Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 42
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 42 of 53 FirstFirst ... 32404142434452 ... LastLast
Results 616 to 630 of 781
    Senior Member
    Μα ποιος σου είπε ότι οι γνωστοί σου θέλουν το καλό σου; Απλά θέλουν να σε
    πείσουν ότι ο κόσμος είναι όπως τον βλέπουν αυτοί, άλλη θα σου πει προχώρα
    γιατί βρήκε τον "αληθινό έρωτα"®, άλλη θα σου πει κλείσου σε μοναστήρι γιατί
    κάηκε! Γαμώτο, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύ απλές αρκεί να σέβεσαι τον
    εαυτό σου.

Άμα είσαι ράκος, είναι δικαίωμα σου να το πεις ή να πεις ότι ξέρωγω δεν μπορώ
    γιατί έχω δουλειές ή ό,τι σε φωτίσει ο Θεός. Και αν βγείτε, μπορείς όποτε θες
    να το διακόψεις. Ραντεβού είναι, δεν είναι συμβόλαιο! Πάρ'το χαλαρά!

Senior Member
    lena δυστυχως η φιλη σου εχει δικιο .σχεδον απολυτο . ο αντρας αυτο που θελει απο μια γυναικα ,ο λογος που την πλησιαζει ειναι το σεξ . φυσικα απο κει κ περα μετρανε κ αλλα .
    φυσικα υπαρχουν κ καποιες εξαιρεσεις .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Μόλις την ρώτησα, με φίλησε στο μέτωπο, με σταυρωσε με το χέρι και μου έδωσε την ευχή της.
    Επόμενο πρόβλημα.....?
    οχι που δεν θα τη ρωτουσες πρωτα! μαλλον δεν καταλαβε η γυναικα ή τη βρισκω πολυ προοδευτικη μια τετοια αντιδραση

Quote Originally Posted by Lena01 View Post
    Το πρόβλημα εγώ το έχω που ξενέρωσα με την υποτιθέμενη διαφορά στην ηλικία....
    και καπάκι μού ήρθε η κατραπακιά από τη γνωστή...
    Οκ, με βοηθήσατε πολύ να βάλω μια σειρά στο θολωμένο μου μυαλό.... θα του απαντήσω με καμιά δικαιολογία γιατί πραγματικά είμαι ράκος για έξοδο...και θα προσπαθήσω να το ζήσω πιο χαλαρά...να το δουλέψω τέλος πάντων γιατί για το χαλαρά δεν με βλέπω...
    ..λένα, να σαι βέβαιη ότι αν σου είχε κάνει κλικ αυτός ο τύπος δεν θα σκεφτόσουν καν την ελάιστη διαφορά ηλικίας που έχετε.
    Παράλληλα και χωρίς λόγο μου βγάζεις ένα άγχος για αποκατάσταση, (ίσως να μου έκανε κατι αυτό που έγραψες για τα "πεθερικά").

Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    οχι που δεν θα τη ρωτουσες πρωτα! μαλλον δεν καταλαβε η γυναικα ή τη βρισκω πολυ προοδευτικη μια τετοια αντιδραση
    Λες οτι όλοι οι άντρες σε κυνηγάνε για να σε αυτώσουν...σου είπα θα στειρωθώ...
    Μου ζητάς να ρωτήσω την μάνα μου, την ρωτάω και όλα καλά...
    Τώρα μου την λες για αυτό...οκ, δε με νοιάζει καθως δεν παιζει κανένα ρόλο...
    Στο διατάυτα unlucky...επόμενη σου παραξενιά....ακούω...

Δε νομίζεις οτι έχεις βάλει τον εαυτό σου παρέα με όλες τις μεγάλες προσωπικότητες που πάτησαν στη γή?
    Δεν έχεις κάτι στο παντελόνι σου, στην τράπεζα σου, στο κρεβάτι σου που το κυνηγάνε όλοι οι άντρες να στο κλέψουν....
    Βλέπεις οτι αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου σαν τρόπαιο? Κανείς δεν σε κυνηγάει για να σου πάρει τίποτα γιατί απλά (όπως θα πρέπει και εσύ να καταλάβεις) δεν έχεις κάτι που δεν έχουν οι άλλοι...αν κάποιος θέλει σεξ θα το βρει αλλου όπου και άλλες θα θέλουν. Δεν θα βγάλει το μαντιλάκι με το χλωροφόρμιο για να πιάσει ΕΙΔΙΚΑ εσένα...βλέπεις γιατί λέω οτι ορισμένες είστε ξυνές? γιατί έχετε αυτή την αντιμετώπιση...
    Τουλάχιστον παλιότερα ήθελαν να προστατέψουν για κάποιον κοινωνικό λόγο την παρθενιά τους...τώρα τι ιδιαίτερο έχεις που πιστεύεις οτι όλοι θέλουν να στο φάνε?

Senior Member
    tomhet μιλας πολυ στο εχει πει κανεις? αντε πια!!!! εγω δεν ειπα οτι με κυνηγανε εμενα προσωπικα ολοι ουτε οτι με κυνηγανε για αυτο, ειπα πως συμπεριφερονται οι αντρες στις κοπελες! κανεις πια δεν κανει μια σχεση με προοπτικη μονο και μονο βασει συναισθηματος αυτη ειναι η γνωμη μου.
    απο αυτα που εγραψες στο τελευταιο ποστ φανηκε τι κρυβεται πισω απο το συγγραφικο -ποιητικο σου ταλεντο
    καλα λεω εγω οτι οσοι το παιζουν και καλα μορφωμενοι και κουλτουρα ειναι οι χειροτεροι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..λένα, να σαι βέβαιη ότι αν σου είχε κάνει κλικ αυτός ο τύπος δεν θα σκεφτόσουν καν την ελάχιστη διαφορά ηλικίας που έχετε.
    Παράλληλα και χωρίς λόγο μου βγάζεις ένα άγχος για αποκατάσταση, (ίσως να μου έκανε κάτι αυτό που έγραψες για τα "πεθερικά").
    Καταλαβαίνω τί λες και συμφωνώ...
    Μάλλον άγχος για το επόμενο βήμα, όχι τόσο για αποκατάσταση... για να μου κάνει κλικ, θα έπρεπε να σκέφτομαι αλλιώς, από τη στιγμή που το εκλογικεύω τόσο πολύ και το υπεραναλύω, ήδη έχω χάσει την ανεμελιά της προοπτικής, προτιμώ τη σιγουριά της αδράνειας από το ρίσκο, το ξέρω, προσπαθώ να το αλλάξω αλλά μακάρι να ήταν τόσο απλό... είπα ότι είναι πολύ καλό παιδί, και θεωρώ ότι μου ταιριάζει για να κάθομαι να το σκέφτομαι τόσο πολύ...δυστυχώς η ψυχολογία μου είναι τόσο χάλια που δύσκολα κανείς θα μου κάνει κ λ ι κ έτσι απλά....δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τί εννοώ...
    τώρα γελάω αλλά το μεσημέρι ήμουν λιώμα ψυχολογικά...

Senior Member
    tomhet μιλας πολυ στο εχει πει κανεις? αντε πια!!!! εγω δεν ειπα οτι με κυνηγανε εμενα προσωπικα ολοι ουτε οτι με κυνηγανε για αυτο, ειπα πως συμπεριφερονται οι αντρες στις κοπελες! κανεις πια δεν κανει μια σχεση με προοπτικη μονο και μονο βασει συναισθηματος αυτη ειναι η γνωμη μου.
    απο αυτα που εγραψες στο τελευταιο ποστ φανηκε τι κρυβεται πισω απο το συγγραφικο -ποιητικο σου ταλεντο
    καλα λεω εγω οτι οσοι το παιζουν και καλα μορφωμενοι και κουλτουρα ειναι οι χειροτεροι
    Τι κρύβεται πίσω απο το "συγγραφικό μου ταλέντο"? Η αλήθεια η οποία σε κάνει να τσαντίζεσαι...τίποτε άλλο.
    Πίστεψε με τα λέω πολύ πιο ήπια απο ότι θα σου τα έλεγε κάποιος εκεί έξω.
    Ούτε το έπαιξα ποτέ μου μορφωμένος αλλά ναι ρε συ, έχω μεγαλύτερη κριτική ικανότητα απο εσένα...
    Επίσης πρέπει να αποφασίσεις αν είναι προσωπική γνώμη ότι εκφράζεις εδώ ή αν μιλάς γενικά...Είτε είναι προσωπική γνώμη οπότε θεωρείς οτι κυνηγάνε εσένα προσωπικά είτε σε διόρισαν δικηγόρο του γυναικείου φύλου και μιλας εκ μέρους όλων...
    Κοίτα μερικά απο τα πράγματα που έχεις γράψει ΜΟΝΟ στις 2 τελευταίες σελίδες σε αυτό το θέμα και πες μου αν είναι λόγια φανατισμένου:
    εγω το μονο για το οποιο μουντζωνω τον εαυτο μου ειναι οτι εψαχνα μεσα απο τις σχεσεις την αγαπη και την ευτυχια στη ζωη μου!
    και κοιταζα την ψυχη του αλλου και βλακειες,
    λενα μου οι αντρες θελουν φτυσιμο!!!!
    πανω απο ολα μετραει να σε εγκρινει η μανα του και οχι το σεξ
    απορω με τη φραση που ισχυριζονται καποιοι για να μην ξαναβγουν με την κοπελα, " ξερεις δεν ειχαμε χημεια μωρε"...ποια χημεια?????? για ποσο ηλιθιες μας περνατε πια????
    μετα η αλλη η καημενη ψαχνει να βρει τι φταιει σε εκεινη..τι εκανε λαθος, αχ δεν ειμαι αρκετα ομορφη αχ δεν ειμαι αρκετα εξυπνη, αχ δεν ειμαι το ενα δεν ειμαι το αλλο ...
    εζησαν ευτυχισμενες σχεσεις και γω το ιδιο αλλα στο τελος εφαγαν μεγαλα χαστουκια!
    Δεν αφήνεις ΠΟΥΘΕΝΑ κανένα περιθώριο λάθους....βλακίας....η οτιδήποτε άλλο...τιποτα όμως...και να σου θυμήσω πως μιλάς εκ πείρας 2 σχέσεων στη ζωή σου.
    Αν δεν μπορείς να αναγνωρίσεις τον φανατισμό όταν τον βλεπεις και να τον κατακρίνεις, δεν σου φταίω εγώ να ξεσπάς πάνω μου για δήθεν παραδειγματισμό.
    Ούτε καν οι γυναίκες που παρακολουθούν την συζήτηση δεν συμφωνούν μαζί σου παρα μόνο 1-2 εξαιρέσεων αλλά παρόλαυτα πιάνεσαι απο οτιδήποτε πει ο οποιοσδήποτε για να συνεχίσεις σαν την Ελένη Λουκά με το πανό και την ντουντούκα.

Senior Member

Cool

Ολο λετε για τους άντρες και μας κατηγορείτε. Δεν επικοινωνουμε μετα το πρωτο ραντεβου και τέτοια. Αμ κι εσεις μας κανετε τη ζωη δυσκολη. Την έπαθα σήμερα.

Εχετε την κακή συνήθεια να πετάτε το πρωι τα βραδυνα προφυλακτικα και τα χαρτακια τους, στο καλαθάκι της τουαλέτας, χωρις να το ξερουμε. Ερχεται μετα η επόμενη και παει να κανει το ιδιο, βλεπει τα προηγουμενα, και σπάζεται, μουτρωνει και φευγει.

Τσ..τσ...τσ...
    :cool::cool::rolleyes:

Banned
    Λαβετε θεσεις....Παρτε φορα..Βρειτε τοιχο...Ετοιμοι??Μπουφ!!!!!!!!!!! !!!!

Senior Member
    Αντρες...

:cool::p

Senior Member
    Too much information Pepe που θα τολμήσω να πω δεν ενδιέφερε κανέναν ^^
    Θα είναι καθαρή ειρωνία όμως αν σε ρωτήσω, όταν εσύ πας με κάποια φοράει εκείνη το προφυλακτικό και κατα συνέπεια το πετάει εκείνη μετά?
    Κάπου σε έχασα....
    Mην απαντήσεις καλύτερα γιατί σπάζομαι με τα κενά που εντοπίζω στην ιστορία και το ξέρω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Too much information Pepe που θα τολμήσω να πω δεν ενδιέφερε κανέναν ^^
    Θα είναι καθαρή ειρωνία όμως αν σε ρωτήσω, όταν εσύ πας με κάποια φοράει εκείνη το προφυλακτικό και κατα συνέπεια το πετάει εκείνη μετά?
    Κάπου σε έχασα....
    Mην απαντήσεις καλύτερα γιατί σπάζομαι με τα κενά που εντοπίζω στην ιστορία και το ξέρω.
    Χιουμοριστικο information ειναι. Προβληματα που αντιμετωπιζουν αντρες που δεν τηλεφωνουν μετα το πρωτο ραντεβου ;):p

Senior Member
    [QUOTE=masterridley;447875]Μα ποιος σου είπε ότι οι γνωστοί σου θέλουν το καλό σου; Απλά θέλουν να σε
    πείσουν ότι ο κόσμος είναι όπως τον βλέπουν αυτοί, άλλη θα σου πει προχώρα
    γιατί βρήκε τον "αληθινό έρωτα"®, άλλη θα σου πει κλείσου σε μοναστήρι γιατί
    κάηκε! Γαμώτο, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύ απλές αρκεί να σέβεσαι τον
    εαυτό σου.

Εννοειται οτι σπανια οι γνωστοι συγγενεις κτλ θελουν το καλο σου σημερα..το καλυτερο ειναι να παραδειγματιζεσαι απο το τι συμβαινει γυρω σου και να χρησιμοποιεις τη λογικη σου κοιτωντας φυσικα το συμφερον σου οπως κανουν ολοι.
    Και κατα τη γνωμη μου να μην ανοιγεσαι και να μην λες πολλα για τα προσωπικα σου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by PepeLePew View Post
    Ολο λετε για τους άντρες και μας κατηγορείτε. Δεν επικοινωνουμε μετα το πρωτο ραντεβου και τέτοια. Αμ κι εσεις μας κανετε τη ζωη δυσκολη. Την έπαθα σήμερα.

Εχετε την κακή συνήθεια να πετάτε το πρωι τα βραδυνα προφυλακτικα και τα χαρτακια τους, στο καλαθάκι της τουαλέτας, χωρις να το ξερουμε. Ερχεται μετα η επόμενη και παει να κανει το ιδιο, βλεπει τα προηγουμενα, και σπάζεται, μουτρωνει και φευγει.

Τσ..τσ...τσ...
    :cool::cool::rolleyes:
    Όνειρα θερινής νυκτός...

Page 42 of 53 FirstFirst ... 32404142434452 ... LastLast