θελω παρεα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 85
    Σε καταλαβαίνω...Κι εγώ τα έχω περάσει...Χόρτο δεν έχω κάνει αν και θα μπορούσα...Αλλά ειδικά πιο νέα έπινα και κάπνιζα πολύ στην φάση που δεν ήμουν καλά...Πολύ ποτό...Τώρα που μεγάλωσα ούτε αυτό δεν έχω διάθεση να κάνω...Απλά βαλτώνω...Αλλά αυτό έλεγα κι εγώ σήμερα:να είχα ένα φίλο,μία φίλη να του μίλαγα,να με άκουγε να με καταλάβαινε...Οι άλλοι όμως έχουν τα δικά τους.Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι εσύ αλλά εγώ στα 32 αντιμετωπίζομαι σαν γεροντοκόρη έτσι και πω δεν είμαι στα καλά μου!!Μου λένε όλοι δεν πας να βρεις κανένα γκόμενο να σου περάσει...Αλλά ούτε αυτό μπορώ να κάνω...δεν είμαι αρεστή!Μια παχουλή μπουνταλού είμαι με ματομπούκαλα!!!
    Δεν ξέρω πώς βγαίνεις από όλο αυτό...Αλλά δεν πρέπει να είμαστε μόνο εμείς οι εξωγήινες!!

Senior Member
    ματομπούκαλα!!!

πρωτη φορα το ακουω!!!
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    Όλοι κάτι κρύβουν πάντα....
    Ζητάς παρέα απο αγνώστους αλλά τελικά έχεις ήδη εναλλακτική σε γνωστά σου πρόσωπα.
    Λες δεν έχεις λεφτά αλλά πηγαίνεις αυθημερόν στην ζακυνθο...
    Ξαναλες δεν έχεις λεφτα αλλά λες οτι τα χάλασες όλα σε ποτα και ναρκωτικά...
    Ξαναματαλες δεν έχεις λεφτα αλλα λες οτι οταν προσπαθησες να μεινεις χωρις καταχρήσεις χαλασες πααααλι ενα καρο λεφτα σε αλλες βλακιες..
    Τελικά που τα βρίσκεις όλα αυτά τα λεφτα για να τα χαλάς κάθε φορά και να λες μετα οτι τα χάλασες όλα και μετά δεν έχεις λεφτά αλλα τα ξαναχαλάς όλα κλπκλπ?
    Πέσαμε σε loop....
    Λες πως θες κάποιον να σε καταλαβαίνει...τι ακριβώς να καταλάβει? γιατί σε είχα ξαναρωτήσει και σε άλλο thread και απάντηση δεν πήρα ποτέ...
    Τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις άσχημα? Γιατί αν σου πω τι συμπεραίνω απο αυτά που έχεις γράψει μέχρι τώρα μάλλον θα με πεις κακό.....

Δεν είσαι μόνη..μη προσπαθείς να δώσεις λύση σ όλα όσα σε απασχολούν, έτσι είσαι εσύ. Δείχνεις ψυχούλα..και γω φέτος είμαι πάρα πολύ χάλια συναισθηματικά και ξεσπάω στον εαυτό μου με το ποτό..δε βγάζει πουθενά.αποφάσισα να μείνω μέσα να αποδεχτώ τα χάλια μου...κανένας μα κανένας δεν είναι νορμάλ σ αυτή τη ζωή. Ο καθένας τραβά τα ζόρια του, υπάρχουν μέρες που είμαι νευρωτική, άλλες που δεν έχω διάθεση να μιλήσω πουθενά για το πως νιώθω και κάνω τον κλόουν, άλλες που είμαι πολύ θυμωμένη με τον τρόπο ζωής μου κτλ..Μέσα σ όλο αυτό το κουβάρι τουλάχιστον έμαθα πως το να μην είσαι καλά είναι, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ..
    φιλικά

Banned
    περι μοναξιας παρατηρω δυστυχως οτι οσοι ξεφευγουν απ'το κοπαδι εχουν υπερβολικο χρονο να σκεφτουν και να χαθουν στο μικροκοσμο τους. ετσι αρχιζουν να μην εχουν και τοση επαφη με τη πραγματικοτητα, αρχιζουν να πλαθουν τα δικα τους μη ρεαλιστικα σεναρια, να θετουν στους αλλους ορια, και τελικα να απογοητευονται και να ξαναξεκοβουν.

τα λεω και για τον εαυτο μου αυτα, γιατι προτιμω τη μοναξια απ'τη κακη ή μη ταιριαστη παρεα. οταν ημουν μικρος βεβαια και πηγαινα σχολειο ημουν το ακριβως αντιθετο, δε ξεχωριζα τους ανθρωπους ουτε σκεφτομουν τοσο. μεχρι που συμβαινει κατι, τη παταμε και μετα αρχιζουμε να ειμαστε πιο προσεκτικοι. πλεον ουτε κι εγω ξερω τι αναζητω στους αλλους, μαλλον κατανοηση.

Senior Member
    εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    σου εστειλα dm..............................................

Όσα λές ΚΕΝΟ ...με εκφράζουν απόλυτα...απόλυτα
    [FONT=Book Antiqua][FONT=Verdana]«Και μήπως είναι τίποτα άλλο από ένα όνειρο η ζωή μας;»[/FONT][/FONT]

Senior Member
    ποσο χρονων εισαι in_flames; σε καταλαβαινω. περναω τα ιδια. εσυ τουλαχιστον ξεσπας στο ποτο. εγω δεν εχω που να ξεσπασω

Senior Member
    tomhet ασε τις βλακειες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Όλοι κάτι κρύβουν πάντα....
    Ζητάς παρέα απο αγνώστους αλλά τελικά έχεις ήδη εναλλακτική σε γνωστά σου πρόσωπα.
    Λες δεν έχεις λεφτά αλλά πηγαίνεις αυθημερόν στην ζακυνθο...
    Ξαναλες δεν έχεις λεφτα αλλά λες οτι τα χάλασες όλα σε ποτα και ναρκωτικά...
    Ξαναματαλες δεν έχεις λεφτα αλλα λες οτι οταν προσπαθησες να μεινεις χωρις καταχρήσεις χαλασες πααααλι ενα καρο λεφτα σε αλλες βλακιες..
    Τελικά που τα βρίσκεις όλα αυτά τα λεφτα για να τα χαλάς κάθε φορά και να λες μετα οτι τα χάλασες όλα και μετά δεν έχεις λεφτά αλλα τα ξαναχαλάς όλα κλπκλπ?
    Πέσαμε σε loop....
    Λες πως θες κάποιον να σε καταλαβαίνει...τι ακριβώς να καταλάβει? γιατί σε είχα ξαναρωτήσει και σε άλλο thread και απάντηση δεν πήρα ποτέ...
    Τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις άσχημα? Γιατί αν σου πω τι συμπεραίνω απο αυτά που έχεις γράψει μέχρι τώρα μάλλον θα με πεις κακό.....
    Δεν ειναι παρεες που θελω, οι πρωην. Δεν εχω λεφτα, πηρα λεφτα απο τα λεφτα για λογαριασμους των δικων μου. Πηρα και λεφτα απο καπου που δεν επρεπε αλλα δεν αντεχα, ετσι ειχα λεφτα..
    Δε ξερω τι ψαχνω. Ψαχνω ισψε οχι να με καταλαβουν, αλλα να μου δειξουν οτι κατι καλο υπαρχει, καποιο φως στο τουνελ.

Quote Originally Posted by stefanos14587 View Post
    ποσο χρονων εισαι in_flames; σε καταλαβαινω. περναω τα ιδια. εσυ τουλαχιστον ξεσπας στο ποτο. εγω δεν εχω που να ξεσπασω
    25 και μισο ειμαι. ξεσπαω στο ποτο, στα "τσιγαρα", ξεσπω πανω μου οταν δε μου αρκει τιποτα.. δεν ειναι και τοσο καλο ομως..

Λυπαμαι που δεν ειστε καλα καποιοι απο εσας, αλλα με ανακουφιζει οτι δεν ειμαι μονη απ την αλλη..
    Ένιωσε κανεις καλυτερα? Ξεμπερδεψατε με τα δικα σας θεματα ποτέ?
    Συναντησα 2 παλιες φιλες, αλλα και παλι αδεια νιωθω. Δε ξερω τι με γεμιζει. Μονη φρικαρω, με αλλους φρικαρω..οτι ναναι
    trying to find a balance

Senior Member
    Τι να σου πω in_flames...
    Λες απο μόνη σου οτι έχεις διέξοδο σε πράγματα που δεν σου αρέσουν....και αντί να καταναλώσεις χρόνο για να βρεις άλλες διεξόδους, καταναλώνεις χρόνο στο να βρεις με κάθε τρόπο και πάλι πρόσβαση σε αυτά που λες οτι δεν σου αρέσουν. Καταλαβαίνεις τι εννοώ?
    ΟΚ λοιπόν βρισκόσουν στο "αμην".....οκ άντε και πήρες λεφτά που δεν έπρεπε ...τα πήρες όμως για να κάνεις κάτι το οποίο ήξερες μετά οτι θα μετανιώσεις. Αφου λοιπόν τα πήρες που τα πήρες γιατι δε τα χρησιμοποιούσες για κάτι άλλο που τουλάχιστον εκείνη την στιγμή θα ήξερες οτι δεν θα σου ήταν ζημιογόνο?

Κάτι καλό υπάρχει όπως είπες αλλά δεν βλέπω να το ψάχνεις. Ψάχνεις άλλα πράγματα και μάλιστα πράγματα που ξέρεις απο πριν οτι δεν σου κάνουν καλό, αλλά σου είναι η ευκολη λύση.

Banned
    Quote Originally Posted by nefelimirtw View Post
    Όσα λές ΚΕΝΟ ...με εκφράζουν απόλυτα...απόλυτα
    ευχαριστω αλλα δε ξερω αν γιναν και τοσο κατανοητα σε ολους. αυτο που ηθελα να πω με πιο απλα λογια ειναι οτι απ'τη στιγμη που θα απομονωθουμε για καποιο λογο, ειναι δυσκολο να επανελθουμε γιατι σκεφτομαστε πολυ και βαζουμε τους αλλους σε καλουπια. περιμενουμε πολλα, δινουν λιγα γιατι ζουν τη ζωη τους, απογοητευομαστε και ξανακλεινομαστε. δε ξερω πως ξεπερνιεται ολο αυτο, κι εγω να ξεφυγω απ'τη μοναξια προσπαθω.

επισης κατι αλλο που παρατηρω αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος αν ειναι σωστο, ειναι πως περισσοτερες πιθανοτητες εχουν οι ισχυρες προσωπικοτητες να μεινουν μονοι για μεγαλο χρονικο διαστημα. οι αλλοι που δεν αντεχουν τη μοναξια συντομα θα "ενδωσουν" και θα κανουν παρεα με οποιον τους τυχει. μια δυνατη προσωπικοτητα θα προτιμησει τη μοναξια και το ψαξιμο για κατι πιο ταιριαστο.

Quote Originally Posted by KENO View Post

επισης κατι αλλο που παρατηρω αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος αν ειναι σωστο, ειναι πως περισσοτερες πιθανοτητες εχουν οι ισχυρες προσωπικοτητες να μεινουν μονοι για μεγαλο χρονικο διαστημα. οι αλλοι που δεν αντεχουν τη μοναξια συντομα θα "ενδωσουν" και θα κανουν παρεα με οποιον τους τυχει. μια δυνατη προσωπικοτητα θα προτιμησει τη μοναξια και το ψαξιμο για κατι πιο ταιριαστο.
    True Story.Every fuckin word of it.
    Once more into the fray,Into the last fight I'll ever know...Live and die on this day.

Senior Member
    ΚΕΝΟ, συμφωνω σε αυτα που ανεφερες. Το συνειδητοποιω μερα με τη μερα. Για παραδειγμα χθες, ειχα μια συζητηση περι φιλων, σχεσεων και κατα ποσο οι ανθρωποι ειναι σε σχεσεις απο αναγκη ή επειδη πραγματικα το θελουν. Οταν λοιπον δηλωσα οτι προτιμω τη μοναξια απο τον απολυτο συμβιβασμο, ηταν κατακριτεο. Οπως και το γεγονος οτι ταξιδευω συνεχεια μονη. "Μα εισαι κοπελα, εισαι 24, θα επρεπε να εισαι συνεχεια με καινουργιο κοσμο, παρεες, γκομενους, κτλ". Λαθος. Δεν παει ετσι. Και αυτο βεβαια με κανει και ιδιαιτερα αντιπαθητικη και απωθητικη στους αλλους. Το γεγονος οτι αδυνατω να μπω στα καλουπια τους. Και κανεις, μα κανεις, ως τωρα, δε θελησε να με ανακαλυψει λιγο παραπανω. Ολοι βλεπουν την δυσκολια και κολωνουνε.
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast