Σ.Ο.Σ:Η μητέρα μου πάσχει από κατάθλιψη..βοηθήστε με - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Banned
    Quote Originally Posted by melitaki View Post
    ενα παραδειγμα συνομιλιασ

Junior Member
    Ευχαριστω πολυ lena01 και εγω προς αυτη τη λυση προσανατολιζομαι.... να πω στο πατερα μου να της δειξει λιγο περισσοτερο ενδιαφερον και ισως να διοργανωσουμε ενα ταξιδι για τους δυο... ααα ναι αλεξανδρε 77 ευχαριστουμε για τις συμβουλες αλλα θα σου ημουν ευγνωμων να μην ξανααπαντησεις στο θεμα μας...

Banned
    χαχαχαχαχαχαχαχαχ ενταξει μυστικε πρακτωρα ματα χαρι χιχι

Junior Member
    Ααα και μια συμβουλη αλεξανδρε 77 μαθε και λιγο καλυτερα την ελληνικη γλωσσα και σωστη ορθογραφια....πιστεψε με δεν βλαπτει

Banned
    Quote Originally Posted by melitaki View Post
    Ααα και μια συμβουλη αλεξανδρε 77 μαθε και λιγο καλυτερα την ελληνικη γλωσσα και σωστη ορθογραφια....πιστεψε με δεν βλαπτει
    χιχιχι μη με πρωκαλης γιατι θα αρχισω τις αποκαλυψεις και θα παθεις τη πλακα της ζωης σου

Junior Member
    Γεια σας,εχουμε καταληξει στο σημειο ,οτι δεν την λογαριαζουμε,οτι συνεχεια κοιταζουμε τι κανει,και δεν την υπολογιζουμε.Της εδειξα καποια ενημερωτικα φυλλαδια σχετικα με το facebook και τους κινδυνους,τπτ!Το εκλαμβανει αλλιως οτι δεν την αφηνουμε να κανει τπτ!Θα παιξω μαλλον κι εγω θεατρο οτι εχω βρει καποιον και μιλαμε μεσω facebook γιατι δεν παει αλλο,εκτος κια αν της πω ποτε θα παμε να παρουμε δωρο για εναν γαμο που εχουμε την αλλη εβδομαδα και της πεταξω το καλο:Δωρο για το ανηψακι της κυριας δεν θα παρουμε?(Γτ το εχει αναφερει σε προσψπικο μνμ με τον κυριο).Ε αμα δεν κτλβει ουτε απο αυτο οτι κατι εχω κτλβει,τι να πω.

Member
    Μελιτάκι σε νιώθω απόλυτα και θα προσπαθήσω να σου πω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη καθως εχω ζήσει μια παρόμοια εμπειρία στην οικογένεια μου για ενα διάστημα. Καταρχήν να σου πω οτι δεν πρέπει να γίνει τιποτα που δεν το θέλει η μητέρα σου, το πρόβλημα είναι ότι ισως να μην μπορει να συνειδητοποιησει πραγματικά την φάση που περνάει, νομιζοντας οτι βρισκεται σε μια ουτοπια οπου ξαφνικα βρηκε τον ερωτα της ζωης της και καποιον που να την νιωθει περισσότερο απο την οικογενεια της και οι υπεύθυνοι γι αυτο ειναι κυρίως ο εν λογο κυριος και λιγοτερο η εκτεταμενη χρηση του ιντερνετ.
    Αυτο που περνάει η μητέρα σου πρέπει να κάνει τον κύκλο του αναπόφευκτα, το θεμα ειναι με το λιγοτερο κοστος και εσυ μπορεις να βοηθησεις σε αυτο πιστεψε με με τους εξεις τροπους: 1) Προσπαθησε να την βγαλεις απο την ουτοπια που της προσφέρει αυτος ο ανηθικος ανθρωπος με το να της λες συνεχεια να συνειδητοποιησει οτι εχει μια οικογενεια που την αγαπαει (προσπαθειστε να της το δειξετε) και θελει να την βλεπει ενεργή στα της οικογενειας και οχι να ξεχνιεται με τις ωρες στον υπολογιστη. Με λιγα λογια βρες της κατι πιο δελεαστικο απο το καθεται στο pc, πχ πρότεινε της να πατε μια βολτα ή οτιδήποτε αλλο......δεν μπορεί κατι θα υπάρχει, ολα αυτα βεβαια με τροπο που να δειχνει αγαπη και οχι σαν να πρεπει να το κάνει αναγκαστικά.
    2) Οσο αφορα αυτον τον κύριο, ο θεος να τον πει βεβαια θα σου προτεινα κατι που ειναι λιγο παρακινδυνευμενο και μονο εαν εισαι σιγουρη να το κανεις. Σε αυτη τη ϕφαση ειναι δυσκολο να ξεκολλησει η μητερα σου αυτος ομως?? Θα σου ελεγα να του κανεις μια συναισθηματικη επιθεση με ενα μήνυμα ώστε να του χτυπησεις αυτην την ελαχιση συνείδηση που του εχει απομείνει με τον εξης τροπο: πες του οτι ξερεις τι παιζεται και παρακαλεσε τον να αποχωρισει γιατι θα διαλυσει μια αγαπημενη οικογενεια που θελει να ειναι ενωμένη, χτυπα τον στο ϕφιλότιμο, τι στο καλό εαν του εχει μεινει κατι απο αυτο θα κανει πίσω, πες του ποσους ανθρωπους θα στεναχωρησει κλπ κλπ κανε τον να καταλάβει την mlk της πραξης του και πες του οτι το καλύτερο που εχει να κανει ειναι να της πει οτι επαιζε μαζι της και θελει να χωρισουν γιατι την βαρεθηκε, αυτο θα την κανει να βρει παρηγορια στον πατερα σου με αποτελεσμα να μην ξαναπεσει σε τετοιο σφαλμα. Με λιγα λογια αυτη η ασχημη καταληξη θα την κανει να παρατησει και το pc και να βρει κατι αλλο που να τις δινει χαρα, πχ η μαγειρικη, περιπατος στην φυση κ.α Αυτο που πρέπει να σου πω οτι εαν πραγματικα μεχρι τωρα δεν ηταν ευτυχισμένη και πραγματικα βρηκε τα παντα σε αυτον τον ανθρωπο και ειναι αποφασισμενη να το συνεχισει με καθε κοστος και το παραδεχεται συνειδητά τοτε δεν μπορεις να κανεις τιποτα και δυστυχώς θα παιξεις τον δυσκολο ρολο του θεατη και πανω απ ολα μην αφήσεις κατι τετοιο να σε παει πίσω, μαθε απο αυτο και προσπαθησε οσο μπορεις να στυριξεις τα αδέλφια σου .....ειναι δυσκολο αλλα προσπαθησε να εισαι δυνατη.

Senior Member
    Ασε τη γυναικα να γκομενισει που πας να τη βγαλεις καταθλιπτικη! Ανοιξε fb και μιλας λες κι εκανε κανενα εγκλημα! Ουτε καταθλιψη εχει ουτε ψυχολογοι χρειαζονται. Εχεις βαλθει να τη βαλεις στο καλουπι που θες εσυ. Εσενα σου κανει κουμαντο στη ζωη σου? Δε νομιζω. Συνελθε μελιτα, ολα αυτα τα παραπονα που λεει η μαμα ειναι αληθεια, δεν ειναι φαντασιωσεις και ειναι ελευθερη να κανει ο,τι θελει στην προσωπικη της ζωη. Δεν καταλαβαινεις αλλωστε οτι αναδομηθηκε το εσωτερικο της γιγνεσθαι απο τη στιγμη που ειναι χοντρη και εχει πιασει πατο?

Page 2 of 2 FirstFirst 12