με απειλει οτι θα αυτοκτονησει - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 91
    Senior Member
    Είναι ξεκάθαρο Διονυσία μου πως πιστεύεις πως τον σώζεις και πως η ζωή του κρέμεται πάνω σου ή όπως πιθανός θα σου έχει πει κ αυτός, είσαι η ζωή του. Όλοι που σου απάντησαν εδω σου είπαν την βλέπουν απ'έξω .... Για μας τους απ'έξω είσαι θύμα εκβιασμού και ψυχολογικής βίας... πρέπει να ζητήσεις βοήθεια για τον εαυτό σου και αν θέλεις να βοηθήσεις αυτόν που αγαπάς να μιλήσεις στην αστυνομία κ να παρέμβει ψυχίατρος. Σπαταλάς τα χρόνια σου και την ψυχή σου αλλά αυτό είναι δική σου απόφαση. Συντηρείς μια κατάσταση γόρδιου δεσμού που μόνη λύση έχει το να κοπεί .... Λες πως είναι ακραία η λύση της αστυνομίας ή του ψυχιατρείου ενώ φαίνεται να μην θεωρείς ακραίο το κάθε τρεις κ λίγο να σου λέει πως θα αυτοκτονήσω κ θα πεθάνω κ φταις εσύ κτλ κτλ Όσο για την ιστορία με τους ψυχολόγους πήγαινε μια βόλτα σε έναν από τους δύο κ μάθε την αλήθεια... Γιατί από την όλη ιστορία δύο είναι τα εξόφθαλμα ψέματα 1) πως αυτό το άτομο θα αυτοκτονήσει και 2) πως του είπαν οι δύο ψυχολόγοι να μην ξαναπάει. Και κάτι τελευταίο αν σου μένει χρόνος κ ψυχική αντοχή μέσα σε όλο αυτό που έχεις επιλέξει να περνάς δες και γιατί επιλέγεις να είσαι θύμα και να δέχεσαι όλο αυτό... δες τι σου συμβαίνει...
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Senior Member
    Σαφως και υπαρχει προβλημα στη σχεση αυτη Διονυσια... ομως θα επισημανω και γω κατι που ανεφερε και ο ioannis οτι δεν δειχνεις να υπαρχει απο μερους σου ψυχικη συνδεση με το συντροφο σου..
    Επισης εχω βαρεθει να βλεπω ευκολες λυσεις του τυπου χωρισε, φυγε μακρια! με εχει κουρασει πλεον αυτη η υπεραξια του εγω και πουθενα το εμεις! για παρα πολλους βλεπω οτι οι σχεσεις ειναι καλες μονο οταν περναμε ωραια και τελεια κτλ δεν ειναι ετσι για μενα. Οι σχεσεις δοκιμαζονται στα δυσκολα και για αυτο υπαρχει τεραστιο προβλημα γιατι εχουμε παψει να προσπαθουμε και να αγαπαμε αληθινα

Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Σαφως και υπαρχει προβλημα στη σχεση αυτη Διονυσια... ομως θα επισημανω και γω κατι που ανεφερε και ο ioannis οτι δεν δειχνεις να υπαρχει απο μερους σου ψυχικη συνδεση με το συντροφο σου..
    Επισης εχω βαρεθει να βλεπω ευκολες λυσεις του τυπου χωρισε, φυγε μακρια! με εχει κουρασει πλεον αυτη η υπεραξια του εγω και πουθενα το εμεις! για παρα πολλους βλεπω οτι οι σχεσεις ειναι καλες μονο οταν περναμε ωραια και τελεια κτλ δεν ειναι ετσι για μενα. Οι σχεσεις δοκιμαζονται στα δυσκολα και για αυτο υπαρχει τεραστιο προβλημα γιατι εχουμε παψει να προσπαθουμε και να αγαπαμε αληθινα
    Μα το ξερω οτι υπαρχει τεραστιο προβλημα στη σχεση μου. Και γιαυτο εχω αποφασισει και να φυγω απο αυτη τη σχεση.. Και δεν θεωρω πως ειναι ευκολη λυση αυτη του χωρισμου γιαυτο και το παλεψα τοσο καιρο και ημουν διπλα του. Και συμφωνω οτι οι σχεσεις δοκιμαζονται και δεν ειναι μονο για τα ευκολα αλλα πρεπει να υπαρχει και ενα οριο!

Μιλατε σαν να εχω εγω το προβλημα επειδη δεν φευγω απο αυτη τη σχεση και που εχω μεινει τοσο καιρο! Καθε φορα που προσπαθουσα να φυγω αυτο γινοταν! Την πρωτη φορα με απειλησε, εγιεν αυτο με τη μηχανη, μετα την επομενη φορα αφου ειμασταν καποιες μερες χωρις να εχιυμε καμια επικοινωνια ειχε καποιο ατυχημα με τη μεση του και ξαναγυρισα κοντα του, μετα εμφανιστηκε το σοβαρο προβλημα με την υγεια του, και συνεχως μυ ελεγε οτι θα αλλαξει!και οτι θελει να αλλαξει, και να του δωσω μια ευκαιρια.και τελος παντων φτασαμε εδω που ειμαστε. Ξερω ποσο σοβαρο ειναι το προβλημα! Και θελω να ξεφυγω! αλλα οταν ο αλλος σε απειλει και δεν σε αφηνει να ξεφυγεις τι κανεις??? Μεχρι και οτι θα παρει τηλεφωνο την οικογενεια μου με εχει απειλησει... Οταν εισαι απ'εξω φαινονται απλα τα πραγματα αλλα στην πραγματικοτητα ειναι πολυ δυσκολα... Και δεν μπορεις να απεμπλακεις τοσο ευκολα.. ειδικα οταν στη μεση ειναι ανθρωπινες ζωες..

Senior Member
    Διονυσια μου με το ωραιο σου ονομα... εχω περασει απο τη θεση που βρισκεσαι και ξερω ποσο ψυχοφθορο ειναι, εσυ ανησυχεις προφανως γιατι οπως λες εκανε κατι σαν αποπειρα με τη μηχανη οταν του ειπες να χωρισετε, σωστα?
    μηπως ομως και συ το εκανες με αποτομο και ξαφνικο τροπο τυπου τερμα χωριζουμε με νευρα, θυμο και ενταση? φυσικα και εχεις το δικαιωμα να χωρισεις απλα επειδη ο φιλος σου ενδεχεται να αντιμετωπιζει καποια θεματα να το εκανες σταδιακα τυπου ας μεινουμε λιγο καιρο χωρια να το σκεφτω, οτι και αν γινει θα μιλαμε, θα βλεπομαστε, οτι δεν ψαχνεις για "αντικαταστατη" αλλα θελεις να ηρεμησεις

Senior Member
    Δεν μπορώ να ξέρω αν ο τύπος θα το επιχειρήσει ή όχι, πάντως η όλη του συμπεριφορά είναι ο ορισμός του χειριστικού άνθρωπου.
    Είναι ακριβώς ότι κάνουν και οι τρομοκράτες: "Κάντε αυτό που θέλουμε αλλιώς βόμβα"

Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Διονυσια μου με το ωραιο σου ονομα... εχω περασει απο τη θεση που βρισκεσαι και ξερω ποσο ψυχοφθορο ειναι, εσυ ανησυχεις προφανως γιατι οπως λες εκανε κατι σαν αποπειρα με τη μηχανη οταν του ειπες να χωρισετε, σωστα?
    μηπως ομως και συ το εκανες με αποτομο και ξαφνικο τροπο τυπου τερμα χωριζουμε με νευρα, θυμο και ενταση? φυσικα και εχεις το δικαιωμα να χωρισεις απλα επειδη ο φιλος σου ενδεχεται να αντιμετωπιζει καποια θεματα να το εκανες σταδιακα τυπου ας μεινουμε λιγο καιρο χωρια να το σκεφτω, οτι και αν γινει θα μιλαμε, θα βλεπομαστε, οτι δεν ψαχνεις για "αντικαταστατη" αλλα θελεις να ηρεμησεις
    Ακριβως οπως περιγραφεις του το εξηγησα! Μετα από ενα πολυ δυσαρεστο και τραγικο γεγονος που μου κοστισε πολυ και δεν ξερω και αν θα το ξεπερασω ποτε του ειπα οτι θελω να μεινω μονη μου να ηρεμησω, οτι δεν αντεχω πια αυτη τη κατασταση, οτι ειναι καλυτερο και για τους δυο να παρουμε λιγο αποστασεις. Και στην αρχη το δεχτηκε. Το να βλεπομαστε δεν το ειπα και για πρακτικους λογους (εκανα και ενα χειρουργιο προσφατα) και γιατι θα ηταν πολυ αβολο μετα απο ολα αυτα να βλεπομαστε σαν φιλοι. Αλλα μετα αρχισε ολο αυτο το πραγμα. Μου ελεγε οτι εχω ηδη βρει αλλον ή οτι θελω να βρω, με εβριζε, μου ελεγε οτι ειναι μονος του και τον εγκαταλειπω κι εγω κτλ κτλ...

Χτες εγινε κατι που δεν το περιμενα! Δεν ξερω αν του ειπε κατι ο αδερφος του ή τι συνεβη αλλα μου εστειλε ενα μηνυμα και μου ζητησε συγγνωμη για ολα. Μου ειπε οτι θα με αφησει ησυχη να ηρεμησουμε και οι δυο, και οτι πιστευει ομως ακομα σε μας και αν και οταν θελησω να παω εγω σε εκεινον! Μου ειπε οτι καταλαβε οτι ολο αυτο δεν βγαζει πουθενα και θελει και ο ιδιος να ηρεμησει! Οτι ξερει πως τον αγαπαω οπως κι αυτος αλλα ολα εχουν τα ορια τους! Δεν ξερω αν οντως τα εννοει και αν θα τα κρατησει! Ελπιζω να τα εννοει..

Senior Member
    Διονυσια γεια σου. Θα θελα να σου υπογραμμισω οτι η ζηλεια καθοριζεται απο γενετικους παραγοντες και οχι απο το περιβαλλον και την ανατροφη, επομενως δεν υπαρχει περιπτωση αποφασιστικης αλλαγης. Αυτα που σου ειπε τωρα στο τελος ειναι για να σε τουμπαρει. . Αν του δωσεις ξανα ευκαιρια ο φαυλος κυκλος θα επαναληφθει. Η γνωμη μου ειναι να μη σε τουμπαρει και να του κοψεις καθε ελπιδα. Στη θεση σου μαλιστα θα φοβομουν για τα χειροτερα, στοιχηματιζω οτι θα εξελιχθει σε stalker ή και θα σε απειλησει και θα σου κανει καποια ιστορια, επομενως πρεπει να καταλαβει οτι δε μασας και τερμα οι συζητησεις. Ας αξιοποιουσε τις ευκαιριες που του εδωσες μεχρι σημερα. Εδω θα μαστε και θα μας πεις τις εξελιξεις. Μην αφησεις να παρασυρθεις απ την ευγενεια με την οποια θα θελες να αντιμετωπισεις την κατασταση. Στειλτον αδιαβαστο διαφορετικα προβλεπω οτι θα οδηγηθεις σε δυσβατες ατραπους...χωρια οτι χανεις χρονο στον οποιο θα μπορουσες να κανεις μια νεα γνωριμια χωρις προβληματα.

Διονυσία, πως ηταν η γνωριμία σου με το παιδί? ενθουσιασμός και έρωτας ή μια καλή γνωριμία μέσω τρίτων?
    Μια σχέση δυστυχως δεν εχει την ικανοτητα να αποκοπτει τον ανθρωπο από το παρελθόν του, ο καθενας κουβαλαει το δικο του ψυχικο κόσμο. Συνηθως μεχρι να δεσει μια σχεση ο καθενας κανει τα πάντα για να βγαζει προς τα εξω τον καλύτερο του εαυτο και να αφηνει τις καλυτερες εντυπωσεις. Όμως η εξεικοιωση με τον αλλο καθως και η καθημερινοτητα σιγα σιγα και κάποτε απότομα, βγαζουν αυτα τα ψυχολογικα προηγουμενα στην επιφανεια. Αν σε τετοια περιπτωση η σχεση λειτουργει και για τους δυο αλληλοστηριχτικα αλλά συναμα και αλληλενδετα μ αυτο και βελτιωτικα ωστε με την παροδο του χρονου η βελτιωση να ναι χειροπιαστη τότε καλώς. Αν αντιθετα απλα ο ενας φορτωνεται τα προβληματα του αλλου και το μονο που προσφερει η σχεση ειναι να παρηγορει ο ενας τον αλλο τοτε καλύτερα η σχεση να παίρνει ενα ομαλό τέλος.
    γιάννης

Banned
    εγω παντος αποκλειεται να δεχομουν καπιος να με βριζει αν ηταν ο γκομενος μου αν ηταν αγνωστος στα #### μου..... δεν εχω καταλαβει γιατι σε βριζει ομως αυτο που οφειλετε?

Τα πραγματα εγιναν οσο χειροτερα θα μπορουσαν να γινουν. Δεν το πιστευω πραγματικα αυτο που μου συμβαινει! Συνεχισε να με ενοχλει, πηρα τηλεφωνο τον αδερφο του και του ειπα τι συμβαινεικαι μεσα απο την συζητηση που καναμε μου εμαθα οτι ο ....... ουτε αρρωστος ήταν ποτε! ουτε καρκινο ειχε ουτε τιποτα!
    ουτε ολα αυτα που μυο ελεγε πως συμβαινουν συνεβαιναν οντως! ολα ψεμματα! απο το μυαλο του τα εβγαζε για να με κραταει κοντα του. μεχρι και τοτε που σας ειχα πει οτι μου εστελεν μηνυματα ο αδερφος του και με εβριζε ψεμματα ηταν! ολα αυτος τα ειχε σκηνοθετησει! Εχει πλεον ξεφυγει απο καθε οριο! δεν σταματαει να με ενοχλει, να με απειλει! πηρε τηλεφωνο την αδερφη μου, τον μπαμπα μου (ευτυχως του ειχα παρει το κινητο) τη μαμα μου! Λεει οτι θα ερθει να με βρει και στο σπιτι μου! Εχω σταματησει να του απανταω και λεει οτι θα ερθει να με βρει και στο σπιτι μου! φοβαμαι πλεον για τη ζωη μου! δεν ξερω τι να κανω. αυτος ο ανθρωπος ειναι επικινδυνος και για τον εαυτο του και για τους αλλους.. Επεισα τους δικους του να πανε σε ψυχιατρο ο οποιος τους ειπε οτι το παιδι εχει προβλημα και οτι ισως χρειαζεται και αγωγη αλλα δεν μπορει να κανει τιποτα αν δεν παει ο ιδιος να τον δει. Αλλα αυτος δεν θελει να παει! τι να κανω? φοβαμαι για τα παντα πια!

.................................................. ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Διονυσια View Post
    Τα πραγματα εγιναν οσο χειροτερα θα μπορουσαν να γινουν. Δεν το πιστευω πραγματικα αυτο που μου συμβαινει! Συνεχισε να με ενοχλει, πηρα τηλεφωνο τον αδερφο του και του ειπα τι συμβαινεικαι μεσα απο την συζητηση που καναμε μου εμαθα οτι ο ....... ουτε αρρωστος ήταν ποτε! ουτε καρκινο ειχε ουτε τιποτα!
    ουτε ολα αυτα που μυο ελεγε πως συμβαινουν συνεβαιναν οντως! ολα ψεμματα! απο το μυαλο του τα εβγαζε για να με κραταει κοντα του. μεχρι και τοτε που σας ειχα πει οτι μου εστελεν μηνυματα ο αδερφος του και με εβριζε ψεμματα ηταν! ολα αυτος τα ειχε σκηνοθετησει! Εχει πλεον ξεφυγει απο καθε οριο! δεν σταματαει να με ενοχλει, να με απειλει! πηρε τηλεφωνο την αδερφη μου, τον μπαμπα μου (ευτυχως του ειχα παρει το κινητο) τη μαμα μου! Λεει οτι θα ερθει να με βρει και στο σπιτι μου! Εχω σταματησει να του απανταω και λεει οτι θα ερθει να με βρει και στο σπιτι μου! φοβαμαι πλεον για τη ζωη μου! δεν ξερω τι να κανω. αυτος ο ανθρωπος ειναι επικινδυνος και για τον εαυτο του και για τους αλλους.. Επεισα τους δικους του να πανε σε ψυχιατρο ο οποιος τους ειπε οτι το παιδι εχει προβλημα και οτι ισως χρειαζεται και αγωγη αλλα δεν μπορει να κανει τιποτα αν δεν παει ο ιδιος να τον δει. Αλλα αυτος δεν θελει να παει! τι να κανω? φοβαμαι για τα παντα πια!
    Νομίζω σου είχαμε πει αρκετοί στην αρχή του post πως είναι τρελούτσικο αγοράκι και το παίζει.
    Απλά τώρα που το κατάλαβες επιτέλους,πήγαινε μια βολτίτσα στην αστυνομία,έχουν και τα stroumf την χρησιμότητα τους μια στης τόσες,και βγάλε περιοριστικούς ορους,τους οποιους αν σπάσει,των μαζεύουν απλά και θα ηρεμήσει μέσα,θα του περάσουν όλα χωρίς αγωγές.

Στελνω απαντηση και μετα σβηνεται. Γιατι γιενται αυτο?

Φοβαμαι πως αν το κανω αυτο δεν ξερω τι μπορει να κανει! ΑΝ παει εκει η αστυνομια θα εξαγριθει και δεν ξερω που θα φτασει! Ηδη παιρνει τηλεφωνα την μανα μου και τον πατερα μου και ευτυχως δεν τον εχει βρει. Και υοαρχουν πραγματα προσωπικα που δεν θελω να μαθει ειδικα ο μπαμπας μου και το ξερει αυτο και με αυτο με απειλει. Αν κανω περιοριστικα μετρα πως θα γινει? θα παει ενας μπατσος σπιτι του?

Senior Member
    Σταματα να φοβάσαι καταρχάς.
    Δεν υπάρχει κάτι να κάνει.
    Αστο είναι θεατρίνος γενικά ο τύπος.
    Ναι πήγαινε σε ένα αστυνομικό τμήμα και ζητα να βγάλεις περιοριστικά μετρα,θα του πάει δικαστικό χαρτί που θα λέει το και το.
    Και the end.
    Δεν πρόκειται να σου κάνει τίποτα ο γελοίος.
    Απλά έχει πιαστεί από κάπου και ακόμα γαυγίζει.
    Ηρέμησε.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast