Τι σκέφτεστε; - Page 1194
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1194 of 1532 FirstFirst ... 19469410941144118411921193119411951196120412441294 ... LastLast
Results 17,896 to 17,910 of 22967
    Banned
    οχι το αντικατεστησα με πανοπλια

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι ειχα μια περιεργη αλλα ομορφη μερα ...

Quote Originally Posted by andy87 View Post
    Σκεφτομαι πως θα μπορέσω να λύσω όλα μου τα θέματα και κυρίως να νοιάζομαι για τον εαυτο μου παραπάνω απο το να νοιαζομαι για τους άλλους???
    Αυτό να κάνεις, επειδή δεν είναι σιγουρο πως όλοι αυτοι για τους οποίους τωρα νοιαζεσαι παραπανω κι απ τον εαυτο σου, στα δικα σου δυσκολα, θα σε νοιαστουν παραπανω απ τους εαυτους τους.
    Μην σου πουν στο τελος το, άλλους έσωσας εαυτον ου δύνασαι σώσαι.
    Εξαρταται βεβαια και για τι θεματα μιλας...
    Βαλε τον εαυτο σου στο επικεντρο του ενδιαφεροντος σου, κι απ εκει θα ξεκινησεις να βρισκεις τις λύσεις...
    γιάννης

Senior Member
    Σκεφτομαι μηπως αναγκαστω και φυγω απο Ελλαδα σε κανα χρονο αν δεν βρω την ακρη εδω , κατι κινειται αλλα δεν ειναι αρκετο.... θελω να κλεισω με εκκρεμοτητες οσο ειναι το δυνατον , καθως και να παρω τα απαραιτητα εφοδια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Σκεφτομαι οτι ειχα μια περιεργη αλλα ομορφη μερα ...
    συγκεντρωσουυυυυυυυ .......

Senior Member
    Remedy , θελω να σου πω οτι δεν εχω κατι εναντιον σου . Διακειμαι φιλικως .

Μου έστειλε μηνυμα μετα από τρεις μηνες που σε γενικες γραμμες ελεγε ότι ' παρόλα τα όσα έγιναν σου ευχομαι καλές γιορτες". Πρόκειται για το ατομο (κοπέλα) για το οποιο ειχα ξαναγραψει πριν λίγο καιρο ότι με παρενοχλουσε με μηνυματα με τα οποια μου ζητουσε να ξαναβρεθουμε.
    Ειχα βγει παλια μαζι της πεντεξι φορες, λαθος μου δλδ και για τελευταια φορα τον Φεβρ/Μαρτιο δυο φορες, και παλι λαθος μου κι απο τοτε εστελνε που και που κανα μηνυμα για να κρατησει επαφη μεχρι που το καλοκαιρι οταν ειδε πως σε καποια καλεσματα της να βρεθουμε δεν ανατποκρινομουν άρχισε να στελνει μηνυματα ολο αγανακτηση στα οποια δεν απαντουσα, εκτος με το που τους εστειλα μην οτι δεν ενδιαφερομαι και να μην με ξαναενοχλησει οποτε σταματησε.
    Σκέφτομαι να εφαρμοσω το 'στου κουφου την πορτα οσο θες βροντα', οπως με εχουν συμβουλεψει παλια ατομα που ξερουν, διοτι τετοια μηνυματα ξερω πως δεν ειναι απλα ευχες αλλα η ευκαιρια που ψαχνει κανεις για κουβεντα.
    Δεν ξερω αν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο....
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σκέφτομαι να εφαρμοσω το 'στου κουφου την πορτα οσο θες βροντα', οπως με εχουν συμβουλεψει παλια ατομα που ξερουν, διοτι τετοια μηνυματα ξερω πως δεν ειναι απλα ευχες αλλα η ευκαιρια που ψαχνει κανεις για κουβεντα.
    Τίποτα άλλο, αδιαφορία. "Στου κουφού την πόρτα" όπως λες. Δοκιμασμένο και απόλυτα επιτυχημένο.
    Οτιδήποτε άλλο παρερμηνεύεται σύμφωνα με τις προσδοκίες του άλλου. Και σίγουρα είναι ευκαιρία για κουβέντα.
    Πλησιάζουν γιορτές και κάποιοι νοσταλγούν και αρπάζουν την ευκαιρία των (δήθεν) ευχών.

Senior Member
    Γιαννη , συμφωνω με την τακτικη της αδιαφοριας , οπως παντα ειναι αποτελεσματικοτατη , αλλα μην κλεισεις εντελως την πορτα . Δινε που κ που ελπιδες . Το ποσο , εισαι αρκετα εξυπνος για να το εκτιμησεις .

marian , τα μεγαλα μυαλα συναντωνται . Ιδια ωρα , ιδιες συμβουλες . Δεν ανταλλασουμε ευχες μερες που ειναι , ε ?

Ευχαριστω marian_m, Magyver για τη συμβουλή, κι εγω αυτο πιστευω πως ειναι το σωστο.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γιαννη , συμφωνω με την τακτικη της αδιαφοριας , οπως παντα ειναι αποτελεσματικοτατη , αλλα μην κλεισεις εντελως την πορτα . Δινε που κ που ελπιδες . Το ποσο , εισαι αρκετα εξυπνος για να το εκτιμησεις .
    Ή κλείνουμε την πόρτα εντελώς ή δεν την κλείνουμε. Τα προβλήματα δημιουργούνται επειδή οι περισσότεροι την αφήνουν μισάνοιχτη,
    με το σκεπτικό της καβάντζας στο πίσω μέρος του μυαλού τους.
    Το να δίνουμε ελπίδες αναιρεί το ότι θέλουμε να μας αφήσουν ήσυχους.
    Εγώ νομίζω ότι ο Ιωάννης είναι αποφασισμένος και δεν θέλει να τον ξαναενοχλήσει η συγκεκριμένη κοπέλα.
    Άρα, για ποιο λόγο να δίνει ελπίδες; Για να εξακολουθεί να δέχεται ενοχλήσεις;

Senior Member
    marian , εγω καταλαβα οτι ο Γιαννης τρεφει καποιο ενδιαφερον για την κοπελλα , αλλιως δεν θα ζηταγε γνωμες . Απλως δεν του αρεσει το στυλακι της κοπελας , τωρα ενδιαφερομαι-τωρα οχι . Τωρα ποια ειναι η καλυτερη τακτικη-αν υπαρχει , με το χερι στη καρδια, δεν ξερω , γ αυτο κ το αφηνω στον ιδιο .

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μου έστειλε μηνυμα μετα από τρεις μηνες που σε γενικες γραμμες ελεγε ότι ' παρόλα τα όσα έγιναν σου ευχομαι καλές γιορτες". Πρόκειται για το ατομο (κοπέλα) για το οποιο ειχα ξαναγραψει πριν λίγο καιρο ότι με παρενοχλουσε με μηνυματα με τα οποια μου ζητουσε να ξαναβρεθουμε.
    Ειχα βγει παλια μαζι της πεντεξι φορες, λαθος μου δλδ και για τελευταια φορα τον Φεβρ/Μαρτιο δυο φορες, και παλι λαθος μου κι απο τοτε εστελνε που και που κανα μηνυμα για να κρατησει επαφη μεχρι που το καλοκαιρι οταν ειδε πως σε καποια καλεσματα της να βρεθουμε δεν ανατποκρινομουν άρχισε να στελνει μηνυματα ολο αγανακτηση στα οποια δεν απαντουσα, εκτος με το που τους εστειλα μην οτι δεν ενδιαφερομαι και να μην με ξαναενοχλησει οποτε σταματησε.
    Νομιζω ότι η κοπελα αισθάνεται πραγματα για εσενα και εσυ για αυτή αλλα μηπως εισαι "λιγάκι" εγωιστης για να το παραδεχτείς? σαφως και δεν είναι μονο για ευχες αλλα θελει και μια παραπανω επικοινωνια μαζι σου χωρις να είναι σιγουρο αυτό. Θυμαμαι στο πρωτο ετος όταν ημουν, και εβγαινα για καποιο καιρο με ένα παιδι χωρις τελικα να τα "φτιαξουμε", παρολο που είχαμε σταματησει να μιλαμε με δικη του πρωτοβουλια, μου ειχε στειλει μηνυματα με ευχες τα Χριστουγεννα και πιστεψε με δεν ηθελε κατι περισσοτερο! Οποτε υπαρχει και η περιπτωση να "κολακεύεσαι" ή καλυτερα να γινεσαι καχύποπτος αδικα. Φυσικα και γω τοτε δεν απαντησα, αδιαφορώντας λογω πληγωμενου εγωισμου αλλα τωρα πολλα χρονια μετα το θεωρω αγενεια να μην πεις ένα χρονια πολλα στον άλλο όταν σου στελνει, εκτος βεβαια και να σου εχει κανει κατι παρα πολύ ασχημο!

Senior Member
    Σκεφτομαι να παντρευτω την Μ.......? οχι αν δεν μου πει και τα υπολοιπα γραμματα του ονοματος της.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Σκεφτομαι να παντρευτω την Μ.......? οχι αν δεν μου πει και τα υπολοιπα γραμματα του ονοματος της.
    Κουμπαρα με θες?