τι να εννοει?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6

τι να εννοει?

Σχετικα με το θεμα που ειχα πριν λιγες μερες...κατι εγινε κ;ι ειπα να ξαναρωτησω..γιαυτους που δεν διαβασανε το προηγουμενο μου θεμα: μολις ανηξαν τα σχολεια..στο φροντηστιριο ειρθε μια καινουργια..στην αρχη δεν την πολυ προσεξα αλλα παρακολουθισα οτι οταν ετυχε να μιλισω κρεμωταν απο τα χειλι μου..η ισος απλα ετσι νομιζω...πριν κανενα μηνα ενηωσα κατι περισσοτερο γιαυτην..ξεκηνισα να τις στελνω απο φβ και μιλουσαμε λιγακι..ετυχε να της ριξω ενα αδειο..αν θελει να μηλαμε καμια φορα και μου απαντα οτι σαν φιλος δεν εχει προβλημα...της ειπα με πλαγιο τροπο οτι ειναι του γουστου μου αλλα δεν ειμαι ερωτευμενος μαζι της(πσεμα για να μην την πιεσω)..τεσπα***απο αυτην την βδομαδα συφωνισαμε επιδει δεν εχουμε χρονο να τις στελνω απο φβ και οταν μπενει να απανται και ουτοκαθεξης...εχει τρις μερες να μηλησουμε....στο προηγουμενο μαθημα μου εχει συμβει κατι και ειμουν κοματια...μολισ εφτασε η ωρα να φυγω..λεω γενικα ενα bye και παω να βγω απο ταξη..γυριζει με βλεπει στα ματια και μου λεει γεια...στο τελευταιο μαθημα το ιδιο...με καρφωσε και ενα γεια...το εννωη οταν λεει να μηλαμε μονο σαν φιλοι?..την θελω...τι να κανω?ευχαριστω εκ των πρωτερων*

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos.cy.gr View Post
    Σχετικα με το θεμα που ειχα πριν λιγες μερες...κατι εγινε κ;ι ειπα να ξαναρωτησω..γιαυτους που δεν διαβασανε το προηγουμενο μου θεμα: μολις ανηξαν τα σχολεια..στο φροντηστιριο ειρθε μια καινουργια..στην αρχη δεν την πολυ προσεξα αλλα παρακολουθισα οτι οταν ετυχε να μιλισω κρεμωταν απο τα χειλι μου..η ισος απλα ετσι νομιζω...πριν κανενα μηνα ενηωσα κατι περισσοτερο γιαυτην..ξεκηνισα να τις στελνω απο φβ και μιλουσαμε λιγακι..ετυχε να της ριξω ενα αδειο..αν θελει να μηλαμε καμια φορα και μου απαντα οτι σαν φιλος δεν εχει προβλημα...της ειπα με πλαγιο τροπο οτι ειναι του γουστου μου αλλα δεν ειμαι ερωτευμενος μαζι της(πσεμα για να μην την πιεσω)..τεσπα***απο αυτην την βδομαδα συφωνισαμε επιδει δεν εχουμε χρονο να τις στελνω απο φβ και οταν μπενει να απανται και ουτοκαθεξης...εχει τρις μερες να μηλησουμε....στο προηγουμενο μαθημα μου εχει συμβει κατι και ειμουν κοματια...μολισ εφτασε η ωρα να φυγω..λεω γενικα ενα bye και παω να βγω απο ταξη..γυριζει με βλεπει στα ματια και μου λεει γεια...στο τελευταιο μαθημα το ιδιο...με καρφωσε και ενα γεια...το εννωη οταν λεει να μηλαμε μονο σαν φιλοι?..την θελω...τι να κανω?ευχαριστω εκ των πρωτερων*
    αν βασιζεσαι σε γραπτη επικοινωνια για να την γοητευσεις, σου προτεινω να στρωθεις να μαθεις ελληνικη ορθογραφια.
    ουτε πλακα κανω, ουτε σε ειρωνευομαι.
    δεν φανταζεσαι ποσο ξενερωτικο ειναι για μια γυναικα που εχει τελειωσει με επιτυχια εστω και το δημοτικο, να διαβαζει ενα μηνυμα με τετοια φριχτη ορθογραφια.

κατα τα αλλα, τα μηνυματα τυπου "δεν εχω προβλημα να τα λεμε, αλλα μονο φιλικα", μην τα προσπερνας. θα χασεις τον χρονο σου και παλι..

Ευχαριστώ που απαντησεις αν προσπεράσω όπως με συμβουλέψεις το «φιλικά» θα προσπεράσω αυτό που όταν μιλούσα αφοσιωνότανε στο τι θα πω..η το ότι αποχαιρετούσα και μετα από κάποια δεύτερα με αποχαιρετούσε και με έβλεπε πολύ έντονα στα μάτια..αυτές τις μέρες τραβήχτηκα λίγο και δεν έδινα σημασία και έκανα αυτό που μου είπες,Μόνο φιλικά. Αλλά μου μπήκε στο νου ότι ίσως να θελε να δει πόσο θα παλέψω να της αλλάξω τα μυαλά να τις απόδειξέ ότι είμαι σοβαρός.. Αλλά ίσως να κάνω λάθος..σαν να μου λέει άλλα και άλλα να εννοεί... Τι να κάνω. να προσπαθήσω ?να την αγνοήσω? Να περιμένω για κάτι πιο συγκεκριμένο σημάδι?ευχαριστώ

Banned
    to βρισκω καπως ματαιο να προσπαθησει καπιος να γοητευσει καπιον χωρις να ειναι ο εαυτος του γιατι εγω θα μπορουσα να σου πω ενα κατεβατο απο εγγυημενες τεχνικες για να γοητευσεις καπιον χανοντας τον εαυτο σου κ γινομενος κατι αλλο. εγω θα λεγα οτι σε καπιον θα του αρεσεις για αυτο που εισαι κ οχι για αυτο που δεν εισαι ο σκοπος δεν ειναι να βρεις καπιον να τον γοητευσεις αλλα να βρεις καπιον που εχει ακομα κ κοινα ελλατοματα για να ταιριαξεις μαζι του.

τωρα
    αν θελει να μηλαμε καμια φορα και μου απαντα οτι σαν φιλος δεν εχει προβλημα
    σε αυτο το θεμα μπορει να υπαρξουν χιλιες δυο εξηγισεις επισης μη το παιρνεις παντα δεδομενο οτι θα δει αλλιος ευκολα οπιοδηποτε αντρα εγω στη θεση σου θα της μιλαγα κ θα προσπαθουσα να τη βαλω να μου πει τα προβληματα της κ να με συνηθισει αν αυτο συνεβαινε εχεις πιθανοτητες να σε δει οπως θες.

Banned
    Quote Originally Posted by panos.cy.gr View Post
    Ευχαριστώ που απαντησεις αν προσπεράσω όπως με συμβουλέψεις το «φιλικά» θα προσπεράσω αυτό που όταν μιλούσα αφοσιωνότανε στο τι θα πω..η το ότι αποχαιρετούσα και μετα από κάποια δεύτερα με αποχαιρετούσε και με έβλεπε πολύ έντονα στα μάτια..αυτές τις μέρες τραβήχτηκα λίγο και δεν έδινα σημασία και έκανα αυτό που μου είπες,Μόνο φιλικά. Αλλά μου μπήκε στο νου ότι ίσως να θελε να δει πόσο θα παλέψω να της αλλάξω τα μυαλά να τις απόδειξέ ότι είμαι σοβαρός.. Αλλά ίσως να κάνω λάθος..σαν να μου λέει άλλα και άλλα να εννοεί... Τι να κάνω. να προσπαθήσω ?να την αγνοήσω? Να περιμένω για κάτι πιο συγκεκριμένο σημάδι?ευχαριστώ
    με το ν ψαχνεις τι εκανες λαθος δε νομιζω οτι θα βρεις καπια ακρη εγω θα σκεφτομουν μια πατεντα για να τη κανω να με δει αλλιος χωρις να σκεφτομαι πολυτ αν πετυχει αυτο γιατι ειναι θεμα τυχης το αν της αρεσεις η οχι

Banned
    Να πας να της πεις το πως αισθανεσαι και να αφησεις τις αλχημειες....