Για αντρες: tips σε σχεσεις???? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 94
    Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ειχα κατι μαζι σου, καποιο προηγουμενο δλδ ή καποια αντιπάθεια και γι αυτο σου εκανα την νύξη? Ούτε είχα, ούτε έχω. Απλα σκέφτηκα πως το φορουμ προσφερει ανατροφοδοτηση και ήθελα έτσι να σε βοηθήσω.
    φυσικα και ειχες καπια αντιπαθεια και αν περιμενες αυτο να το πιστεψω που λες μαλον νομιζες οτι απευθυνεσαι σε διανοητικα καθυστερημενο. υπαρχουν ατομα που κατ επαναληψη βλεπουν το ονομα μου και ειναι αρνητικοι πριν καν δουν τι λεω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    φυσικα και ειχες καπια αντιπαθεια και αν περιμενες αυτο να το πιστεψω που λες μαλον νομιζες οτι απευθυνεσαι σε διανοητικα καθυστερημενο. υπαρχουν ατομα που κατ επαναληψη βλεπουν το ονομα μου και ειναι αρνητικοι πριν καν δουν τι λεω.
    βρε αλεξανδρε ο ανθρωπος να σε βοηθησει ηθελε διοτι εσυ δε λες κατι αξιολογο.απο την καλη του την καρδια το κανει να προσφερει στον αλλον σε παρακαλω μην εισαι αδικος..σου εκανε μια παρατηρηση να προσεχεις να λες αξιολογα πραγματα..

Banned
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    βρε αλεξανδρε ο ανθρωπος να σε βοηθησει ηθελε διοτι εσυ δε λες κατι αξιολογο.απο την καλη του την καρδια το κανει να προσφερει στον αλλον σε παρακαλω μην εισαι αδικος..σου εκανε μια παρατηρηση να προσεχεις να λες αξιολογα πραγματα..
    ναι καλα... το μυαλουδακι μου ειναι παρα πολυ κοφτερο στο να βλεπω τις προθεσεις τον αλλων οταν μου μιλανε... εχω 3 πλανητες στους ιχθεις και η διαισθηση μου σπαει κοκαλα... οπιοσδηποτε με δει μπορει να ερμηνευσει σχεδον τα παντα ακομα και πριν καν δει τη γραφω εχω μελετησει σχεδον τα παντα δεν υπαρχει απολυτος τιποτα τυχαιο σε εμενα οπιοσδηποτε μου πει τη φραση τη γραφεις τωρα κλπ ειναι σα να μου λεει δεν καταλαβενω τιποτα μεχρι και αυτα που μιαζουν να μην εχουν νοημα κατι προσπαθουν να πουν για οπιον μπωρει να το δει οπιος δε μπορει να το δει ας μη πει καν στο κοπο να μου μηλισει θα συναντησει ενα αλλο εαυτο που δε θα εχει προθεση να ακουσει απολυτος τιποτα. http://www.dimokratianews.gr/sites/d...jpg?1346348348

Senior Member
    ναι καλα... το μυαλουδακι μου ειναι παρα πολυ κοφτερο στο να βλεπω τις προθεσεις τον αλλων οταν μου μιλανε... εχω 3 πλανητες στους ....... και η διαισθηση μου σπαει κοκαλα...
    δηλαδη??..υπονοεις οτι σε κοροιδευει?αυτο δε πρεπει να το αφησεις ετσι.

Banned
    εγω οταν κατι δε μου βγαινει δεν υπονοω τιποτα απλα νιπτω τας χειρας μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    5 σελίδες και βάλε.. συζητηση για το τι κρεββάτι αρέσει στην καθεμια και ποσο την ικανοποιεί ο φίλος της. Δεν υπάρχουν πιο ποιοτικά θεματα να ασχοληθουμε? θεματα όπου οι θεματοθέτες βρίσκονται σε απόγνωση, που επιζητούν μια απάντηση που θα τους υποβοηθησει να βγουν απο τα δικα τους αδιέξοδα ζωης ή έστω ένας καλός λόγος που θα τους ενθαρρυνει ή έστω θα τους απαλύνει τον πόνο μέσα στον κυκεώνα που βρίσκονται. Μερικους αλλά σίγουρα όχι όλους, επειδη υπάρχουν πολύ αξιολογοι ανθρωποι σ αυτο το χωρο, μπορει το επίεπδο να εξαντλείται στο παρον θεμα.
    Συμφωνω...αλλα ειπα να μην το θιξω καν. Δυστυχως ιωαννη το Α και το Ω στη ζωη για καποιους ειναι μονο η σεξουαλικη ικανοποιηση..

Senior Member
    ναι καλα... το μυαλουδακι μου ειναι παρα πολυ κοφτερο στο να βλεπω τις προθεσεις τον αλλων οταν μου μιλανε... εχω 3 πλανητες στους ιχθεις και η διαισθηση μου σπαει κοκαλα... οπιοσδηποτε με δει μπορει να ερμηνευσει σχεδον τα παντα ακομα και πριν καν δει τη γραφω εχω μελετησει σχεδον τα παντα δεν υπαρχει απολυτος τιποτα τυχαιο σε εμενα οπιοσδηποτε μου πει τη φραση τη γραφεις τωρα κλπ ειναι σα να μου λεει δεν καταλαβενω τιποτα μεχρι και αυτα που μιαζουν να μην εχουν νοημα κατι προσπαθουν να πουν για οπιον μπωρει να το δει οπιος δε μπορει να το δει ας μη πει καν στο κοπο να μου μηλισει θα συναντησει ενα αλλο εαυτο που δε θα εχει προθεση να ακουσει απολυτος τιποτα. http://www.dimokratianews.gr/sites/d...jpg?1346348348
    Παντως αυτο που λες αλεξανδρε ισχυει και γω ειμαι εντονα διαισθητικη, δεν ξερω αν οφειλεται στο οτι εχω ωροσκοπο, ερμη και αφροδιτη στον καρκινο..γενικα τα ζωδια του νερου φημιζονται για ικανοτητες διαισθησης ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Παντως αυτο που λες αλεξανδρε ισχυει και γω ειμαι εντονα διαισθητικη, δεν ξερω αν οφειλεται στο οτι εχω ωροσκοπο, ερμη και αφροδιτη στον καρκινο..γενικα τα ζωδια του νερου φημιζονται για ικανοτητες διαισθησης ...
    xa0ax00xa0xa0xa0ax0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0a x0xa0ax0xa0ax0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0ax0x0a0xa0xa 0xa0xa0xa0xa0x0xa0xa0xa0ax0xa0xa0xa0xa0xa0ax0ax0

Banned
    το νερο στην αστρολογια αντιπροσωπευει το συναισθημα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antreas MpR View Post
    xa0ax00xa0xa0xa0ax0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0a x0xa0ax0xa0ax0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0ax0x0a0xa0xa 0xa0xa0xa0xa0x0xa0xa0xa0ax0xa0xa0xa0xa0xa0ax0ax0
    Ενταξει βρε αγαπητο μελος, η ζωη χρειαζεται και μια "ελαφροτητα"...καποιες φορες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Ενταξει βρε αγαπητο μελος, η ζωη χρειαζεται και μια "ελαφροτητα"...καποιες φορες...
    http://www.youtube.com/watch?v=OSgGf_NS49w

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antreas MpR View Post
    ωραιο! soundtrack απο το inception νομιζω...καταπληκτικη ταινια!!!

Senior Member
    Ωπα!ωπα!τι γινεται εδω?
    1.το φορουμ ειναι για να μοιραζεσαι τις σκεψεις σου.οποιος δν τις συμμεριζεται ας μην απαντησει
    2. Για οσους ενδιαφεροντε... Ολα καλυτερα
    3.ληγει το θεμα,γιατι ... Ελεος απο μερικους

Πρόσεξε περισσότερο την εμφάνιση σου.Εμείς οι άντρες ξενοκοιτάμε η βλέπουμε πορνό γιατί δεν βλέπουμε στην γυναίκα μας αυτό που πραγματικά ζητάμε.Δεν κάνουμε στο σεξ τις στάσεις που θα δούμε στο πορνό.Φοβόμαστε να το ζητήσουμε για να μην μας πάρετε για σεξομανείς,ψυχο.....τέτοιους κλπ.Γίνε αυτό που ψάχνει ο άντρας σου στις άλλες.Όταν λέει ο άντρας ότι δεν έχει φαντασιώσεις τότε λέει ψέματα..Αν δεν έχει τότε ίσως η δουλειά του έχει κάπως αρνητικό αντίκτυπο στην απόδοση του η αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by feggari View Post
    Καλησπέρα!!! Μιας και αυτο το φόρουμ εχει το ευλογο χάρισμα της ανωνυμίας θέλω την συμβουλή σας.. Εχω σύντροφο με τον οποίο τα πάμε πάρα πολύ καλά. Εχω ένα προβλημα όμως. Θελω περισσότερο σεξ. Οχι οτι δεν το κάνουμε συχνά,αλλά εγώ (μάλον λόγω ορμονών) θέλω πιο πολύ. Τι μπορεί λοιπον να κάνει μια κοπέλα σε εναν αντρα που δεν ειναι τοσο fan του σπορ για να τον ερεθισει και εχουν συχνότερα επαφες? (εκτος απο σεξυ εσωρουχα βεβαια και τα κλασσικα)
    απ ότι λες παρακάτω, συναντιέστε μόνο σ/κ. ε τότε είναι λίγο. πολύ λίγο....
    γιατί δεν ψάχνεις τρόπους να βρεθείτε κοντά, να το έχετε καθημερινά τουλάχιστον?

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast