενο στήθος και το κοντο μαλλι κλπ που περιγραφει ενα αλλο μελος ως αντρα που ελκυει, αυτος ναι μεν ελκυει τις γυναικες μ αυτα του τα προσοντα όμως αν υστερει στο λογο και στο περιεχομενο χαρακτηρα πολύ σύντομα του γυρνανε την πλατη.
    unlucky, Προσεγγισε και κανα που θα σου κανει αλλιωτικη πρωτη εντυπωση απο τους εως τωρα, ισως βρεις κατι καλυτερο. Νομιζω πως δε μας εχεις πει μεχρι τωρα ποια ειναι η πρωτη καλη εντυπωση που σου δινει ενας αντρας. Η απογοητευση και η αμφιβολια για τις οποιες μιλας παντα θα υπαρχουν. Θα ψάχνεις πάντα την επιβεβαιωση ότι δε θα σου κανει αυτο που φοβασαι να παθεις, κι αυτη η αρνητικη επιβεβαιωση με τον καιρο θα σου σβησει την απογοητευση και την αμφιβολια και θα σε κανει να τον αγαπησεις πραγματικα.

Κι οπως λεει κι ο Μνημονιο, μετα από 36!! σελιδες θεμα ...... η θεματοθετρια ηδη θα εχει ξεχασει οτι το ανοιξε και τωρα απολαμβανει μαυρισμα και μπάνιο στην παραλια ... κι ισως, αν ειναι ωραια, με τα καμακια-προσεγγισεις που της γινονται εκει περα βλεπει αυτα που φιλοσοφουμε εδω στην πραξη... ισχυει και για μας αυτο! τωρα που ειναι καλοκαιρι κι ο κοσμος βγαινει εξω, καταλληλη περιοδος για να τα δουμε στην πραξη!!
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by PepeLePew View Post
    It's a man's job to respect women but its a woman's job to give him something to respect

...kαι πλεον οι άντρες εντυπωσιάζονται δύσκολα...
    πες τα βρε ασβε!
    αυτο ακριβως ισχυει. μονο που δεν θα το διαχωριζα φυλετικα, ισχυει και για τα δυο φυλα ,ακριβως ετσι.
    κι αυτο εξηγει και το φαινομενο , ο ιδιος ανθρωπος που φερεται αθλια και υποτιμητικα σε καποια/ον γυναικα/ανδρα, να λατρευει και να τιμαει καποια αλλη.
    αυτο που αλλαζει ειναι οτι αν η ιδια εξευτελιζει την υπαρξη της, κανεις δεν θα την σεβαστει (δεν αναφερομαι σε προλαλησαντες, δεν ξερουμε τι συνεβη εκει)

οσο για το θεμα που εχει γινει λαστιχο, σε λιγο θα μας γραψει για τον επομενο η θεματοθετρια :p :p :p

Senior Member
    It's a man's job to respect women but its a woman's job to give him something to respect

...kαι πλεον οι άντρες εντυπωσιάζονται δύσκολα...
    εγω ως γυναικα παντως θεωρω οτι οι περισσοτεροι αντρες δεν κανουν ουτε για σχεση και πολυ περισσοτερο για οικογενειες, γαμους κτλ..
    ειναι βολεψακηδες και οχι εξυπνοι αλλα εξυπνακηδες..
    για να κανεις σχεση χρειαζεται να νιωθεις συναισθηματικη ασφαλεια και σιγουρια ενα χαρακτηριστικο που δεν εμπνεει κανενας αντρας του σημερα
    σαφως και δεν εντυπωσιαζομαι απο τυπους με κολλητα μπλουζακια και ξυρισμενο στηθος
    αλλα πλεον ουτε θα πω "ουαου αυτος εκφραζεται ωραια, εχει πτυχιο μεταπυχιακο, ακουει αυτη τη μουσικη, η διαβαζει πολλα βιβλια" αρα αξιζει! κυκλοφορουν πολλοι ψευτοκουλτουριαρηδες πιστεψτε με κοριτσια!!!
    θα κρινω εναν ανθρωπο απο το τι εχει καταφερει στη ζωη του, τη συμπεριφορα του, τους τροπους του, μια ευγενεια οχι στημενη και προσποιητη αλλα αληθινη και αυθορμητη

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ατελειωτη συζητηση.....Μεχρι και η θεματοθετρια εχει παει για μπανιο με το καροτεν παραμασχαλα..
    χαχαχαχαχαχαχαχ
    οχι οχι εδω ειμαι κ παρακολουθω μεχρι που θα τραβηχτει!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αυτη ειναι η πρωτη καλη εντυπωση που αφηνει ενας αντρας σε μια γυναικα (νοειται αυτος να ειναι μιας σχετικα καλης εμφανισης) κι απ εκει ξεκιναει η συνδεση της μαζι του. Ως προς τον γυμνασμενο με το ξυρισμενο στήθος και το κοντο μαλλι κλπ που περιγραφει ενα αλλο μελος ως αντρα που ελκυει, αυτος ναι μεν ελκυει τις γυναικες μ αυτα του τα προσοντα όμως αν υστερει στο λογο και στο περιεχομενο χαρακτηρα πολύ σύντομα του γυρνανε την πλατη.
    unlucky, Προσεγγισε και κανα που θα σου κανει αλλιωτικη πρωτη εντυπωση απο τους εως τωρα, ισως βρεις κατι καλυτερο. Νομιζω πως δε μας εχεις πει μεχρι τωρα ποια ειναι η πρωτη καλη εντυπωση που σου δινει ενας αντρας. Η απογοητευση και η αμφιβολια για τις οποιες μιλας παντα θα υπαρχουν. Θα ψάχνεις πάντα την επιβεβαιωση ότι δε θα σου κανει αυτο που φοβασαι να παθεις, κι αυτη η αρνητικη επιβεβαιωση με τον καιρο θα σου σβησει την απογοητευση και την αμφιβολια και θα σε κανει να τον αγαπησεις πραγματικα.

Κι οπως λεει κι ο Μνημονιο, μετα από 36!! σελιδες θεμα ...... η θεματοθετρια ηδη θα εχει ξεχασει οτι το ανοιξε και τωρα απολαμβανει μαυρισμα και μπάνιο στην παραλια ... κι ισως, αν ειναι ωραια, με τα καμακια-προσεγγισεις που της γινονται εκει περα βλεπει αυτα που φιλοσοφουμε εδω στην πραξη... ισχυει και για μας αυτο! τωρα που ειναι καλοκαιρι κι ο κοσμος βγαινει εξω, καταλληλη περιοδος για να τα δουμε στην πραξη!!
    οχι δεν εχω παει παραλια, κ δε μαυριζω τοσο ευκολα :P
    οποτε οχι δεν απολαμβανω καμακια. παντως εχω λαβει υποψιν ολα αυτα που γραφονται σε 36 σελιδες!!

Senior Member
    εγω ως γυναικα παντως θεωρω οτι οι περισσοτεροι αντρες δεν κανουν ουτε για σχεση και πολυ περισσοτερο για οικογενειες, γαμους κτλ..
    για να κανεις σχεση χρειαζεται να νιωθεις συναισθηματικη ασφαλεια και σιγουρια ενα χαρακτηριστικο που δεν εμπνεει κανενας αντρας του σημερα
    σαφως και δεν εντυπωσιαζομαι απο τυπους με κολλητα μπλουζακια και ξυρισμενο στηθος
    αλλα πλεον ουτε θα πω "ουαου αυτος εκφραζεται ωραια, εχει πτυχιο μεταπυχιακο, ακουει αυτη τη μουσικη, η διαβαζει πολλα βιβλια" αρα αξιζει! κυκλοφορουν πολλοι ψευτοκουλτουριαρηδες πιστεψτε με κοριτσια!!!
    θα κρινω εναν ανθρωπο απο το τι εχει καταφερει στη ζωη του, τη συμπεριφορα του, τους τροπους του, μια ευγενεια οχι στημενη και προσποιητη αλλα αληθινη και αυθορμητη
    You go girl!
    Μέσα στην αναζήτηση σου για τον τέλειο άνθρωπο μην ξεχάσεις μόνο πως όπως εσύ δεν δίνει ευκαιρία σε κανέναν έτσι και δεν δικαιούσαι να σου δώσει κανείς ευκαιρία...
    Μήπως αυτό σε κάνει τόσο κακή όσο παρουσιάζεις "τους άντρες"?
    Άσε τα "πιστεψτε με κοριτσια" και τα "κανενας αντρας του σημερα" και δες καλύτερα πως βγάζεις απίστευτη κακία για όλους οπότε κανείς δε θα θέλει να σε παίξει στην παρέα του, και ας είναι ο ghandi σε σώμα κούρου.
    Όχι γιατί δεν του δίνεις την ευκαιρία αλλά μάλλον με αυτή σου την συμπεριφορά και την απαξίωση σε όλους τους άλλους, είσαι άνθρωπος που δεν αξίζει να πάρει αλλά και να δώσει οπότε κατ'επεκταση αυτός ο άνθρωπος ghandi σε σώμα κούρου θα αναζητήσει να προσφέρει, ότι έχει να προσφέρει, κάπου αλλού.
    Οπότε ...πραγματικά πιστεύεις οτι αυτή σου η συμπεριφορά (εφόσον θα κρίνεις του άλλους απο την συμπεριφορά τους, δε θα σχολιάσω το "τι εχει καταφέρει στη ζωη του" γιατι ειναι αστειο) αξίζει καλοσύνη?
    Η απίστευτες γενικεύσεις με κακία και απαξίωση και αυτος ο αγωνας σου με παρωπίδες αξίζουν πιστεύεις κάτι καλύτερο απο αυτό που περιγράφεις? Γιατί?

Senior Member
    Ισχυει.

Δεν το εκπέμπουν γιατι δεν τους ενδιαφέρει να το κάνουν. Οι συνθήκες δεν εμπνέουν για οικογένεια, οποτε αφου τα υπολοιπα
    (βολτες, σεξ, συντροφια κλπ) μπορουν να τα εχουν χωρις να παρεχουν τα "δυσκολα", δεν μπαινουν στην διαδικασία.

Πολλοι άντρες πετυχαινουν να εχουν αυτα που θέλουν, δινοντας μεχρι το σημειο που επιθυμουν να δωσουν, και δεν "χολοσκανε" για τα ανωθι που τους κατηγορουν, ενω οι γυναικες γκρινιάζουν γιατι αναζητουν περισσοτερα τα οποια δεν βρισκουν.

Εχω φιλους και απο τις δυο κατηγορίες. Σχεσάκηδες και αποδωκιαποκειπηδικουλες. Καλα παιδια ειναι όλοι τους :)

Senior Member
    Πολλοι άντρες πετυχαινουν να εχουν αυτα που θέλουν, δινοντας μεχρι το σημειο που επιθυμουν να δωσουν, και δεν "χολοσκανε" για τα ανωθι που τους κατηγορουν, ενω οι γυναικες γκρινιάζουν γιατι αναζητουν περισσοτερα τα οποια δεν βρισκουν.
    Μα είναι γνωστό ότι όταν παίρνουμε κάτι, πάντα θέλουμε το κάτι παραπάνω! Ποτέ δεν ειμαστε ευχαριστημένοι μ' αυτό που ήδη έχουμε, κ ας είναι αυτό που αναζητούσαμε λίγο πριν. Μόλις το πάρουμε λέμε ότι αυτό δεν αρκεί οπότε ψάχνουμε κ αποζητάμε κάτι περισσότερο. Κ όχι μόνο οι γυναίκες (που απ τη φύση μας είμαστε γκρινιάρες :P ), αλλά όλοι οι άνθρωποι πλέον.

Senior Member
    Πως εξηγειτε το φαινόμενο που οι άντρες που δεν θελουν να δωσουν πολλα στις γυναικες, βρισκουν συνεχεια και πολλες φορες εχουν παραπανω απο μια, ενω πολλα παιδια που θελουν να δωσουν πολλα σε μια γυναικα ειναι συνεχως μονοι τους;

Senior Member
    Δεν υπάρχει αυτό το φαινόμενο όπως το περιγράφεις.
    Απλά και μόνο γιατί το ξεκινάς λέγοντας "οι άντρες". Οπότε όλο το υπόλοιπο είναι σχετικά ασόβαρο.
    Μήπως θα ήθελες να ρωτήσεις πως γίνεται οι άνθρωποι που είναι κοινωνικοί και εξωτερικά γοητευτικοί να έχουν πολλές σχέσεις στη ζωή τους γενικά ενώ οι άνθρωποι στους οποίους λείπουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά να είναι γενικά περισσότερο μόνοι?
    Σε αυτή την περίπτωση νομίζω πως το ερώτημα είναι ταυτόχρονα και η απάντηση.

Banned
    Η εξωτερικη εμφανιση δεν λεει τιποτα απο μονη της..Ενας ανθρωπος κοινωνικος,ευχαριστος και χαμογελαστος δεν θα τραβηξει ανθρωπους?Αν ειμαι σαν την Τζολι με τα μουτρα κατω,με εναν τονο συμπλεγματα κατωτεροτητας και κομπλεξ και 2 τονους αρνητικης σκεψης θα εχω επιτυχια λετε?

Senior Member
    Ναι, αυτή είναι η κυνική απάντηση και μπορεί να είναι και η Αλήθεια (ελπίζω όχι σε ποσοστό 100%)
    (αναφέρομαι στο ποστ του tomhet)

Πάντως σχετικά με τον άντρα που τα δίνει όλα, ισχύει το παρακάτω:

"Αφού της κουβαλάω τα βιβλία και της λύνω τις ασκήσεις για 1 ολόκληρο χρόνο,
    δεν μπορεί, σίγουρα θα με αναγνωρίσει επιτέλους ως boyfriend material!*"

*στην επόμενη γωνία τη βλέπει να φασώνεται με τον αρχηγό της ομάδας ποδοσφαίρου

Page 36 of 53 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast