Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 40
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 40 of 53 FirstFirst ... 30383940414250 ... LastLast
Results 586 to 600 of 781
    Senior Member
    ανλακι, αν δεν κανω λαθος, απ οτι εχω διαβασει απο εσενα, τα συμπερασματα αυτα που εχεις βγαλει για τους ανδρες και τις σχεσεις, προεκυψαν απο μια η δυο αποτυχημενες γνωριμιες σου. κανω λαθος? ειναι περισσοτερες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Λυπαμαι αλλα το R6 μου δεν εχει θέση για δευτερο άτομο και πίσω μαρσπιε.
    Άσε που μετά θα πρέπει να σταματήσω να γράφω εδώ ...και τότε ποιος θα έχει να την λέει σε όλους για τα πάντα?
    Για να μην πω οτι και η mnimonio είναι απλά ένας άνθρωπος σαν όλους και φοβάται μηπως εμφανιστώ με καπαρντίνα, γυαλιά και με αυτές τις ψεύτικες μύτες με μουστάκι και μιλάω ψυθιριστά.

Οκ, αλλά αν σε ακούσουν τότε σίγουρα δε θα υπάρχουν στο μέλλον άλλες κοπέλες. ^^
    Τέλος πάντων...σου λέω απλά να μην βγάζεις τόση κακία για ανθρώπους που δεν ξέρεις....γνωρισέ τους και μετά λέγε οτι θες. Δεν παίζει ρόλο αν έιναι άντρες ή γυναίκες. Άνθρωποι είναι όλοι και αν εσύ πιστεύεις οτι αξίζεις καλύτερη μεταχείριση τότε το ίδιο αξίζουν και αυτοί.

http://www.youtube.com/watch?v=umc7BFEhWz0

αρα λοιπον οπως λεει και αυτος στο βιντεακι ειμαστε πολλες που σας θεωρουμε "απειλη"...γιατι αραγε???
    οσο για το πρωτο ραντεβου θα συμφωνησω οτι δεν ειναι ενδεικτικο για τον αλλο καθως συνηθως ο αντρας ειναι στην κοσμαρα του, για αυτο και απορω με τη φραση που ισχυριζονται καποιοι για να μην ξαναβγουν με την κοπελα, " ξερεις δεν ειχαμε χημεια μωρε"...ποια χημεια?????? για ποσο ηλιθιες μας περνατε πια????

Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    αρα λοιπον οπως λεει και αυτος στο βιντεακι ειμαστε πολλες που σας θεωρουμε "απειλη"...γιατι αραγε???
    οσο για το πρωτο ραντεβου θα συμφωνησω οτι δεν ειναι ενδεικτικο για τον αλλο καθως συνηθως ο αντρας ειναι στην κοσμαρα του, για αυτο και απορω με τη φραση που ισχυριζονται καποιοι για να μην ξαναβγουν με την κοπελα, " ξερεις δεν ειχαμε χημεια μωρε"...ποια χημεια?????? για ποσο ηλιθιες μας περνατε πια????
    απλα δεν γουσταρει βρε ανλακι.
    προτιμας να στο πει καταμουτρα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ανλακι, αν δεν κανω λαθος, απ οτι εχω διαβασει απο εσενα, τα συμπερασματα αυτα που εχεις βγαλει για τους ανδρες και τις σχεσεις, προεκυψαν απο μια η δυο αποτυχημενες γνωριμιες σου. κανω λαθος? ειναι περισσοτερες?
    οχι γνωριμιες 2 σχεσεις...αλλα τα συμπερασματα μου δεν προερχονται μονο απο προσωπικες εμπειριες αλλα και απο φιλες, γνωστες, ραντεβου δικα μου που δεν κατεληξαν σε σχεση και ευτυχως...

Senior Member
    απλα δεν γουσταρει βρε ανλακι.
    προτιμας να στο πει καταμουτρα?
    εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα! για την ακριβεια δεν με απασχολει αν με γουσταρει ο αλλους η οχι..απλα ακουω αυτες μπουρδες περι χημειας απο πλευρας ανδρων και μετα η αλλη η καημενη ψαχνει να βρει τι φταιει σε εκεινη..τι εκανε λαθος, αχ δεν ειμαι αρκετα ομορφη αχ δεν ειμαι αρκετα εξυπνη, αχ δεν ειμαι το ενα δεν ειμαι το αλλο ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lena01 View Post
    Μήπως το thread θα έπρεπε να έχει ως τίτλο...... Γιατί οι γυναίκες δεν επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού?

από πρόσφατη εμπειρία μου..... βγαίνουμε για ποτάκι με μια μεγάλη παρέα και γνωρίζω (για την ακρίβεια μού γνώρισαν, προσχεδιασμένο φιλικό κονέ) ένα παιδί, φίλος φίλου κλπ, πολύ καλό παιδί!!!! , μού έκανε άριστη εντύπωση, όπως δείχνουν τα πράγματα τού έκανα και εγώ καλή εντύπωση και θέλει να ξαναβγούμε, αλλά είναι λίγο μικρότερος ηλικιακά, 1,5 - 2 χρόνια, πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο, αυτός μια τάξη μικρότερη από μένα, μού έλεγε ιστορίες για πανελλήνιες και ντράπηκα να του πω ότι ξέρεις, εγώ έδωσα τότε πρώτη φορά, ένα χρόνο πριν από σένα....αυτό με χάλασε πάρα πολύ μα πάρα πολύ... αφενός.
    Αφετέρου κάθομαι και λέω αναλυτικά όλη τη φάση σε μια που υποτίθεται ότι την εμπιστεύομαι, μεγάλη γυναίκα, γύρω στα 50s, καθηγήτρια, με παιδιά γύρω στα 25, μορφωμένη κλπ και μού λέει τα εξής "έχεις κάτι κολλήματα.... κοίτα να ξεπεράσεις τις αναστολές σου.... οι άντρες νοιάζονται μόνο για το σεξ, αν είσαι καλή σε αυτό, ούτε που θα προσέξει οτιδήποτε άλλο είτε είναι δουλειά-λεφτά είτε είναι δυό χρόνια μικρότερος είτε κλπ"...
    Και εκεί που το πρόβλημά μου ήταν πώς θα του πω ότι είμαι λίγο μεγαλύτερη και πώς θα το πάρει, μήπως με απορρίψει?, και οι γονείς του τί θα πουν? ότι βγαίνει με μια κοπέλα μεγαλύτερη? μπαίνουν σα σφήνα στο αποδιοργανωμένο μου μυαλό τα λόγια της άλλης ότι τα πάντα λύνονται με το σεξ και νιώθω λες και έχω φάει κατάμουτρα διπλή ήττα....
    Από την άλλη με κατακλύζουν κάτι σκέψεις του τύπου γιατί να χάσω την ελευθερία μου? να βάλω κάποιον πάνω από το κεφάλι μου? να σκέφτομαι τα έξοδα Χ2? δεν είναι καλύτερα που είμαι μόνη μου και κάνω ό,τι θέλω χωρίς να λογοδοτώ σε κανέναν?
    και εκεί που έλεγα τί κρίμα να είμαι μόνη μου, ξαφνικά η προοπτική μιας σχέσης μού φαίνεται φυλακή...
    Εν τω μεταξύ, μού έστειλε μήνυμα από χθες να βγούμε σήμερα και ακόμη δεν έχω απαντήσει....και γαϊδούρα κιόλας!
    λοιπον
    βαζεις την πολυ μεγαλη τρικλοποδια στον εαυτο σου, να σκεφτεσαι πρωθυστερα.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.
    ολα τα ερωτηματα σου ειναι αυταπαντητα,αν αφησεις την ιστορια να κυλησει χαλαρα, μονη της.
    η φιλη σου στα ειπε λιγο χοντρα με το σεξ, ΑΛΛΑ ειναι μεγαλο κομματι της αληθειας αυτο που σου ειπε. αν του αρεσεις σεξουαλικα (νο1) αλλα ΚΑΙ ως γυναικα και περνατε καλα μαζι, σιγα μην τον νοιαζουν τα 2 χρονια διαφορας σας.
    εσυ απο την αλλη, αρχισες να κανεις σκεψεις για τα πεθερικα, ενω δεν ξερουμε ακομα ουτε αν σου αρεσει, ουτε αν του αρεσεις, ουτε αν θελει σχεση η κατι αλλο!!!
    αν θες την γνωμη μου, απαντησε η οχι στο μηνυμα του ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΜΟΝΟ, ΜΟΟΟΟΝΟ αν θελεις να τον ξανακουσεις η να τον ξαναδεις. ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ.
    αν το θελεις, αναλογα με το πως θα παει η συναντηση, αποφασιζεις για το επομενο βημα. εσυ εφτασες στην σχεση, στα πεθερικα, χωρις να ξερουμε καν αν μπορειτε να εχετε μια ωραια συναντηση μαζι!!! ελεος!!

Senior Member
    οχι γνωριμιες 2 σχεσεις...αλλα τα συμπερασματα μου δεν προερχονται μονο απο προσωπικες εμπειριες αλλα και απο φιλες, γνωστες, ραντεβου δικα μου που δεν κατεληξαν σε σχεση και ευτυχως...
    δηλαδη μου λες οτι δεν εχεις ΚΑΘΟΛΟΥ γνωστες και φιλες που ζουν η εζησαν ευτυχισμενες σχεσεις, η μηπως για καποιον λογο οι ευτυχισμενες σχεσεις δεν σε αφορουν?

Senior Member
    εζησαν ευτυχισμενες σχεσεις και γω το ιδιο αλλα στο τελος εφαγαν μεγαλα χαστουκια! μιλαμε για σχεσεις ηλικιων απο 25 και πανω..

Senior Member
    εζησαν ευτυχισμενες σχεσεις και γω το ιδιο αλλα στο τελος εφαγαν μεγαλα χαστουκια! μιλαμε για σχεσεις ηλικιων απο 25 και πανω..
    ΟΛΕΣ?ΟΛΕΣ εφαγαν χαστουκια και ειναι δυστυχεις? καμια δεν ειναι σε σχεση που να περναει καλα?

Senior Member
    @unlucky
    Γιατί μπράβο στην lena που δεν απάντησε? Έτσι σου ήρθε...μόνο και μόνο επειδή πήγε το μυαλό σου στο οτι πρέπει να προστατέψει τον εαυτούλη της απο τον κακό δαίμονα.
    Ανέφερε κάτι κακό για τον άνθρωπο που γνώρισε? Αντίθετα ανέφερε τις παράλογες σκέψεις που έκαναν 2 γυναίκες χωρίς καμία βάση....
    Oι spice girls που είχαν motto το "girl power" να σου θυμήσω πως διαλύθηκαν πολλά χρόνια πριν.
    Δεν είστε τρόπαιο...λέω εγώ τώρα.
    Όσο για τον τύπο στο video είναι κωμικός....σατιρίζει. Δεν υποστηρίζει μια άποψη και απορρίπτει μια άλλη. Απλά σχολιάζει.
    Θα έπρεπε να το πάρεις χιουμοριστικά και να πεις "ναι αυτές τις σκέψεις έχουμε ορισμένες γυναίκες", να αυτοσαρκαστείς, να κάνεις αυτοκριτική και μετά να δεις οτι αυτός ο άνθρωπος και αρκετοί άλλοι που μπορούν και κάνουν χιούμορ με αυτό, ίσως.....λέω ίσως....δεν έχουν το ίδιο στενό μυαλό με αυτό που φαίνεται να έχεις εσύ.

@lena
    Η ηλικιακή διαφορά που αναφέρεις ειναι κατ'εμε...ανύπαρκτη. Και προφανώς ξέρεις ήδη οτι έχεις κάνει σενάρια στο μυαλό σου που δεν ξέρεις αν ισχύουν η οχι.
    Απαράδεκτη η γνωστή σου.

Senior Member
    επισης μπορει να μου πει καποιος που ειναι το προβλημα αν καποια κοπελα θελει να κανει ενα δεσμο με σκοπο να παντρευτει? γιατι δηλαδη πρεπει να αναλωνεται σε σχεσεις χωρις μελλον... αν καποια ειναι γυρω στα 30 σαφως και θα σκεφτεται και θα ψαχνει για κατι τετοιο ειναι λογικο και φυσιολογικο.
    τωρα σε αυτο που ειπε η λενα επιβεβαιωνομαι και σε αυτο που εχω ηδη πει οτι οι αντρες κανουν δεσμους που θα ενεκριναν οι δικοι τους, (πολυ ωριμη συμπεριφορα!) και απο μεσα μας ολες το ξερουμε αυτο...σαν να περναμε διαρκως απο κριτικη επιτροπη!!!

Senior Member
    ΟΛΕΣ?ΟΛΕΣ εφαγαν χαστουκια και ειναι δυστυχεις? καμια δεν ειναι σε σχεση που να περναει καλα?
    Ειναι μια η οποια βαριεται και ψαχνει ευκαιρια για να...καταλαβες...
    και γω πριν ενα χρονο περνουσα τελεια...εγω μιλαω για τη διαρκεια

Senior Member
    τωρα σε αυτο που ειπε η λενα επιβεβαιωνομαι και σε αυτο που εχω ηδη πει οτι οι αντρες κανουν δεσμους που θα ενεκριναν οι δικοι τους
    Να σου θυμήσω για χάρην λογικής και έννοιας των λέξεων που χρησιμοποιούμε πως το να υποστηρίζεις εσύ μια ιδέα και να βρίσκεις άλλον ένα που υποστηρίζει την ίδια ιδέα αυτο δεν δίνει καμία "επιβεβαίωση".
    Το να πιστευεις εσύ πως ο Γιώργος είναι δολοφόνος, χωρίς να έχεις αποδείξεις, και να βρίσκεις και την lena που επίσης νομίζει οτι ο Γιώργος είναι δολοφόνος, επίσης χωρίς αποδείξεις....τι ακριβώς σου επιβεβαιώνει?
    Μάλλον χρειάζεται επαναπροσδιορισμός της λέξης "επιβεβαίωση".

Έχω αρχίσει να φοβάμαι όλο και περισσότερο για σένα...
    Η λογική σου πλέον βασίζεται στο δυαδικό σύστημα...και πιο συγκεκριμένα οι εναλλακτικές σου για οτιδήποτε διαβάζεις είναι α)λεει ψεμματα αν ειναι αντρας β)λεει αληθεια αν ειναι γυναικα.
    Δεν έχεις κανένα κριτήριο, καμία λογική για να βασίσεις οποιαδήποτε σκέψη σου και γενικά παραλογίζεσαι πέρα απο κάθε προηγουμενο.
    Πάει το μυαλό μου σε εποχές και κοινωνίες όπως Jonestown, Manson κλπ, όπου μερίδες ανθρώπων ήταν τόσο ανευ κριτικής σκέψης που απλά αφέθηκαν στις οποιεσδήποτε ορέξεις και ιδεολογίες τους πάσαρε κάποιος που στα μάτια τους φαινόταν πιο δυνατός.
    Σύνελθε...στο λέω αυτό με την καλύτερη των προθέσεων...αλλά θα μου πεις, είμαι άντρας...οκ.

Senior Member
    Ειναι μια η οποια βαριεται και ψαχνει ευκαιρια για να...καταλαβες...
    και γω πριν ενα χρονο περνουσα τελεια...εγω μιλαω για τη διαρκεια
    ωραια. οι δικες μου φιλες ειναι οι μισες παντρεμενες και ικανοποιημενες και οι μισες σε ευτυχισμενες σχεσεις, ερωτευμενες, οπως κι εγω, η ετοιμαζονται να παντρευτουν. μηπως τελικα σε χαλανε οι παρεες σου?

Senior Member
    αν θες την γνωμη μου, απαντησε η οχι στο μηνυμα του ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΜΟΝΟ, ΜΟΟΟΟΝΟ αν θελεις να τον ξανακουσεις η να τον ξαναδεις. ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ.
    αν το θελεις, αναλογα με το πως θα παει η συναντηση, αποφασιζεις για το επομενο βημα. εσυ εφτασες στην σχεση, στα πεθερικα, χωρις να ξερουμε καν αν μπορειτε να εχετε μια ωραια συναντηση μαζι!!! ελεος!!
    Εννοείται πως θέλω γνώμες, για αυτό έκατσα και το έγραψα.
    Η αλήθεια είναι ότι νιώθω τόσο χάλια, μπλοκαρισμένη, στενοχωρημένη, ξενερωμένη λόγω του 1 συν χρόνου διαφοράς...κόλλησα εκεί και δεν λέω να ξεκολλήσω....
    Το πρόβλημα είναι ότι αν του απαντήσω και μου πει να βγούμε σήμερα, είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά που θα αναγκαστώ να πιεστώ και αυτό θα βγει προς τα έξω πολύ αρνητικά σε βάρος μου...
    κατάφερα να αυτοδιαλυθώ....

Κι όμως αυτή η γνωστή μου με τέτοιες απόψεις πώς στο καλό τα κατάφερε και έκανε οικογένεια, μεγάλωσε παιδιά, κλπ?
    Δηλαδή κάτι τέτοια ακούω και νιώθω να αυτοαναιρούμαι....

Page 40 of 53 FirstFirst ... 30383940414250 ... LastLast