Results 16 to 23 of 23
-
30-09-2013, 13:38 #16
Μόνο που από τα 40 και πάνω οι επιλογές λιγοστεύουν. Μικροτερες σου σε ηλικια τις οποίες γουσταρεις κατα πασα πιθανοτητα θα αρνηθουν να τα φτιαξουν μαζι σου λόγω διαφορας ηλικίας. Αναγκαστικα αναζητας σχεση για σοβαρο σκοπό αναμεσα στις κοπέλες που ηλικιακά είναι κοντα σε σενα (πχ 5 με 10 χρονια το πολύ διαφορα), όσες ξεμειναν ελεύθερες, οι οποιες σε αριθμο ολο και περισσοτερο λιγοστευουν οσο πάμε προς τα πάνω, με τις οποιες όμως μπορει να μην ταιριαζεις και η επιλογη των οποιων για σενα να μην ειναι ερωτας αλλα ενας συμβιβασμος για να μην προχωρησει το υπολοιπο της ζωης σου μοναχικά.
Συνηθως αυτοι που εχουν επιτυχιες σ αυτο που ονομαζεις απολαυση τα καταφερνουν μια χαρα στο να βρουν συντροφο του γουστου τους για σοβαρο σκοπο πριν περασουν την ηλικα των 40 κι ασχετως ότι και μετα τη δεσμευση θα συνεχιζουν το κυνηγι της απολαυσης με αλλους συντροφους.γιάννης
- 30-09-2013, 14:38 #17
Αυτή η ερώτηση μου θυμίζει ερωτήσεις του τύπου "πώς φαντάζεστε τον ιδανικό γονιό, δάσκαλο, κλπ". Υπάρχει ιδανικός όμως?
Μεγάλο θέμα που θα γέμιζε σελίδες αν προσπαθούσαμε να το συζητήσουμε.
Για μένα, λειτουργική φιλία είναι το να δίνεις και να παίρνεις. Ιδέες, γνωριμίες, να σου ανοίγει ο άλλος τον κύκλο του, συζητώντας να σε πηγαίνει λίγο πιο πέρα, να βλέπεις μέσα από άλλο πρίσμα, αν έχεις κάποιο πρόβλημα, να βοηθάει αν μπορεί με όποιο τρόπο μπορεί... Εννοείται με ειλικρίνεια, σεβασμό και κατανόηση. Αν σε θάβει πισώπλατα, σε κρίνει, συγκρίνει, τότε δεν υπάρχει φιλία!
Τώρα για τη σοβαρή βιώσιμη σχέση φαντάζομαι τα ίδια συν το ερωτικό κομμάτι. Και εφόσον υπάρχει προοπτική γάμου και οικογένειας, οι κοινοί στόχοι, το μοίρασμα, η υποστήριξη.
Στην κοινωνία που ζούμε δεν βρίσκεις εύκολα ούτε την αληθινή φιλία ούτε την ειλικρινή σχέση. Πόσες λυκοφιλίες δεν υπάρχουν μόνο για να έχουμε μερικούς ανθρώπους να βγούμε ένα βράδυ για ποτό ή για καφέ? ή για να παριστάνουμε ότι είμαστε διχτυωμένοι σε έναν κύκλο? αλλά και πόσες σχέσεις/γάμοι δεν γίνονται για το θεαθήναι? για να περνάει κανείς καλά? για να λέει ότι έχει σύντροφο, έκανε παιδιά και τακτοποιήθηκε?
Νομίζω οι περισσότεροι κινούνται σε τέτοια πλαίσια, σπάνια βλέπεις "φιλία" που ο ένας δεν θάβει τον άλλο ή συντρόφους που δεν έχουν αλληλοσιχαθεί...
Για το τί επιλέγει να κάνει ο καθένας μας, εξαρτάται από το χαρακτήρα του, την ανατροφή του, τις αρχές, τις αξίες που έχει, πόσο μπορεί να πάει κόντρα στο κυρίαρχο ρεύμα κλπ.
01-10-2013, 00:16 #18
01-10-2013, 00:28 #19
ενας ανθρωπος γινετε παντα ιδανικος μονο για σενα θα σου πω ενα παραδειγμα για να καταλαβεις τι ενοω λενε οτι τα αντιθετα ελκονται θα σου περιγραψω την ελξη δυο αντιθετων χαρακτηρων...
εγω και η κοπελα μου σε διακοπες μια συνηθισμενη μερα.. εγω ως συνηθως ειμαι ασχετος σχετικα με το προσανατολισμο ειμαι επικυνδηνος να χαθω σχεδον οπουδηποτε παω για πρωτη φωρα η κοπελα μου ειναι το ακριβος αντιθετο προσανατολιζετε αμεσως σα να εχει καταπιει gps τα ανακαλυπτει ολα πριν προλαβω να πω κιχ.. εγω ασχολουμαι με τη φωτογραφια ετσι ειμαι απολυτος ικανος να φωτογραφισω οτιδηποτε αφου εχω ασχοληθει με το θεμα η κοπελα μου ειναι τραγικα ασχετη με αυτο
αρα αυτο καταλυγει στη αφοριτη ελξη 2 αντιθετων χαρακτηρων αφου ο ενας προσανατολιζετε παντα ενω ο αλλος φωτογραφιζει τα παντα...
αυτο ειναι ενα παραδειγμα για να καταλαβεις τι ενοω...
06-10-2013, 00:38 #20
αλεξ σου εστειλα dm.
06-10-2013, 01:31 #21
Αλεξανδρε μηπως εισαι ο ΑΛεξαντρος με τις πορτοκαλαδες?
06-10-2013, 01:38 #22
06-10-2013, 01:57 #23
Αυτος με τις πορτοκαλαδες.