Results 16 to 30 of 91
Thread: με απειλει οτι θα αυτοκτονησει
-
08-08-2013, 19:38 #16
δεν καταλαβαίνω..... πιστεύεις ειλικρινά πως θα αυτοκτονήσει?
αν ναι γιατί δε πας στην αστυνομία να πάει να τον δει με κανένα ψυχολόγο να το βοηθήσεις το παλικάρι. Εσύ δεν έχεις την γνώση να το κάνεις. Σε λίγο θα έχεις και εσυ πρόβλημα όντως αφου εκτίθεσαι σε ψυχολογική κακοποίηση ... αυτός ο άνθρωπος σε κακοποιεί ψυχολογικά...θέσε όρια και πάρε αποστάσεις... αν έχει αυτοκτονικό ιδεσμο στην παρούσα φάση δεν μπορείς να τον βοηθήσεις... Πρέπει να σε σκεφτείς και λίγο....Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/
- 08-08-2013, 19:41 #17
επίσης αν ήταν να το έχει κάνει 2,5 χρόνια τώρα και το ήθελε .... θα το έκανε.... Δεν κρατάς την ζωή κανενός στα χέρια σου...εν αντιθέσει κάποιος κρατά την ψυχική σου υγεία στα δικά του χέρια....
Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/
08-08-2013, 19:42 #18
το εχω σκεφτει κι εγω αυτο! για να μου πει και πως να το χειριστω και να βοηθησει και εμενα την ιδια! αλλα εχω κανει προσφατα ενα χειρουργιο στο ποδι μου και δεν ειναι και ευκολη η μετακινηση.. αλλα πλεον δεν παει αλλο. θα παω σε καποιον ειδικο γιατι ειναι πια το τελευταιο πραγμα που μπορω να κανω!
08-08-2013, 19:46 #19
ναι, αυτο μου λεει και η αδερφη μου και οι φιλες μου. αλλα εδω και δυομιση χρονια εγω τον παρακαλουσα και δεν το εκανε. και δεν τον ειχα αφησει ποτε ουσιαστικα. αν τωρα τον αφησω δεν ξερω τελικα αν θα το κανει ή οχι.. αφου εχει ηδη παει σε ψυχολογο.. και δεν ειχε αποτελεσμα! το να παρω τηλεφωνο την αστυνομια ειναι κατι πολυ ακραιο κια μονο κακο θα προξενουσε! αφου τοτε ηταν που θα εκανε κατι σε αντιδραση!
08-08-2013, 19:51 #20
Σε χειριζεται Διονυσια αυτο ειναι το σιγουρο,για να νιωθεις ομως εσυ ασφαλεια απευθυνσου σε εναν ειδικο να σου πει τι να κανεις.Καλη τυχη και κατ'εμε μην ανησυχεις καθολου!
08-08-2013, 19:51 #21
στο παρελθον, πριν ενα χρονο ειχε κανει αποπειρα με τη μηχανη μετα απο ενα τσακωμο. τελικα εγινε καλα. ειχε χτυπησει λιγο. τοτε μας ειχε ακουσει ο αδερφος του που τσακωνομασταν και αφου εφυγε με τη μηχανη με πηρε τηλεφωνο ο αδερφος του και μου ειπε αν παθει κατι ο αδερφος μου εσυ θα φταις και θα εχεις τυψεις για ολη σου τη ζωη.. με ειχε βρισει, με ειχε πει π***να, με ειχε απειλησει ακομα οτι θα ερθει να με βρει, μου ειχε πει τι φταιω να χασω τον αδερφο μου για μια π***να!
08-08-2013, 19:55 #22
Γραφει αρρώστια το περιβάλλον ρε συ...
Πρέπει να μάθουμε ποτε πρέπει να κάνουμε πίσω,όσο άσχημα και να αισθανόμαστε.
08-08-2013, 19:57 #23
08-08-2013, 20:03 #24
να παρω την αστυνομια και να της πω τι? σε τι θα βοηθησει αυτο? η οικογενεια του γενικα δεν ειναι φυσιολογικη! ειχα παρει τον πατερα του πριν ενα μηνα να του πω ολο αυτο που περναω και να προσεχει το γιο του και να τον βοηθησει γιατι εγω δεν μπορω αλλο! και μου ειπε εχεις δικιο, αλλα οτι κι αν κανει ο καθενας αν θελει ο αλλος να κανει τετοια μαλακια θα την κανει! και το ελεγε αυτο ο πατερας για το παιδι του! και μετα μου ειπε ο ιδιος οτι τυ ειπε κιολας ο πατερας του αφου τσακωθηκαν αν θες να αυτοκτονησεις αυτοκτονησε!
08-08-2013, 20:08 #25
08-08-2013, 20:12 #26
...διονυσία σε ρώτησα κάτι πριν και μου απάντησες με γενικότητες.
Ισως να μη το καταλαβες, οκ.
Θα σε ξαναρωτήσω λοιπόν: είσαι έτοιμη να περάσεις όλη σου τη ζωή με έναν άνθρωπο μόνο και μόνο επειδή σε εκβιάζει?
08-08-2013, 20:12 #27
Ειπες παραπανω οτι σε ειχε βρισει ο αδερφος του και σε απειλησε οτι θα σε βρει..Αν εσυ δεν θες να εχεις αξιοπρεπεια και την ψυχικη σου υγεια χαριν της αγαπης τοτε τι να πω..!Συγνωμη που στα λεω χοντρα αλλα ετσι ειναι!Δεν θες αστυνομια?Φυγε,αφησε τον..Λογικα αν το κανεις θα σε ενοχλησει και ο αδερφος και τοτε θα χρειαστεις και την αστυνομια..Ενα σεναριο..
08-08-2013, 20:17 #28
Διονυσία,
σε τέτοιες περιπτώσεις, τον παίρνεις απ το χεράκι και τον πας σ' έναν ψυχολόγο.
Σηκωτό αν χρειαστεί!
Το θέμα όμως αυτή τι στιγμή δεν είναι τόσο αυτός, αυτός λέει πως θα αυτοκτονήσει,
οκ δεν είναι καλά, οκ δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα αν το εννοεί πραγματικά και δεν μπορείς να το ρισκάρεις.
Πάρτον λοιπόν και πήγαινέ τον.
Αλλά δεν είσαι η μάνα του όπως είπαν ο Ανδρέας και ο/η κλειδί σκέψης πριν.
Υπεύθυνη είσαι μόνο για την δική σου ζωή.
Αν αυτός κάνει οτιδήποτε απ αυτά που λέει, δεν θα έχεις εσύ την ευθύνη, όπως σου λέει ο "σοφότατος" αδελφός του.
Στην τελική κι αυτός αν τον νοιάζεται τόσο ας πάρει το τομάρι του κι ας τον βοηθήσει στην πράξη και όχι στα λόγια-νταηλίκια!
Τελικά όμως η ουσία είναι πως αυτή τη στιγμή, είσαι υπεύθυνη που χάνεις χρόνο που δεν πρόκειται κανείς να σου δώσει πίσω.
Όσο ωμό κι αν ακουστεί, το πραγματικό δίλημμα είναι "η ζωή μου ή η δική σου" ...
Κάνε ότι μπορείς, αλλά αν δεν θέλει αυτός, δεν μπορείς να τον κάνεις να πατήσει στα πόδια του με το ζόρι,
θα συνεχίσει να κρέμεται από πάνω σου όσο τον αφήνεις
Και τελικά, δεν τον βοηθάς κι όλας!Stand and fight, live by your heart.
Always one more try
I'm not afraid to die.
Stand and fight ,say what you feel.
Born with a heart of steel
08-08-2013, 20:23 #29
Φυσικα και δεν ειμαι διατεθειμενη να ειμαι μαζι του μονο και μονο επειδη με εκβιασει! το εχω παρει αποφαση πως θα χωρισω και θα φυγω μακρια του... αλλα το θεμα ειναι πως θα το κανω αυτο οσο πιο "αναιμακτα" και ηρεμα γινεται.. οταν εχει ηδη κανει μια αποπειρα ειναι πιθανο να κανει και δευτερη και δεν μπορω να ειμαι αναισθητη και να πω ας κανει οτι θελει εγω θα κανω τη ζωη μου!
Μα δεν ειναι οτι καθομαι μαζι του επειδη θελω οντως να ειμαι μαζι του.. οτι θελω να θυσιασω την ψυχικη μου ηρεμια για την αγαπη. Δεν θελω να ειμαι μαζι του!!!! με κραταει μονο αυτο το πραγμα! και καλως η κακως εχουμε ζησει καποια πραγματα και καταλαβαινω ποσο δυσκολα περναει και οτι ειναι αρρωστος και ανεργος γιαυτο και προσπαθω να τον βοηθησω να σταθει στα ποδια του.. αλλα πλεον το εχω παρει αποφαση οτι δνε μπορω να το συνεχισω για πολυ αυτο.. δεν αντεχω αλλο.
Οσο για τον αδερφο του, ειναι απο τους πιο αντιπαθητικους ανθρωπους που εχω γνωρισει. Πλεον με το ζορι μιλανε με τον αδερφο του. Και εκεινη τη φορα ειχαν τσακωθει πολυ ασχημα μετα απο αυτα που μου ειχε πει στο τηλεφωνο. και εγω οσες φορες τον εχω δει ουτε καν που του εχω μιλησει. Οποτε δεν υπαρχει καμια περιπτωση να με ενοχλησει ξανα!
08-08-2013, 20:26 #30
[QUOTE=Leda;450659]Διονυσία,
σε τέτοιες περιπτώσεις, τον παίρνεις απ το χεράκι και τον πας σ' έναν ψυχολόγο.
Σηκωτό αν χρειαστεί!
Εγραψα και πριν οτι εχει παει σε ψυχολογο! σε δυο κιολας! και δεν ειχε κανενα ιδιαιτερο αποτελεσμα...